juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 22:13 Ο juste un instant: #1.161 06-09-20 22:13 αλλα δεν ψηνομαι να γαμησω τη μέση μου. Θα έλεγα και εγω... Κάνω 140 κιλά άρσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Και να μην σου βγει το πρόβλημα άμεσα σιγουρα θα σου βγει αργοτερα ή σε κάποια χρονάκια. Η ακόμα και στα γηρατεια σου και θα καταριέσαι την ώρα και την στιγμή εκείνης σου της απόφασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 22:26 Ο Πάνθηρας!: #1.162 06-09-20 22:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Και να μην σου βγει το πρόβλημα άμεσα σιγουρα θα σου βγει αργοτερα ή σε κάποια χρονάκια. Η ακόμα και στα γηρατεια σου και θα καταριέσαι την ώρα και την στιγμή εκείνης σου της απόφασης. Click για ανάπτυξη... Κοιτα υπάρχουν ασκησεις που κάποιοι δεν κάνουν κάν. Εχω βρει στα Extreme Sports τυπά ο οποιος ειχε πολύ καλο στηθος και γενικα πάνω μέρος και του λέω ποσα κάνεις πάγκο... λέει δεν κάνω κάν πάγκο. Βυθισεις κάνω σε διζυγο. Υπάρχει κοσμος που δεν κάνει κάν πάγκο ή και άρσεις. Και ειναι δυνατός. Τωρα το ποιος θα τραυματιστει ή θα εκφυλιστει περισσοτερο στα γεράματα αυτο δεν μπορω να το ξέρω. Χθές εκανα κάποια σέτ κάμψεων με ενα σακιδιο 8 κιλων έξτρα στη πλάτη για 15 επαναλήψεις. Τραβηξα βιντεο τον εαυτο μου να τσεκάρω την εκτέλεση και ειδα πως δεν... κατεβαινα τοσο κάτω. Η επομενη λοιπον προπονηση θα μπορουσε να ειναι ... να προκαλέσω τον εαυτο μου να κατεβει πιο κάτω.... με τις ιδιες ακριβως επαναληψεις και το ιδιο ακριβως φορτιο στη πλάτη. Σε επομενη προπονηση να κάνω πάλι το ιδιο αλλα με καλυτερο έλεγχο των επαναλήψεων πχ λιγοτερο τρέμουλο στις τελευταιες κτλπ. Εγω δεν νομιζω οτι έτσι δεν δυναμώνεις τους τένοντες και δεν κανεις αποτελεσματικη γυμναστική σε αντιθεση με κάποιον που βάζει μεγαλυτερα φορτία. Επισης δινεις χρονο στο σώμα σου να εξοικειωθεί με το επιπεδο της άσκησης. Εμενα δεν μ αρεσει να βλέπω ανθρωπους να τρέμουνε οταν κάνουν τις ασκήσεις. Θέλω σταθεροτητα και άψογη τεχνική. Αυτα οταν φορτωνεις τη μπάρα μπορει να σε εγκαταλειψουν. Οπως ο πιτσιρικας στο βιντεο με το deadlift challenge που ηθελε να βάλει 200 κιλά. Ενω το σώμα του δεν ηταν για πάνω απο 150. Αυτο φαινεται ξεκάθαρα απο την τεχνική και μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2020 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 22:32 Ο juste un instant: #1.163 06-09-20 22:32 Τωρα το ποιος θα τραυματιστει ή θα εκφυλιστει περισσοτερο στα γεράματα αυτο δεν μπορω να το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Mα ακριβώς επειδή ίσως κανείς δεν το ξέρει πρέπει να υπάρχει μια άλφα σύνεση και να μην πεφτουμε σε απερισκεψίες. Εκτός από αυτό μετά από μια άλφα ηλικία αρχίζει ο οργανισμός και γερνάει, αρχιζει η οστική μάζα να μειώνεται... Δεν θα είμαστε αιώνια νέοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 22:36 Ο Πάνθηρας!: #1.164 06-09-20 22:36 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Mα ακριβώς επειδή ίσως κανείς δεν το ξέρει πρέπει να υπάρχει μια άλφα σύνεση και να μην πεφτουμε σε απερισκεψίες. Εκτός από αυτό μετά από μια άλφα ηλικία αρχίζει ο οργανισμός και γερνάει, αρχιζει η οστική μάζα να μειώνεται... Δεν θα είμαστε αιώνια νέοι... Click για ανάπτυξη... Το sad πάει στο οτι δεν θα ειμαστε πάντα νέοι! Τέσπα για να μη γράψω αλλα σεντονια συμφωνώ με τον χάκερ σε κάποια σημεια.... καλη ειναι και η δυναμη αλλα πρέπει οπως γράφεις και εσυ να υπάρχει μια άλφα συνεση και ωριμοτητα στο γυμναστηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 22:40 Ο juste un instant: #1.165 06-09-20 22:40 Και εγώ συμφωνώ σε κάποια... δεν βγάζω την δύναμη εντελώς out... https://www.healthyliving.gr/2020/05/19/ghransh-ypso-anasthma-9/ Ήδη από τα τριάντα, η απώλεια μυών που σχετίζεται με την ηλικία, γνωστή επιστημονικά ως σαρκοπενία, μπορεί να σημαίνει ότι χάνετε μυϊκή μάζα με ρυθμό 3-5% κάθε δεκαετία. Ιδιαίτερης ανησυχίας είναι οι μύες του κορμού σας, οι οποίοι είναι κυρίως υπεύθυνοι για τη διατήρηση σε όρθια θέση. Η μείωση της ικανότητάς τους να διατηρούν τη στάση σας μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε κυρτοί και ως εκ τούτου κοντότεροι. Ένας άλλος λόγος για την απώλεια ύψους καθώς μεγαλώνετε είναι η υγεία των οστών σας. Το κόκκαλο είναι ένας εξαιρετικά περίπλοκος συνδετικός ιστός που μπορεί να προσαρμόσει το μέγεθος και το σχήμα του ως απόκριση σε μηχανικά φορτία. Αυτό επιτρέπει στα οστά σας να αναδιαμορφώνονται καθόλη τη διάρκεια της ζωής σας. Όταν είστε νέοι περνάτε από ένα στάδιο ανάπτυξης, αυξάνοντας τα οστά γρήγορα, φτάνοντας στο 90% της μέγιστης οστικής μάζας στο τέλος της εφηβείας. Αυτή η ανάπτυξη συνεχίζεται μέχρι τα 25 όταν επιτυγχάνεται η μέγιστη οστική μάζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:43 Ο Πάνθηρας!: #1.166 06-09-20 23:43 Πάντως 115 κιλά φυσικος δεν υπάρχει. Απλά δεν θα μιλησει για αναβολικα ον κάμερα , επιλογη του. Τα υπολοιπα πάνω κατω ισχυουν για ολους. Μαγειρεμένο φαγητο παντού κτλπ. και εγω μαγειρευω σιγουρα 1 φορά την ημέρα. Αυτος δεν θα μαγειρέψει 3 που ειναι επαγγελματιας ; Τέλεια τεχνική σε ολες τις ασκήσεις. Αργά και σταθερά. Προσωπικα απο συμπληρώματα μονο πρωτεινη (και οχι καθε μέρα)+ πολυβιταμινες. Ο Σιλβεστριδης στο 15 και 20 κάνει κάμψεις δικεφάλων το πολύ με 25 κιλά. ενω ειναι τέρας. Ενας ακομη που βλέπω να κάνει αυτη την άσκηση με ΛΙΓΑ κιλά. Και με αλτήρες 10 κιλών. Εγω το χειμωνα ειχα κάνει με 12.5. Φάε το τσιμπημα στο δικέφαλο μετά. 16¨39 "Ερρχονται πιτσιρικάδες και μου λένε... μπορω να γινω έτσι.... μέσα σε 1 χρονο. Και μου δειχνουν εναν αθλητη με ωμους - στηθος - κοιλιακους... και τους λέω ΟΧΙ. Ποτέ! Μπορεις να γινεις ομως καλυτερος απο οτι ήσουν χθές." αχαχαχ ποζέρια ρε φιλε πιτσιρικάδες. Χωρις υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:30 Ο juste un instant: #1.167 07-09-20 14:30 Καλά πόσο χαπακώνεται; Δεν τα μπερδευει; Εχουμε ξεφυγει τελειως... Ειναι διπλασιος απο την κοπέλα του. Αυτος θα πρεπει να σκέφτεσαι απο το πρωι ως το βραδυ τι θα φαει... και τι χαπι θα παρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:39 Ο Πάνθηρας!: #1.168 07-09-20 14:39 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά πόσο χαπακώνεται; Δεν τα μπερδευει; Εχουμε ξεφυγει τελειως... Ειναι διπλασιος απο την κοπέλα του. Αυτος θα πρεπει να σκέφτεσαι απο το πρωι ως το βραδυ τι θα φαει... και τι χαπι θα παρει... Click για ανάπτυξη... Πολύ χάπι φίλε. Αυτος ειναι χρονια στους κύκλους των αναβολικών. Δεν γινεσαι έτσι φυσικος. Εννοειται πως ειναι υπερβολή για μενα τουλάχιστον. Παρολαυτα το βρηκα χθες και ειπα να το βάλω και εδώ. Να συζητησουμε. Αλλα επαγγελματικα δεν μπορεις να σταθεις χωρις φάρμακο σε τέτοιες κατηγοριες. Τα ιδια ισχυουν και για τους αγωνες του powerlifting εμεις εδω καλα κάνουμε τη προπονησούλα μας με χαμηλά κιλά αλλά αν πηγαινες να ξεκινησεις προετοιμασια αναγκαστικά αν ηθελες να κατεβεις σε αγωνες θα έπρεπε να πιέσεις τον εαυτο σου. Οταν δεν έχεις κάποιον αμεσο στοχο και το κάνεις για τη πάρτη σου ειναι και η κατασταση πολυ διαφορετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:59 Ο juste un instant: #1.169 07-09-20 14:59 Όταν δεν έχεις φαγητό... Η σαλάτα όμως απαραίτητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:01 Ο Πάνθηρας!: #1.170 07-09-20 15:01 Ομολογώ η γαλοπούλα μου χει λειψει την ειχα κοψει και αυτην εδω και 2.5 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:14 Ο juste un instant: #1.171 07-09-20 15:14 Έτοιμα και αχνιστά. Όλα σε μια μεγάλη κατσαρόλα... 5 καλαμπόκια και μια κολοκυθα. Οικονομία και κέρδος χρόνου. Μια κούπα νερό φτάνει. Μετά από 5 λεπτά βρασμού σβήνω και περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:15 Ο Πάνθηρας!: #1.172 07-09-20 15:15 Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:19 Ο juste un instant: #1.173 07-09-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν ετσι, χωρίς τίποτα. Παίρνω μικρες του ενός ενάμιση κιλού. Και τις τρώω με το κουτάλι. Τρώω και αυτό που είναι μέσα με τα σπόρια. Είμαι λίγο πρωτόγονος. Είναι εναλλαγή για ρύζι ή πατάτες. Εδώ η φωτό είναι καλύτερη γιατί δεν αχνιζουν. Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:34 Ο Πάνθηρας!: #1.174 07-09-20 15:34 Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:37 Ο juste un instant: #1.175 07-09-20 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:49 Ο Πάνθηρας!: #1.176 07-09-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Click για ανάπτυξη... Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:55 Ο juste un instant: #1.177 07-09-20 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Click για ανάπτυξη... Εννοώ αυτούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Πάνθηρας!: #1.178 07-09-20 15:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εννοώ αυτούς... Click για ανάπτυξη... Α οχι φιλε γενικα οι σποροι δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:58 Ο juste un instant: #1.179 07-09-20 15:58 Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:46 Ο Πάνθηρας!: #1.180 07-09-20 16:46 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 458 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal Kate1914 jina92 giannhs2001 Searching Salomon Jonas Dmzk Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Libertus touvlo Memetchi Giorgos777 Angelikaaa Sotiris 12 American Economist nimbus vas 78 fockos camil Varus Unicex Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αλλα δεν ψηνομαι να γαμησω τη μέση μου. Θα έλεγα και εγω... Κάνω 140 κιλά άρσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Και να μην σου βγει το πρόβλημα άμεσα σιγουρα θα σου βγει αργοτερα ή σε κάποια χρονάκια. Η ακόμα και στα γηρατεια σου και θα καταριέσαι την ώρα και την στιγμή εκείνης σου της απόφασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 22:26 Ο Πάνθηρας!: #1.162 06-09-20 22:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Και να μην σου βγει το πρόβλημα άμεσα σιγουρα θα σου βγει αργοτερα ή σε κάποια χρονάκια. Η ακόμα και στα γηρατεια σου και θα καταριέσαι την ώρα και την στιγμή εκείνης σου της απόφασης. Click για ανάπτυξη... Κοιτα υπάρχουν ασκησεις που κάποιοι δεν κάνουν κάν. Εχω βρει στα Extreme Sports τυπά ο οποιος ειχε πολύ καλο στηθος και γενικα πάνω μέρος και του λέω ποσα κάνεις πάγκο... λέει δεν κάνω κάν πάγκο. Βυθισεις κάνω σε διζυγο. Υπάρχει κοσμος που δεν κάνει κάν πάγκο ή και άρσεις. Και ειναι δυνατός. Τωρα το ποιος θα τραυματιστει ή θα εκφυλιστει περισσοτερο στα γεράματα αυτο δεν μπορω να το ξέρω. Χθές εκανα κάποια σέτ κάμψεων με ενα σακιδιο 8 κιλων έξτρα στη πλάτη για 15 επαναλήψεις. Τραβηξα βιντεο τον εαυτο μου να τσεκάρω την εκτέλεση και ειδα πως δεν... κατεβαινα τοσο κάτω. Η επομενη λοιπον προπονηση θα μπορουσε να ειναι ... να προκαλέσω τον εαυτο μου να κατεβει πιο κάτω.... με τις ιδιες ακριβως επαναληψεις και το ιδιο ακριβως φορτιο στη πλάτη. Σε επομενη προπονηση να κάνω πάλι το ιδιο αλλα με καλυτερο έλεγχο των επαναλήψεων πχ λιγοτερο τρέμουλο στις τελευταιες κτλπ. Εγω δεν νομιζω οτι έτσι δεν δυναμώνεις τους τένοντες και δεν κανεις αποτελεσματικη γυμναστική σε αντιθεση με κάποιον που βάζει μεγαλυτερα φορτία. Επισης δινεις χρονο στο σώμα σου να εξοικειωθεί με το επιπεδο της άσκησης. Εμενα δεν μ αρεσει να βλέπω ανθρωπους να τρέμουνε οταν κάνουν τις ασκήσεις. Θέλω σταθεροτητα και άψογη τεχνική. Αυτα οταν φορτωνεις τη μπάρα μπορει να σε εγκαταλειψουν. Οπως ο πιτσιρικας στο βιντεο με το deadlift challenge που ηθελε να βάλει 200 κιλά. Ενω το σώμα του δεν ηταν για πάνω απο 150. Αυτο φαινεται ξεκάθαρα απο την τεχνική και μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2020 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 22:32 Ο juste un instant: #1.163 06-09-20 22:32 Τωρα το ποιος θα τραυματιστει ή θα εκφυλιστει περισσοτερο στα γεράματα αυτο δεν μπορω να το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Mα ακριβώς επειδή ίσως κανείς δεν το ξέρει πρέπει να υπάρχει μια άλφα σύνεση και να μην πεφτουμε σε απερισκεψίες. Εκτός από αυτό μετά από μια άλφα ηλικία αρχίζει ο οργανισμός και γερνάει, αρχιζει η οστική μάζα να μειώνεται... Δεν θα είμαστε αιώνια νέοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 22:36 Ο Πάνθηρας!: #1.164 06-09-20 22:36 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Mα ακριβώς επειδή ίσως κανείς δεν το ξέρει πρέπει να υπάρχει μια άλφα σύνεση και να μην πεφτουμε σε απερισκεψίες. Εκτός από αυτό μετά από μια άλφα ηλικία αρχίζει ο οργανισμός και γερνάει, αρχιζει η οστική μάζα να μειώνεται... Δεν θα είμαστε αιώνια νέοι... Click για ανάπτυξη... Το sad πάει στο οτι δεν θα ειμαστε πάντα νέοι! Τέσπα για να μη γράψω αλλα σεντονια συμφωνώ με τον χάκερ σε κάποια σημεια.... καλη ειναι και η δυναμη αλλα πρέπει οπως γράφεις και εσυ να υπάρχει μια άλφα συνεση και ωριμοτητα στο γυμναστηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 22:40 Ο juste un instant: #1.165 06-09-20 22:40 Και εγώ συμφωνώ σε κάποια... δεν βγάζω την δύναμη εντελώς out... https://www.healthyliving.gr/2020/05/19/ghransh-ypso-anasthma-9/ Ήδη από τα τριάντα, η απώλεια μυών που σχετίζεται με την ηλικία, γνωστή επιστημονικά ως σαρκοπενία, μπορεί να σημαίνει ότι χάνετε μυϊκή μάζα με ρυθμό 3-5% κάθε δεκαετία. Ιδιαίτερης ανησυχίας είναι οι μύες του κορμού σας, οι οποίοι είναι κυρίως υπεύθυνοι για τη διατήρηση σε όρθια θέση. Η μείωση της ικανότητάς τους να διατηρούν τη στάση σας μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε κυρτοί και ως εκ τούτου κοντότεροι. Ένας άλλος λόγος για την απώλεια ύψους καθώς μεγαλώνετε είναι η υγεία των οστών σας. Το κόκκαλο είναι ένας εξαιρετικά περίπλοκος συνδετικός ιστός που μπορεί να προσαρμόσει το μέγεθος και το σχήμα του ως απόκριση σε μηχανικά φορτία. Αυτό επιτρέπει στα οστά σας να αναδιαμορφώνονται καθόλη τη διάρκεια της ζωής σας. Όταν είστε νέοι περνάτε από ένα στάδιο ανάπτυξης, αυξάνοντας τα οστά γρήγορα, φτάνοντας στο 90% της μέγιστης οστικής μάζας στο τέλος της εφηβείας. Αυτή η ανάπτυξη συνεχίζεται μέχρι τα 25 όταν επιτυγχάνεται η μέγιστη οστική μάζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:43 Ο Πάνθηρας!: #1.166 06-09-20 23:43 Πάντως 115 κιλά φυσικος δεν υπάρχει. Απλά δεν θα μιλησει για αναβολικα ον κάμερα , επιλογη του. Τα υπολοιπα πάνω κατω ισχυουν για ολους. Μαγειρεμένο φαγητο παντού κτλπ. και εγω μαγειρευω σιγουρα 1 φορά την ημέρα. Αυτος δεν θα μαγειρέψει 3 που ειναι επαγγελματιας ; Τέλεια τεχνική σε ολες τις ασκήσεις. Αργά και σταθερά. Προσωπικα απο συμπληρώματα μονο πρωτεινη (και οχι καθε μέρα)+ πολυβιταμινες. Ο Σιλβεστριδης στο 15 και 20 κάνει κάμψεις δικεφάλων το πολύ με 25 κιλά. ενω ειναι τέρας. Ενας ακομη που βλέπω να κάνει αυτη την άσκηση με ΛΙΓΑ κιλά. Και με αλτήρες 10 κιλών. Εγω το χειμωνα ειχα κάνει με 12.5. Φάε το τσιμπημα στο δικέφαλο μετά. 16¨39 "Ερρχονται πιτσιρικάδες και μου λένε... μπορω να γινω έτσι.... μέσα σε 1 χρονο. Και μου δειχνουν εναν αθλητη με ωμους - στηθος - κοιλιακους... και τους λέω ΟΧΙ. Ποτέ! Μπορεις να γινεις ομως καλυτερος απο οτι ήσουν χθές." αχαχαχ ποζέρια ρε φιλε πιτσιρικάδες. Χωρις υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:30 Ο juste un instant: #1.167 07-09-20 14:30 Καλά πόσο χαπακώνεται; Δεν τα μπερδευει; Εχουμε ξεφυγει τελειως... Ειναι διπλασιος απο την κοπέλα του. Αυτος θα πρεπει να σκέφτεσαι απο το πρωι ως το βραδυ τι θα φαει... και τι χαπι θα παρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:39 Ο Πάνθηρας!: #1.168 07-09-20 14:39 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά πόσο χαπακώνεται; Δεν τα μπερδευει; Εχουμε ξεφυγει τελειως... Ειναι διπλασιος απο την κοπέλα του. Αυτος θα πρεπει να σκέφτεσαι απο το πρωι ως το βραδυ τι θα φαει... και τι χαπι θα παρει... Click για ανάπτυξη... Πολύ χάπι φίλε. Αυτος ειναι χρονια στους κύκλους των αναβολικών. Δεν γινεσαι έτσι φυσικος. Εννοειται πως ειναι υπερβολή για μενα τουλάχιστον. Παρολαυτα το βρηκα χθες και ειπα να το βάλω και εδώ. Να συζητησουμε. Αλλα επαγγελματικα δεν μπορεις να σταθεις χωρις φάρμακο σε τέτοιες κατηγοριες. Τα ιδια ισχυουν και για τους αγωνες του powerlifting εμεις εδω καλα κάνουμε τη προπονησούλα μας με χαμηλά κιλά αλλά αν πηγαινες να ξεκινησεις προετοιμασια αναγκαστικά αν ηθελες να κατεβεις σε αγωνες θα έπρεπε να πιέσεις τον εαυτο σου. Οταν δεν έχεις κάποιον αμεσο στοχο και το κάνεις για τη πάρτη σου ειναι και η κατασταση πολυ διαφορετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:59 Ο juste un instant: #1.169 07-09-20 14:59 Όταν δεν έχεις φαγητό... Η σαλάτα όμως απαραίτητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:01 Ο Πάνθηρας!: #1.170 07-09-20 15:01 Ομολογώ η γαλοπούλα μου χει λειψει την ειχα κοψει και αυτην εδω και 2.5 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:14 Ο juste un instant: #1.171 07-09-20 15:14 Έτοιμα και αχνιστά. Όλα σε μια μεγάλη κατσαρόλα... 5 καλαμπόκια και μια κολοκυθα. Οικονομία και κέρδος χρόνου. Μια κούπα νερό φτάνει. Μετά από 5 λεπτά βρασμού σβήνω και περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:15 Ο Πάνθηρας!: #1.172 07-09-20 15:15 Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:19 Ο juste un instant: #1.173 07-09-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν ετσι, χωρίς τίποτα. Παίρνω μικρες του ενός ενάμιση κιλού. Και τις τρώω με το κουτάλι. Τρώω και αυτό που είναι μέσα με τα σπόρια. Είμαι λίγο πρωτόγονος. Είναι εναλλαγή για ρύζι ή πατάτες. Εδώ η φωτό είναι καλύτερη γιατί δεν αχνιζουν. Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:34 Ο Πάνθηρας!: #1.174 07-09-20 15:34 Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:37 Ο juste un instant: #1.175 07-09-20 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:49 Ο Πάνθηρας!: #1.176 07-09-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Click για ανάπτυξη... Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:55 Ο juste un instant: #1.177 07-09-20 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Click για ανάπτυξη... Εννοώ αυτούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Πάνθηρας!: #1.178 07-09-20 15:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εννοώ αυτούς... Click για ανάπτυξη... Α οχι φιλε γενικα οι σποροι δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:58 Ο juste un instant: #1.179 07-09-20 15:58 Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:46 Ο Πάνθηρας!: #1.180 07-09-20 16:46 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 458 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal Kate1914 jina92 giannhs2001 Searching Salomon Jonas Dmzk Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Libertus touvlo Memetchi Giorgos777 Angelikaaa Sotiris 12 American Economist nimbus vas 78 fockos camil Varus Unicex Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Και να μην σου βγει το πρόβλημα άμεσα σιγουρα θα σου βγει αργοτερα ή σε κάποια χρονάκια. Η ακόμα και στα γηρατεια σου και θα καταριέσαι την ώρα και την στιγμή εκείνης σου της απόφασης. Click για ανάπτυξη... Κοιτα υπάρχουν ασκησεις που κάποιοι δεν κάνουν κάν. Εχω βρει στα Extreme Sports τυπά ο οποιος ειχε πολύ καλο στηθος και γενικα πάνω μέρος και του λέω ποσα κάνεις πάγκο... λέει δεν κάνω κάν πάγκο. Βυθισεις κάνω σε διζυγο. Υπάρχει κοσμος που δεν κάνει κάν πάγκο ή και άρσεις. Και ειναι δυνατός. Τωρα το ποιος θα τραυματιστει ή θα εκφυλιστει περισσοτερο στα γεράματα αυτο δεν μπορω να το ξέρω. Χθές εκανα κάποια σέτ κάμψεων με ενα σακιδιο 8 κιλων έξτρα στη πλάτη για 15 επαναλήψεις. Τραβηξα βιντεο τον εαυτο μου να τσεκάρω την εκτέλεση και ειδα πως δεν... κατεβαινα τοσο κάτω. Η επομενη λοιπον προπονηση θα μπορουσε να ειναι ... να προκαλέσω τον εαυτο μου να κατεβει πιο κάτω.... με τις ιδιες ακριβως επαναληψεις και το ιδιο ακριβως φορτιο στη πλάτη. Σε επομενη προπονηση να κάνω πάλι το ιδιο αλλα με καλυτερο έλεγχο των επαναλήψεων πχ λιγοτερο τρέμουλο στις τελευταιες κτλπ. Εγω δεν νομιζω οτι έτσι δεν δυναμώνεις τους τένοντες και δεν κανεις αποτελεσματικη γυμναστική σε αντιθεση με κάποιον που βάζει μεγαλυτερα φορτία. Επισης δινεις χρονο στο σώμα σου να εξοικειωθεί με το επιπεδο της άσκησης. Εμενα δεν μ αρεσει να βλέπω ανθρωπους να τρέμουνε οταν κάνουν τις ασκήσεις. Θέλω σταθεροτητα και άψογη τεχνική. Αυτα οταν φορτωνεις τη μπάρα μπορει να σε εγκαταλειψουν. Οπως ο πιτσιρικας στο βιντεο με το deadlift challenge που ηθελε να βάλει 200 κιλά. Ενω το σώμα του δεν ηταν για πάνω απο 150. Αυτο φαινεται ξεκάθαρα απο την τεχνική και μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 22:32 Ο juste un instant: #1.163 06-09-20 22:32 Τωρα το ποιος θα τραυματιστει ή θα εκφυλιστει περισσοτερο στα γεράματα αυτο δεν μπορω να το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Mα ακριβώς επειδή ίσως κανείς δεν το ξέρει πρέπει να υπάρχει μια άλφα σύνεση και να μην πεφτουμε σε απερισκεψίες. Εκτός από αυτό μετά από μια άλφα ηλικία αρχίζει ο οργανισμός και γερνάει, αρχιζει η οστική μάζα να μειώνεται... Δεν θα είμαστε αιώνια νέοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 22:36 Ο Πάνθηρας!: #1.164 06-09-20 22:36 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Mα ακριβώς επειδή ίσως κανείς δεν το ξέρει πρέπει να υπάρχει μια άλφα σύνεση και να μην πεφτουμε σε απερισκεψίες. Εκτός από αυτό μετά από μια άλφα ηλικία αρχίζει ο οργανισμός και γερνάει, αρχιζει η οστική μάζα να μειώνεται... Δεν θα είμαστε αιώνια νέοι... Click για ανάπτυξη... Το sad πάει στο οτι δεν θα ειμαστε πάντα νέοι! Τέσπα για να μη γράψω αλλα σεντονια συμφωνώ με τον χάκερ σε κάποια σημεια.... καλη ειναι και η δυναμη αλλα πρέπει οπως γράφεις και εσυ να υπάρχει μια άλφα συνεση και ωριμοτητα στο γυμναστηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 22:40 Ο juste un instant: #1.165 06-09-20 22:40 Και εγώ συμφωνώ σε κάποια... δεν βγάζω την δύναμη εντελώς out... https://www.healthyliving.gr/2020/05/19/ghransh-ypso-anasthma-9/ Ήδη από τα τριάντα, η απώλεια μυών που σχετίζεται με την ηλικία, γνωστή επιστημονικά ως σαρκοπενία, μπορεί να σημαίνει ότι χάνετε μυϊκή μάζα με ρυθμό 3-5% κάθε δεκαετία. Ιδιαίτερης ανησυχίας είναι οι μύες του κορμού σας, οι οποίοι είναι κυρίως υπεύθυνοι για τη διατήρηση σε όρθια θέση. Η μείωση της ικανότητάς τους να διατηρούν τη στάση σας μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε κυρτοί και ως εκ τούτου κοντότεροι. Ένας άλλος λόγος για την απώλεια ύψους καθώς μεγαλώνετε είναι η υγεία των οστών σας. Το κόκκαλο είναι ένας εξαιρετικά περίπλοκος συνδετικός ιστός που μπορεί να προσαρμόσει το μέγεθος και το σχήμα του ως απόκριση σε μηχανικά φορτία. Αυτό επιτρέπει στα οστά σας να αναδιαμορφώνονται καθόλη τη διάρκεια της ζωής σας. Όταν είστε νέοι περνάτε από ένα στάδιο ανάπτυξης, αυξάνοντας τα οστά γρήγορα, φτάνοντας στο 90% της μέγιστης οστικής μάζας στο τέλος της εφηβείας. Αυτή η ανάπτυξη συνεχίζεται μέχρι τα 25 όταν επιτυγχάνεται η μέγιστη οστική μάζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:43 Ο Πάνθηρας!: #1.166 06-09-20 23:43 Πάντως 115 κιλά φυσικος δεν υπάρχει. Απλά δεν θα μιλησει για αναβολικα ον κάμερα , επιλογη του. Τα υπολοιπα πάνω κατω ισχυουν για ολους. Μαγειρεμένο φαγητο παντού κτλπ. και εγω μαγειρευω σιγουρα 1 φορά την ημέρα. Αυτος δεν θα μαγειρέψει 3 που ειναι επαγγελματιας ; Τέλεια τεχνική σε ολες τις ασκήσεις. Αργά και σταθερά. Προσωπικα απο συμπληρώματα μονο πρωτεινη (και οχι καθε μέρα)+ πολυβιταμινες. Ο Σιλβεστριδης στο 15 και 20 κάνει κάμψεις δικεφάλων το πολύ με 25 κιλά. ενω ειναι τέρας. Ενας ακομη που βλέπω να κάνει αυτη την άσκηση με ΛΙΓΑ κιλά. Και με αλτήρες 10 κιλών. Εγω το χειμωνα ειχα κάνει με 12.5. Φάε το τσιμπημα στο δικέφαλο μετά. 16¨39 "Ερρχονται πιτσιρικάδες και μου λένε... μπορω να γινω έτσι.... μέσα σε 1 χρονο. Και μου δειχνουν εναν αθλητη με ωμους - στηθος - κοιλιακους... και τους λέω ΟΧΙ. Ποτέ! Μπορεις να γινεις ομως καλυτερος απο οτι ήσουν χθές." αχαχαχ ποζέρια ρε φιλε πιτσιρικάδες. Χωρις υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:30 Ο juste un instant: #1.167 07-09-20 14:30 Καλά πόσο χαπακώνεται; Δεν τα μπερδευει; Εχουμε ξεφυγει τελειως... Ειναι διπλασιος απο την κοπέλα του. Αυτος θα πρεπει να σκέφτεσαι απο το πρωι ως το βραδυ τι θα φαει... και τι χαπι θα παρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:39 Ο Πάνθηρας!: #1.168 07-09-20 14:39 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά πόσο χαπακώνεται; Δεν τα μπερδευει; Εχουμε ξεφυγει τελειως... Ειναι διπλασιος απο την κοπέλα του. Αυτος θα πρεπει να σκέφτεσαι απο το πρωι ως το βραδυ τι θα φαει... και τι χαπι θα παρει... Click για ανάπτυξη... Πολύ χάπι φίλε. Αυτος ειναι χρονια στους κύκλους των αναβολικών. Δεν γινεσαι έτσι φυσικος. Εννοειται πως ειναι υπερβολή για μενα τουλάχιστον. Παρολαυτα το βρηκα χθες και ειπα να το βάλω και εδώ. Να συζητησουμε. Αλλα επαγγελματικα δεν μπορεις να σταθεις χωρις φάρμακο σε τέτοιες κατηγοριες. Τα ιδια ισχυουν και για τους αγωνες του powerlifting εμεις εδω καλα κάνουμε τη προπονησούλα μας με χαμηλά κιλά αλλά αν πηγαινες να ξεκινησεις προετοιμασια αναγκαστικά αν ηθελες να κατεβεις σε αγωνες θα έπρεπε να πιέσεις τον εαυτο σου. Οταν δεν έχεις κάποιον αμεσο στοχο και το κάνεις για τη πάρτη σου ειναι και η κατασταση πολυ διαφορετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:59 Ο juste un instant: #1.169 07-09-20 14:59 Όταν δεν έχεις φαγητό... Η σαλάτα όμως απαραίτητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:01 Ο Πάνθηρας!: #1.170 07-09-20 15:01 Ομολογώ η γαλοπούλα μου χει λειψει την ειχα κοψει και αυτην εδω και 2.5 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:14 Ο juste un instant: #1.171 07-09-20 15:14 Έτοιμα και αχνιστά. Όλα σε μια μεγάλη κατσαρόλα... 5 καλαμπόκια και μια κολοκυθα. Οικονομία και κέρδος χρόνου. Μια κούπα νερό φτάνει. Μετά από 5 λεπτά βρασμού σβήνω και περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:15 Ο Πάνθηρας!: #1.172 07-09-20 15:15 Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:19 Ο juste un instant: #1.173 07-09-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν ετσι, χωρίς τίποτα. Παίρνω μικρες του ενός ενάμιση κιλού. Και τις τρώω με το κουτάλι. Τρώω και αυτό που είναι μέσα με τα σπόρια. Είμαι λίγο πρωτόγονος. Είναι εναλλαγή για ρύζι ή πατάτες. Εδώ η φωτό είναι καλύτερη γιατί δεν αχνιζουν. Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:34 Ο Πάνθηρας!: #1.174 07-09-20 15:34 Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:37 Ο juste un instant: #1.175 07-09-20 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:49 Ο Πάνθηρας!: #1.176 07-09-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Click για ανάπτυξη... Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:55 Ο juste un instant: #1.177 07-09-20 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Click για ανάπτυξη... Εννοώ αυτούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Πάνθηρας!: #1.178 07-09-20 15:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εννοώ αυτούς... Click για ανάπτυξη... Α οχι φιλε γενικα οι σποροι δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:58 Ο juste un instant: #1.179 07-09-20 15:58 Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:46 Ο Πάνθηρας!: #1.180 07-09-20 16:46 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 458 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal Kate1914 jina92 giannhs2001 Searching Salomon Jonas Dmzk Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Libertus touvlo Memetchi Giorgos777 Angelikaaa Sotiris 12 American Economist nimbus vas 78 fockos camil Varus Unicex Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τωρα το ποιος θα τραυματιστει ή θα εκφυλιστει περισσοτερο στα γεράματα αυτο δεν μπορω να το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Mα ακριβώς επειδή ίσως κανείς δεν το ξέρει πρέπει να υπάρχει μια άλφα σύνεση και να μην πεφτουμε σε απερισκεψίες. Εκτός από αυτό μετά από μια άλφα ηλικία αρχίζει ο οργανισμός και γερνάει, αρχιζει η οστική μάζα να μειώνεται... Δεν θα είμαστε αιώνια νέοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 22:36 Ο Πάνθηρας!: #1.164 06-09-20 22:36 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Mα ακριβώς επειδή ίσως κανείς δεν το ξέρει πρέπει να υπάρχει μια άλφα σύνεση και να μην πεφτουμε σε απερισκεψίες. Εκτός από αυτό μετά από μια άλφα ηλικία αρχίζει ο οργανισμός και γερνάει, αρχιζει η οστική μάζα να μειώνεται... Δεν θα είμαστε αιώνια νέοι... Click για ανάπτυξη... Το sad πάει στο οτι δεν θα ειμαστε πάντα νέοι! Τέσπα για να μη γράψω αλλα σεντονια συμφωνώ με τον χάκερ σε κάποια σημεια.... καλη ειναι και η δυναμη αλλα πρέπει οπως γράφεις και εσυ να υπάρχει μια άλφα συνεση και ωριμοτητα στο γυμναστηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 22:40 Ο juste un instant: #1.165 06-09-20 22:40 Και εγώ συμφωνώ σε κάποια... δεν βγάζω την δύναμη εντελώς out... https://www.healthyliving.gr/2020/05/19/ghransh-ypso-anasthma-9/ Ήδη από τα τριάντα, η απώλεια μυών που σχετίζεται με την ηλικία, γνωστή επιστημονικά ως σαρκοπενία, μπορεί να σημαίνει ότι χάνετε μυϊκή μάζα με ρυθμό 3-5% κάθε δεκαετία. Ιδιαίτερης ανησυχίας είναι οι μύες του κορμού σας, οι οποίοι είναι κυρίως υπεύθυνοι για τη διατήρηση σε όρθια θέση. Η μείωση της ικανότητάς τους να διατηρούν τη στάση σας μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε κυρτοί και ως εκ τούτου κοντότεροι. Ένας άλλος λόγος για την απώλεια ύψους καθώς μεγαλώνετε είναι η υγεία των οστών σας. Το κόκκαλο είναι ένας εξαιρετικά περίπλοκος συνδετικός ιστός που μπορεί να προσαρμόσει το μέγεθος και το σχήμα του ως απόκριση σε μηχανικά φορτία. Αυτό επιτρέπει στα οστά σας να αναδιαμορφώνονται καθόλη τη διάρκεια της ζωής σας. Όταν είστε νέοι περνάτε από ένα στάδιο ανάπτυξης, αυξάνοντας τα οστά γρήγορα, φτάνοντας στο 90% της μέγιστης οστικής μάζας στο τέλος της εφηβείας. Αυτή η ανάπτυξη συνεχίζεται μέχρι τα 25 όταν επιτυγχάνεται η μέγιστη οστική μάζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:43 Ο Πάνθηρας!: #1.166 06-09-20 23:43 Πάντως 115 κιλά φυσικος δεν υπάρχει. Απλά δεν θα μιλησει για αναβολικα ον κάμερα , επιλογη του. Τα υπολοιπα πάνω κατω ισχυουν για ολους. Μαγειρεμένο φαγητο παντού κτλπ. και εγω μαγειρευω σιγουρα 1 φορά την ημέρα. Αυτος δεν θα μαγειρέψει 3 που ειναι επαγγελματιας ; Τέλεια τεχνική σε ολες τις ασκήσεις. Αργά και σταθερά. Προσωπικα απο συμπληρώματα μονο πρωτεινη (και οχι καθε μέρα)+ πολυβιταμινες. Ο Σιλβεστριδης στο 15 και 20 κάνει κάμψεις δικεφάλων το πολύ με 25 κιλά. ενω ειναι τέρας. Ενας ακομη που βλέπω να κάνει αυτη την άσκηση με ΛΙΓΑ κιλά. Και με αλτήρες 10 κιλών. Εγω το χειμωνα ειχα κάνει με 12.5. Φάε το τσιμπημα στο δικέφαλο μετά. 16¨39 "Ερρχονται πιτσιρικάδες και μου λένε... μπορω να γινω έτσι.... μέσα σε 1 χρονο. Και μου δειχνουν εναν αθλητη με ωμους - στηθος - κοιλιακους... και τους λέω ΟΧΙ. Ποτέ! Μπορεις να γινεις ομως καλυτερος απο οτι ήσουν χθές." αχαχαχ ποζέρια ρε φιλε πιτσιρικάδες. Χωρις υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:30 Ο juste un instant: #1.167 07-09-20 14:30 Καλά πόσο χαπακώνεται; Δεν τα μπερδευει; Εχουμε ξεφυγει τελειως... Ειναι διπλασιος απο την κοπέλα του. Αυτος θα πρεπει να σκέφτεσαι απο το πρωι ως το βραδυ τι θα φαει... και τι χαπι θα παρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:39 Ο Πάνθηρας!: #1.168 07-09-20 14:39 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά πόσο χαπακώνεται; Δεν τα μπερδευει; Εχουμε ξεφυγει τελειως... Ειναι διπλασιος απο την κοπέλα του. Αυτος θα πρεπει να σκέφτεσαι απο το πρωι ως το βραδυ τι θα φαει... και τι χαπι θα παρει... Click για ανάπτυξη... Πολύ χάπι φίλε. Αυτος ειναι χρονια στους κύκλους των αναβολικών. Δεν γινεσαι έτσι φυσικος. Εννοειται πως ειναι υπερβολή για μενα τουλάχιστον. Παρολαυτα το βρηκα χθες και ειπα να το βάλω και εδώ. Να συζητησουμε. Αλλα επαγγελματικα δεν μπορεις να σταθεις χωρις φάρμακο σε τέτοιες κατηγοριες. Τα ιδια ισχυουν και για τους αγωνες του powerlifting εμεις εδω καλα κάνουμε τη προπονησούλα μας με χαμηλά κιλά αλλά αν πηγαινες να ξεκινησεις προετοιμασια αναγκαστικά αν ηθελες να κατεβεις σε αγωνες θα έπρεπε να πιέσεις τον εαυτο σου. Οταν δεν έχεις κάποιον αμεσο στοχο και το κάνεις για τη πάρτη σου ειναι και η κατασταση πολυ διαφορετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:59 Ο juste un instant: #1.169 07-09-20 14:59 Όταν δεν έχεις φαγητό... Η σαλάτα όμως απαραίτητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:01 Ο Πάνθηρας!: #1.170 07-09-20 15:01 Ομολογώ η γαλοπούλα μου χει λειψει την ειχα κοψει και αυτην εδω και 2.5 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:14 Ο juste un instant: #1.171 07-09-20 15:14 Έτοιμα και αχνιστά. Όλα σε μια μεγάλη κατσαρόλα... 5 καλαμπόκια και μια κολοκυθα. Οικονομία και κέρδος χρόνου. Μια κούπα νερό φτάνει. Μετά από 5 λεπτά βρασμού σβήνω και περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:15 Ο Πάνθηρας!: #1.172 07-09-20 15:15 Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:19 Ο juste un instant: #1.173 07-09-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν ετσι, χωρίς τίποτα. Παίρνω μικρες του ενός ενάμιση κιλού. Και τις τρώω με το κουτάλι. Τρώω και αυτό που είναι μέσα με τα σπόρια. Είμαι λίγο πρωτόγονος. Είναι εναλλαγή για ρύζι ή πατάτες. Εδώ η φωτό είναι καλύτερη γιατί δεν αχνιζουν. Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:34 Ο Πάνθηρας!: #1.174 07-09-20 15:34 Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:37 Ο juste un instant: #1.175 07-09-20 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:49 Ο Πάνθηρας!: #1.176 07-09-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Click για ανάπτυξη... Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:55 Ο juste un instant: #1.177 07-09-20 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Click για ανάπτυξη... Εννοώ αυτούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Πάνθηρας!: #1.178 07-09-20 15:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εννοώ αυτούς... Click για ανάπτυξη... Α οχι φιλε γενικα οι σποροι δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:58 Ο juste un instant: #1.179 07-09-20 15:58 Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:46 Ο Πάνθηρας!: #1.180 07-09-20 16:46 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 458 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal Kate1914 jina92 giannhs2001 Searching Salomon Jonas Dmzk Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Libertus touvlo Memetchi Giorgos777 Angelikaaa Sotiris 12 American Economist nimbus vas 78 fockos camil Varus Unicex Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Mα ακριβώς επειδή ίσως κανείς δεν το ξέρει πρέπει να υπάρχει μια άλφα σύνεση και να μην πεφτουμε σε απερισκεψίες. Εκτός από αυτό μετά από μια άλφα ηλικία αρχίζει ο οργανισμός και γερνάει, αρχιζει η οστική μάζα να μειώνεται... Δεν θα είμαστε αιώνια νέοι... Click για ανάπτυξη... Το sad πάει στο οτι δεν θα ειμαστε πάντα νέοι! Τέσπα για να μη γράψω αλλα σεντονια συμφωνώ με τον χάκερ σε κάποια σημεια.... καλη ειναι και η δυναμη αλλα πρέπει οπως γράφεις και εσυ να υπάρχει μια άλφα συνεση και ωριμοτητα στο γυμναστηριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 22:40 Ο juste un instant: #1.165 06-09-20 22:40 Και εγώ συμφωνώ σε κάποια... δεν βγάζω την δύναμη εντελώς out... https://www.healthyliving.gr/2020/05/19/ghransh-ypso-anasthma-9/ Ήδη από τα τριάντα, η απώλεια μυών που σχετίζεται με την ηλικία, γνωστή επιστημονικά ως σαρκοπενία, μπορεί να σημαίνει ότι χάνετε μυϊκή μάζα με ρυθμό 3-5% κάθε δεκαετία. Ιδιαίτερης ανησυχίας είναι οι μύες του κορμού σας, οι οποίοι είναι κυρίως υπεύθυνοι για τη διατήρηση σε όρθια θέση. Η μείωση της ικανότητάς τους να διατηρούν τη στάση σας μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε κυρτοί και ως εκ τούτου κοντότεροι. Ένας άλλος λόγος για την απώλεια ύψους καθώς μεγαλώνετε είναι η υγεία των οστών σας. Το κόκκαλο είναι ένας εξαιρετικά περίπλοκος συνδετικός ιστός που μπορεί να προσαρμόσει το μέγεθος και το σχήμα του ως απόκριση σε μηχανικά φορτία. Αυτό επιτρέπει στα οστά σας να αναδιαμορφώνονται καθόλη τη διάρκεια της ζωής σας. Όταν είστε νέοι περνάτε από ένα στάδιο ανάπτυξης, αυξάνοντας τα οστά γρήγορα, φτάνοντας στο 90% της μέγιστης οστικής μάζας στο τέλος της εφηβείας. Αυτή η ανάπτυξη συνεχίζεται μέχρι τα 25 όταν επιτυγχάνεται η μέγιστη οστική μάζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:43 Ο Πάνθηρας!: #1.166 06-09-20 23:43 Πάντως 115 κιλά φυσικος δεν υπάρχει. Απλά δεν θα μιλησει για αναβολικα ον κάμερα , επιλογη του. Τα υπολοιπα πάνω κατω ισχυουν για ολους. Μαγειρεμένο φαγητο παντού κτλπ. και εγω μαγειρευω σιγουρα 1 φορά την ημέρα. Αυτος δεν θα μαγειρέψει 3 που ειναι επαγγελματιας ; Τέλεια τεχνική σε ολες τις ασκήσεις. Αργά και σταθερά. Προσωπικα απο συμπληρώματα μονο πρωτεινη (και οχι καθε μέρα)+ πολυβιταμινες. Ο Σιλβεστριδης στο 15 και 20 κάνει κάμψεις δικεφάλων το πολύ με 25 κιλά. ενω ειναι τέρας. Ενας ακομη που βλέπω να κάνει αυτη την άσκηση με ΛΙΓΑ κιλά. Και με αλτήρες 10 κιλών. Εγω το χειμωνα ειχα κάνει με 12.5. Φάε το τσιμπημα στο δικέφαλο μετά. 16¨39 "Ερρχονται πιτσιρικάδες και μου λένε... μπορω να γινω έτσι.... μέσα σε 1 χρονο. Και μου δειχνουν εναν αθλητη με ωμους - στηθος - κοιλιακους... και τους λέω ΟΧΙ. Ποτέ! Μπορεις να γινεις ομως καλυτερος απο οτι ήσουν χθές." αχαχαχ ποζέρια ρε φιλε πιτσιρικάδες. Χωρις υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:30 Ο juste un instant: #1.167 07-09-20 14:30 Καλά πόσο χαπακώνεται; Δεν τα μπερδευει; Εχουμε ξεφυγει τελειως... Ειναι διπλασιος απο την κοπέλα του. Αυτος θα πρεπει να σκέφτεσαι απο το πρωι ως το βραδυ τι θα φαει... και τι χαπι θα παρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:39 Ο Πάνθηρας!: #1.168 07-09-20 14:39 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά πόσο χαπακώνεται; Δεν τα μπερδευει; Εχουμε ξεφυγει τελειως... Ειναι διπλασιος απο την κοπέλα του. Αυτος θα πρεπει να σκέφτεσαι απο το πρωι ως το βραδυ τι θα φαει... και τι χαπι θα παρει... Click για ανάπτυξη... Πολύ χάπι φίλε. Αυτος ειναι χρονια στους κύκλους των αναβολικών. Δεν γινεσαι έτσι φυσικος. Εννοειται πως ειναι υπερβολή για μενα τουλάχιστον. Παρολαυτα το βρηκα χθες και ειπα να το βάλω και εδώ. Να συζητησουμε. Αλλα επαγγελματικα δεν μπορεις να σταθεις χωρις φάρμακο σε τέτοιες κατηγοριες. Τα ιδια ισχυουν και για τους αγωνες του powerlifting εμεις εδω καλα κάνουμε τη προπονησούλα μας με χαμηλά κιλά αλλά αν πηγαινες να ξεκινησεις προετοιμασια αναγκαστικά αν ηθελες να κατεβεις σε αγωνες θα έπρεπε να πιέσεις τον εαυτο σου. Οταν δεν έχεις κάποιον αμεσο στοχο και το κάνεις για τη πάρτη σου ειναι και η κατασταση πολυ διαφορετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:59 Ο juste un instant: #1.169 07-09-20 14:59 Όταν δεν έχεις φαγητό... Η σαλάτα όμως απαραίτητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:01 Ο Πάνθηρας!: #1.170 07-09-20 15:01 Ομολογώ η γαλοπούλα μου χει λειψει την ειχα κοψει και αυτην εδω και 2.5 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:14 Ο juste un instant: #1.171 07-09-20 15:14 Έτοιμα και αχνιστά. Όλα σε μια μεγάλη κατσαρόλα... 5 καλαμπόκια και μια κολοκυθα. Οικονομία και κέρδος χρόνου. Μια κούπα νερό φτάνει. Μετά από 5 λεπτά βρασμού σβήνω και περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:15 Ο Πάνθηρας!: #1.172 07-09-20 15:15 Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:19 Ο juste un instant: #1.173 07-09-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν ετσι, χωρίς τίποτα. Παίρνω μικρες του ενός ενάμιση κιλού. Και τις τρώω με το κουτάλι. Τρώω και αυτό που είναι μέσα με τα σπόρια. Είμαι λίγο πρωτόγονος. Είναι εναλλαγή για ρύζι ή πατάτες. Εδώ η φωτό είναι καλύτερη γιατί δεν αχνιζουν. Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:34 Ο Πάνθηρας!: #1.174 07-09-20 15:34 Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:37 Ο juste un instant: #1.175 07-09-20 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:49 Ο Πάνθηρας!: #1.176 07-09-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Click για ανάπτυξη... Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:55 Ο juste un instant: #1.177 07-09-20 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Click για ανάπτυξη... Εννοώ αυτούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Πάνθηρας!: #1.178 07-09-20 15:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εννοώ αυτούς... Click για ανάπτυξη... Α οχι φιλε γενικα οι σποροι δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:58 Ο juste un instant: #1.179 07-09-20 15:58 Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:46 Ο Πάνθηρας!: #1.180 07-09-20 16:46 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 458 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal Kate1914 jina92 giannhs2001 Searching Salomon Jonas Dmzk Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Libertus touvlo Memetchi Giorgos777 Angelikaaa Sotiris 12 American Economist nimbus vas 78 fockos camil Varus Unicex Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ συμφωνώ σε κάποια... δεν βγάζω την δύναμη εντελώς out... https://www.healthyliving.gr/2020/05/19/ghransh-ypso-anasthma-9/ Ήδη από τα τριάντα, η απώλεια μυών που σχετίζεται με την ηλικία, γνωστή επιστημονικά ως σαρκοπενία, μπορεί να σημαίνει ότι χάνετε μυϊκή μάζα με ρυθμό 3-5% κάθε δεκαετία. Ιδιαίτερης ανησυχίας είναι οι μύες του κορμού σας, οι οποίοι είναι κυρίως υπεύθυνοι για τη διατήρηση σε όρθια θέση. Η μείωση της ικανότητάς τους να διατηρούν τη στάση σας μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε κυρτοί και ως εκ τούτου κοντότεροι. Ένας άλλος λόγος για την απώλεια ύψους καθώς μεγαλώνετε είναι η υγεία των οστών σας. Το κόκκαλο είναι ένας εξαιρετικά περίπλοκος συνδετικός ιστός που μπορεί να προσαρμόσει το μέγεθος και το σχήμα του ως απόκριση σε μηχανικά φορτία. Αυτό επιτρέπει στα οστά σας να αναδιαμορφώνονται καθόλη τη διάρκεια της ζωής σας. Όταν είστε νέοι περνάτε από ένα στάδιο ανάπτυξης, αυξάνοντας τα οστά γρήγορα, φτάνοντας στο 90% της μέγιστης οστικής μάζας στο τέλος της εφηβείας. Αυτή η ανάπτυξη συνεχίζεται μέχρι τα 25 όταν επιτυγχάνεται η μέγιστη οστική μάζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:43 Ο Πάνθηρας!: #1.166 06-09-20 23:43 Πάντως 115 κιλά φυσικος δεν υπάρχει. Απλά δεν θα μιλησει για αναβολικα ον κάμερα , επιλογη του. Τα υπολοιπα πάνω κατω ισχυουν για ολους. Μαγειρεμένο φαγητο παντού κτλπ. και εγω μαγειρευω σιγουρα 1 φορά την ημέρα. Αυτος δεν θα μαγειρέψει 3 που ειναι επαγγελματιας ; Τέλεια τεχνική σε ολες τις ασκήσεις. Αργά και σταθερά. Προσωπικα απο συμπληρώματα μονο πρωτεινη (και οχι καθε μέρα)+ πολυβιταμινες. Ο Σιλβεστριδης στο 15 και 20 κάνει κάμψεις δικεφάλων το πολύ με 25 κιλά. ενω ειναι τέρας. Ενας ακομη που βλέπω να κάνει αυτη την άσκηση με ΛΙΓΑ κιλά. Και με αλτήρες 10 κιλών. Εγω το χειμωνα ειχα κάνει με 12.5. Φάε το τσιμπημα στο δικέφαλο μετά. 16¨39 "Ερρχονται πιτσιρικάδες και μου λένε... μπορω να γινω έτσι.... μέσα σε 1 χρονο. Και μου δειχνουν εναν αθλητη με ωμους - στηθος - κοιλιακους... και τους λέω ΟΧΙ. Ποτέ! Μπορεις να γινεις ομως καλυτερος απο οτι ήσουν χθές." αχαχαχ ποζέρια ρε φιλε πιτσιρικάδες. Χωρις υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:30 Ο juste un instant: #1.167 07-09-20 14:30 Καλά πόσο χαπακώνεται; Δεν τα μπερδευει; Εχουμε ξεφυγει τελειως... Ειναι διπλασιος απο την κοπέλα του. Αυτος θα πρεπει να σκέφτεσαι απο το πρωι ως το βραδυ τι θα φαει... και τι χαπι θα παρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:39 Ο Πάνθηρας!: #1.168 07-09-20 14:39 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά πόσο χαπακώνεται; Δεν τα μπερδευει; Εχουμε ξεφυγει τελειως... Ειναι διπλασιος απο την κοπέλα του. Αυτος θα πρεπει να σκέφτεσαι απο το πρωι ως το βραδυ τι θα φαει... και τι χαπι θα παρει... Click για ανάπτυξη... Πολύ χάπι φίλε. Αυτος ειναι χρονια στους κύκλους των αναβολικών. Δεν γινεσαι έτσι φυσικος. Εννοειται πως ειναι υπερβολή για μενα τουλάχιστον. Παρολαυτα το βρηκα χθες και ειπα να το βάλω και εδώ. Να συζητησουμε. Αλλα επαγγελματικα δεν μπορεις να σταθεις χωρις φάρμακο σε τέτοιες κατηγοριες. Τα ιδια ισχυουν και για τους αγωνες του powerlifting εμεις εδω καλα κάνουμε τη προπονησούλα μας με χαμηλά κιλά αλλά αν πηγαινες να ξεκινησεις προετοιμασια αναγκαστικά αν ηθελες να κατεβεις σε αγωνες θα έπρεπε να πιέσεις τον εαυτο σου. Οταν δεν έχεις κάποιον αμεσο στοχο και το κάνεις για τη πάρτη σου ειναι και η κατασταση πολυ διαφορετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:59 Ο juste un instant: #1.169 07-09-20 14:59 Όταν δεν έχεις φαγητό... Η σαλάτα όμως απαραίτητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:01 Ο Πάνθηρας!: #1.170 07-09-20 15:01 Ομολογώ η γαλοπούλα μου χει λειψει την ειχα κοψει και αυτην εδω και 2.5 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:14 Ο juste un instant: #1.171 07-09-20 15:14 Έτοιμα και αχνιστά. Όλα σε μια μεγάλη κατσαρόλα... 5 καλαμπόκια και μια κολοκυθα. Οικονομία και κέρδος χρόνου. Μια κούπα νερό φτάνει. Μετά από 5 λεπτά βρασμού σβήνω και περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:15 Ο Πάνθηρας!: #1.172 07-09-20 15:15 Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:19 Ο juste un instant: #1.173 07-09-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν ετσι, χωρίς τίποτα. Παίρνω μικρες του ενός ενάμιση κιλού. Και τις τρώω με το κουτάλι. Τρώω και αυτό που είναι μέσα με τα σπόρια. Είμαι λίγο πρωτόγονος. Είναι εναλλαγή για ρύζι ή πατάτες. Εδώ η φωτό είναι καλύτερη γιατί δεν αχνιζουν. Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:34 Ο Πάνθηρας!: #1.174 07-09-20 15:34 Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:37 Ο juste un instant: #1.175 07-09-20 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:49 Ο Πάνθηρας!: #1.176 07-09-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Click για ανάπτυξη... Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:55 Ο juste un instant: #1.177 07-09-20 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Click για ανάπτυξη... Εννοώ αυτούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Πάνθηρας!: #1.178 07-09-20 15:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εννοώ αυτούς... Click για ανάπτυξη... Α οχι φιλε γενικα οι σποροι δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:58 Ο juste un instant: #1.179 07-09-20 15:58 Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:46 Ο Πάνθηρας!: #1.180 07-09-20 16:46 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 458 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal Kate1914 jina92 giannhs2001 Searching Salomon Jonas Dmzk Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Libertus touvlo Memetchi Giorgos777 Angelikaaa Sotiris 12 American Economist nimbus vas 78 fockos camil Varus Unicex Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως 115 κιλά φυσικος δεν υπάρχει. Απλά δεν θα μιλησει για αναβολικα ον κάμερα , επιλογη του. Τα υπολοιπα πάνω κατω ισχυουν για ολους. Μαγειρεμένο φαγητο παντού κτλπ. και εγω μαγειρευω σιγουρα 1 φορά την ημέρα. Αυτος δεν θα μαγειρέψει 3 που ειναι επαγγελματιας ; Τέλεια τεχνική σε ολες τις ασκήσεις. Αργά και σταθερά. Προσωπικα απο συμπληρώματα μονο πρωτεινη (και οχι καθε μέρα)+ πολυβιταμινες. Ο Σιλβεστριδης στο 15 και 20 κάνει κάμψεις δικεφάλων το πολύ με 25 κιλά. ενω ειναι τέρας. Ενας ακομη που βλέπω να κάνει αυτη την άσκηση με ΛΙΓΑ κιλά. Και με αλτήρες 10 κιλών. Εγω το χειμωνα ειχα κάνει με 12.5. Φάε το τσιμπημα στο δικέφαλο μετά. 16¨39 "Ερρχονται πιτσιρικάδες και μου λένε... μπορω να γινω έτσι.... μέσα σε 1 χρονο. Και μου δειχνουν εναν αθλητη με ωμους - στηθος - κοιλιακους... και τους λέω ΟΧΙ. Ποτέ! Μπορεις να γινεις ομως καλυτερος απο οτι ήσουν χθές." αχαχαχ ποζέρια ρε φιλε πιτσιρικάδες. Χωρις υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:30 Ο juste un instant: #1.167 07-09-20 14:30 Καλά πόσο χαπακώνεται; Δεν τα μπερδευει; Εχουμε ξεφυγει τελειως... Ειναι διπλασιος απο την κοπέλα του. Αυτος θα πρεπει να σκέφτεσαι απο το πρωι ως το βραδυ τι θα φαει... και τι χαπι θα παρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:39 Ο Πάνθηρας!: #1.168 07-09-20 14:39 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά πόσο χαπακώνεται; Δεν τα μπερδευει; Εχουμε ξεφυγει τελειως... Ειναι διπλασιος απο την κοπέλα του. Αυτος θα πρεπει να σκέφτεσαι απο το πρωι ως το βραδυ τι θα φαει... και τι χαπι θα παρει... Click για ανάπτυξη... Πολύ χάπι φίλε. Αυτος ειναι χρονια στους κύκλους των αναβολικών. Δεν γινεσαι έτσι φυσικος. Εννοειται πως ειναι υπερβολή για μενα τουλάχιστον. Παρολαυτα το βρηκα χθες και ειπα να το βάλω και εδώ. Να συζητησουμε. Αλλα επαγγελματικα δεν μπορεις να σταθεις χωρις φάρμακο σε τέτοιες κατηγοριες. Τα ιδια ισχυουν και για τους αγωνες του powerlifting εμεις εδω καλα κάνουμε τη προπονησούλα μας με χαμηλά κιλά αλλά αν πηγαινες να ξεκινησεις προετοιμασια αναγκαστικά αν ηθελες να κατεβεις σε αγωνες θα έπρεπε να πιέσεις τον εαυτο σου. Οταν δεν έχεις κάποιον αμεσο στοχο και το κάνεις για τη πάρτη σου ειναι και η κατασταση πολυ διαφορετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:59 Ο juste un instant: #1.169 07-09-20 14:59 Όταν δεν έχεις φαγητό... Η σαλάτα όμως απαραίτητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:01 Ο Πάνθηρας!: #1.170 07-09-20 15:01 Ομολογώ η γαλοπούλα μου χει λειψει την ειχα κοψει και αυτην εδω και 2.5 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:14 Ο juste un instant: #1.171 07-09-20 15:14 Έτοιμα και αχνιστά. Όλα σε μια μεγάλη κατσαρόλα... 5 καλαμπόκια και μια κολοκυθα. Οικονομία και κέρδος χρόνου. Μια κούπα νερό φτάνει. Μετά από 5 λεπτά βρασμού σβήνω και περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:15 Ο Πάνθηρας!: #1.172 07-09-20 15:15 Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:19 Ο juste un instant: #1.173 07-09-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν ετσι, χωρίς τίποτα. Παίρνω μικρες του ενός ενάμιση κιλού. Και τις τρώω με το κουτάλι. Τρώω και αυτό που είναι μέσα με τα σπόρια. Είμαι λίγο πρωτόγονος. Είναι εναλλαγή για ρύζι ή πατάτες. Εδώ η φωτό είναι καλύτερη γιατί δεν αχνιζουν. Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:34 Ο Πάνθηρας!: #1.174 07-09-20 15:34 Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:37 Ο juste un instant: #1.175 07-09-20 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:49 Ο Πάνθηρας!: #1.176 07-09-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Click για ανάπτυξη... Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:55 Ο juste un instant: #1.177 07-09-20 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Click για ανάπτυξη... Εννοώ αυτούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Πάνθηρας!: #1.178 07-09-20 15:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εννοώ αυτούς... Click για ανάπτυξη... Α οχι φιλε γενικα οι σποροι δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:58 Ο juste un instant: #1.179 07-09-20 15:58 Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:46 Ο Πάνθηρας!: #1.180 07-09-20 16:46 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 458 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal Kate1914 jina92 giannhs2001 Searching Salomon Jonas Dmzk Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Libertus touvlo Memetchi Giorgos777 Angelikaaa Sotiris 12 American Economist nimbus vas 78 fockos camil Varus Unicex Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά πόσο χαπακώνεται; Δεν τα μπερδευει; Εχουμε ξεφυγει τελειως... Ειναι διπλασιος απο την κοπέλα του. Αυτος θα πρεπει να σκέφτεσαι απο το πρωι ως το βραδυ τι θα φαει... και τι χαπι θα παρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:39 Ο Πάνθηρας!: #1.168 07-09-20 14:39 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά πόσο χαπακώνεται; Δεν τα μπερδευει; Εχουμε ξεφυγει τελειως... Ειναι διπλασιος απο την κοπέλα του. Αυτος θα πρεπει να σκέφτεσαι απο το πρωι ως το βραδυ τι θα φαει... και τι χαπι θα παρει... Click για ανάπτυξη... Πολύ χάπι φίλε. Αυτος ειναι χρονια στους κύκλους των αναβολικών. Δεν γινεσαι έτσι φυσικος. Εννοειται πως ειναι υπερβολή για μενα τουλάχιστον. Παρολαυτα το βρηκα χθες και ειπα να το βάλω και εδώ. Να συζητησουμε. Αλλα επαγγελματικα δεν μπορεις να σταθεις χωρις φάρμακο σε τέτοιες κατηγοριες. Τα ιδια ισχυουν και για τους αγωνες του powerlifting εμεις εδω καλα κάνουμε τη προπονησούλα μας με χαμηλά κιλά αλλά αν πηγαινες να ξεκινησεις προετοιμασια αναγκαστικά αν ηθελες να κατεβεις σε αγωνες θα έπρεπε να πιέσεις τον εαυτο σου. Οταν δεν έχεις κάποιον αμεσο στοχο και το κάνεις για τη πάρτη σου ειναι και η κατασταση πολυ διαφορετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:59 Ο juste un instant: #1.169 07-09-20 14:59 Όταν δεν έχεις φαγητό... Η σαλάτα όμως απαραίτητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:01 Ο Πάνθηρας!: #1.170 07-09-20 15:01 Ομολογώ η γαλοπούλα μου χει λειψει την ειχα κοψει και αυτην εδω και 2.5 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:14 Ο juste un instant: #1.171 07-09-20 15:14 Έτοιμα και αχνιστά. Όλα σε μια μεγάλη κατσαρόλα... 5 καλαμπόκια και μια κολοκυθα. Οικονομία και κέρδος χρόνου. Μια κούπα νερό φτάνει. Μετά από 5 λεπτά βρασμού σβήνω και περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:15 Ο Πάνθηρας!: #1.172 07-09-20 15:15 Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:19 Ο juste un instant: #1.173 07-09-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν ετσι, χωρίς τίποτα. Παίρνω μικρες του ενός ενάμιση κιλού. Και τις τρώω με το κουτάλι. Τρώω και αυτό που είναι μέσα με τα σπόρια. Είμαι λίγο πρωτόγονος. Είναι εναλλαγή για ρύζι ή πατάτες. Εδώ η φωτό είναι καλύτερη γιατί δεν αχνιζουν. Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:34 Ο Πάνθηρας!: #1.174 07-09-20 15:34 Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:37 Ο juste un instant: #1.175 07-09-20 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:49 Ο Πάνθηρας!: #1.176 07-09-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Click για ανάπτυξη... Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:55 Ο juste un instant: #1.177 07-09-20 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Click για ανάπτυξη... Εννοώ αυτούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Πάνθηρας!: #1.178 07-09-20 15:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εννοώ αυτούς... Click για ανάπτυξη... Α οχι φιλε γενικα οι σποροι δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:58 Ο juste un instant: #1.179 07-09-20 15:58 Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:46 Ο Πάνθηρας!: #1.180 07-09-20 16:46 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 458 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal Kate1914 jina92 giannhs2001 Searching Salomon Jonas Dmzk Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Libertus touvlo Memetchi Giorgos777 Angelikaaa Sotiris 12 American Economist nimbus vas 78 fockos camil Varus Unicex Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά πόσο χαπακώνεται; Δεν τα μπερδευει; Εχουμε ξεφυγει τελειως... Ειναι διπλασιος απο την κοπέλα του. Αυτος θα πρεπει να σκέφτεσαι απο το πρωι ως το βραδυ τι θα φαει... και τι χαπι θα παρει... Click για ανάπτυξη... Πολύ χάπι φίλε. Αυτος ειναι χρονια στους κύκλους των αναβολικών. Δεν γινεσαι έτσι φυσικος. Εννοειται πως ειναι υπερβολή για μενα τουλάχιστον. Παρολαυτα το βρηκα χθες και ειπα να το βάλω και εδώ. Να συζητησουμε. Αλλα επαγγελματικα δεν μπορεις να σταθεις χωρις φάρμακο σε τέτοιες κατηγοριες. Τα ιδια ισχυουν και για τους αγωνες του powerlifting εμεις εδω καλα κάνουμε τη προπονησούλα μας με χαμηλά κιλά αλλά αν πηγαινες να ξεκινησεις προετοιμασια αναγκαστικά αν ηθελες να κατεβεις σε αγωνες θα έπρεπε να πιέσεις τον εαυτο σου. Οταν δεν έχεις κάποιον αμεσο στοχο και το κάνεις για τη πάρτη σου ειναι και η κατασταση πολυ διαφορετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:59 Ο juste un instant: #1.169 07-09-20 14:59 Όταν δεν έχεις φαγητό... Η σαλάτα όμως απαραίτητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:01 Ο Πάνθηρας!: #1.170 07-09-20 15:01 Ομολογώ η γαλοπούλα μου χει λειψει την ειχα κοψει και αυτην εδω και 2.5 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:14 Ο juste un instant: #1.171 07-09-20 15:14 Έτοιμα και αχνιστά. Όλα σε μια μεγάλη κατσαρόλα... 5 καλαμπόκια και μια κολοκυθα. Οικονομία και κέρδος χρόνου. Μια κούπα νερό φτάνει. Μετά από 5 λεπτά βρασμού σβήνω και περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:15 Ο Πάνθηρας!: #1.172 07-09-20 15:15 Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:19 Ο juste un instant: #1.173 07-09-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν ετσι, χωρίς τίποτα. Παίρνω μικρες του ενός ενάμιση κιλού. Και τις τρώω με το κουτάλι. Τρώω και αυτό που είναι μέσα με τα σπόρια. Είμαι λίγο πρωτόγονος. Είναι εναλλαγή για ρύζι ή πατάτες. Εδώ η φωτό είναι καλύτερη γιατί δεν αχνιζουν. Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:34 Ο Πάνθηρας!: #1.174 07-09-20 15:34 Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:37 Ο juste un instant: #1.175 07-09-20 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:49 Ο Πάνθηρας!: #1.176 07-09-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Click για ανάπτυξη... Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:55 Ο juste un instant: #1.177 07-09-20 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Click για ανάπτυξη... Εννοώ αυτούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Πάνθηρας!: #1.178 07-09-20 15:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εννοώ αυτούς... Click για ανάπτυξη... Α οχι φιλε γενικα οι σποροι δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:58 Ο juste un instant: #1.179 07-09-20 15:58 Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:46 Ο Πάνθηρας!: #1.180 07-09-20 16:46 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 458 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal Kate1914 jina92 giannhs2001 Searching Salomon Jonas Dmzk Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Libertus touvlo Memetchi Giorgos777 Angelikaaa Sotiris 12 American Economist nimbus vas 78 fockos camil Varus Unicex Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν δεν έχεις φαγητό... Η σαλάτα όμως απαραίτητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:01 Ο Πάνθηρας!: #1.170 07-09-20 15:01 Ομολογώ η γαλοπούλα μου χει λειψει την ειχα κοψει και αυτην εδω και 2.5 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:14 Ο juste un instant: #1.171 07-09-20 15:14 Έτοιμα και αχνιστά. Όλα σε μια μεγάλη κατσαρόλα... 5 καλαμπόκια και μια κολοκυθα. Οικονομία και κέρδος χρόνου. Μια κούπα νερό φτάνει. Μετά από 5 λεπτά βρασμού σβήνω και περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:15 Ο Πάνθηρας!: #1.172 07-09-20 15:15 Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:19 Ο juste un instant: #1.173 07-09-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν ετσι, χωρίς τίποτα. Παίρνω μικρες του ενός ενάμιση κιλού. Και τις τρώω με το κουτάλι. Τρώω και αυτό που είναι μέσα με τα σπόρια. Είμαι λίγο πρωτόγονος. Είναι εναλλαγή για ρύζι ή πατάτες. Εδώ η φωτό είναι καλύτερη γιατί δεν αχνιζουν. Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:34 Ο Πάνθηρας!: #1.174 07-09-20 15:34 Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:37 Ο juste un instant: #1.175 07-09-20 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:49 Ο Πάνθηρας!: #1.176 07-09-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Click για ανάπτυξη... Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:55 Ο juste un instant: #1.177 07-09-20 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Click για ανάπτυξη... Εννοώ αυτούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Πάνθηρας!: #1.178 07-09-20 15:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εννοώ αυτούς... Click για ανάπτυξη... Α οχι φιλε γενικα οι σποροι δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:58 Ο juste un instant: #1.179 07-09-20 15:58 Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:46 Ο Πάνθηρας!: #1.180 07-09-20 16:46 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 458 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal Kate1914 jina92 giannhs2001 Searching Salomon Jonas Dmzk Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Libertus touvlo Memetchi Giorgos777 Angelikaaa Sotiris 12 American Economist nimbus vas 78 fockos camil Varus Unicex Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ομολογώ η γαλοπούλα μου χει λειψει την ειχα κοψει και αυτην εδω και 2.5 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:14 Ο juste un instant: #1.171 07-09-20 15:14 Έτοιμα και αχνιστά. Όλα σε μια μεγάλη κατσαρόλα... 5 καλαμπόκια και μια κολοκυθα. Οικονομία και κέρδος χρόνου. Μια κούπα νερό φτάνει. Μετά από 5 λεπτά βρασμού σβήνω και περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:15 Ο Πάνθηρας!: #1.172 07-09-20 15:15 Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:19 Ο juste un instant: #1.173 07-09-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν ετσι, χωρίς τίποτα. Παίρνω μικρες του ενός ενάμιση κιλού. Και τις τρώω με το κουτάλι. Τρώω και αυτό που είναι μέσα με τα σπόρια. Είμαι λίγο πρωτόγονος. Είναι εναλλαγή για ρύζι ή πατάτες. Εδώ η φωτό είναι καλύτερη γιατί δεν αχνιζουν. Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:34 Ο Πάνθηρας!: #1.174 07-09-20 15:34 Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:37 Ο juste un instant: #1.175 07-09-20 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:49 Ο Πάνθηρας!: #1.176 07-09-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Click για ανάπτυξη... Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:55 Ο juste un instant: #1.177 07-09-20 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Click για ανάπτυξη... Εννοώ αυτούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Πάνθηρας!: #1.178 07-09-20 15:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εννοώ αυτούς... Click για ανάπτυξη... Α οχι φιλε γενικα οι σποροι δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:58 Ο juste un instant: #1.179 07-09-20 15:58 Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:46 Ο Πάνθηρας!: #1.180 07-09-20 16:46 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 458 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal Kate1914 jina92 giannhs2001 Searching Salomon Jonas Dmzk Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Libertus touvlo Memetchi Giorgos777 Angelikaaa Sotiris 12 American Economist nimbus vas 78 fockos camil Varus Unicex Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έτοιμα και αχνιστά. Όλα σε μια μεγάλη κατσαρόλα... 5 καλαμπόκια και μια κολοκυθα. Οικονομία και κέρδος χρόνου. Μια κούπα νερό φτάνει. Μετά από 5 λεπτά βρασμού σβήνω και περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:15 Ο Πάνθηρας!: #1.172 07-09-20 15:15 Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:19 Ο juste un instant: #1.173 07-09-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν ετσι, χωρίς τίποτα. Παίρνω μικρες του ενός ενάμιση κιλού. Και τις τρώω με το κουτάλι. Τρώω και αυτό που είναι μέσα με τα σπόρια. Είμαι λίγο πρωτόγονος. Είναι εναλλαγή για ρύζι ή πατάτες. Εδώ η φωτό είναι καλύτερη γιατί δεν αχνιζουν. Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:34 Ο Πάνθηρας!: #1.174 07-09-20 15:34 Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:37 Ο juste un instant: #1.175 07-09-20 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:49 Ο Πάνθηρας!: #1.176 07-09-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Click για ανάπτυξη... Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:55 Ο juste un instant: #1.177 07-09-20 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Click για ανάπτυξη... Εννοώ αυτούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Πάνθηρας!: #1.178 07-09-20 15:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εννοώ αυτούς... Click για ανάπτυξη... Α οχι φιλε γενικα οι σποροι δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:58 Ο juste un instant: #1.179 07-09-20 15:58 Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:46 Ο Πάνθηρας!: #1.180 07-09-20 16:46 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 458 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal Kate1914 jina92 giannhs2001 Searching Salomon Jonas Dmzk Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Libertus touvlo Memetchi Giorgos777 Angelikaaa Sotiris 12 American Economist nimbus vas 78 fockos camil Varus Unicex Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:19 Ο juste un instant: #1.173 07-09-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν ετσι, χωρίς τίποτα. Παίρνω μικρες του ενός ενάμιση κιλού. Και τις τρώω με το κουτάλι. Τρώω και αυτό που είναι μέσα με τα σπόρια. Είμαι λίγο πρωτόγονος. Είναι εναλλαγή για ρύζι ή πατάτες. Εδώ η φωτό είναι καλύτερη γιατί δεν αχνιζουν. Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2020 Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:34 Ο Πάνθηρας!: #1.174 07-09-20 15:34 Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:37 Ο juste un instant: #1.175 07-09-20 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:49 Ο Πάνθηρας!: #1.176 07-09-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Click για ανάπτυξη... Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:55 Ο juste un instant: #1.177 07-09-20 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Click για ανάπτυξη... Εννοώ αυτούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Πάνθηρας!: #1.178 07-09-20 15:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εννοώ αυτούς... Click για ανάπτυξη... Α οχι φιλε γενικα οι σποροι δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:58 Ο juste un instant: #1.179 07-09-20 15:58 Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:46 Ο Πάνθηρας!: #1.180 07-09-20 16:46 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 458 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal Kate1914 jina92 giannhs2001 Searching Salomon Jonas Dmzk Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Libertus touvlo Memetchi Giorgos777 Angelikaaa Sotiris 12 American Economist nimbus vas 78 fockos camil Varus Unicex Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Οι κολοκυθες δεν με τρελαιναν ποτέ Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν ετσι, χωρίς τίποτα. Παίρνω μικρες του ενός ενάμιση κιλού. Και τις τρώω με το κουτάλι. Τρώω και αυτό που είναι μέσα με τα σπόρια. Είμαι λίγο πρωτόγονος. Είναι εναλλαγή για ρύζι ή πατάτες. Εδώ η φωτό είναι καλύτερη γιατί δεν αχνιζουν. Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:34 Ο Πάνθηρας!: #1.174 07-09-20 15:34 Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:37 Ο juste un instant: #1.175 07-09-20 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:49 Ο Πάνθηρας!: #1.176 07-09-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Click για ανάπτυξη... Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:55 Ο juste un instant: #1.177 07-09-20 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Click για ανάπτυξη... Εννοώ αυτούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Πάνθηρας!: #1.178 07-09-20 15:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εννοώ αυτούς... Click για ανάπτυξη... Α οχι φιλε γενικα οι σποροι δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:58 Ο juste un instant: #1.179 07-09-20 15:58 Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:46 Ο Πάνθηρας!: #1.180 07-09-20 16:46 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 458 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal Kate1914 jina92 giannhs2001 Searching Salomon Jonas Dmzk Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Libertus touvlo Memetchi Giorgos777 Angelikaaa Sotiris 12 American Economist nimbus vas 78 fockos camil Varus Unicex Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:37 Ο juste un instant: #1.175 07-09-20 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:49 Ο Πάνθηρας!: #1.176 07-09-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Click για ανάπτυξη... Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:55 Ο juste un instant: #1.177 07-09-20 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Click για ανάπτυξη... Εννοώ αυτούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Πάνθηρας!: #1.178 07-09-20 15:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εννοώ αυτούς... Click για ανάπτυξη... Α οχι φιλε γενικα οι σποροι δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:58 Ο juste un instant: #1.179 07-09-20 15:58 Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:46 Ο Πάνθηρας!: #1.180 07-09-20 16:46 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 458 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal Kate1914 jina92 giannhs2001 Searching Salomon Jonas Dmzk Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Libertus touvlo Memetchi Giorgos777 Angelikaaa Sotiris 12 American Economist nimbus vas 78 fockos camil Varus Unicex Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι βεβαια ειναι μια πολύ καλη επιλογη απλα εμενα δεν μ αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:49 Ο Πάνθηρας!: #1.176 07-09-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Click για ανάπτυξη... Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:55 Ο juste un instant: #1.177 07-09-20 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Click για ανάπτυξη... Εννοώ αυτούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Πάνθηρας!: #1.178 07-09-20 15:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εννοώ αυτούς... Click για ανάπτυξη... Α οχι φιλε γενικα οι σποροι δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:58 Ο juste un instant: #1.179 07-09-20 15:58 Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:46 Ο Πάνθηρας!: #1.180 07-09-20 16:46 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 458 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal Kate1914 jina92 giannhs2001 Searching Salomon Jonas Dmzk Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Libertus touvlo Memetchi Giorgos777 Angelikaaa Sotiris 12 American Economist nimbus vas 78 fockos camil Varus Unicex Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ελπίζω να σου αρέσουν οι κολοκυθοσποροι. Οι σπόροι είναι συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος. Click για ανάπτυξη... Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:55 Ο juste un instant: #1.177 07-09-20 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Click για ανάπτυξη... Εννοώ αυτούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Πάνθηρας!: #1.178 07-09-20 15:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εννοώ αυτούς... Click για ανάπτυξη... Α οχι φιλε γενικα οι σποροι δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:58 Ο juste un instant: #1.179 07-09-20 15:58 Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:46 Ο Πάνθηρας!: #1.180 07-09-20 16:46 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 458 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal Kate1914 jina92 giannhs2001 Searching Salomon Jonas Dmzk Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Libertus touvlo Memetchi Giorgos777 Angelikaaa Sotiris 12 American Economist nimbus vas 78 fockos camil Varus Unicex Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι τρωω μαζι με τα κολοκυθια. Τα πρασινα ομως ! Τα κολοκυθάκια. Click για ανάπτυξη... Εννοώ αυτούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Πάνθηρας!: #1.178 07-09-20 15:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εννοώ αυτούς... Click για ανάπτυξη... Α οχι φιλε γενικα οι σποροι δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:58 Ο juste un instant: #1.179 07-09-20 15:58 Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:46 Ο Πάνθηρας!: #1.180 07-09-20 16:46 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 458 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Scandal Kate1914 jina92 giannhs2001 Searching Salomon Jonas Dmzk Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Libertus touvlo Memetchi Giorgos777 Angelikaaa Sotiris 12 American Economist nimbus vas 78 fockos camil Varus Unicex Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εννοώ αυτούς... Click για ανάπτυξη... Α οχι φιλε γενικα οι σποροι δεν μ αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:58 Ο juste un instant: #1.179 07-09-20 15:58 Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:46 Ο Πάνθηρας!: #1.180 07-09-20 16:46 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:46 Ο Πάνθηρας!: #1.180 07-09-20 16:46 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κρίμα. Τα ωμά αμύγδαλα ειδικά είναι ένα μαστ για όσους γυμνάζονται... Click για ανάπτυξη... Έχω καρυδια για λιπαρά κάθε πρωι στο πρωινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.