Μονο τις κάμψεις με τα παλαμάκια ειδα οτι θα μου δωσουν ένταση.. τα υπολοιπα Νικο καλως ή κακως απο Το Νοεμβριο που εκλεισαν και τα γυμναστηρια τα εχω τερματισει.
Το καλο θα ηταν να φτασω να κανω 10 επαναληψεις με 20 κιλα βαρος προσθετος πανω μου στις καμψεις αλλα νομιζω καπου στα 15 θα σταματησω. Μετά δεν ξερω τι αλλη αποτελεσματικη πολυαρθρικη μπορω να βρω ωστε να μου δινει ένταση στο στηθος.
Κάμψεις διαμαντια κτλπ δεν κανω κάν , δεν εχω καμια προθεση να ταλαιπωρησω τους αγωνες μου. Οσο πιο εμπειρος ειναι κάποιος με το γυμναστηριο τοσο καλυτερα ξερει και να προφυλάσσεται.
Οι καμψεις ετσι αλλιως δινουν ενταση στους αγκωνες σου ποσο μαλλον να κάνεις και παραλλαγες ακομη πιο δυσκολες. Ειτε για ωμους ειτε για αγκώνες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιανουαρίου 2021
Να σου φερω ενα παράδειγμα.... προχθες εκανα μια ασκηση (εδω και 10 μερες) κωπηλατικη για τον πλατύ ραχιαίο και επιανα τα 2 λάστιχα αλλα επειδη ειχαν διαφορετικές λαβες το χέρι δεν εκλεινε τελειως... ενιωσα μια κουραση στον αγκώνα και αμεσως κατάλαβα οτι λογω της λαβής δημιουργειται ένα παραπάνω στρές. Το οποιο μπορει να οδηγησει σε τενοντιτιδα. Γιατι τα δαχτυλα μας συνδεονται ολα με τενοντες στους πηχεις. Οποτε αν εσυ εχεις μια λαβη που δεν πιανεις καλα ολη η ενταση πάει στο μικρο δαχτυλάκι και αρα στο τενοντα του.
Τα ιδια αι στο μονοζυγο ή στις άρσεις θανάτου με μπάρα. Το ιδιο μπορεις να παθεις και με το λάστιχο αν δεν το πιάνεις καλά. Θα πρεπει κάπως να το γυριζεις για να δημιουργει μια λαβη εφάμμιλη της μπάρας. Μιλαμε βεβαια για super bands κυκλικα που δεν έχουν λαβές.