Φωτο δε προκειται να ανεβάσεις και ξέρεις τον λογο. Γιατι εισαι και εσύ απο αυτους που έχουν γνώμη για όλα και κρινουν πισω απο τον ΗΥ. Αν οντως σε ενδιέφερε να κάνεις σοβαρή συζητηση και δεν ειχες το κολλημα οτι εμεις σου κάνουμε επίδειξη σε ενα θρεντ κατεξοχην αθλητικο που ο καθενας γράφει τη προοδο και τη βελτιωση του.... δεν θα υποστηριζες τις ανοησιες περι παιδικών κιλών. Καταρχας εσυ ποιος εισαι για να σου κάνω επιδειξη σε ξέρω; νομιζεις οτι εχω εγω καμιά κάψα να κάνω επιδειξη σε σενα;
Και για μια τελευταια φορά.. για άλλους που θέλω να προλάβω ... οποιος κάθεται και διαβαζει τα πινακάκια που έδωσες χθές και δεν έχει πραγματική γνώση των μεγεθών σε ενα γυμναστήριο θα νομιζει οτι αν κάνει 10κιλους αλτηρες ειναι αρχάριος.
Αυτό εδώ
.
ειναι 30 κιλά αλτήρας. Το σαιτ σου το αξιοπιστο λέει οτι κάποιος gia na θεωρηθει μέσος και οχι αρχάριος πρέπει να κάνει πιέσεις ώμων με αυτο εδώ.
Κανεναν δεν έχω δει να το κάνει. Εκτος απο οποιον ειναι 100 κιλά στο φάρμακο και θέλει να κατεβει σε μεγάλες κατηγοριες και έχει ένα χέρι πάνω απο 42 εκατοστά σε διάμετρο για να μπορέσει ο τρικεφαλος του να συγκρατήσει στο κατέβασμα ολο αυτο το βάρος.
Οι ιδιες υπερβολές ισχύουν και στις άρσεις. Στο γυμναστηριο τους τελευταιους 2 μηνες δεν εχω δει κανέναν να βάζει 150 κιλά στις άρσεις για να θεωρηθει .... ΜΕΣΟΣ. Οι περισσοτεροι απο αυτους έχουν φτιαγμενη πλάτη. Οι άρσεις θανάτου ειναι πολυ-αρθρική άσκηση .. πιάνει σχεδον το 70% του σώματος και αν κάποιος ειναι και έστω σε ενα σημειο αδύναμος και δεν το έχει γυμνάσει σωστά βάζοντας τοσο μεγάλο φορτιο οχι μονο δε θα γυμναστεί σωστά αλλα θα τραυματιστει και άσχημα. Μιλάς για πράγματα το οποια δεν γνωριζεις. Και θές να κάνουμε και συζήτηση ενω ειρωνευεσαι;
Σήμερα έκανα άρσεις με 60 κιλά και εκτάσεις τετρακέφαλων στα 40 κιλά. Και το αποτέλεσμα μου στα ποδια ειναι αυτο ->
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2020
Εσυ που κρινεις.... εμας τι κάνουμε και ποσα χρονια και ποσα κιλά σηκώνουμε. Τι αποτελεσμα έχεις να δειξεις;
Εμενα προσωπικά με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Δεν με ενδιαφέρει να δωσω εξετάσεις στην θεωρητική γυμναστική της γκουκλολογίας.