Συνεφιά σήμερα, χθες το απογευμα ειπα να κάνω γυμναστικη εξω αλλα ειχε υγρασία.... θα χουμε κ αυτα τα προβληματα τωρα οσο κρυώνει ο καιρός. Η χειροτερη χρονια ηταν το 2020. Η καραντινα συνεχίζει.... θα δοκιμάσω πιέσεις στήθους στο στρώμα με τα λάστιχα.
Σύμφωνα με τον ορθοπεδικο αυτη ειναι η γυμναστική που επιτρέπεται

Άλλη φορά θα το ξέρω να μη χάσω καν το χρονο μου με ορθοπεδικους... πάω μου λενε μου γράφουν φυσικοθεραπειες ... γειά σας.
Νταξει τωρα δεν ειναι λογικο ρε φιλε να ρωτάς τον άλλον αν θα επιβαρυνεις περισσοτερο κάτι με τις κάμψεις και να σου λεει εμεις προτεινουμε μονο κολυμπι και γιογκα. Οχι πως έχω κάτι με αυτα μια χαρα σωμα μπορει να έχει κάποια που τα κάνει.... στις γυναικες εγω δεν εχω μεγαλες μυικές απαιτησεις.
Αλλα τωρα ενας αντρας να κανει ολη του τη ζωη κολύμπι και πιλάτες ; να μη μπορει να πάρει 30 κάμψεις στο δάπεδο ; να σηκώσει το βάρος του απο το έδαφος ; να τραβήξει 40-50 κιλά σε μια κωπηλατικη ενω ειναι 80; να μπορει να κανει 5-10 έλξεις σε ενα μονοζυγο ; δηλαδη εντάξει καπου καταλαβαινεις οτι κάποια πράγματα ειναι και υπερβολές.
Αν έχει κάποιο προβλημα ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ. Δε γινεται τωρα να ζουμε ολα τα χρονια με περιορισμους δεν κανω το ένα δεν κανω το αλλο... επειδη έχω προβλημα. Ειναι σαν να έχουμε εναν ανθρωπο ο οποιος βλέπει οτι έχει αδικο , με το τροπο που κινειται ΔΕΝ εχει αποτέλεσμα και συνεχιζει. Δε πρέπει να αλλάξει γραμμή ;
Καμια φορά αυτοπεριοριζομαστε σε δικα μας deadlines. Τι θα πει δε μπορω να κάνω αυτο... να δυναμωσεις να το κάνεις. Πηγες σε ενα γιατρο ο οποιος απλα σπουδαζε και δε γυμνάστηκε με βάρη ποτέ. Σου ειπε μια άποψη, δεν ειναι θέσφατο. Υπάρχουν και άλλοι γιατροι.... που επελεξαν εκτος της επιστημης θεωρητικα να την δουν και πρακτικά.
Οπως λέει και ο γιατρος αυτος θα πρέπει κάποιος να εξαντλήσει τις γενετικες του καταστασεις μονος του ! Με φυσικο τροπο... αλλα δε νομιζω πως γενετικο τέρμα για κάποιον ειναι η γιογκα και το πιλάτες σορρυ κιολας. Πέφτεις για κολυμπι - πνιγεται κάποιος .... θα καταφερεις να τον σώσεις αμα δεν έχεις μυική δυναμη ;
ο συγκεκριμενος εκανε για πολλα χρονια χρηση αναβολικών.... σε αυτο δε συμφωνω μαζί του ωστοσο του αναγνωριζω οτι παραδέχεται πως η υπερβολική άσκηση μπορει να επιφέρει προβλήματα μυοσκελετικά ακομη και στο αίμα.