Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.861 μηνύματα.

04-06-21

02:26
Intermediate fasting κάνεις αν ξυπνάς 6-7 και τρως στις 12 (νομίζω)Εγώ εριξα 68γρ βρώμη.... 20 γρ γλυκο κουταλιου φράουλα... 150 γρ ασπράδι και 40γρ φυστικοβουτυρο.
Πρώτο γευμα ημέρας μαζι με μια μπάρα το παιρνω στη δουλειά. Αλλά επειδή είμαι λαίμαργος το τρωω 10-11 το πρωξ κ μετα πειναω... Αυριο θα δοκιμάσω να το φαω 12 ...
Δοκίμασε να κάνεις αυτό με τκ γιαούρτι και γάλα ....ότι καλύτερο για πρωινό
Guest 712911
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

04-06-21

08:31
Γιαούρτι και γάλα μαζί; Στο ίδιο πιάτο; Σαν υφή σου αρέσει έτσι;Παίζει να έχουμε το ίδιο μηχάνημα
Κάθε πρωί ρίχνω ένα ποτήρι γάλα ,100γρ γιαούρτι ,3 φράουλες για χρώμα ,μια μπανάνα και λίγο μέλι για γεύση και 2 παγάκια

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.624 μηνύματα.

04-06-21

08:37
Intermediate fasting κάνεις αν ξυπνάς 6-7 και τρως στις 12 (νομίζω)
Δοκίμασε να κάνεις αυτό με τκ γιαούρτι και γάλα ....ότι καλύτερο για πρωινό
Δεν το κάνω για φαστιν αλλά για να χω καλυτερη όρεξη!
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

04-06-21

09:11
Βάρη σήμερα. Πόδια. Ανέβασα κιλά στα lunge pulses και step ups. Αύριο δεν θα μπορώ να κάτσω 
Στα step ups έχω κάνει τρελή πρόοδο. Με άνεση τα βγάζω με 7κιλα βαράκι στο κάθε χέρι. Πιστεύω μπορώ να πάω στα 10 κιλά στο κάθε χέρι αλλά θα αυξήσω πρώτα επαναλήψεις και μετά κιλά. Στα side lunges δεν την πάλεψα με τα 7αρια στο κάθε χέρι και μείωσα. Εκεί θέλω δουλειά ακόμα.

Στα step ups έχω κάνει τρελή πρόοδο. Με άνεση τα βγάζω με 7κιλα βαράκι στο κάθε χέρι. Πιστεύω μπορώ να πάω στα 10 κιλά στο κάθε χέρι αλλά θα αυξήσω πρώτα επαναλήψεις και μετά κιλά. Στα side lunges δεν την πάλεψα με τα 7αρια στο κάθε χέρι και μείωσα. Εκεί θέλω δουλειά ακόμα.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.861 μηνύματα.

04-06-21

10:33
Ναι ακούγεται κάπως κουλό αλλά δεν καταλαβαίνεις κάτι .Ίσα ισα η φράουλα και η μπανάνα δίνουν την γεύσηΓιαούρτι και γάλα μαζί; Στο ίδιο πιάτο; Σαν υφή σου αρέσει έτσι;![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.624 μηνύματα.

04-06-21

10:48
Νιώθω πιασμενο λίγο τον δεξί θωρακικο.... Μάλλον προχθες από το μονοζυγο.... Και θέλω να ξεσκιστω στις καμψεις με βάρος σήμερα πφφφφ
Μονοζυγος πιανει και στήθος φίλε....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μονοζυγος πιανει και στήθος φίλε....
Guest 712911
Επισκέπτης

04-06-21

11:53
Αυριανό πρωτο γευμα μαζί με μια μπάρα πρωτεινης τριμμένη από πανω.
Ωραία χρώματα!!!

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

04-06-21

12:36
Ωραία χρώματα!!!![]()
Με το σοκολατένιο ασπράδι δεν συγκρίνεται η πιτα.... Αλλά το έχουν και 2.90 οι μαλακες εδώ παιρνω το μπουκαλάκι 1.70.
Ο Σκλαβενίτης που νομίζει ότι κάνει και προσφορα όταν το κατεβάζει 2.30 από 2.5 το ίδιο δηλαδή που παιρνωαπο εδώ με 1.80.
Α ρε πστ εμπορες... Έτσι πλουτισαν.
Guest 712911
Επισκέπτης

04-06-21

13:45
Με το σοκολατένιο ασπράδι δεν συγκρίνεται η πιτα.... Αλλά το έχουν και 2.90 οι μαλακες εδώ παιρνω το μπουκαλάκι 1.70.
Ο Σκλαβενίτης που νομίζει ότι κάνει και προσφορα όταν το κατεβάζει 2.30 από 2.5 το ίδιο δηλαδή που παιρνωαπο εδώ με 1.80.
Α ρε πστ εμπορες... Έτσι πλουτισαν.
Όλα θέμα marketing είναι.

annfire
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η annfire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 262 μηνύματα.

04-06-21

13:59
Ήρθα απο περιέργεια και έχω να πω:Πω πω βρε παιδιά, χαρά στο κουράγιο σας που τρώτε τόσο λίγο. Μπράβο συνεχίστε την καλή πορεία 

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

04-06-21

14:20
Ήρθα απο περιέργεια και έχω να πω:Πω πω βρε παιδιά, χαρά στο κουράγιο σας που τρώτε τόσο λίγο. Μπράβο συνεχίστε την καλή πορεία![]()
τΌΣΟ ΛΊΓΟ ;;;; :p
ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕς ΤΙΣ μερες θα βάλω ακριβως τα γευματα μου απο το πρωτο μέχρι το τελευταιο.
Παιζει να τρωω την ημέρα 2 κιλο τροφή ευκολα.
Το πρωινο ηταν 450γρ
150 ποσιμο
40 φυηστικοβουτυρο
100 μπαρες
70 κουακερ
100 μπανανα
20 γλυκο
περιπου μισο κιλο φαγητο το πρώτο γευμα λοιπον.
απλα ΔΕΝ τρωμε σαβουρα απο φουρνους και ντελιβερι.... μη μπερδευεστε !
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

04-06-21

14:32
Δεν γίνεται με τόση γυμναστική να τρως λίγο. Η ποιότητα αλλάζει, όχι η ποσότητα. Εγώ μέχρι στιγμής έχω τσακίσει 3 φέτες από blueberry cake που έφτιαξα χθες (βαριόμουν να το ανεβάσω αλλά βγήκε καλό) με γιαούρτι και φράουλες, αυγά scrambled με ντοματοσαλάτα και κότατζ και 2 πλάκες μαύρη σοκολάτα because why not. Και είναι ακόμη 2.30.Ήρθα απο περιέργεια και έχω να πω:Πω πω βρε παιδιά, χαρά στο κουράγιο σας που τρώτε τόσο λίγο. Μπράβο συνεχίστε την καλή πορεία![]()
annfire
Εκκολαπτόμενο μέλος

04-06-21

15:11
Ναι κυρίως στην ποιοτητα αναφέρομαι βασικά, στα στεγνά που καταναλώνουν ορισμένοι κλπ
Δεν γίνεται με τόση γυμναστική να τρως λίγο. Η ποιότητα αλλάζει, όχι η ποσότητα. Εγώ μέχρι στιγμής έχω τσακίσει 3 φέτες από blueberry cake που έφτιαξα χθες (βαριόμουν να το ανεβάσω αλλά βγήκε καλό) με γιαούρτι και φράουλες, αυγά scrambled με ντοματοσαλάτα και κότατζ και 2 πλάκες μαύρη σοκολάτα because why not. Και είναι ακόμη 2.30.
Δεν γίνεται με τόση γυμναστική να τρως λίγο. Η ποιότητα αλλάζει, όχι η ποσότητα. Εγώ μέχρι στιγμής έχω τσακίσει 3 φέτες από blueberry cake που έφτιαξα χθες (βαριόμουν να το ανεβάσω αλλά βγήκε καλό) με γιαούρτι και φράουλες, αυγά scrambled με ντοματοσαλάτα και κότατζ και 2 πλάκες μαύρη σοκολάτα because why not. Και είναι ακόμη 2.30.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

04-06-21

15:31
Ναι κυρίως στην ποιοτητα αναφέρομαι βασικά, στα στεγνά που καταναλώνουν ορισμένοι κλπ
Στεγνό δε σημαίνει άνοστο απαραίτητα, οποιοσδήποτε με λίγη αυτοπειθαρχία μπορεί να φτιάξει τη διατροφή του και να καλοτρωει παρολ' αυτά

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

04-06-21

15:41
2ο γευμα
260 τόνος
200 ρυζι
10 λάδι
30 πολτος
Άλλο ένα μισό κιλάκι και άλλο ένα μισό πριν φτάσαμε στα 2 γευματα της ημέρας το 1 κιλό φαγητό λοιπόν....
ΜΜΜΜΜ .... αφου φάω αυτη τη λιχουδια θα κατσω να χωνεψω λιγο και μετα θα ξαπλωσω γιατι το απογευμα εχει ΠΟΝΟ στη προπονηση. ΜΜΜΜ τρωω και γραφω στο μεταξυ, εβαλα μεσα 2 κουτακια τονο το ενα με καλαμποκια ελιες κτλπ το αλλο απλος σε νερο. Εβαλα κ εξτρα λαδι 10γρ...
αυτο το πιατο εχει λοιπον ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΗΗΣΣΣΣ !!! Το τρως και κερδιζεις αμεσως +10% μυική μάζα.
Ηδη εχω φάει 1 κιλο φαγητο και εχω αλλα 2 γευματα μεχρι να κοιμηθω το βράδυ... αυτο για να δουν κάποιοι ποσο μακρυα ειναι οταν λένε "τρωω τον αγλεωρα και δεν παχαινω".
Ολο αυτο για συντηρηση ετσι οχι για να πάρω βάρος.
260 τόνος
200 ρυζι
10 λάδι
30 πολτος
Άλλο ένα μισό κιλάκι και άλλο ένα μισό πριν φτάσαμε στα 2 γευματα της ημέρας το 1 κιλό φαγητό λοιπόν....
ΜΜΜΜΜ .... αφου φάω αυτη τη λιχουδια θα κατσω να χωνεψω λιγο και μετα θα ξαπλωσω γιατι το απογευμα εχει ΠΟΝΟ στη προπονηση. ΜΜΜΜ τρωω και γραφω στο μεταξυ, εβαλα μεσα 2 κουτακια τονο το ενα με καλαμποκια ελιες κτλπ το αλλο απλος σε νερο. Εβαλα κ εξτρα λαδι 10γρ...
αυτο το πιατο εχει λοιπον ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΗΗΣΣΣΣ !!! Το τρως και κερδιζεις αμεσως +10% μυική μάζα.
Ηδη εχω φάει 1 κιλο φαγητο και εχω αλλα 2 γευματα μεχρι να κοιμηθω το βράδυ... αυτο για να δουν κάποιοι ποσο μακρυα ειναι οταν λένε "τρωω τον αγλεωρα και δεν παχαινω".
Ολο αυτο για συντηρηση ετσι οχι για να πάρω βάρος.
Συνημμένα
annfire
Εκκολαπτόμενο μέλος

04-06-21

15:44
Προφανώς. Αυτό ακριβώς λέω για την αυτοπειθαρχία και το να "εθίζεις" τον εαυτό σου σε αυτο. Κανένας δεν είπε άνοστο , μπορέί εξάλλου καποιος να χρησιμοποιήσει καρυκεύματα ή λαχανικά εξτρα. Είναι θέμα συνήθειας όπως το να βγάλεις το κρέάς απτην διατροφή σου κλπ.Στεγνό δε σημαίνει άνοστο απαραίτητα, οποιοσδήποτε με λίγη αυτοπειθαρχία μπορεί να φτιάξει τη διατροφή του και να καλοτρωει παρολ' αυτά![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

04-06-21

15:46
Προφανώς. Αυτό ακριβώς λέω για την αυτοπειθαρχία και το να "εθίζεις" τον εαυτό σου σε αυτο. Κανένας δεν είπε άνοστο , μπορέί εξάλλου καποιος να χρησιμοποιήσει καρυκεύματα ή λαχανικά εξτρα. Είναι θέμα συνήθειας όπως το να βγάλεις το κρέάς απτην διατροφή σου κλπ.
Γιατι να βγαλεις το κρέας απο τη διατροφη σου ;

04-06-21

19:35
Τρώμε λίγο; Δεν είμαι ο μοναδικός με χιούμορ εδώ μέσα, φαίνεται.Ήρθα απο περιέργεια και έχω να πω:Πω πω βρε παιδιά, χαρά στο κουράγιο σας που τρώτε τόσο λίγο. Μπράβο συνεχίστε την καλή πορεία![]()

Συνοπτικά, αυτή τη στιγμή έχω συντήρηση 3200 kCal/day και τρώω περίπου στις 2800 kCal για να χάσω λίπος. Έχεις ιδέα πόσο ποιοτικό φαϊ είναι οι 2800 kCal;
Αλλά το κλειδί είναι στη λέξη ποιοτικό. Αν έτρωγα την ίδια ποσότητα σε Junk, θα'ταν γύρω στις 4500 kCal, πράγμα που το κάνω 2-3 φορές το μήνα.
Για να καταλήξω, οι εξαντλητικές δίαιτες των 1000-1500 kCal/day (που μάλλον αυτό έχεις στο μυαλό σου για να αναφέρεις το πόσο λίγο τρώμε), ενώ υφίσταται καθημερινή προπόνηση, είναι εγκληματικές για το μυϊκό σύστημα.
ΦΑΤΕ ΡΕ, δε χαλάει/φτιάχνει το σώμα τόσο γρήγορα όσο νομίζετε.***
*** εκτός κι αν είστε αρχάριοι.
annfire
Εκκολαπτόμενο μέλος

04-06-21

19:54
όχι δεν εχω στο νου μου τις κλασικές εξαντλητικές δίατες, οσον αφορά την "υγεια" που προσφέρουν σε κάποιον, θα έπρεπε να απεχουν απο το fitness thread. Απλώς γενικά συγκρίνοντάς το με τις ποσότητες που έχω συνηθίσει να τρώω, ναι τα θεωρώ λίγα. Ή μου φαίνονται δεν ξερω.Τρώμε λίγο; Δεν είμαι ο μοναδικός με χιούμορ εδώ μέσα, φαίνεται.
Συνοπτικά, αυτή τη στιγμή έχω συντήρηση 3200 kCal/day και τρώω περίπου στις 2800 kCal για να χάσω λίπος. Έχεις ιδέα πόσο ποιοτικό φαϊ είναι οι 2800 kCal;
Αλλά το κλειδί είναι στη λέξη ποιοτικό. Αν έτρωγα την ίδια ποσότητα σε Junk, θα'ταν γύρω στις 4500 kCal, πράγμα που το κάνω 2-3 φορές το μήνα.
Για να καταλήξω, οι εξαντλητικές δίαιτες των 1000-1500 kCal/day (που μάλλον αυτό έχεις στο μυαλό σου για να αναφέρεις το πόσο λίγο τρώμε), ενώ υφίσταται καθημερινή προπόνηση, είναι εγκληματικές για το μυϊκό σύστημα.
ΦΑΤΕ ΡΕ, δε χαλάει/φτιάχνει το σώμα τόσο γρήγορα όσο νομίζετε.****** εκτός κι αν είστε αρχάριοι.
και όχι επειδή νομίζεις γραφει "αρχαρια" "κλασικη κοπελα" που τρωει 800 θερμίδες, δεν είμαστε όλες τρελές με πρότυπα του ινσταγκραμ

όχι δεν εχω στο νου μου τις κλασικές εξαντλητικές δίατες, οσον αφορά την "υγεια" που προσφέρουν σε κάποιον, θα έπρεπε να απεχουν απο το fitness thread. Απλώς γενικά συγκρίνοντάς το με τις ποσότητες που έχω συνηθίσει να τρώω, ναι τα θεωρώ λίγα. Ή μου φαίνονται δεν ξερω.
και όχι επειδή νομίζεις γραφει "αρχαρια" "κλασικη κοπελα" που τρωει 800 θερμίδες, δεν είμαστε όλες τρελές με πρότυπα του ινσταγκραμ![]()
Τι να σου πω οι περισσότεροι το κανουν για λόγους υγείας-> περιορισμός, για λόγους ηθικής-> πλήρης αποχή.Γιατι να βγαλεις το κρέας απο τη διατροφη σου ;

04-06-21

20:06
Mα ο BMR και κατ'επέκταση ο TDEE σου, δηλαδή οι θερμίδες συντήρησης που πρέπει να τρως καθημερινά, υπολογίζονται με εξισώσεις που είναι εξαρτώμενες από το φύλο, την ηλικία, το ύψος και τα κιλά σου. Αν λοιπόν κάποιος είναι μινιόν, είναι φυσιολογικό να συντηρείται με λιγότερες θερμίδες/μέρα. Επιπλέον, υπάρχει και ένας συντελεστής που αναφέρεται στο είδος της άσκησης που κάνεις καθώς και τη συχνότητά της και τον χρησιμοποιείς για να διορθώσεις τον BMR σου. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Θέλουν διαρκή παρακολούθηση, όσο αλλάζει το βάρος σου.όχι δεν εχω στο νου μου τις κλασικές εξαντλητικές δίατες, οσον αφορά την "υγεια" που προσφέρουν σε κάποιον, θα έπρεπε να απεχουν απο το fitness thread. Απλώς γενικά συγκρίνοντάς το με τις ποσότητες που έχω συνηθίσει να τρώω, ναι τα θεωρώ λίγα. Ή μου φαίνονται δεν ξερω.
Αν ενδιαφέρεσαι για περαιτέρω πληροφορίες, ψάξε για τις εξισώσεις Ηarris Benedict και Katch McArdle. Εγώ αυτές χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με τα δεδομένα που κρατάει το smartwatch μου για την καύση των θερμίδων καθημερινά.
Δεν γνωρίζω τι πρότυπα έχεις, και μεταξύ μας, δε με αφορά κιόλας. Αλλά να ξέρεις ότι στο instagram όλες αυτές που παρουσιάζονται δεν τρώνε μόνο 800 kCal. Εκτός αν βλέπουμε διαφορετικές.και όχι επειδή νομίζεις γραφει "αρχαρια" "κλασικη κοπελα" που τρωει 800 θερμίδες, δεν είμαστε όλες τρελές με πρότυπα του ινσταγκραμ![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Kate1914
- Ilma
- Wonderkid
- Scandal
- Reader
- touvlo
- Joji
- rafaela11
- Unboxholics
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Memetchi
- chester20080
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.