Τίποτα φίλε να εισαι καλά. Εσυ τουλάχιστον λες και ενα ευχαριστώ κάνεις και ενα λάικ
Σε γενικές γραμμές κάποιος που ασχολειται εντατικά με το γυμναστηριο και εχει ξεφυγει απο τον 1ο χρονο του αρχάριου εχει αρχισει να παιρνει πρέφα οτι τα πάντα εξαρτώνται απο την τεχνική και την οικονομια δυνάμεων.
Αν θέλεις να κάνεις βάρη για πολλά χρόνια θα πρέπει να προσέχεις σε κάθε προπονηση.
Οριστε και μια ερευνα για οτι σου έγραψα ως τώρα.
Βαριά ή Ελαφρά Βάρη για Μυϊκή Ανάπτυξη; (άρθρο του Jeremy Ethier) Υπάρχουν οφέλη από την άρση βαρέων βαρών σε αντίθεση με τα ελαφρά βάρη για την μυϊκή ανάπτυξη; Ας δούμε τι έχει να πει η έρευνα.Η συμβατική παραδοχή μας έχει πείσει ότι ο υψηλός αριθμός επαναλήψεων και τα ελαφρά βάρη ενισχύουν τ...
www.bodybuilding.gr
θα μπορουσα κ εγω να φορτωσω μια μπάρα με 130 κιλά και να κάνω κάθισμα ή αρσεις θανάτου αλλα δεν θέλω να τρέμω σαν το ψάρι για να δειχτω οτι δηθεν ειμαι δυνατος. Ολα αυτα ειναι καγκουριες, ανασφάλειες και κακά παραδειγματα και τέτοιοι τυποι στο ιντερνετ ειναι δυστυχως αρκετοι.
Αντι για αυτο φορτωνω τη μπαρα με τα μισά κιλά η τεχνικη δεν χαλάει ποτέ , μπορω να πιέσω το σωμα μου να αναπτυχθει μυικά και ταυτοχρονα δεν φθειρω τοσο πολύ τις αρθρώσεις και τους τένοντες. Δυστυχως κάποιοι θα τα καταλαβουν αλλα θα ειναι αργά , η ζημιά θα έχει γινει. Κατα τη γνωμη μου οχι άδικα καθως οταν τους τα λέγαμε ηταν ξεροκέφαλοι κ αλαζονες.
Το να μου ανεβάζεις ενα βιντεο στο ινσταγκραμ με ενα καθισμα στα 130 κιλά που ηδη τρέμεις σαν το ψαρι με το που εβγαλες την μπαρα απο τους ορθοστάτες και να μου γράφεις απο κάτω "road to 150" ενω εισαι ακομη πιτσιρικας με ελαχιστη μυικη μάζα πάνω σου για να μπορεις να ελέγχεις ολα αυτα τα φορτια για μενα εκτος απο επικινδυνο ειναι και ενα αστείο θέαμα. Πιο πο΄λυ θα εκτιμουσα κάποιον που κανει κάθισμα με 50 κιλά και έχει απολυτο ελεγχο της κάθε επαναληψης.
Βάλανε ολα τα πιτσιρικια στοχο να φουσκώσουν στο 6μηνο για να δειχνονται στις παραλιες. Δεν θέλω τέτοιους στο χομπι μου.
Εννοειται πως αν ήμουν γυμναστης σε γυμναστηριο θα έπεφτε πολυ κράξιμο σε ολους αυτους. Ειδικα σε αυτο το πιτσιρικα που λεω αν τον έβλεπα θα πηγαινα και θα του λεγα βγάλε 40 κιλά τουλάχιστον απο τη μπάρα. Ελα να σου δειξω πως γινεται το σωστο κάθισμα γιατι αν φάς τραυματισμο στη μέση δεν θα ξαναγυμναστεις ποτέ.... να σε ενδιαφέρει να γυμναστεις σωστα και ΟΧΙ να ανεβάσεις το βιντεο για να δειχτεις στο ινσταγκραμ.