Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.753 μηνύματα.

17-01-21

16:57
Για μάντεψτε τι είναι
Ελπιζω να μην ειναι καρμποναρα γιατι θα σε μπάναρουμε ! Δεν μπαινουν τέτοια στο φιτνες θρεντ !!!
Guest 986132
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

17-01-21

17:02
Εγώ θα πω μακαρόνια με γιαούρτι - σως γιαουρτιού. Αφού τρελαίνεται με τα λιπαρά, δεν θα 'ναι καρμπονάρα. :p
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.753 μηνύματα.

17-01-21

17:05
Εγώ θα πω μακαρόνια με γιαούρτι - σως γιαουρτιού. Αφού τρελαίνεται με τα λιπαρά, δεν θα 'ναι καρμπονάρα. :p
ή με κοτατζ.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.870 μηνύματα.

17-01-21

17:11
ΑΧΑΧΑ
.Λοιπόν έχω αντικαταστήσει το αλα κρεμ με γιαούρτι (0%,2% ή 50-50 από γιαούρτι 2% και 5%).Είναι τοπ ,πρέπει να δοκίμασετε !!
Σήμερα έχω rest αρα ειμαι πιο χαλαρος με το τι τρώω και πόσο τρώω ...αλλά αυτό το γεύμα θα ήταν τοπ για pre workout

Σήμερα έχω rest αρα ειμαι πιο χαλαρος με το τι τρώω και πόσο τρώω ...αλλά αυτό το γεύμα θα ήταν τοπ για pre workout
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

17-01-21

18:59
ΑΧΑΧΑ.Λοιπόν έχω αντικαταστήσει το αλα κρεμ με γιαούρτι (0%,2% ή 50-50 από γιαούρτι 2% και 5%).Είναι τοπ ,πρέπει να δοκίμασετε !!
Μια χαρά ! Ωραιο φαινεται !!! Εγω σημερα εκανα φακο-ριζο.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.870 μηνύματα.

17-01-21

19:15
Ωραίο ακούγεται και αυτό.Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ συνδιασμούς οσπρίων ,την προηγούμενη φορά δοκίμασα αυτή του juste και είναι τοπ .Θα δοκιμάσω και μία αυτό που λεςΜια χαρά ! Ωραιο φαινεται !!! Εγω σημερα εκανα φακο-ριζο.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

17-01-21

19:23
Ωραίο ακούγεται και αυτό.Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ συνδιασμούς οσπρίων ,την προηγούμενη φορά δοκίμασα αυτή του juste και είναι τοπ .Θα δοκιμάσω και μία αυτό που λες
Οταν συνδυαζεις οσπρια + δημητριακα τοτε συμπληρωνεις ολα τα αμινοξεα που ειναι ικανα για τη μυικη ανάπτυξη. Αντι κρέατος αυτο ειναι μια επισης καλη εναλλακτικη.
Nick890
Επιφανές μέλος

17-01-21

20:20
Τι δημητριακά ?Οταν συνδυαζεις οσπρια + δημητριακα τοτε συμπληρωνεις ολα τα αμινοξεα που ειναι ικανα για τη μυικη ανάπτυξη. Αντι κρέατος αυτο ειναι μια επισης καλη εναλλακτικη.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

17-01-21

20:27
Τι δημητριακά ?Αυτά αντιφιτνες απ' ότι έχω ακούσει και δει (τα περισσότερα)
φακη (οσπριο ) + ρυζι (δημητριακο)
φασολια (οσπριο) + ρυζι
ρεβυθια + ρυζι κτλπ.
Nick890
Επιφανές μέλος

17-01-21

21:18
Ααααααα αυτό δε το ήξερα !φακη (οσπριο ) + ρυζι (δημητριακο)
φασολια (οσπριο) + ρυζι
ρεβυθια + ρυζι κτλπ.
Αν είναι όντως έτσι ότι περίπου είναι το ίδιο με την πρωτεινη του κρέατος ,άμα τρως αυτά κάθε μέρα θα δεις αλλαγή ?
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

17-01-21

21:28
Δοκίμασε sour cream που είναι λιγότερο ξινή από γιαούρτι και βάλε μέσα ροκφόρ και κομμάτια κοτόπουλου.ΑΧΑΧΑ.Λοιπόν έχω αντικαταστήσει το αλα κρεμ με γιαούρτι (0%,2% ή 50-50 από γιαούρτι 2% και 5%).Είναι τοπ ,πρέπει να δοκίμασετε !!
Σήμερα ξεκούραση. Χθες έκανα AMRAP μισή ώρα. Έβγαλα 6 γύρους από 6 ασκήσεις (walking pushups, burpees με broad jumps, καθίσματα με βαράκι που το πιάνεις και το σηκώνεις στον αερα, mountain climbers, καθίσματα με το ένα πόδι σε ανύψωση (πατάς με το ένα πόδι στην ανυψωμένη επιφάνεια και σηκώνεις το άλλο γόνατο ψηλά, skater jumps). Το ευχαριστήθηκα!
Nick890
Επιφανές μέλος

17-01-21

21:56
Μαααα δεν το σκέφτηκαΔοκίμασε sour cream που είναι λιγότερο ξινή από γιαούρτι και βάλε μέσα ροκφόρ και κομμάτια κοτόπουλου.
Σήμερα ξεκούραση. Χθες έκανα AMRAP μισή ώρα. Έβγαλα 6 γύρους από 6 ασκήσεις (walking pushups, burpees με broad jumps, καθίσματα με βαράκι που το πιάνεις και το σηκώνεις στον αερα, mountain climbers, καθίσματα με το ένα πόδι σε ανύψωση (πατάς με το ένα πόδι στην ανυψωμένη επιφάνεια και σηκώνεις το άλλο γόνατο ψηλά, skater jumps). Το ευχαριστήθηκα!

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

17-01-21

22:06
Ααααααα αυτό δε το ήξερα !
Αν είναι όντως έτσι ότι περίπου είναι το ίδιο με την πρωτεινη του κρέατος ,άμα τρως αυτά κάθε μέρα θα δεις αλλαγή ?
Ναι στη τσέπη σου σίγουρα

Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος
Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.

17-01-21

22:37
Μεγαλη αληθεια αυτο... Βλεπω βιντεακια απο youtubers του εξωτερικου (greg doucette, will tenyson κλπ) που χρησιμοποιουν σιροπια χωρις θερμιδες, αλλα προιοντα ετσι ψηλο περιεργα χωρις θερμιδες και φτιαχνυον κατι φαγηταρες με πολυ μεγαλο ογκο ελαχιστες θερμιδες και πολυ νοστιμα σαν fast food. Και υποστηριζουν οτι γινεται να εισαι στη διαιτα και να απολαμβανεις. Και ρωταω εγω πως στη ελλαδα ειδικα ενας φοιτητης οπως εγω αλλα και οποισδηποτε μεσος μισθωτος μπορει να ακολουθησει τετοια διαιτα? Καλως η κακως απο την στιγμη που μπορεις να κανεις εξισου καλη διατροφη με τα γνωστα κοτοπουλο γιαουρτι αβγα κ.α που πλεον ευτυχως εχουν ρηξει πολυ την τιμη τους τοτε αν δεν σου περισσευουν δεν μπορεις να πας σε κατι πιο εξεζητημενο.Ναι στη τσέπη σου σίγουρα![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

17-01-21

22:44
Μεγαλη αληθεια αυτο... Βλεπω βιντεακια απο youtubers του εξωτερικου (greg doucette, will tenyson κλπ) που χρησιμοποιουν σιροπια χωρις θερμιδες, αλλα προιοντα ετσι ψηλο περιεργα χωρις θερμιδες και φτιαχνυον κατι φαγηταρες με πολυ μεγαλο ογκο ελαχιστες θερμιδες και πολυ νοστιμα σαν fast food. Και υποστηριζουν οτι γινεται να εισαι στη διαιτα και να απολαμβανεις. Και ρωταω εγω πως στη ελλαδα ειδικα ενας φοιτητης οπως εγω αλλα και οποισδηποτε μεσος μισθωτος μπορει να ακολουθησει τετοια διαιτα? Καλως η κακως απο την στιγμη που μπορεις να κανεις εξισου καλη διατροφη με τα γνωστα κοτοπουλο γιαουρτι αβγα κ.α που πλεον ευτυχως εχουν ρηξει πολυ την τιμη τους τοτε αν δεν σου περισσευουν δεν μπορεις να πας σε κατι πιο εξεζητημενο.
Εννοειται φιλε. Οτι το απολαμβάνουν, σιγα μην τρωνε καταναγκαστικά. Οπως η πρωινάρα μου σήμερα....
ξέρεις τι πράγμα ειναι αυτο... δεν εχεις ξαναφάει
φουλ διατροφικη εν τω μεταξυ ! Λες και ετρωγα παγωτο με κρέπα. Αλλα ειχε μεσα και σιροπι αγαυης και μπανανα και καρυδια και βεβαια μπαρα πρωτεινης που τα 50γρ κάνουν 1,70 ! Αλλα ηταν τέλειο.
Συνημμένα
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος

17-01-21

22:46
Για πες μακροςΕννοειται φιλε. Οτι το απολαμβάνουν, σιγα μην τρωνε καταναγκαστικά. Οπως η πρωινάρα μου σήμερα....
ξέρεις τι πράγμα ειναι αυτο... δεν εχεις ξαναφάει
φουλ διατροφικη εν τω μεταξυ ! Λες και ετρωγα παγωτο με κρέπα. Αλλα ειχε μεσα και σιροπι αγαυης και μπανανα και καρυδια και βεβαια μπαρα πρωτεινης που τα 50γρ κάνουν 1,70 ! Αλλα ηταν τέλειο.
Καλα μπαρα πρωτεινης και το αλλο το σιροπι προσωπικα δεν τα σηκωνω οικονομικα καταλαβες? Εκει εχω περιορισμους εγω. Αλλα νταξει τρωω φουλ λαχανικα και ποπ κορν αν θελω σνακ και χορταινω

Nick890
Επιφανές μέλος

17-01-21

22:47
Αχαχαχ αφού φακές ρύζι είναι φθηνά ρε σε σχέση με το κρέαςΝαι στη τσέπη σου σίγουρα![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

17-01-21

22:52
Για πες μακρος
Καλα μπαρα πρωτεινης και το αλλο το σιροπι προσωπικα δεν τα σηκωνω οικονομικα καταλαβες? Εκει εχω περιορισμους εγω. Αλλα νταξει τρωω φουλ λαχανικα και ποπ κορν αν θελω σνακ και χορταινω![]()
ΘΕΡΜΙΔΕΣ 1080
ΠΡΩΤΕΙΝΗ 58
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΑΣ 110
ΛΙΠΑΡΑ 40
Πηγα να το κάνω με πινακακι για ολα κ βγηκε μπορδελο...
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος

17-01-21

22:58
1100 θερμιδες πρωινο ειναι πολλες θερμιδες. Σκεψου αυτοι που σου λεω θα κανανε πρωινο εξισου γευστικο με το δικο σου με τις μισες και λιγοτερες. Εγω ουτε καν τρωω πρωινο για να βαλω τις θερμιδες που εξοικονομω σε ενα μεγαλο μεσημεριανο γιατι δεν χορταινω τον τελευταιο καιρο με τιποτα και τρωω αρκετες θερμιδες για ελλειμμα 2200 περιπου με 2300. Αν ετρωγα αυτο το πρωινο ολη την μερα θα εκλεγα απο την πεινα.ΘΕΡΜΙΔΕΣ 1080
ΠΡΩΤΕΙΝΗ 58
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΑΣ 110
ΛΙΠΑΡΑ 40
Πηγα να το κάνω με πινακακι για ολα κ βγηκε μπορδελο...
Guest 648211
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

17-01-21

22:59
Παιδιά , τα γυμναστήρια πότε ανοίγουν;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Kate1914
- Ilma
- Wonderkid
- Scandal
- Reader
- touvlo
- Joji
- rafaela11
- Unboxholics
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Memetchi
- chester20080
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.