Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.865 μηνύματα.

23-12-20

01:49
Ναι αυτό που είπες με τις υποχρεώσεις μετράει πολύ .στην ηλικία που είμαι τώρα δεν έχω τόσες πολλές ,θα δείξει όταν θα έχω να δω αν μπορώ να διατηρήσω το πλάνο γυμναστικής που έχω τώρα .Προφανώς κ έχεις καλυτερη διάθεση όταν τρως σωστά... Γιατί απλά η γλυκόζη μέσα στον οργανισμό δεν κάνει σκαμπανεβάσματα...
Προφανώς κ έχεις καλυτερη λίμπιντο... Ενέργεια κτλπ γιατί οι τροφές που τρως ειναι ποιοτικες κ το ορμονολογικο προφιλ του οργανισμού αποδοτικότερο.... Δεν είναι όλα αγγαρεία θα φαω 5 μήνες μαρουλι με κοτόπουλο μόνο για να βγω παραλια. Εγώ το φαγητό που έφαγα σήμερα το ευχαριστήθηκα.... Γιατί ήταν φυσικό... Ελάχιστη επεξεργασία ψητό ελαφρυ κτλπ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εννοείται θα τη δω κ θα σου πω. Να ξέρεις ότι δεν είναι μόνο οι κοιλιακοί το φίτνες μπορείς να έχεις ένα αξιοπρεπεστατο αποτέλεσμα ωραίο αντρικο με μεγάλες πλατες ποδια ώμους... Χέρια κ να είσαι σε ένα νορμαλ ποσοστο λίπους όλο το χρόνο πχ ένα 15% αυτό ναι είναι υγεία και είσαι και εντάξει στις κοινωνικές υποχρεωσεις δεν είσαι ο δαχτυλοδεικτουμενος με ένα ταπερ στα χέρια.
Εσένα από όσο σε έκοψα δεν πρεπει να είσαι πανω απο 12% λίπος με τίποτα. Μπορεί κ λιγότερο.
Επίσης όπως είπα ο καθένας έχει δική του γυμναστική για το σώμα (bulking ,lean ,cut , strength, hypertrophy klp) δεν γίνεται να συγκρίνεις δύο διαφορετικά πράγματα .
Εγώ προσωπικά την γυμναστική την άρχισα για "σώμα " πολύ πάλαι , λύκειο (για κορίτσια κλπ )αλλά δυστυχώς την άφησα για 1 χρόνο γιατί δεν ήταν motovation αυτός ο λόγος .Τώρα το τελευταίο καιρό το κάνω για τον ευατο μου να μου κάθονται καλά τα ρούχα που φοράω αλλά και πάνω απ' όλα τα οφέλη για την υγεία

Και τώρα που το λες παίζει να αλλάξω το πάνω της γυμναστικής μου έτσι ώστε με κάποιο τρόπο να πετύχω υπερτροφία αλλά και παραπολυ δύναμη (hypertrophy, strength )
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

23-12-20

03:04
Έκανα και εγώ μετρήσεις σήμερα 
Ώμοι (πλάτος): 42
Χέρια (πιο χοντρό σημείο): 31
Πόδια (πιο χοντρό σημείο): 57
Μέση: 62
Σωματικό λιπος: 21.3%
Καλά πάω. Λίγο λίπος να χάσω ακόμα και θα έχω φτάσει στο σημείο που θέλω. Το λίπος θέλω να το πάω 17-19%. Ουσιαστικά θέλω να χάσω 3 κιλά λίπος και να βάλω 3 κιλά μύες. Πλησιάζω!

Καλά πάω. Λίγο λίπος να χάσω ακόμα και θα έχω φτάσει στο σημείο που θέλω. Το λίπος θέλω να το πάω 17-19%. Ουσιαστικά θέλω να χάσω 3 κιλά λίπος και να βάλω 3 κιλά μύες. Πλησιάζω!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.690 μηνύματα.

23-12-20

10:18
Μαζί με το πρωινο τσιμπησα και λιγη Toblerone σημερα
ειναι νοστιμη η πτανα !
Νέλλη μια χαρά μπράβο , συνέχισε ! Εμενα σημερα ηρθαν κάτι καινουργια λάστιχα. Απο εξωτερικο.

ειναι νοστιμη η πτανα !

Νέλλη μια χαρά μπράβο , συνέχισε ! Εμενα σημερα ηρθαν κάτι καινουργια λάστιχα. Απο εξωτερικο.

Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος
Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.

23-12-20

10:21
Πως μετράτε πλάτος ωμων εγώ μόνο περίμετρο μπορώ να μετρήσω το πλάτος δεν μου βγαίνει δεν μπορώ να τοποθετησω τη μεζούρα
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

23-12-20

11:03
Εγώ έβαλα να μου το μετρήσουν από την μια άκρη στην άλλη. Αύριο θα μετρήσω από το ένα acromion process στο άλλο. Είναι πιο έγκυρο. Θα χάσω μάλλον πόντους αν το μετρήσω έτσι. Θέλω να κάνω λιπομετρηση σε εργαστήριο. Την ζυγαριά δεν την βρίσκω και πολύ έγκυρη.Πως μετράτε πλάτος ωμων εγώ μόνο περίμετρο μπορώ να μετρήσω το πλάτος δεν μου βγαίνει δεν μπορώ να τοποθετησω τη μεζούρα
Εγώ την σοκολάτα δεν μπορώ να την κόψω οπότε ξέρεις τι κάνω; Την τρώω σιγά σιγά. 2-4 κομματάκια τη μέρα, περίπου 10-15γρ. Τώρα έχω πάρει κάτι ελβετικά σοκολατάκια σε συσκευασία 1.2 κιλών και τρώω από 2 την ημέρα. Είναι μόλις 60 θερμίδες τα 2 οπότε δεν κάνω μεγάλη ζημιά.Μαζί με το πρωινο τσιμπησα και λιγη Toblerone σημερα
ειναι νοστιμη η πτανα !
Νέλλη μια χαρά μπράβο , συνέχισε ! Εμενα σημερα ηρθαν κάτι καινουργια λάστιχα. Απο εξωτερικο.![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.690 μηνύματα.

23-12-20

11:07
ε καλυτερα να σε μετρήσει κάποιος. Το πλάτος εχει να κάνει και με τον σκελετο αλλα σιγουρα παιζει ρολο και ποσο έχεις μεγαλώσει τους ώμους. Εμενα οι ώμοι αρπαξαν αμέσως ηταν απο τους πρώτους ειναι αναλογα και τα γενετικά του καθενός.Πως μετράτε πλάτος ωμων εγώ μόνο περίμετρο μπορώ να μετρήσω το πλάτος δεν μου βγαίνει δεν μπορώ να τοποθετησω τη μεζούρα
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος
Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.

23-12-20

11:43
Κατάλαβα και εγώ αυτό υπέθεσα ότι πρέπει να βοηθήσει άλλος. Πάντως και εγώ θεωρώ οι ώμοι μου είναι από τα δυνατά σημεία όσον αφορά την ανάπτυξη.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-12-20

12:07
Εγώ την σοκολάτα δεν μπορώ να την κόψω οπότε ξέρεις τι κάνω; Την τρώω σιγά σιγά. 2-4 κομματάκια τη μέρα, περίπου 10-15γρ. Τώρα έχω πάρει κάτι ελβετικά σοκολατάκια σε συσκευασία 1.2 κιλών και τρώω από 2 την ημέρα. Είναι μόλις 60 θερμίδες τα 2 οπότε δεν κάνω μεγάλη ζημιά.
Εγώ σήμερα έφαγα 35 αλλά είχα 4-5 μέρες να φάω
Μμμμμ μμμμ
Συνημμένα
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.865 μηνύματα.

23-12-20

12:17
Γιατί φοράς πουκάμισο ενώ έχουμε καραντίναΕγώ σήμερα έφαγα 35 αλλά είχα 4-5 μέρες να φάω
Μμμμμ μμμμ

Πανω κάτω σχεδόν τις ίδιες μετρήσεις έχουμε περίπουΈκανα και εγώ μετρήσεις σήμερα

Guest 712911
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

23-12-20

12:34
Γιατί φοράς πουκάμισο ενώ έχουμε καραντίνα![]()
Tι παρατηρητικότητα είναι αυτή!

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-12-20

12:57
Γιατί φοράς πουκάμισο ενώ έχουμε καραντίνα
Πανω κάτω σχεδόν τις ίδιες μετρήσεις έχουμε περίπου![]()
Ειναι το νέο κοστουμι - πιτζαμα που έχουν βγάλει για τις τηλεδιασκεψεις μεσω σπιτι εν μεσω καραντινας.

Guest 209912
Επισκέπτης

23-12-20

13:12
@Devil εμένα με βγάζει στα 54εκ όντας εντελώς αγυμναστος σε ώμους. Η μέτρηση πως γίνεται ακριβώς; Μετρήθηκα από το ένα κόκκαλο του ώμου στο άλλο
Nick890
Επιφανές μέλος

23-12-20

13:13
Εσύ γυμνάζεσαι?@Devil εμένα με βγάζει στα 54εκ όντας εντελώς αγυμναστος σε ώμους. Η μέτρηση πως γίνεται ακριβώς; Μετρήθηκα από το ένα κόκκαλο του ώμου στο άλλο
Guest 209912
Επισκέπτης

23-12-20

13:15
ΟχιΕσύ γυμνάζεσαι?
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-12-20

13:33
@Devil εμένα με βγάζει στα 54εκ όντας εντελώς αγυμναστος σε ώμους. Η μέτρηση πως γίνεται ακριβώς; Μετρήθηκα από το ένα κόκκαλο του ώμου στο άλλο
Ψάξε YouTube shoulder width measurement η και στη γκουγκλ.
Nick890
Επιφανές μέλος

23-12-20

15:26
Ρε σε ντεβιλ πως γίνεται να κάνεις γυμναστικη με κρύο καιρό?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

23-12-20

15:27
μια χαρα ειναι και με κρυο,γιατι οχι?Ρε σε ντεβιλ πως γίνεται να κάνεις γυμναστικη με κρύο καιρό?
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιππολύτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα.

23-12-20

15:28
Καλύτερα στο κρύο για να ζεσταίνεσαι με τη γυμναστική, παρά στη ζέστη να μην μπορείς να πάρεις ανάσα ρε συ.Ρε σε ντεβιλ πως γίνεται να κάνεις γυμναστικη με κρύο καιρό?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Kate1914
- Ilma
- Wonderkid
- Scandal
- Reader
- touvlo
- Joji
- rafaela11
- Unboxholics
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Memetchi
- chester20080
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.