Κάμψεις δεν έχω κάνει με λάστιχα αλλά άλλες ασκήσεις που έχω κάνει και έχω συνδυάσει ελαφριά βαρακια με λάστιχα, τα λάστιχα ήταν δύσκολα. Αλλά πρέπει να κάνεις αργά τις ασκήσεις. Αν τις κάνεις γρήγορα δεν θα δεις διαφορά.
Τόνο, γαλοπούλα, γάλα, τόφου (αηδία είναι αλλά έχει πρωτεϊνη), θαλασσινά, ψαρονέφρι, μοσχάρι.
Με τίποτα σε ένα τρίμηνο. Καταρχήν δεν δείχνει το ποσοστό λίπους με αυτόν πάνω στη ζυγαριά ταυτόχρονα. Λένε ότι έχει 17% λιπος. Εγώ το 17% δεν το πιστεύω. Είναι πολύ περισσότερο. Τον βλέπεις μετά στο βίντεο πάνω στον μήνα με κοιλιακούς φέτες (δεν βγάζει μπλουζάκι αλλά τους βλέπεις να διαγράφονται). Είναι σαφές ότι η φωτό είναι παλιά και αυτός είναι ήδη πολύ πιο κάτω από 15% λίπος πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα.
Στις 26 Δεκεμβρίου τελείωσα την τούρτα και διόρθωσα την διατροφή μου. Μέτρησα λίπος, μυϊκή μάζα, νερό. Εκανα ασκήσεις με βαρη και πολύ ΗΙRΤ σε σημείο να θέλω να ξερασω. Συν περπάτημα. Συν 200-300 θερμιδες λιγοτερες ημερησίως. Σήμερα μετρήθηκα και το λίπος μου μειώθηκε κατά 0.2% και η μυϊκή μάζα αυξήθηκε κατά 0.1%. Αν συνεχίσω αυτό το πρόγραμμα για 12 εβδομάδες το λίπος θα μειωθεί κατά 2.4% και η μυϊκή μάζα θα αυξηθει κατά 1.2%. Αυτός το έριξε από 17% στο 9%. Και δεν ήταν καν 17 όταν ξεκίνησε. Έστω ότι ήταν στο 17. Το αρχικό του βάρος ήταν 216lbs. Έχανε 0.67% λίπος την εβδομάδα το οποίο ισοδυναμεί με 1.45lbs λίπους τη βδομάδα. Επίσης δεν μπορείς να βάλεις πάνω από μισό με ένα κιλό κιλό μυ τον μήνα στην καλύτερη. Αυτός στην καλύτερη έβαλε 3 κιλά μύες στις 12 εβδομάδες. Επίσης αν χάνεις 0.67% λίπος την εβδομάδα είναι αδύνατο να μην χάσεις μυϊκή μάζα. Δεν πιστεύω ότι μπόρεσε να βάλει 3 κιλά μύες φυσικα μεσα σε 3 μήνες με τόσο έντονη άσκηση χωρίς φάρμακα. 8% απώλεια λίπους ισοδυναμεί με 17lbs λίπους σε 3 μήνες. Αν η διατροφή του είχε μειωμένες θερμίδες είναι αδύνατον να μην έχασε κιλά από καύση γλυκογόνου και υγρά. Αυτός με το ζόρι έχασε λίγα lbs που σημαίνει ότι έβαλε παραπάνω από 3 κιλά μύες αυτό το διάστημα. Δεν πιστεύω ότι μπορείς να το κάνεις φυσικά και προσλαμβάνοντας λιγότερες θερμίδες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Ιανουαρίου 2021
Το είδα και με εξαίρεση τα burpees στο τελευταίο, δεν είναι δύσκολο. Ειδικά το πρώτο σετ για μένα είναι ζεσταμα. Θα το δοκιμάσω από βδομάδα. Σήμερα και αύριο ξεκουράζομαι γιατί το παρακανα τις τελευταίες 4 μερες.
Εγώ κάνω με βαθμό δυσκολίας όπως το σετ του πριν τα συνεχόμενα burpees. Επίσης τα burpees τα κάνω με βαράκια.
Τα ΗΙΙΤ που κάνω χωρίς βαρακια είναι σαν αυτό (πήγαινε στο description να δεις το πρωτόκολλο):
2,268 likes, 262 comments - daniellepascente on July 9, 2020: "Ohhhh This one is a real treat 😂🥵🔥 In the best way! NO EQUIPMENT HIIT for this weeks challenge. You up for it?? Tag a friend(s), share it, and let me know if you’ll give it a whirl. Also, this Spice Girls remix gives me life. ••...
www.instagram.com