Εδώ με παρέπεμψε ο Viedo για να ποστάρω για διατροφή. Λοιπόν ως γνωστόν έχω το θέμα με την μέση οπότε γυμναστική σωστή γιόκ, είμαι πλέον σε φάση φυσικοθεραπείας να βάλω μέσα τις κήλες που πετάχτηκαν μετά χειρουργείου.
Το πρόγραμμα είναι κάπως έτσι:
ΠΡΩΙ
3 σετ ραχιαίοι χ 5 δεξί χέρι-αριστερό πόδι κ αριστερό χέρι δεξί πόδι
μετά ανάσκελα
10 σέτ επί 5 δεύτερα βύθιση μέσης κάτι σαν κοιλιακοί
και μετά πάλι ανάσκελα
μαζεύω τεντώνω το κάθε πόδι 10χ3 φορές μιλάμε τα ισχύα έτοιμα να διαλύσουν δύσκολη άσκηση
αυτά 2 φορές την ημέρα
επίσης θέλει 30' περπάτημα(15' σταματάω για 5' ανάπαυση και μετά άλλα 15') και κρεμιέμαι μετά σε ένα μονόζυγο για 10-15'' να κάνω διάταση φαίνεται να κάνει καλό.
Σαν διατροφή επειδή έχω και ΣΕΕ(Ευερέθιστο έντερο) δεν μπορώ να φάω όσπρια κ πολλά λαχανικά, έχω διαμορφώσει ένα λίγο περίεργο πρόγραμμα με βοήθεια διατροφολόγου
ΠΡΩΙ
1 χαπάκι για το στομάχι και 1 ποτήρι νερό
1 κ.σ. παραφινέλαιο
1,5 κ.σ. ψύλλιουμ σε 1 ποτήρι νερό
1 κακάο ζεστό με λίγη φρουκτόζη κ λίγο κατσικίσιο γάλα
1 φέτα ψωμί με ταχίνι κ μέλι
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ
500 ml γάλα ή κεφίρ
1 μπανάνα
1/2 κομπόστα
κανέλα κευλάνης, γλυκόριζα
1 κ.σ. μέλι
κακάο Valrhona
2 κ.σ. πρωτείνη γάλακτος(τώρα λέω να πάρω ρυζιού)
ΜΕΣΗΜΕΡΙ
1 μπιφτέκι άπαχο κοτόπουλο ή μοσχάρι ή 3 ροδέλες μπακαλιάρο
1/2 κότατζ
ρύζι basmati ή ζυμαρικά με παρμεζάνα(αφαιρώ το κότατζ) ή καλαμπόκι βραστό ή καρότα βραστά ή μαρούλι
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
2-3 ακτινίδια
ξηροί καρποί
ΒΡΑΔΥ
Γιαούρτι ή τόστ με γαλοπούλα τυρί κτλ
περίπου έτσι κινούμαι.
Εξτρά παίρνω Centrum Men, Tonalin CLA, Ιχθυέλαιο, Προβιοτικά Solgar, Rhodiola κτλ όχι όλα μαζί 1 μήνα το ένα, μετά 1 το άλλο κτλ πχ είχα πάρει 3 μήνες το Centrum, τώρα θα ξεκινήσω 1 μήνα Rhodiola κτλ
Παλιά έκανα παρόμοια διατροφή αλλά με 3 φορές την εβδομάδα βάρη επί 1 ώρα περίπου και 1 φορά ποδηλασία 1+ ώρα... ήμουνα τότε 77 κιλά και 1.82, τώρα είμαι 82 περίπου αλλά παίρνω το Lyrica για τους πόνους και ανοίγει την όρεξη, τραβάει πολύ τα γλυκά, είμαι κ γλυκατζής παναθεμά με.
Πότε πότε τρώω σοκολατίνα Γκαλίνγκο.. έχει σοκολάτα Valrhona Galingo και μέσα γέμιση αλμυρή καραμέλα μαζί με 2 μπάλες παγωτό Sneakers από κατσικίσιο γάλα, αλλά 1 φορά την εβδομάδα. Άλλη μία μπορεί να φάω 1 μαύρη σοκολάτα 70% Παυλίδης.. εντάξει μην βαράτε, προσπάθώ για διατροφή όσο μπορώ, απλά με έχει ρίξει κ ψυχολογικα το χειρουργείο κ οι πόνοι της μέσης.
Ακούω σχόλια