Χθές είχαμε κανονίσει με τη παρέα να πάμε στο Βύρωνος πολιτεία....
επειδή όπως σας έχω πεί είμαι πλέον υπ' ατμόν για να φύγω απο την Αθήνα η αλήθεια ειναι ότι δεν θέλω να μετακινώ καθόλου το αυτοκινητό μου στο κέντρο της Αθήνας... οπότε λέω θα το κατεβάσω μέχρι την Αττική 9απο εδω που μένω) θα το παρκάρω εκει γύρω στα πέριξ (βρίσκεις πάντα στην Αδμήτου να παρκάρεις) και θα πάρω το μετρό μέχρι τον Άγιο Ιωάννη και απο εκεί ποδαράτο απο οσο είδα δεν ηταν πολύ μακρυά 2.5 χιλιόμετρα.
Μιλάμε όταν βγήκα απο το μετρό και άρχισα να ρωτάω... όλοι με αντιμετώπισαν λές και θα κάνω Μαραθώνιο

ένας πρώτος περιπτέρας αμέσως μου είπε ΤΑΞΙ να πάρεις ! μια άλλη κοπέλα μου λέει καλα θα πάς ως εκει πάνω με τα πόδια ;;;;και ένας ντελιβεράς αφου είχα ακομη ενα χιλιόμετρο μπροστά μου (ειχα φάσει σχεδον ολοκληρη τη διαδρομη) μου λεει το θεϊκο θέλεις ακομη 20 λεπτά

20 λεπτά για ένα χιλιόμετρο ΟΚ.
Τελικά όλη την διαδρομή την έκανα 18 λεπτά (εντονο περπάτημα) και ειχε και ανηφορά , ενα ωραιότατο αερόβιο

το μεσημερι είχα πάει γυμναστήριο και είχα παίξει για πλάτη κωπηλατική με αλτήρα σε κάθε χέρι 42.5 κιλα (όχι μαζί αλλα σε κάθε χέρι ξεχωριστά).
Κάτσαμε φάγαμε... κατα τις 12 τους πρότεινα να πάμε και για κάνα ποτό οπότε ειχε και κανα 2ωρο ορθοστασία σε ενα κλαμπάκι μέρχι που άρχισαν να παίζουν τα τουμπερλέκια και σηκωθηκαμε και φύγαμε. Εκεί κατα τις 3.
Μεγάλη η ηλικια μας για τέτοια .... κοντευω 40