Fitness Thread!

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
Συνηθως αγνοω τετοιου ειδους παραθεσεις, αλλα ειλικρινα ρε παιδια, οτι διαβαζετε στο ιντερνετ το τρωτε αμασητο; Λιγη κριτικη να κανετε σε αυτα που διαβαζετε δεν βλαπτει. Μιλαμε για τρομερες πηγες.
Το οτι βαζουμε καποια αρθρα, ψαχνουμε ναι αποψεις, σε καμια περιπτωση αυτο δε σημαινει οτι δεχομαστε τυφλά οσα γραφουν. Ο καθενας παιρνει απο το αρθρο ή τη συμβουλη εκεινο που του χρειαζεται και ανταποκρινεται στον ιδιο.
Μη λεμε για τρομερες πηγες σε ενα αχανες ιντερνετ οπου ειδικα στο θεμα διατροφη-γυμναστικη υπαρχει πληθωρα αποψεων/τασεων και μορφων.
Πλουραλισμο εχουμε καλα μου παιδια και πολυφωνια ναι. Ακουγονται ολες οι γνωμες, ολοι ελευθερα σερφαρουμε βλεπουμε κρινουμε δοκιμαζουμε ναι.
Αν καποιος ειναι εξπερτ με πτυχιο και εμπειρια στο χωρο της διατροφης και γυμναστικης να το καταλαβω, αλλα νομιζω ολοι ειμαστε ερασιτεχνες εδω.
Αυτο καταλαβα απο την αρχη εδω.
Ο καθενας κανει το προγραμμα του τη διατροφη του εκεινο που τον εκφραζει και αποδιδει κιολας πανω του.
Μην ξεχναμε εχουμε διαφορετικα σωματα/διαφορετικες αναγκες/διαφορετικο τροπο διατροφης και γυμναστικης.
Παρτε ενα απλο παραδειγμα, παιρνουμε δυο γυναικες/ανδρες ιδια ηλικια ιδια κιλα και τους δινουμε ενα φαρμακο. Θα επιδρασει διαφορετικα στον εναν και διαφορετικα στον αλλον.
Ετσι και στη διατροφη και γυμναστικη.
Δεν υπαρχει ενας μόνο κανονας που αποκλειει τα παντα ολα.
Βλεπουμε πολλα βιντεο επισης αρθρα γραφουν εκτενως για γυμναστικη και διατροφη.
Ο καθενας παιρνει αυτο που τον εκφραζει. Ο καθένας κάνει την δουλειά του βέβαια και έχει στόχους...
Οχι πυροβολισμους/αστοχες επικρισεις και δηθεν πλακιτσα (δεν το λεω για σενα αλλα γενικα), ολα αυτα υπονομευουν το θρεντ και οχι η απλη παραθεση αρθρων που γραφουν επιστημονες/ειδικοι τελωσπαντων.
Δεν εχω λογο να απολογηθω και κανεις δεν εχει το δικαιωμα να με κρινει γι αυτο. End of story ❤


Υ. Γ. ας κάνει ότι κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του...εγώ ψάχνω διαβάζω ακούω για μένα...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ερώτηση : ποια η άποψη σας για τη διαλειμματική δίαιτα? Τη συστήνουν και ειδικοί. Εγώ την έκανα μια περίοδο αλλά δε θεωρώ πως κάνει καλό από την άποψη ότι δε μαθαίνεις να τρως σωστά έτσι. Εσείς τι λέτε?
Εννοεις νηστεια? Να αφαιρεσεις καποια ομαδα τροφιμων?
Εγω διαλειμματικη οχι ειχα κανει παλια, πλεον τρωω ολες τις ομαδες τροφιμων και το τιπ ειναι οτι κανω μικροτερες τις ποσοτητες.
Αναλογα τα ατομα βεβαιως και τις διατροφικες τους αναγκες (πχ αλλες αναγκες εχει ενας εφηβος αλλες ενας 20+ αλλες ενας 30+ κλπ) καθως και αν υπαρχουν προβληματα υγειας. Εκει τον πρωτο λογο εχει ο γιατρος.
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Ερώτηση : ποια η άποψη σας για τη διαλειμματική δίαιτα? Τη συστήνουν και ειδικοί. Εγώ την έκανα μια περίοδο αλλά δε θεωρώ πως κάνει καλό από την άποψη ότι δε μαθαίνεις να τρως σωστά έτσι. Εσείς τι λέτε?
Ο @hack3r κανει και λεει οτι εχει καλα αποτελεσματα και θα σου πει εντυπωσεις. Κανω και εγω αλλα οχι συστηματικα, οποτε δεν μπορω να σου πω ποσο ωφελει ή οχι. Απο προσωπικη εμπειρια την ημερα που θα κανω νιωθω οτι εχω ξεφουσκωσει και οντως νιωθω καλυτερα και με περισσοτερη ενεργεια. Αλλα δεν γνωριζω μακροπροθεσμα τι επιπτωσεις θα εχει στο σωμα μου. Εχω δει αρκετες ερευνες πανω στο θεμα και εχουν θετικα αποτελεσματα. Πιστευω παιζει ρολο και πως ειναι η διατροφη σου πριν ξεκινησεις τετοιου ειδους διαιτα. Εγω πχ κανω low carb διατροφη (δεν το επιδιωκω, απλά μου βγαινει ετσι) και ειμαι συνηθισμενη να μπαινω σε φαση κετωσης φανταζομαι, οποτε δεν με ενοχλει η ελλειψη τροφης στην ενεργεια και διαθεση. Δεν εκνευριζομαι πχ αν δεν φαω υδατανθρακα ή αν κανω fasting 16 ωρες.
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ερώτηση : ποια η άποψη σας για τη διαλειμματική δίαιτα? Τη συστήνουν και ειδικοί. Εγώ την έκανα μια περίοδο αλλά δε θεωρώ πως κάνει καλό από την άποψη ότι δε μαθαίνεις να τρως σωστά έτσι. Εσείς τι λέτε?

Καταρχας δεν είναι δίαιτα. Είναι χρόνο προγραμματισμός των γευμάτων, με σκοπό κάθε μέρα να έχεις όσο μεγαλύτερο κενό μπορείς ανάμεσα στα γεύματα για να μπαίνεις λίγο σε κετοση.

Μπορείς να κάνεις διαλειματικη και να τρως σκατα ταυτόχρονα και να παχαίνεις, γιατί δεν είναι δίαιτα. Οπότε δνε καταλαβαίνω τι εννοείς με το δεν σου μαθαίνει να τρως σωστά
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,798 μηνύματα.
Δεν γυρίζει ο κόσμος γύρω από κανέναν, αλλά ρε φίλε εδώ και 4-5 μηνύματα πετάς μπηχτές και κάθεσαι και απαντάς σε τρίτους για άλλο πραγμα και μάλιστα ειρωνικα. Οποτε η τοποθέτηση σου δεν ήταν γιατί ηθελεσ απλώς να παρέμβεις στο πρόγραμμα του @The Mountain και να θεσεις ένα προβληματισμό/ένσταση πάνω σε κάτι που εχεισ διαφορετική άποψη.
Και με το θέμα τρωγόσουν σε αρκετά μηνύματα πριν σου απευθύνει το λόγο καποιος. Μην ανησυχείς, και να μην το έλεγες φαίνεται από το ύφος σου ότι σχολίασες κάποια πράγματα με χ τρόπο γιατί έχετε τσακωθεί.
Ας μην σχολιάσουμε για το ότι κανεις ειρωνικά σχολιακια, μάλλον κάποια απ αυτά στα έσβησε η ΟΔ, για κόσμο που τώρα μπαίνει στη φάση της γυμναστικης -οπως την κοπέλα που γέννησε πρόσφατα-και θα πρεπε να τον ενθαρρύνουμε. Και τα έκανες και υπάρχουν κιόλας, όσα δεν σου έσβησαν, και μπορεί να ανατρέξει οποιος θέλει να τα δει.

Έγραψα χιουμοριστικά στην Νέλλη οτι να ξεκινησει να μιλάει σοβαρα γιατι όλοι σοβαρά το χουμε πάρει εδώ.... προφανως εκανα πλάκα αλλα ψάχνεστε για παρεξηγηση κάποιοι κ κάποιες κ αυτο ειναι το προβλημα... ο ένας ανεβάζει μουσακάδες στο φιτνες.... η άλλη θελει να κανει σκουότ με τα πιτσιρικια προφανως κ ηταν χιούμορ αλλα εσυ πειραχτηκες, οποτε χωρις καμια κακη διαθεση και εγω θα σου πω οτι ναι οποιος ειναι στο χωρο και βλέπει κάποιον να λεει πως ασχολειται και ανεβάζει μακαρονια τυροπιτες και μουσακαδες θα τον πάρει στο ψιλό και δεν θα εντυπωσιαστει.... αυτο ομως δεν το σχολιασες....οτι σε ενα φιτνες θρεντ ανεβάζουμε μπουγατσες.... και κάποιος απο αυτους που ασχολουνται πραγματικα γελάει... guess what. Θα μας πεις κ ποτε θα σχολιάσουμε; :)

Δεν ήταν προσωπική επίθεση, ήταν αντίκρουση του σαθρού επιχειρήματος που εσυ κατέθεσες. Δεν ξεκινησα εγώ να μιλάω για τους ώμους σου και ούτε με ενδιαφέρουν.
Εμενα με ενδιαφέρει να δω σε τι σωματικη κατασταση ειναι ο παντογνωστης που με κρινει... για να ξέρω αν πρέπει να τον πάρω ή οχι στα σοβαρά. Εδω δεν ειναι σαν άλλα θρέντ που γράφει ο καθενας οτι πιστευει. Εδω ειναι ενα θρεντ που ανεβάζουμε προοδο κ αυτοκρινομαστε κιολας ή μας κρινει καλοπροαιρετα κάποιος αλλος. ;)

Ωστόσο, μπορώ να παραθέσω πολλούς ώμους φίλων αθλητών, αν θες, αφού έχεις κολλήσει τόσο πολύ (απορώ γιατί) για να πειστείς και με φωτό.

Θα ήθελα να δω ποιος με κρινει ναί. Με φωτογραφιες φιλων σου αθλητών θα με αντικρουσεις ;με σενα κάνω κουβεντα τωρα οχι με φιλους σου αθλητες. εΣΥ με έκρινες οτι δεν έχω και τιποτα το ιδιαιτερο... οχι οι φιλοι σου. Οποτε ναι πάντα θα θέλω να δω αυτος που θα με κρινει έτσι αυστηρα ποσο καλυτερος ειναι απο μένα. :P

Οπως και να χει ας πούμε ότι είτε έχουν τους δικούς σου ώμους είτε πολύ καλύτερους δεν τον κάνει κάποιον ειδήμων, ούτε γυμναστή το ότι έχει γυμναστεί για τον εαυτό του με σχετική ή απόλυτη επιτυχία. Άρα, δεν μας νοιάζει πως είναι καν οι ώμοι σου και όπως και να ναι δεν σημαίνει ότι έχεις δίκιο στην παρούσα διαφωνία ή ότι μπορείς να συμβουλεύεις κάποιον με τέτοια σιγουριά.

Το αν κάποιος είναι καλός και μπορεί να σε καθοδηγήσει στα της διατροφής δεν έχει να κάνει με το αν είναι πιο γυμνασμένος από σένα. Για διατροφολόγο τον θέλεις..
Θα σε βοηθούσε να φτάσεις πιο γρήγορα στον στόχο σου και να κρατήσεις καλύτερη ισορροπία. Αλλά αν κατέχεις και την δίκη του ειδικότητα, πασο. Όπως βολεύεσαι.

Φυσικά και έχει.... προσωπικα δεν θα έπαιρνα κάποιον που δεν ειναι ή δεν ηταν παλαιοτερα σε πολυ καλυτερο επιπεδο απο μένα γιατι δεν ξερω αν αυτα που λέει ξέρει να τα εφαρμοζει. Ειπαμε να μιλησουμε σοβαρα μη γράφεις οτι να ναι. Για ποιο λογο να πληρώσω κάποιον που ειναι στο ίδιο ή σε χειροτερο λέβελ απο μενα ;

Σε ρωτησα τι παραπανω μπορει να μου δωσει ενας διατροφολογος κ δεν μ απάντησες. Σε τι θα μου δώσει ισορροπια; δεν καταλαβαινω τι λες... μη μιλαμε με γενικοτητες κ με τσιτατα "Πάρε εναν κλινικο διατροφολογο..."

Εδώ να πω ότι με οσους έχω κάνει είτε CrossFit, είτε personal προτιμω πέρα από εμπειρία, να έχουν πτυχίο γυμναστικης Ακαδημίας και θεωρώ ότι συνήθως είναι ανάξιοι εμπιστοσύνης όσοι απλώς έχουν πάρει κάποια πιστοποίηση και τρέχα γύρευε. Ενταξει υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις, αλλά δεν...
ΥΓ:Μπορώ να παραθέσω αυτούσια τα λόγια σου, αν το θες, αλλά προτιμω να πέσω να κοιμηθώ και να σταματήσω τη συζήτηση. Άλλωστε εύκολα ανατρέχει κάποιος.
Καλό βράδυ!

Εντάξει , δεν σε πιεσε κανεις να συνεργαστεις με εναν πέρσοναλ άσχετα εάν αυτοι τελικα καταλήγουν να προετοιμαζουν αθλητές για αγώνες γιατι όντως ξέρουν περισσοτερα καμια φορά απο εναν ΤΕΦΑΤΖΗ :D
 
Τελευταία επεξεργασία:

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Σε ρωτησα τι παραπανω μπορει να μου δωσει ενας διατροφολογος κ δεν μ απάντησες. Σε τι θα μου δώσει ισορροπια; δεν καταλαβαινω τι λες... μη μιλαμε με γενικοτητες κ με τσιτατα "Πάρε εναν κλινικο διατροφολογο..."

Βγάζει κάτι προγραμμάτα διατροφής και τα τυπώνει και σε ωραίο χαρτί.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,798 μηνύματα.
Βγάζει κάτι προγραμμάτα διατροφής και τα τυπώνει και σε ωραίο χαρτί.

Νομιζει οτι ειμαι αρχάριος που κάνω οτι να ναι και δεν ξέρω τι πρέπει να φάω για να πετυχω το στοχο μου. Αν ειχε να μου προτεινει κάποιον σαν αυτον.... που προφανως δεν ειναι ο "διατροφολογος" που κρυβεται πισω απο τα πτυχια αλλα οντως εχει εφαρμοσει πανω του σοβαρές γνώσεις


ναι θα τον έπαιρνα τηλέφωνο. Να με πάει στο επομενο λέβελ απο αυτο που ειμαι τώρα. Οπως βλέπεις εγω ξέρω τι θέλω και μιλάω συγκεκριμενα... δεν γράφω γενικοτητες ... "Παρε εναν κλινικο κιολας διατροφολογο" να τονισουμε το κλινικος!!!!
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Λοιπόν παιδιά εγώ έχω φύγει απ' τα τοστακια για πρωινό και τα άλλαξα με γιαούρτι ,καρότα,μήλο ή μπανάνα ,ξηρούς καρπούς και λίγο βρώμη έτσι για την οπτική ομορφιά .

ΑΛΛΆ, αντέχει για λίγο η πείνα ,2 ώρες πάνω κάτω .Ενώ τα τοστ(2)με κρατούσαν κάνα 3-4 ώρες . Γιατί συμβαίνει αυτό ? Τι έχουν μέσα που με κρατάνε τόσο ? Έτσι ώστε αν λείπει κάτι απ το γιαούρτι να το προσθέσω,αλλά βάζω βρώμη οπότε οι υδατάνθρακες είναι κομπλέ νομίζω
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,798 μηνύματα.
Λοιπόν παιδιά εγώ έχω φύγει απ' τα τοστακια για πρωινό και τα άλλαξα με γιαούρτι ,καρότα,μήλο ή μπανάνα ,ξηρούς καρπούς και λίγο βρώμη έτσι για την οπτική ομορφιά .

ΑΛΛΆ, αντέχει για λίγο η πείνα ,2 ώρες πάνω κάτω .Ενώ τα τοστ(2)με κρατούσαν κάνα 3-4 ώρες . Γιατί συμβαίνει αυτό ? Τι έχουν μέσα που με κρατάνε τόσο ? Έτσι ώστε αν λείπει κάτι απ το γιαούρτι να το προσθέσω,αλλά βάζω βρώμη οπότε οι υδατάνθρακες είναι κομπλέ νομίζω

πΟΣΗ ΒΡΏΜΗ βάζεις ;
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
πΟΣΗ ΒΡΏΜΗ βάζεις ;
Ελάχιστη δεν το παρακάνω γιατί δίνει πολλούς υδατάνθρακες για πρωινό .1-2 κουταλιές τις σούπας λες χοντρά χοντρά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τα τοστ δεν μου έδιναν πολλές θερμίδες (και το είδα ) σε σχέση με το γιαούρτι αλλά με κρατάνε πολύ ώρα
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,798 μηνύματα.
Ελάχιστη δεν το παρακάνω γιατί δίνει πολλούς υδατάνθρακες για πρωινό .1-2 κουταλιές τις σούπας λες χοντρά χοντρά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τα τοστ δεν μου έδιναν πολλές θερμίδες (και το είδα ) σε σχέση με το γιαούρτι αλλά με κρατάνε πολύ ώρα

Λογικά η βρώμη επειδη εχει περισσοτερες φυτικές ινες και μικροτερο γλυκαιμικο δεικτη απο το ψωμί οποτε ο οργανισμος σου δεν χρειάζεται να εκκρινει μεγάλη δόση ινσουλινης ωστε να διασπάσει τη γλυκόζη κ άρα θα νιώθεις κορεσμο για περισσοτερη ωρα... απλα βάζεις ελάχιστη βρώμη ζητημα να ειναι 20γρ. Για αυτο.

Αμα την αυξησεις σε 50 θα δεις διαφορά.
 

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
Λοιπόν παιδιά εγώ έχω φύγει απ' τα τοστακια για πρωινό και τα άλλαξα με γιαούρτι ,καρότα,μήλο ή μπανάνα ,ξηρούς καρπούς και λίγο βρώμη έτσι για την οπτική ομορφιά .

ΑΛΛΆ, αντέχει για λίγο η πείνα ,2 ώρες πάνω κάτω .Ενώ τα τοστ(2)με κρατούσαν κάνα 3-4 ώρες . Γιατί συμβαίνει αυτό ? Τι έχουν μέσα που με κρατάνε τόσο ? Έτσι ώστε αν λείπει κάτι απ το γιαούρτι να το προσθέσω,αλλά βάζω βρώμη οπότε οι υδατάνθρακες είναι κομπλέ νομίζω

Τα δύο γεύματα έχουν τις ίδιες θερμίδες; Όπως και να χει μπορεί να παίζουν πολλά, ακόμη και ότι το λιωμένο τυρί σου κάθεται βαρύ και κάνει περισσότερη ώρα να το διασπάσει ο οργανισμός σου (και γενικά τα λιπαρά γεύματα έχουν την τάση να μας κρατάνε χορτάτους για περισσότερη ώρα). Επίσης σίγουρα το ψωμί έπαιζε ρόλο γιατί απ' ό,τι βλέπω δεν έχεις καλύψει την ίδια ποσότητα υδατανθράκων τώρα. Γιατί όμως σε ενοχλεί αυτό; Δεν τρως δεκατιανό ούτως ή άλλως; Δοκίμασε και αυγά με 1-2 κρίθινα παξιμάδια και πράσινη σαλάτα για πρωινό, είναι και πιο ήπια τροφή για το στομάχι σου πρωί πρωί και εμένα τουλάχιστον με κρατάνε χορτάτη για αρκετές ώρες.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Λογικά η βρώμη επειδη εχει περισσοτερες φυτικές ινες και μικροτερο γλυκαιμικο δεικτη απο το ψωμί οποτε ο οργανισμος σου δεν χρειάζεται να εκκρινει μεγάλη δόση ινσουλινης ωστε να διασπάσει τη γλυκόζη κ άρα θα νιώθεις κορεσμο για περισσοτερη ωρα... απλα βάζεις ελάχιστη βρώμη ζητημα να ειναι 20γρ. Για αυτο.

Αμα την αυξησεις σε 50 θα δεις διαφορά.
Θα το αυξήσω +1 ή 2 κουταλιές να δω πόσο θα με κρατάει .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τα δύο γεύματα έχουν τις ίδιες θερμίδες; Όπως και να χει μπορεί να παίζουν πολλά, ακόμη και ότι το λιωμένο τυρί σου κάθεται βαρύ και κάνει περισσότερη ώρα να το διασπάσει ο οργανισμός σου (και γενικά τα λιπαρά γεύματα έχουν την τάση να μας κρατάνε χορτάτους για περισσότερη ώρα). Επίσης σίγουρα το ψωμί έπαιζε ρόλο γιατί απ' ό,τι βλέπω δεν έχεις καλύψει την ίδια ποσότητα υδατανθράκων τώρα. Γιατί όμως σε ενοχλεί αυτό; Δεν τρως δεκατιανό ούτως ή άλλως; Δοκίμασε και αυγά με 1-2 κρίθινα παξιμάδια και πράσινη σαλάτα για πρωινό, είναι και πιο ήπια τροφή για το στομάχι σου πρωί πρωί και εμένα τουλάχιστον με κρατάνε χορτάτη για αρκετές ώρες.
Εγώ το έχω ως εξής το πρόγραμμα.Πρωινο , μεσημεριανό , (φρούτο πριν την γυμναστική ,γιαούρτι με αυγά μετά την γυμναστική ) και βραδινό

Τα λιπαρά που λες ,τα παίρνω από τους ξηρούς καρπούς
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Λοιπόν παιδιά εγώ έχω φύγει απ' τα τοστακια για πρωινό και τα άλλαξα με γιαούρτι ,καρότα,μήλο ή μπανάνα ,ξηρούς καρπούς και λίγο βρώμη έτσι για την οπτική ομορφιά .

ΑΛΛΆ, αντέχει για λίγο η πείνα ,2 ώρες πάνω κάτω .Ενώ τα τοστ(2)με κρατούσαν κάνα 3-4 ώρες . Γιατί συμβαίνει αυτό ? Τι έχουν μέσα που με κρατάνε τόσο ? Έτσι ώστε αν λείπει κάτι απ το γιαούρτι να το προσθέσω,αλλά βάζω βρώμη οπότε οι υδατάνθρακες είναι κομπλέ νομίζω
Αυγά για πρωινό και δεν θα πεινάσεις για ώρες! Εγώ φτιάχνω 2 αυγά ομελέτα με λίγο τυρί φέτα, κοτόπουλο στο γκριλ, ψιλοκομμένη φρέσκια πιπεριά που προσθετω από πάνω γιατί μου αρεσει ωμή, και σωταρισμενα μανιτάρια. 50-60γρ πρωτεϊνη με το καλημέρα. Ψωμί δεν τρώω. Μια κουταλιά λάδι φτάνει για την ομελέτα.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Αυγά για πρωινό και δεν θα πεινάσεις για ώρες! Εγώ φτιάχνω 2 αυγά ομελέτα με λίγο τυρί φέτα, κοτόπουλο στο γκριλ, ψιλοκομμένη φρέσκια πιπεριά που προσθετω από πάνω γιατί μου αρεσει ωμή, και σωταρισμενα μανιτάρια. 50-60γρ πρωτεϊνη με το καλημέρα. Ψωμί δεν τρώω. Μια κουταλιά λάδι φτάνει για την ομελέτα.
Θέλω να τρώω μετά την γυμναστική τρία αυγά .Μην ρωτήσεις γιατί 😝. Πιστεύω πως μετά την γυμναστική που έχεις πολύ αιμάτωση στους μύες τα αυγά θα απορροφήσουν την πρωτεινη και θα την στείλουν ευκολότερα εκεί


Αλλα ναι ,έχω φάει το πρωί και αυτό σε κρατάει
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Θέλω να τρώω μετά την γυμναστική τρία αυγά .Μην ρωτήσεις γιατί 😝. Πιστεύω πως μετά την γυμναστική που έχεις πολύ αιμάτωση στους μύες τα αυγά θα απορροφήσουν την πρωτεινη και θα την στείλουν ευκολότερα εκεί


Αλλα ναι ,έχω φάει το πρωί και αυτό σε κρατάει
Πιες γάλα μετά την γυμναστική. 1 λίτρο απαχο θα σου αναπληρωσει υγρα, ηλεκτρολύτες, γλυκόζη και θα σου παρέχει περισσότερη πρωτεϊνη από τα αυγά (32g πρωτεϊνη, 320 θερμίδες, 48g υδατάνθρακες). Αν θες βάλε και σκέτο κακάο. Είναι πλούσιο σε κάλιο και μαγνήσιο.
 

Ariana2018

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1,488 μηνύματα.
Καλημερα..... Λοιπόν... Από σήμερα αρχισα κι εγώ τη δίαιτα μου... Καλή αρχή λοιπόν και καλή συνεχεια και σε εσάς. Αν με πιασει πεινα θα ρθω να με συγκρατησετε!:)
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,798 μηνύματα.
Καλημερα..... Λοιπόν... Από σήμερα αρχισα κι εγώ τη δίαιτα μου... Καλή αρχή λοιπόν και καλή συνεχεια και σε εσάς. Αν με πιασει πεινα θα ρθω να με συγκρατησετε!:)

Mιά χαρά. Καλή τύχη. Αν θες μια συμβουλή..... για να τα χάσεις σωστά... μη χάσεις πάνω απο 1-2 κιλά το μήνα. Ιδανικά θα έβαζα το 1.5.

Επιστημονικά το 8% του σωματικού σου βάρους πρέπει να χάνεις ανα βδομάδα. Απο εκει κ πέρα απλα καταβολίζεσαι.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Πιες γάλα μετά την γυμναστική. 1 λίτρο απαχο θα σου αναπληρωσει υγρα, ηλεκτρολύτες, γλυκόζη και θα σου παρέχει περισσότερη πρωτεϊνη από τα αυγά (32g πρωτεϊνη, 320 θερμίδες, 48g υδατάνθρακες). Αν θες βάλε και σκέτο κακάο. Είναι πλούσιο σε κάλιο και μαγνήσιο.
Αφού τρώω γιαούρτι βρε αλλά σκέφτομαι να αλλάξω τα αυγά ,να τα πάω πρωί και στην θέση αυτών να βάλω κάτι άλλο

Απ την άλλη σκέφτομαι να τρώω 2 αυγά το πρωί και 2 μετά την γυμναστική αλλά έτσι θα μου παει 16 αυγά την εβδομάδα 😨(δεν έχω εξετάσει αν βρίσκομαι στο ποσοστό των ατόμων που αυξάνεται η χοληστερίνη τους)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλημερα..... Λοιπόν... Από σήμερα αρχισα κι εγώ τη δίαιτα μου... Καλή αρχή λοιπόν και καλή συνεχεια και σε εσάς. Αν με πιασει πεινα θα ρθω να με συγκρατησετε!:)
Μια συμβουλή από εμένα .Μη το παρακάνεις και πείνας πολύ γιατί το πιο πιθανό να σου γύρισει μπούμερανγκ .Να φας πιο πολυ ποσότητα μετά φαγητού ή και γλυκών

Καλό θα ήταν σταδιακά να το μειώσεις αυτό .Αν τρως 2 κουταλιές φακές ας πούμε μείωσε σε 1 ή 1.5 κλπ (σε περίπτωση που δεν έχεις ζυγαριά σπίτι )
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,798 μηνύματα.
Αφού τρώω γιαούρτι βρε αλλά σκέφτομαι να αλλάξω τα αυγά ,να τα πάω πρωί και στην θέση αυτών να βάλω κάτι άλλο

Απ την άλλη σκέφτομαι να τρώω 2 αυγά το πρωί και 2 μετά την γυμναστική αλλά έτσι θα μου παει 16 αυγά την εβδομάδα 😨(δεν έχω εξετάσει αν βρίσκομαι στο ποσοστό των ατόμων που αυξάνεται η χοληστερίνη τους)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Μια συμβουλή από εμένα .Μη το παρακάνεις και πείνας πολύ γιατί το πιο πιθανό να σου γύρισει μπούμερανγκ .Να φας πιο πολυ ποσότητα μετά φαγητού ή και γλυκών

Καλό θα ήταν σταδιακά να το μειώσεις αυτό .Αν τρως 2 κουταλιές φακές ας πούμε μείωσε σε 1 ή 1.5 κλπ (σε περίπτωση που δεν έχεις ζυγαριά σπίτι )

Με 2 ζυγαριές σπίτι (μια κουζινας + μια δωματίου) για να βλέπεις στη μια περιπτωση τι τρώς και στην αλλη αν τρώς επαρκώς και τα χάνεις αρ΄γα.... και με τις ετικετες πισω απο τις τροφές και 2-3 λεπτομέρειες ακομη ειδικα αν δεν θέλεις να κάνεις και κάτι πιο ειδικο πχ μυικη ανάπτυξη γλιτωσες το 50αρι απο τον διατροφολογο.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Με 2 ζυγαριές σπίτι (μια κουζινας + μια δωματίου) για να βλέπεις στη μια περιπτωση τι τρώς και στην αλλη αν τρώς επαρκώς και τα χάνεις αρ΄γα.... και με τις ετικετες πισω απο τις τροφές και 2-3 λεπτομέρειες ακομη ειδικα αν δεν θέλεις να κάνεις και κάτι πιο ειδικο πχ μυικη ανάπτυξη γλιτωσες το 50αρι απο τον διατροφολογο.
ΣΩΣΤΌΣ

Εγώ αγόρασα σήμερα μια συσκευασία γιαούρτι 200γρ για να ξέρω πανω κάτω κάτω πόσα θα είναι τα 200γρ στο 1κγ κουτί γιαούρτι
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top