δεν αναφερθηκα στα πιτογυρα και κανενας γιατρος δε σου λεει να τρως πιτογυρα και κοκα κολες.
Αναφερθηκα σε προβληματα αλλα που σε καποιους δεν μπορουν να φανε σπορια ας πουμε τσια ή αυτα που βαζετε εσεις τα ολικης γιατι ενοχλουν και δυσχεραινουν την παθηση.Ηξερα μια κοπελα ειχε αυτοανοσο στο εντερο αυτη λοιπον ετρωγε συγκεκριμενα τροφιμα και μονο αυτα γιατι τα υπολοιπα ειδικα αυτα με τα πολυσπορα της δυσχεραιναν την κατασταση της.
Επισης καποιος που εχει προβλημα με τη χολη του,υπηρξα τετοια ασθενης δεν θελει καθολου σπορια πχ και με το στομαχι επισης αλλη ειδικη διατροφη εκει οταν επρεπε να την κανω.
Σε τετοιες περιπτωσεις αναφερθηκα.
Και προφανως υπαρχουν και τοσες αλλες περιπτωσεις πχ μια κυρια διπλα μου δεν ετρωγε καθολου χορτα γιατι την επιανε κολικος,θελω να πω μην εισαι τοσο απολυτη ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ή τη διατροφη την υγιεινη,ειναι υγιεινη ναι συμφωνω κι εγω νεροβραστα τρωω αναλατα και οσο γινεται μεσογειακη διατροφη μακρια απο λιπη και ελαια επιβαρυντικα,οσο γινεται πιο διαιτητικη.
Στο νοσοκομειο καλη μου γιατι σου σερβιρουν μονο αυτα τα φαγητα?Αμα ηταν θα εδιναν σπορους τσια.
θελω να πω δεν μπορεις να ξερεις την κατασταση του αλλου και την ενδεχομενη παθηση του ετσι?
Το οτι δεν το γραφει εδω δε σημαινει ας πουμε οτι καποιος που μας διαβαζει μπορει να εχει ενα θεμα να μην κανει να φαει οσα συστηνετε.
Δεν ειναι ολα για ολους.
και δεν ειπε κανενας για πιτογυρα ενταξει?

με ολο το σεβασμο.