juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

08-08-20

20:21
Για ριξτε τωρα τα φωτα σας. Μολις εκανα αυτο με τέσσερα ασπράδια. Με τι να το συνδυασω για βραδινο;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

08-08-20

20:34
Εσείς; Εσύ και ποιος άλλος οι φανταστικοί σου φίλοι; Θα σας απογοητεύσω γτ όπως βλέπετε() δεν πολυασχολούμαι με το θέμα, απλώς βάζω εσένα στη θέση σου μαζί με αρκετούς άλλους. Στο ε-στεκι σε περίπτωση που δεν είναι καταφανές για σένα, δεν ανεβάζουμε φωτογραφίες του εαυτού μας έτσι εύκολα.
Δεν σου ζητησα να ανεβάσεις φωτογραφια του εαυτου σου.
Στη θέση του θα βάλεις κάποιον μονο οταν ανεβάσεις μια φωτο στην οποια η δικη σου φυσική κατασταση ειναι αναλογη της κριτικής που ασκείς. Εγω δεν εκανα σε κανεναν κριτική εδω μεσα για το σώμα του. Ειδάλλως ολα αυτα που γράφεις ειναι απλά λογια τα οποια μπορει να πει ο καθένας χωρις καμια αξία.
Και ενας πιτσιρικάς που ειναι 18 χρονων και ζυγιζει 55 κιλά με 1.80 υψος μπορει πισω απο τον ΗΥ να μου λέει οτι γράφω βλακειες και οτι ειμαι αγυμναστος και με μικρά χέρια ή ενας χοντρομπαλάς 90 κιλά με 25% λίπος και κοιλιες. Πιστευεις θα λάβει κανεις την άποψη τους στα σοβαρά; οσο δεν ανεβάζει μια φωτο με καλυπτομενο το προσωπο να δει ο κοσμος ποιος ειναι αυτος που κριτικάρει η γνωμη του δεν θα χει καμια αξία.
Κάποιοι απο αυτους που μπήκαν σημερα έκτακτα να σου κάνουν κερκιδα απλά τ έχουν μαζι μου απο παλιά και οποτε βρισκουν ευκαιρια θα μου πηγαινουν κοντρα επιτηδες. Το γνωριζω αυτό. Μη νομιζεις ομως οτι συμφωνουν μαζι σου για κάποιο άλλο λογο ή επειδη αυτα που λές ειναι σωστά.
Ο μονος τροπος να βάλεις κάποιον στη θέση του ειναι με μια φωτο..... χωρις το προσωπο. Και τοτε οντως θα δειξεις οτι αυτα που κάνει ο αλλος τοσο καιρο δεν ειναι σωστά γιατι δεν εχει το αποτελεσμα που έχεις εσύ. Τα υπολοιπα ειναι να χουμε να λέμε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Για ριξτε τωρα τα φωτα σας. Μολις εκανα αυτο με τέσσερα ασπράδια. Με τι να το συνδυασω για βραδινο;
View attachment 70476
Βάλε καμια πατατούλα !
Τις απόψεις μεσιέ τις έχεις εσύ και ανεβάζεις ένα πολύ ελαφρώς γυμνασμένο τριχωτό μπούτι λες και σημαίνει κάτι.
Φιλε η φώτο ανεβηκε για να δουν οσοι μας παρακολουθουν οτι δεν χρειάζεται κάποιος να σηκώνει παραπάνω απο 80 κιλά άρσεις θανάτου για να εχει πολύ μεγάλα , δυνατά και με πολυ ανεπτυγμένους τετρακέφαλους ποδια. Αυτο που βλέπεις πάνω να φουσκωνει τετρακεφαλος λέγεται αν δεν το ξέρεις. Και για να φτάσει σε αυτο το σημειο σιγουρα δεν ειναι "πολυ ελαφρως" γυμνασμενος οπως λάθος γράφεις.
Επειδη ειρωνεύτηκες τα κιλά που έβαζα σε μια άσκηση που αμφιβάλλω αν τεχνικά θα την κάνεις καλύτερα απο μένα. Μια και μιλησες για ταπεινοτητα. Ενω στο ιδιο μήνυμα ειρωνευεσαι για τα .... λιγα κιλά!!!! Αυτο ειναι η ταπεινοτητα που συμβουλευεις;
Το οτι τα ποδια μου ειναι πολύ μεγάλα και ανεπτυγμένα δεν ειναι θεμα ταπεινοτητας αλλα πραγματικοτητας. Δεν περιμενα απο σένα να το παραδεχτεις. Μου το χουν πει πολλα άτομα στο γυμναστηριο. Πως τα χω δουλέψει έτσι. Εσενα περιμενα νομιζεις;
Αν βεβαια εσυ εισαι πιο γυμνασμενος απο το "ελαφρως" γυμνασμενο που κράζεις βάλε να σε δούμε.
Τα υπολοιπα ειναι να χουμε να λέμε , λογια του αέρα χωρις αποδειξεις. Κανεις δεν θα τα πάρει στα σοβαρά.
Ασχοληθηκα τοσο και ορκιζομαι οτι ειναι η τελευταια φορά γιατι πρεπει αυτη η ΗΛΙΘΙΑ φημη οτι τα κιλα φέρνουν αποτέλεσμα να.... σταματησει.
Guest 920123
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

08-08-20

21:29
Απλά σου εξηγώ οτι εφοσον θέλεις να εισαι τυπική σε αυτα που γράφεις και αντικειμενικη δεν γινεται να διαβαζεις ανοησιες οπως
"Πες μου ποσα deadlift κάνεις... να σου πω ποιος εισαι..." και να τα επικροτεις. Ειναι σαν να αναιρεις τον εαυτο σου και αυτα που υποτιθεται οτι ξέρεις με τα τοσα χρονια αθλητισμο. Ο τύπος ειναι εμφανές οτι δεν ξέρει τι του γινεται. Καταρχας μπερδευει το POWERLIFTING με το ΒΒ δυο τελειως ξεχωριστά πεδία. Στο ενα ασχολεισαι με τα κιλά στο άλλο όχι. Τέσπα δεν θα ασχοληθω περαιτερω με τον @Fast γιατι ειναι γενικά γνωστος για τις τουβλιές που γράφει και ειναι χάσιμο χρονου.
Τωρα αν δεν μπορεις να το καταλαβεις , τι να σου πω.
Καθενας μπορει να κάνει τον μάστερ ολυμπια.... ενω στην ουσια δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο σε φυσικη κατασταση. Οποιος ομως έχει συνεπεια λογων και έργων ανεβάζει μια φωτο χωρις το προσωπο και τελειωνει το θέμα.
Προφανως κάποιος για να μην ανεβάζει θα χει τους λογους του. Σεβαστοι..... δεν θα κρινει ομως τους υπολοιπους. Αυτο μπλοκάρουμε σε αυτη τη περιπτωση. Γιατι ειναι και γελοιο συν τοις αλλοις να μιλάς απο το καναπέ.
Το τι διαβαζω και τι οχι δεν θα μου το υποδειξει κανενας εδω μεσα . Να ξερεις πως πλεον δεν επηρεαζομαι απο κανεναν για το τι γνωμη εχει εδω μεσα για καποιον αλλον συνομιλητη του ..
Ειμαι ενηλικη ,νοημων θεωρω και σε βαθος χρονου θα μπορεσω να σχηματισω γνωμη για οποιον θεωρω εγω οτι αξιζει.
Τωρα οσο αφορα το τι επικροτω και τι οχι για μια ακομη φορα εισαι απολυτα λαθος ...εχεις παρει και εχεις απομωνωση μια προταση απο μια ολοκληρη αποψη που εξεφρασε καποιος (προφανος αυτη η φραση εσενα σε ενοχλησε)και λες οτι την επικροτω...
Συγνωμη αλλα κανεις λαθος ,επικροτω το συμπερασμα που εβγαλα απο ολο αυτο που ειπε και οχι απο την απομωνωση μιας μικρης προτασης ....και κυριως αυτο που ειπε για τους φυσικοθεραπευτες ....
Επικροτω την αποψη του milko γιατι σε οτι εχει πει μεχρι τωρα τι να κανουμε συμφωνω ,τον καταλαβαινω γιατι εχω μπει στα ιδια ακριβως ρουχα που βρισκεται αυτη την στιγμη και αυτος.....
Καταλαβαινω απολυτα σε αυτη την φαση που βρισκεται αν χρειαζεται ενθαρυνση ή κρητικη για μια πολυ δυσκολη και απαιτιτικη προσπαθεια που κανει .....
Το να ανεβαζει ενα διαιτολογιο βγαλμενο απο γιατρο που ξερει τα θεματα υγειας του και να το ακυρωνεις ,ενταξει τι να λεμε τωρα εισαι λαθος βρε καλο μου παραδεξου το .....
Και το τελευταιο.... δεν εχω αναιρεσει ποτε τον ευατο μου τα τελευεταια χρονια απότι θυμαμαι ...δεν θα το κανω τωρα ,ουτε θα περιμενω απο εσενα που εχεις ανεβασει μια φωτο θελοντας να δειξεις οτι το σωμα που εχεις αυτη την στιγμη ειναι το σωστο που πρεπει να εχει ενας υγιεις αθλητικος τυπος.....
Εισαι λαθος και θα το καταλαβεις σε βαθος χρονου τι ζημια προκαλεις αυτη την στιγμη σε ολο σου το μυικοσκελετικο σου συστημα ......
Αυτο το τελευταιο κρατα το να το θυμασαι ...γιατι οταν θα ερθει η ωρα ειμαι σιγουρη οτι θα πεις ...κοιτα εκεινη η τυπισα που υποτιθεται οτι ηξερε απο αθλητισμο ειχε τελικα δικιο...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

08-08-20

22:00
rania40 λέγε οτι θες δεν με ενδιαφέρει. Βαρέθηκα... το χουμε κάνει το θρέντ νοσοκομειο 
με επιασε καταθλιψη.
Σου ξαναειπα για μένα.... οι ελαφριοι τραυματισμοι σαν τους δικους μου πρέπει να περνάνε με τη προπονηση ! Δεν ειμαι γέρος να μεινω σε ακινησια ούτε φλώρος να φοβάμαι το πονο. Προσωπικά εκανα ξεκουραση Απριλιο-Μαιο και μισο Μάρτιο. 2.5 μήνες. Αν δεν περάσει η τενοντιτιδα και επανελθει σημαινει οτι δεν περνάει με ξεκουραση. Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει κάποιος;
Επισης τοσο δυσκολο ειναι να καταλάβει κάποιος οτι οταν εκει που εκτελεις πιέσεις με λάστιχα 20 κιλών με ενοχληση 2 στα 10.... και πάς στα λαστιχα 30-40 κιλών με ενοχληση 2-3 στα 10... πως ο τενοντας σου δυναμώνει; γιατι η ενοχληση μενει η ιδια με παραπανω φορτιο;
Εχεις δικιο μονο στο οτι καθένας που πονάει πρέπει να ρωτησει το γιατρο του και τέλος. Εγω εκανα λάθος που ειπα να δωσω 2-3 συμβουλες και βρέθηκα μαλάκας. Ολοι προτεινουν λαστιχα και κολυμπι για τους τραυματισμενους και οποιος δεν προτεινει τιποτα και απλα ακινησια ειναι άσχετος. Δεν ξανασχολουμαι με κανέναν ομως. Τέλος. Ο καθενας ας πληρώσει για να τα μάθει. Οπως έκανα εγώ.
Οσο για τις φυσικοθεραπειες.... και ποιος ειμαι εγώ που θα κρινω.... έχω τα κάτωθι λινκ. Δεν δουλεύουν σε ολους. Για αυτο ειπε και η @Nelliel οτι κάποια ειναι άχρηστα.
Και πολλα αλλα για οποιον ψάξει. Σχετικα με τενοντιτιδες.
Απλα εγω πιστευω οτι μονο αν δυναμώσεις τα χέρια σου θα σου περάσουν ολες αυτες οι βλακειες. Για τη μέση δεν ξέρω.
Αυτη ειναι η αποψη μου εχω δικαιωμα να την έχω και οποιου δεν του αρέσει δεν την ακολουθει.

με επιασε καταθλιψη.
Σου ξαναειπα για μένα.... οι ελαφριοι τραυματισμοι σαν τους δικους μου πρέπει να περνάνε με τη προπονηση ! Δεν ειμαι γέρος να μεινω σε ακινησια ούτε φλώρος να φοβάμαι το πονο. Προσωπικά εκανα ξεκουραση Απριλιο-Μαιο και μισο Μάρτιο. 2.5 μήνες. Αν δεν περάσει η τενοντιτιδα και επανελθει σημαινει οτι δεν περνάει με ξεκουραση. Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει κάποιος;
Επισης τοσο δυσκολο ειναι να καταλάβει κάποιος οτι οταν εκει που εκτελεις πιέσεις με λάστιχα 20 κιλών με ενοχληση 2 στα 10.... και πάς στα λαστιχα 30-40 κιλών με ενοχληση 2-3 στα 10... πως ο τενοντας σου δυναμώνει; γιατι η ενοχληση μενει η ιδια με παραπανω φορτιο;
Εχεις δικιο μονο στο οτι καθένας που πονάει πρέπει να ρωτησει το γιατρο του και τέλος. Εγω εκανα λάθος που ειπα να δωσω 2-3 συμβουλες και βρέθηκα μαλάκας. Ολοι προτεινουν λαστιχα και κολυμπι για τους τραυματισμενους και οποιος δεν προτεινει τιποτα και απλα ακινησια ειναι άσχετος. Δεν ξανασχολουμαι με κανέναν ομως. Τέλος. Ο καθενας ας πληρώσει για να τα μάθει. Οπως έκανα εγώ.
Οσο για τις φυσικοθεραπειες.... και ποιος ειμαι εγώ που θα κρινω.... έχω τα κάτωθι λινκ. Δεν δουλεύουν σε ολους. Για αυτο ειπε και η @Nelliel οτι κάποια ειναι άχρηστα.
Bodybuilding.gr
Bodybuilding.gr - Η ελληνική ιστοσελίδα για το άθλημα του Bodybuilding
www.bodybuilding.gr
Απλα εγω πιστευω οτι μονο αν δυναμώσεις τα χέρια σου θα σου περάσουν ολες αυτες οι βλακειες. Για τη μέση δεν ξέρω.
Αυτη ειναι η αποψη μου εχω δικαιωμα να την έχω και οποιου δεν του αρέσει δεν την ακολουθει.
Guest 920123
Επισκέπτης

08-08-20

22:15
"Δεν είμαι φλώρος να φοβάμαι τον πόνο "rania40 λέγε οτι θες δεν με ενδιαφέρει. Βαρέθηκα... το χουμε κάνει το θρέντ νοσοκομειο
με επιασε καταθλιψη.
Bodybuilding.gr
Bodybuilding.gr - Η ελληνική ιστοσελίδα για το άθλημα του Bodybuildingwww.bodybuilding.gr
Πραγματικά μετά από όλα αυτά που έχουμε πει λες αυτό ...
Ούτε εγώ πλέον έχω να πω κατι μαζί σου πραγματικα.. με κάθε σου μηνυμα μου επιβιώνεις την αρχική μου άποψη ...
Από εμένα ΤΕΛΟΣ είσαι πραγματικά τραγικός ...
Καλή συνέχεια ...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

08-08-20

22:30
"Δεν είμαι φλώρος να φοβάμαι τον πόνο "
Πραγματικά μετά από όλα αυτά που έχουμε πει λες αυτό ...
Ούτε εγώ πλέον έχω να πω κατι μαζί σου πραγματικα.. με κάθε σου μηνυμα μου επιβιώνεις την αρχική μου άποψη ...
Από εμένα ΤΕΛΟΣ είσαι πραγματικά τραγικός ...
Καλή συνέχεια ...
Εδώ σιγονταρεις τον άλλον που ειπε καλή παράλυση. Επειδη αυτος δεν μπορει να γυμναστει και γυμναζομαστε εμεις. Τον ακουμε τοσες μέρες να λέει τα δικά του εδω μεσα λες και ειναι πτέρυγα ΚΑΤ. Τον κατανοησαμε , τον διαβασαμε τον ενθαρυναμε και αυτο ηταν το ευχαριστώ. Μας κοροιδευεις τωρα;
Εσυ εισαι η τραγική. Κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ.
Στη τελική ο καθενας ας πάει να κοιτάξει το πονο του δεν ειμαστε νοσοκομειο εδώ. Ουτε γιατροί.
Εγω το θρέντ το ανοιξα να γράφουμε τις προπονησεις και τις διατροφες μας. Αυτος ειναι ο χαρακτηρας του.
Οντως ηταν λάθος που ασχοληθηκα με ενα άτομο που φαινεται να χει πολλαπλά προβληματα. Τις προάλλες απάντησε αποτομα και σε ενα αλλο απο τα παιδια εδω μέσα. Λοιπον δε γουσταρω φασαριες εδώ. Αμα δεν σας αρέσει ανοιξτε ενα δικο σας να τα γράφετε εκει. Μπορει να ειμαι παράτυπος σε αυτο που γράφω αλλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Μην μας την σπάτε. Και φωτογραφιες θα ανεβάσουμε και θα γουστάρουμε με το αποτελεσμα που έχουμε και τέλος. Και διατροφολογους θα κράξουμε και φυσικοθεραπευτες που μας λενε να μεινουμε εκτος απο την αγαπημενη μας ασχολια και ολα αυτα

Πάμε και εναν ΔΕΡΜΑΤΗ ΔΥΝΑΤΑ!
Guest 712911
Επισκέπτης

08-08-20

22:54
Ρανια40, εσύ δεν ήσουν αυτή που πριν λίγες μέρες είχες εγγραφεί στο φόρουμ επειδή βρήκες το εν λόγω θέμα; Τότε δε σου φάνηκε απότομος και τραγικός ο Devil; 
Fast, εντάξει, το καταλάβαμε πια. Σε κάθε θέμα γράφεις με εριστικό τρόπο, μήπως και σου δώσει κανεις σημασία. Πώς μπορείς να είσαι τόσο απόλυτος σε αυτό το thread, όταν στην πραγματικότητα, εσύ είσαι αυτός που έχεις αναφέρει σε άλλο μήνυμα σου ότι είσαι νορμάλ στα κιλά; Θέλω να πω ότι δεν είσαι τόσο γυμνασμένος όσο ο Devil, άρα γιατί επιμένεις τόσο; Τι εμμονή είναι αυτή ρε παιδί μου... Αλλά να ήσουν και ο μόνος που να αντιδρούσε τόσο ανώριμα... Και ο νοών νοειτω.
Mιλκομπουκαλο, γιατί τόσο πικροχολος; Αντί να πεις και ευχαριστώ που κάποια μέλη κάθονται και αφιερώνουν χρόνο για να σε βοηθήσουν, τους μιλάς έτσι; Λίγο ντροπή ρε παιδιά.

Fast, εντάξει, το καταλάβαμε πια. Σε κάθε θέμα γράφεις με εριστικό τρόπο, μήπως και σου δώσει κανεις σημασία. Πώς μπορείς να είσαι τόσο απόλυτος σε αυτό το thread, όταν στην πραγματικότητα, εσύ είσαι αυτός που έχεις αναφέρει σε άλλο μήνυμα σου ότι είσαι νορμάλ στα κιλά; Θέλω να πω ότι δεν είσαι τόσο γυμνασμένος όσο ο Devil, άρα γιατί επιμένεις τόσο; Τι εμμονή είναι αυτή ρε παιδί μου... Αλλά να ήσουν και ο μόνος που να αντιδρούσε τόσο ανώριμα... Και ο νοών νοειτω.

Mιλκομπουκαλο, γιατί τόσο πικροχολος; Αντί να πεις και ευχαριστώ που κάποια μέλη κάθονται και αφιερώνουν χρόνο για να σε βοηθήσουν, τους μιλάς έτσι; Λίγο ντροπή ρε παιδιά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

08-08-20

23:06
Ρανια40, εσύ δεν ήσουν αυτή που πριν λίγες μέρες είχες εγγραφεί στο φόρουμ επειδή βρήκες το εν λόγω θέμα; Τότε δε σου φάνηκε απότομος και τραγικός ο Devil;
Τσατιστηκε ο μιλκομπουκαλος επειδη του ειπαμε την αλήθεια για τα γάλατα και τα ψωμιά. Στο μεταξυ τα λάστιχα ηταν για τα χέρια οχι για τη μέση. Και θυμαμαι του ειχαμε προτεινει να κάτσει σε μια καρέκλα αμα πιέζεται η μέση του ή νιώσει κάποιο τσιμπημα για να γυμνάσει αποκλειστικά τα χέρια του. Γιατι ειχε παραπονεθει οτι έχουν γινει σαν καλαμάκια.
Πιέσεις ωμων και πιέσεις στηθους μπορεις να κάνεις και καθιστος σε μια καρέκλα. Δεν ειναι υποχρεωτικο να εισαι ορθιος. Αυτο ουτε η άλλη το έλαβε υποψη της που άρχισε το κράξιμο. Γενικα οτι θέλουν διαβάζουν οτι θέλουν λαμβάνουν υποψη και αναλογα σε χέζουν ή οχι.
Τέσπα επειδη βαρεθηκα τωρα 3 σελιδες ασχολουμαστε με χαζομάρες αμα ξανασχοληθω να με χέσουν. Να πάνε να βρουν μονοι τους τα λάστιχα και ποιες ασκησεις δεν ενοχλούν.
Εγω δεν ειμαι γιατρος και γυμναστης κανενος. Πας να προτεινεις κάτι για καλο - βρισκεις και το μπελά σου.
Guest 920123
Επισκέπτης

08-08-20

23:18
Παιδάκια χαλαρώστε με την επίθεση...
Ξέρετε είμαι και εγώ σε θέση να αρχίζω να γράγω με το δικό σας ύψος και να ξεχάσω ότι βρίσκομαι σε δημόσιοι φόρουμ ...
Αυτή την χάρη όμως δεν θα σας την κάνω όσο να χτυπιεστε...
Αυτό έχετε μάθει στη ζωή σας αυτό να κάνετεαλλά τέρμα μην με ξανααναφερετε πουθενά δεν με αφορουν πλέον τα κόμπλεξ σας..
Ζήτησα να σταματήσει και να σεβαστεί την όλη υπόθεση αλλά συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο ...
Άντε πολύ ασχολήθηκα με τα δεκαπεντάχρονα έλεος πια ...
Κάθενας στην ζωή του έχει ότι του αξίζει οπότε πορευτειται με τα δικά σας και μην ασχολείστε μα τις ζωές των άλλων
Ξέρετε είμαι και εγώ σε θέση να αρχίζω να γράγω με το δικό σας ύψος και να ξεχάσω ότι βρίσκομαι σε δημόσιοι φόρουμ ...
Αυτή την χάρη όμως δεν θα σας την κάνω όσο να χτυπιεστε...
Αυτό έχετε μάθει στη ζωή σας αυτό να κάνετεαλλά τέρμα μην με ξανααναφερετε πουθενά δεν με αφορουν πλέον τα κόμπλεξ σας..
Ζήτησα να σταματήσει και να σεβαστεί την όλη υπόθεση αλλά συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο ...
Άντε πολύ ασχολήθηκα με τα δεκαπεντάχρονα έλεος πια ...
Κάθενας στην ζωή του έχει ότι του αξίζει οπότε πορευτειται με τα δικά σας και μην ασχολείστε μα τις ζωές των άλλων
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

09-08-20

00:03
Guest 712911
Επισκέπτης

09-08-20

00:05
@Felid αφιερωμενη!!!!
View attachment 70481
Ελπιζω να σ αρεσω και ας ειμαι ελαφρά γυμνασμένος... πολυ ελαφρά!![]()
![]()
Δε μου αρέσεις. Είσαι skinny fuck.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

09-08-20

01:53
Δε μου αρέσεις. Είσαι skinny fuck.![]()
Δεν μπορώ να σηκώσω σοβαρά κιλά για αυτό!!! Είμαι μικρουλης ακόμη!
Πέρα από το χαβαλέ με τα κιλά θα δεις του χρόνου τέτοιο καιρό αν συνεχίσω με το ρυθμό που θέλω πως θα χω γίνει!!! Ήδη είμαι σε πολυ καλο δρόμο. Από περυσι. Κάθε χρόνο κ καλυτερα.
Με όχι παραπανω απο 50-60 κιλά σε όλες τις ασκήσεις. Πάγκο, αρσεις, κωπηλατικη. Οι έξυπνοι πλεον γυμνάζονται με λίγα κιλά. Αποφευγουν τους τραυματισμους κ παραλληλα κάνουν έξυπνες δυνατές προπονησεις.
Το πως.... Αφήνω εδώ τα παιδια να το βρουν!!! Γιατί είπαν τους το παιξα έξυπνος. Εγώ δεν είμαι έξυπνος!!! Χαζουλης και αρχάριος είμαι !!!
Guest 209912
Επισκέπτης

09-08-20

05:22
Αχ τι ωραίο ξεκατίνιασμα που έπεσε τρεις σελίδες τώρα, εγώ πως δεν το είδα; Θέλω κι εγώ.
Ο μιλκομπουκαλος αρχικά καλό είναι να μη μιλάει για ημιμάθειες, αμαθειες και να κάνει προβλέψεις παραλυσεων διότι εφτάσε 40 χρόνων με ένα κάρο θέματα υγείας και ακόμα πάει δύο φορές τη βδομάδα ζαχαροκπλαστειο και μπουκωνεται στις ζαχαρες και τα μέλια για να κάνει τις φλεγμονές του δυο φορές χειρότερες. Είχε κρίνει και σε άλλο μήνυμα διαστοφές άλλων λέγοντας μια ζωή την έχουμε να μην από λαμβάνουμε γεύσεις; Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει και ας πεθάνει όσο νέος θέλει αλλά δεν θα γράφει και χαζομάρες και κακίες με impunity.
Ρανια, το να λες συνέχεια ότι εσύ δεν χρειάζεται να αποδείξεις τις γνώσεις σου σε κανέναν και μετά να απαιτείς σεβασμό ξέρεις πως ακούγεται έτσι; Ειδικά όταν σε άλλο θρεντ σε ρωτάω να εξηγήσεις τις γνώσεις σου και σιωπαινεις η κρύβεσαι πίσω από λόγια ανωνυμων "εξαιρετικών" γιατρών.
Ας πιάσουμε λίγο και τους γιατρούς τώρα, γιατί μερικοί έχετε κάτι τραγικές πεποιθήσεις για την ιατρική. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως ο γιατρός δεν είναι κανένας παντογνωστης και Θεός, αυτό για αυτούς που έχουν κολλημα με το ΠΤΥΧΙΟ. Ο γιατρός αντλεί τα δεδομένα του από την βιβλιογραφία της ιατρικής, χημικής και βιολογικής έρευνας, μεγάλο μέρος της οποίας είναι λάθος, είτε διότι τα λάθη αποτελούν φυσικό κομμάτι της επιστημονικής έρευνας, είτε διότι είναι εσκεμμένα για να προοθηθουν διαφορά φάρμακα η και φαγητά για να κάνουν τζίρο εταιρίες, όπως υπάρχουν και παμπολλοι γιατροί που γράφουν φάρμακα αβέρτα για να πηγαίνουν ταξιδάκια αναψυχής.
Αφού τώρα ο γιατρός διαβάσει τα επιστημονικά data και δει τις εξετάσεις κάποιου, αποφασίζει να κάνει κάτι υποκειμενικό. ΝΑΙ αγάπες, ο γιατρός είναι trial error και κανει οτι και εμείς οι προγραμματιστες. Η ιατρική δεν είναι μαθηματικά που έχουμε αποδείξεις. Η ιατρική είναι στατιστική. Κάποια πράγματα δουλεύουν καλά, κάποια όχι και κάποια ειναι ντεμε. Για αυτό οι γιατροί δίνουν απόψεις και αν ρωτήσεις 10 γιατρούς παίρνεις 10 διαφορετικές γνώμες. Δεν ΞΕΡΟΥΝ τι έχεις, κανουν well educated εκτιμήσεις στην καλυτερη και βασίζονται στην εμπειρική γνώση τους και όχι σε κάποια συμπαντικη αλήθεια για να προτεινουν λύσεις. Επίσης το ΠΤΥΧΙΟ δεν σε καθιστά μαγικά ικανό να αποφασίζεις. Κάθε άνθρωπος με ένα άλφα επίπεδο μυαλού που μπορεί να διαβάσει έρευνες και δεδομένα και μπορεί να κάνει οτι κάνουν οι γιατροί κι ας μην έχει πάει ιατρική. Στο γιατρό απλώς πάμε για να μην κάτσουμε να τα διαβάσουμε όλα αυτά εμείς και για την πρακτική του εμπειρία με τα περιστατικά που έχει δει.
Τους διατροφολόγοους από τα ΤΕΙ Καλαμάτας που κάνουν lobby το κράτος να απαγορεύσει σε όλους τους άλλους να μιλάνε για διατροφή μπας και πάρουν κανένα 50αρι δεν θα τους σχολιάσω κάν. Οι σοβαροί σε εκαθε χώρο, έχουν επιστημονικές γνώσεις και πρακτική εμπειρία, όχι πτυχία. Αν σου λείπει ένα από τα δύο αυτά δεν είσαι σοβαρός και δεν είσαι επαγγελματίας. Αν σου λείπει το πτυχίο ΙΣΩΣ να μην εισαι επαγγελματίας.
Όσον αφορά το bodybuilding, όταν δεν σε ενδιαφέρουν οι αθλητικές επιδόσεις και σε νοιάζει μονο το οπτικό αποτέλεσμα κάνεις ότι σε φουσκώνει περισσότερο και τις περισσότερες φορές αυτό είναι μέτρια κιλά με πολλές πεναληψεις για να πετύχεις σαρκοφαγικη υπετροφια (Φούσκωμα του μυ με υγρά). Και όσοι ρίξατε τις μπηχτές σας περί ανθυγιεινων εμμονων, ναι κυρία μου, είμαστε εμμονικοι, εξτρεμιστες και hardcore individuals. Έτσι γουστάρουμε και όχι να είμαστε οι casual της ζωής. Όσο για το ανθυγιεινο κομμάτι ας καταφέρουν πρωτα οι Φιλισταίοι να κόψουν τα γλυκά και όλες τις άλλες εξαρτήσεις τους και ας μιλήσουν μετά για υγεία.
Ο μιλκομπουκαλος αρχικά καλό είναι να μη μιλάει για ημιμάθειες, αμαθειες και να κάνει προβλέψεις παραλυσεων διότι εφτάσε 40 χρόνων με ένα κάρο θέματα υγείας και ακόμα πάει δύο φορές τη βδομάδα ζαχαροκπλαστειο και μπουκωνεται στις ζαχαρες και τα μέλια για να κάνει τις φλεγμονές του δυο φορές χειρότερες. Είχε κρίνει και σε άλλο μήνυμα διαστοφές άλλων λέγοντας μια ζωή την έχουμε να μην από λαμβάνουμε γεύσεις; Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει και ας πεθάνει όσο νέος θέλει αλλά δεν θα γράφει και χαζομάρες και κακίες με impunity.
Ρανια, το να λες συνέχεια ότι εσύ δεν χρειάζεται να αποδείξεις τις γνώσεις σου σε κανέναν και μετά να απαιτείς σεβασμό ξέρεις πως ακούγεται έτσι; Ειδικά όταν σε άλλο θρεντ σε ρωτάω να εξηγήσεις τις γνώσεις σου και σιωπαινεις η κρύβεσαι πίσω από λόγια ανωνυμων "εξαιρετικών" γιατρών.
Ας πιάσουμε λίγο και τους γιατρούς τώρα, γιατί μερικοί έχετε κάτι τραγικές πεποιθήσεις για την ιατρική. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως ο γιατρός δεν είναι κανένας παντογνωστης και Θεός, αυτό για αυτούς που έχουν κολλημα με το ΠΤΥΧΙΟ. Ο γιατρός αντλεί τα δεδομένα του από την βιβλιογραφία της ιατρικής, χημικής και βιολογικής έρευνας, μεγάλο μέρος της οποίας είναι λάθος, είτε διότι τα λάθη αποτελούν φυσικό κομμάτι της επιστημονικής έρευνας, είτε διότι είναι εσκεμμένα για να προοθηθουν διαφορά φάρμακα η και φαγητά για να κάνουν τζίρο εταιρίες, όπως υπάρχουν και παμπολλοι γιατροί που γράφουν φάρμακα αβέρτα για να πηγαίνουν ταξιδάκια αναψυχής.
Αφού τώρα ο γιατρός διαβάσει τα επιστημονικά data και δει τις εξετάσεις κάποιου, αποφασίζει να κάνει κάτι υποκειμενικό. ΝΑΙ αγάπες, ο γιατρός είναι trial error και κανει οτι και εμείς οι προγραμματιστες. Η ιατρική δεν είναι μαθηματικά που έχουμε αποδείξεις. Η ιατρική είναι στατιστική. Κάποια πράγματα δουλεύουν καλά, κάποια όχι και κάποια ειναι ντεμε. Για αυτό οι γιατροί δίνουν απόψεις και αν ρωτήσεις 10 γιατρούς παίρνεις 10 διαφορετικές γνώμες. Δεν ΞΕΡΟΥΝ τι έχεις, κανουν well educated εκτιμήσεις στην καλυτερη και βασίζονται στην εμπειρική γνώση τους και όχι σε κάποια συμπαντικη αλήθεια για να προτεινουν λύσεις. Επίσης το ΠΤΥΧΙΟ δεν σε καθιστά μαγικά ικανό να αποφασίζεις. Κάθε άνθρωπος με ένα άλφα επίπεδο μυαλού που μπορεί να διαβάσει έρευνες και δεδομένα και μπορεί να κάνει οτι κάνουν οι γιατροί κι ας μην έχει πάει ιατρική. Στο γιατρό απλώς πάμε για να μην κάτσουμε να τα διαβάσουμε όλα αυτά εμείς και για την πρακτική του εμπειρία με τα περιστατικά που έχει δει.
Τους διατροφολόγοους από τα ΤΕΙ Καλαμάτας που κάνουν lobby το κράτος να απαγορεύσει σε όλους τους άλλους να μιλάνε για διατροφή μπας και πάρουν κανένα 50αρι δεν θα τους σχολιάσω κάν. Οι σοβαροί σε εκαθε χώρο, έχουν επιστημονικές γνώσεις και πρακτική εμπειρία, όχι πτυχία. Αν σου λείπει ένα από τα δύο αυτά δεν είσαι σοβαρός και δεν είσαι επαγγελματίας. Αν σου λείπει το πτυχίο ΙΣΩΣ να μην εισαι επαγγελματίας.
Όσον αφορά το bodybuilding, όταν δεν σε ενδιαφέρουν οι αθλητικές επιδόσεις και σε νοιάζει μονο το οπτικό αποτέλεσμα κάνεις ότι σε φουσκώνει περισσότερο και τις περισσότερες φορές αυτό είναι μέτρια κιλά με πολλές πεναληψεις για να πετύχεις σαρκοφαγικη υπετροφια (Φούσκωμα του μυ με υγρά). Και όσοι ρίξατε τις μπηχτές σας περί ανθυγιεινων εμμονων, ναι κυρία μου, είμαστε εμμονικοι, εξτρεμιστες και hardcore individuals. Έτσι γουστάρουμε και όχι να είμαστε οι casual της ζωής. Όσο για το ανθυγιεινο κομμάτι ας καταφέρουν πρωτα οι Φιλισταίοι να κόψουν τα γλυκά και όλες τις άλλες εξαρτήσεις τους και ας μιλήσουν μετά για υγεία.
Guest 920123
Επισκέπτης

09-08-20

07:59
Καλή μέρα!!Αχ τι ωραίο ξεκατίνιασμα που έπεσε τρεις σελίδες τώρα, εγώ πως δεν το είδα; Θέλω κι εγώ.
Σε ευχαριστώ πολύ που εξέφρασες και εσύ την άποψη σου για εμένα !
Θα την λάβω σοβαρά υπόψιν μου ,που ξέρεις μπορεί να με πάει ένα βήμα παρακάτω ....
Καλή συνέχεια !!!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

09-08-20

10:42
Αχ τι ωραίο ξεκατίνιασμα που έπεσε τρεις σελίδες τώρα, εγώ πως δεν το είδα; Θέλω κι εγώ.
+1
Καλώς έγινε για να καταλαβουν κάποιοι οτι το θρέντ εδω δεν ειναι νοσοκομειο ουτε παρέχει ιατρικές υπηρεσίες. Εγω προσωπικά αν ξαναδώ κειμενα με ιατρικά εδω μέσα θα θέσω το θέμα στη διαχειριση (χθες δεν το έκανα σε κανενα μηνυμα παρα το οτι κάποια εκαναν μπάμ οτι ηταν προσβλητικά και προσωπικές επιθέσεις).
Οταν μπαινει κάποιος και μας γράφει το πονο του , εμεις θα του δώσουμε κάποια συμβουλη για το πως αντιμετωπισαμε εναν πονο εμεις οι ιδιοι και πέρασε. Αυτο δε σημαινει ομως οτι πρέπει να αντικαταστησει τον γιατρο του ουτε να μας ακουσει ντέ και καλά. Ειναι δικο του προσωπικο ρισκο και επιλογη το τι θα κάνει. Οποιοσδηποτε σου έρθει να σου "κλαφτει" για κάτι που έπαθε η πρωτη σου αντιδραση ειναι να του πεις κάτι να τον βοηθησεις αλλα εννοειται δεν εισαι ουτε γιατρος ουτε ειδικος. Αν πιάσει έπιασε με δικη του ευθύνη πάντα και ρωτώντας πρώτα το γιατρο του.
Ελπιζω το θρέντ να διατηρησει το χαρακτηρα του και να μην προκυψουν άλλα ιατρικά θέματα και πιθανες παρεξηγησεις απο απαντησεις οπως χθές.
Οσο για αυτο που λές για τη Ρανια ο καθένας πρέπει να καταλαβει οτι οταν μπαινει και γράφει κρίνοντας εσένα εμενα ή και κάποιον αλλον που ομως έχει ανεβάσει φωτο με τη φυσικη του κατασταση ή τη προπονηση του (εσυ με τη προπονηση σου) η γνωμη του δεν θα έχει αξια αν δεν την αποδεικνυει εμπρακτα.
Πχ τι νοημα εχει να μας λέει κάποιος περι φιτνεσ και οτι ειμαστε άσχετοι οταν αυτος μπορει να ειναι ένας χάλια αγύμναστος απο το καναπέ που σηκώνεται μονο για να πάρει τα πατατάκια , καλώς ή κακως οι γνωσεις κάποιου κρινονται απο τη πράξη. Ποσο αυτο που κάνει εχει αποτέλεσμα πάνω του (αισθητικο κομμάτι) ή προπονητικά ανεβάζοντας ενα βιντεο στο οποιο να μας δειξει οτι αυτος σηκωνει 150 κιλά άρσεις και εμεις τα παιδάκια με τα 80.

Εγω δε μπηκα εδω μέσα να κάνω το μάγκα οτι σηκώνω τα πολλά κιλά, ειδικά σε τέτοιες ασκησεις που αμα σου ξεφυγει εστω και η παραμικρη λεπτομέρεια μπορει να πάθεις τέτοια ζημια ανεπανορθωτη και να τρέχεις για χρονια σε γιατρους. Εδω μια απλή τενοντιτιδα και δεν περνάει. Ειπα εξαρχής οτι βάζω λίγα.
Απλά τα πράγματα. Φωτογραφιες με κομμενο το προσωπο ή βιντεάκι με τη προπονησουλα και τα υψηλα ρεκορ στις άρσεις!!! Ντοκουμέντα και οχι λόγια του αέρα! Τα υπολοιπα ειναι να χουμε να λεμε και μπορει ο καθένας να τα γράψει... απο τον καναπέδακι του σπιτιού του.
Guest 920123
Επισκέπτης

09-08-20

11:19
Ένα σου μήνυμα σε παρακαλώ πολύ που να μην με αναφέρεις μπορείς πολύ να κάνεις ?+1
Καλώς έγινε για να καταλαβουν κάποιοι οτι το θρέντ εδω δεν ειναι νοσοκομειο ουτε παρέχει ιατρικές υπηρεσίες. Εγω προσωπικά αν ξαναδώ κειμενα με ιατρικά εδω μέσα θα θέσω το θέμα στη διαχειριση (χθες δεν το έκανα σε κανενα μηνυμα παρα το οτι κάποια εκαναν μπάμ οτι ηταν προσβλητικά και προσωπικές επιθέσεις).
Οταν μπαινει κάποιος και μας γράφει το πονο του , εμεις θα του δώσουμε κάποια συμβουλη για το πως αντιμετωπισαμε εναν πονο εμεις οι ιδιοι και πέρασε. Αυτο δε σημαινει ομως οτι πρέπει να αντικαταστησει τον γιατρο του ουτε να μας ακουσει ντέ και καλά. Ειναι δικο του προσωπικο ρισκο και επιλογη το τι θα κάνει. Οποιοσδηποτε σου έρθει να σου "κλαφτει" για κάτι που έπαθε η πρωτη σου αντιδραση ειναι να του πεις κάτι να τον βοηθησεις αλλα εννοειται δεν εισαι ουτε γιατρος ουτε ειδικος. Αν πιάσει έπιασε με δικη του ευθύνη πάντα και ρωτώντας πρώτα το γιατρο του.
Ελπιζω το θρέντ να διατηρησει το χαρακτηρα του και να μην προκυψουν άλλα ιατρικά θέματα και πιθανες παρεξηγησεις απο απαντησεις οπως χθές.
Οσο για αυτο που λές για τη Ρανια ο καθένας πρέπει να καταλαβει οτι οταν μπαινει και γράφει κρίνοντας εσένα εμενα ή και κάποιον αλλον που ομως έχει ανεβάσει φωτο με τη φυσικη του κατασταση ή τη προπονηση του (εσυ με τη προπονηση σου) η γνωμη του δεν θα έχει αξια αν δεν την αποδεικνυει εμπρακτα.
Πχ τι νοημα εχει να μας λέει κάποιος περι φιτνεσ και οτι ειμαστε άσχετοι οταν αυτος μπορει να ειναι ένας χάλια αγύμναστος απο το καναπέ που σηκώνεται μονο για να πάρει τα πατατάκια , καλώς ή κακως οι γνωσεις κάποιου κρινονται απο τη πράξη. Ποσο αυτο που κάνει εχει αποτέλεσμα πάνω του (αισθητικο κομμάτι) ή προπονητικά ανεβάζοντας ενα βιντεο στο οποιο να μας δειξει οτι αυτος σηκωνει 150 κιλά άρσεις και εμεις τα παιδάκια με τα 80.
Εγω δε μπηκα εδω μέσα να κάνω το μάγκα οτι σηκώνω τα πολλά κιλά, ειδικά σε τέτοιες ασκησεις που αμα σου ξεφυγει εστω και η παραμικρη λεπτομέρεια μπορει να πάθεις τέτοια ζημια ανεπανορθωτη και να τρέχεις για χρονια σε γιατρους. Εδω μια απλή τενοντιτιδα και δεν περνάει. Ειπα εξαρχής οτι βάζω λίγα.
Απλά τα πράγματα. Φωτογραφιες με κομμενο το προσωπο ή βιντεάκι με τη προπονησουλα και τα υψηλα ρεκορ στις άρσεις!!! Ντοκουμέντα και οχι λόγια του αέρα! Τα υπολοιπα ειναι να χουμε να λεμε και μπορει ο καθένας να τα γράψει... απο τον καναπέδακι του σπιτιού του.
Φτάνει τι εμμονή είναι αυτήν με το να βάζουμε φωτό ..
Ευτυχώς σε τέτοιο σημείο δεν έχουμε φτάσει να επιδικνειουμε τους ευατους μας σαν να βρισκόμαστε σε πάγκο λαϊκής ....αυτός που έχει το καλύτερο θα "ψωνιστει" περισσοτερο...
Άντε περιμενω και τα γελακια τώρα ....χαίρομαι πάντως όταν προσφερω γέλιο στους ανθρώπους να ξέρετε !!!!
Άντε καλή σας μέρα και να έχουμε μια όμορφη και κυρίως δροσερή Κυριακή με καμία βουτιά στη θάλασσα !!
Τέλεια γυμναστικουλα αυτό το διασταμα

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

09-08-20

11:27
Ένα σου μήνυμα σε παρακαλώ πολύ που να μην με αναφέρεις μπορείς πολύ να κάνεις ?
Φτάνει τι εμμονή είναι αυτήν με το να βάζουμε φωτό ..
Ευτυχώς σε τέτοιο σημείο δεν έχουμε φτάσει να επιδικνειουμε τους ευατους μας σαν να βρισκόμαστε σε πάγκο λαϊκής ....αυτός που έχει το καλύτερο θα "ψωνιστει" περισσοτερο...
Άντε περιμενω και τα γελακια τώρα ....χαίρομαι πάντως όταν προσφερω γέλιο στους ανθρώπους να ξέρετε !!!!
Άντε καλή σας μέρα και να έχουμε μια όμορφη και κυρίως δροσερή Κυριακή με καμία βουτιά στη θάλασσα !!
Τέλεια γυμναστικουλα αυτό το διασταμα![]()
Οχι δεν ειναι εμμονή ειναι αποδειξη του οτι κάποιος ξέρει για τι πράγμα μιλάει. Εσυ θα προσλάμβανες εναν γυμναστη με κοιλιές και χάλια φυσικη κατάσταση για να προπονησει τα παιδιά σου; δε νομιζω.
Και μένα τις προαλλες ενας μου ειπε οτι σηκώνει "150 κιλά στο πάγκο" .... αλλα δεν το ειδα ποτέ. Ο καθενας μπορει να λέει οτι θέλει αλλα αξια εχει μονο οτι αποδεικνυεται έμπρακτα. Aλλιώς η κουβεντα ειναι επιπεδου καφενειου σε χωριο. Οχι εγω ξέρω.... εσυ δεν ξέρεις κτλπ.
Επισης εγω ξέρω οτι τέτοιο προβλημα οπως χθές δεν δημιουργηθηκε ποτε ξανά με τα υπολοιπα μέλη. Και με τη @Nelliel ειχαμε συζητησει για τραυματισμους και πονους στα γονατα και με τον @hack3r δεν βγηκε κανεις να ουρλιάζει οτι ειμαστε επικινδυνοι και δεν ειμαστε γιατροι.
Απο τη στιγμή λοιπον που εν θέλετε να ακουσετε συμβουλες οποιουδηποτε ειναι κατα τη γνωμη σας άσχετος με τα ιατρικα (και εχετε δικιο σε αυτο) για ποιο λογο μπαινετε εδω και γράφετε τα ιατρικα σας ζητηματα;

Επισης τη φώτο την έβαλα για να δουν κάποιοι κατα ποσο το χέρι μου πηγαινει για παραλυση οπως μου ευχηθηκε ο άλλος ο γνώστης

Guest 920123
Επισκέπτης

09-08-20

11:34
Τα παιδιά μου ευτυχώς τα προπονεί ο πατέρας τουςΟχι δεν ειναι εμμονή ειναι αποδειξη του οτι κάποιος ξέρει για τι πράγμα μιλάει. Εσυ θα προσλάμβανες εναν γυμναστη με κοιλιές και χάλια φυσικη κατάσταση για να προπονησει τα παιδιά σου; δε νομιζω.

Σε αυτό συμφωνούμε?
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

09-08-20

11:57
Τα παιδιά μου ευτυχώς τα προπονεί ο πατέρας τους
Σε αυτό συμφωνούμε?
Δεν ξέρω ποιος τα προπονει και δεν με αφορά , απλα ένα παράδειγμα σου έφερα οτι οποιοσδηποτε σε τέτοια θέματα οπως ειναι λογικο κρινεται και απο την εμφάνιση.
Το να τη λέει κάποιος σε κάποιον άλλον οτι έφαγε 10-20γρ σοκολάτα ή οτι δεν έχει γνώσεις περι φιτνεσ ενω ο ιδιος ειναι εμφανώς σε πολυ χαμηλοτερο επιπεδο φυσικά απο τον άλλον ειναι γελοιο και δεν το λαμβανει υποψη του σχεδον κανεις. Αυτο ήθελα να πω επειδη μιλησες για φωτογραφιες.
Ναι σε ενα θρεντ φυσικής κατάστασης θα μπουν και φωτογραφιες για να φανει η προοδος οποιος ειναι σιγουρος με τον εαυτο του και δεν έχει κομπλεξ βάζει χωρις να φαινεται το προσωπο. Τέσπα επειδη η κουβεντα δεν έχει άλλο νοημα εσεις λετε τα δικά σας και εμεις τα δικά μας, δεν τη συνεχιζω αλλα θα ήθελα σας παρακαλω να μην ανεβάσετε ξανά ιατρικά θέματα ουτε για ενθάρυνση γιατι θα ξεφυγει σε κανέναν θα δωσει κάποια συμβουλη ενω δεν ειναι ειδικος και θα σας ενοχλησει.
Σαν χρηστης φιλικη προτροπη οχι σαν διαχειριστης. Δεν χαλάμε εμεις το θρέντ. Τοσο καιρο μια χαρά λειτουργουσε και έφτασε τις 40 σελιδες με ηρεμια και σωστο χαβαλέ. Κανεις δεν μας ειπε επικινδυνους , δεν τσακωνομασταν μεταξύ μας αλλα τωρα προέκυψε. Γιατι άραγε; (!) γιατι κάποιοι μπαινουν συγκεκριμένα για να δημιουργούνται θέματα. Το χω επισημανει και παλαιοτερα αυτο ειναι θέμα της διοικησης του σαιτ οχι δικο μου.
Εδω διαμορφωνουμε μια παρέα που ανεβάζει προπονησεις - διατροφη και κάνει χαβαλε οποιος θέλει ανεβάζει και φωτο. Για μενα ως εκει. Δε προκειται να μπω σε άλλες αντιπαραθέσεις που δεν εχουν και νοημα στη τελική.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

09-08-20

14:24

Follow This Lean-Muscle Food To Transform Your Physique And Reveal Your Six-Pack - GymGuider.com
Building lean muscle while simultaneously burning fat may not seem straightforward, but a few calculations and supermarket trips and you could be on your way to a new physique. Energy expenditure and your diet are key. Aim to consume around 2-3g of protein per kilogram of lean bodyweight every...

Το λεγόμενο "clean eating"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Ilma
- fourkaki
- Kate1914
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Reader
- Scandal
- Varus
- fockos
- Unboxholics
- Wonderkid
- Joji
- Memetchi
- chester20080
- rafaela11
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- touvlo
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.