Συνηθως αγνοω τετοιου ειδους παραθεσεις, αλλα ειλικρινα ρε παιδια, οτι διαβαζετε στο ιντερνετ το τρωτε αμασητο; Λιγη κριτικη να κανετε σε αυτα που διαβαζετε δεν βλαπτει. Μιλαμε για τρομερες πηγες.
Το οτι βαζουμε καποια αρθρα, ψαχνουμε ναι αποψεις, σε καμια περιπτωση αυτο δε σημαινει οτι δεχομαστε τυφλά οσα γραφουν. Ο καθενας παιρνει απο το αρθρο ή τη συμβουλη εκεινο που του χρειαζεται και ανταποκρινεται στον ιδιο.
Μη λεμε για τρομερες πηγες σε ενα αχανες ιντερνετ οπου ειδικα στο θεμα διατροφη-γυμναστικη υπαρχει πληθωρα αποψεων/τασεων και μορφων.
Πλουραλισμο εχουμε καλα μου παιδια και πολυφωνια ναι. Ακουγονται ολες οι γνωμες, ολοι ελευθερα σερφαρουμε βλεπουμε κρινουμε δοκιμαζουμε ναι.
Αν καποιος ειναι εξπερτ με πτυχιο και εμπειρια στο χωρο της διατροφης και γυμναστικης να το καταλαβω, αλλα νομιζω ολοι ειμαστε ερασιτεχνες εδω.
Αυτο καταλαβα απο την αρχη εδω.
Ο καθενας κανει το προγραμμα του τη διατροφη του εκεινο που τον εκφραζει και αποδιδει κιολας πανω του.
Μην ξεχναμε εχουμε διαφορετικα σωματα/διαφορετικες αναγκες/διαφορετικο τροπο διατροφης και γυμναστικης.
Παρτε ενα απλο παραδειγμα, παιρνουμε δυο γυναικες/ανδρες ιδια ηλικια ιδια κιλα και τους δινουμε ενα φαρμακο. Θα επιδρασει διαφορετικα στον εναν και διαφορετικα στον αλλον.
Ετσι και στη διατροφη και γυμναστικη.
Δεν υπαρχει ενας μόνο κανονας που αποκλειει τα παντα ολα.
Βλεπουμε πολλα βιντεο επισης αρθρα γραφουν εκτενως για γυμναστικη και διατροφη.
Ο καθενας παιρνει αυτο που τον εκφραζει. Ο καθένας κάνει την δουλειά του βέβαια και έχει στόχους...
Οχι πυροβολισμους/αστοχες επικρισεις και δηθεν πλακιτσα (δεν το λεω για σενα αλλα γενικα), ολα αυτα υπονομευουν το θρεντ και οχι η απλη παραθεση αρθρων που γραφουν επιστημονες/ειδικοι τελωσπαντων.
Δεν εχω λογο να απολογηθω και κανεις δεν εχει το δικαιωμα να με κρινει γι αυτο. End of story ❤
Υ. Γ. ας κάνει ότι κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του...εγώ ψάχνω διαβάζω ακούω για μένα...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2021
Ερώτηση : ποια η άποψη σας για τη διαλειμματική δίαιτα? Τη συστήνουν και ειδικοί. Εγώ την έκανα μια περίοδο αλλά δε θεωρώ πως κάνει καλό από την άποψη ότι δε μαθαίνεις να τρως σωστά έτσι. Εσείς τι λέτε?
Εννοεις νηστεια? Να αφαιρεσεις καποια ομαδα τροφιμων?
Εγω διαλειμματικη οχι ειχα κανει παλια, πλεον τρωω ολες τις ομαδες τροφιμων και το τιπ ειναι οτι κανω μικροτερες τις ποσοτητες.
Αναλογα τα ατομα βεβαιως και τις διατροφικες τους αναγκες (πχ αλλες αναγκες εχει ενας εφηβος αλλες ενας 20+ αλλες ενας 30+ κλπ) καθως και αν υπαρχουν προβληματα υγειας. Εκει τον πρωτο λογο εχει ο γιατρος.