Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 19:47 Ο Πάνθηρας!: #6.161 06-06-21 19:47 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Ο καθένας το βλέπει ανάλογα με τα όρια του, σωστό είναι αυτό που λες. Όμως, θεωρώ ότι είναι κοινώς αποδεκτό από όλους μας ότι πρόκειται για θυσία όταν : Κάνεις 3 διπλές προπονήσεις την εβδομάδα και 3 μονές. Ακολουθείς αυστηρό tracking με το φαγητό σου για να πιάσεις ρεκόρ Επηρεάζεις τον τρόπο διασκέδασής σου και ενδεχομένως να χάνεσαι με τους φίλους σου γιατί έχεις προπόνηση. Ακόμη κι αν μπορείς να ακολουθήσεις τους φίλους σου, δε μπορείς να πιείς (για όσους είναι σε χημική υποστήριξη με 17α-αλκυλιωμένα ΑΑΣ) Χάνεις ανθρώπους από τη ζωή σου γιατί το Roid Rage σε οδηγεί σε υπερβολές συμπεριφοράς και ξεσπάσματα. Παλεύεις με την κατάθλιψη για να ξανασταθείς στα πόδια σου μετά από έναν κύκλο χημικής υποστήριξης. και και και... Click για ανάπτυξη... Kαλα περι αυτου δεν νομιζω να υπάρχει αμφιβολια.... σφιχτηκα και μονο που τα διαβασα SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 19:50 Ο SOx έγραψε: #6.162 06-06-21 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πεφτουν πολυ στους αγωνες στεγνωνουν μεχρι αηδιας ... ουτε νερο δεν πινουν. Τη φορμα του αγωνα δεν την διατηρεις. Για μενα εχω ξαναπει ενα ρεαλιστικο νουμερο ειναι 12-15% περιπου. Αυτος που σου ανεβασα πως τον κρινεις ; sto link. Click για ανάπτυξη... Φυσικός μου φαίνεται, αλλά θεωρώ ότι είναι η εξαίρεση, γενετικά. Δεν έχουν όλοι το ίδιο frame για να γίνουν έτσι με φυσικό τρόπο. Για φυσικός, φαίνεται αρκετά μυώδης και δυνατός. Δε γνωρίζω όμως πως θα ήταν αν επιχειρούσε να πάει στο 5% λίπος για αγώνα χωρίς υποστήριξη. Μάλλον θα κατέληγε περίπου όπως εκείνος που ανέβασα εγώ πριν. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 19:54 Ο Πάνθηρας!: #6.163 06-06-21 19:54 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Φυσικός μου φαίνεται, αλλά θεωρώ ότι είναι η εξαίρεση, γενετικά. Δεν έχουν όλοι το ίδιο frame για να γίνουν έτσι με φυσικό τρόπο. Για φυσικός, φαίνεται αρκετά μυώδης και δυνατός. Δε γνωρίζω όμως πως θα ήταν αν επιχειρούσε να πάει στο 5% λίπος για αγώνα χωρίς υποστήριξη. Μάλλον θα κατέληγε περίπου όπως εκείνος που ανέβασα εγώ πριν. Click για ανάπτυξη... Και γιατι να πάει στο 5 % τον κοβω γυρω στο 11-12% και ειναι δάσκαλος πραγματικά. Τον βλέπω να έχει πάγκο ενα 120αρι κιλά για 7-8 επαναληψεις. εΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΝΑΙ ... οντως ειναι εξαιρεση να εισαι συνεπης 20 χρονια σε αυτο που κανεις ! AYτο που βλέπεις ειναι δεκαετίες. For sure. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:01 Η Nelliel έγραψε: #6.164 06-06-21 20:01 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Ένα πραγματικά natural σώμα σε γράμμωση είναι έτσι : Ναι, αυτός δεν παίρνει φάρμακο. Γι αυτό κι έχει γράμμωση αλλά όχι όγκο. Ωστόσο, τα πήγε χάλια με το βάψιμο και αδικείται σαν εμφάνιση, αλλά who cares;! Click για ανάπτυξη... Πολύ σφίγγεται ο τύπος SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:05 Ο SOx έγραψε: #6.165 06-06-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πολύ σφίγγεται ο τύπος Click για ανάπτυξη... Ε δεν είναι ο μοναδικός. Απλά εμείς οι υπόλοιποι, κρύβουμε τη φάτσα μας για τον παραπάνω λόγο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:14 Ο Πάνθηρας!: #6.166 06-06-21 20:14 Εγω πλεον έφτασα στα ορια μου προχθες 23 push ups (με σωστη τεχνικη και οχι γρηγορα σαν νευρωτικος) με 10 κιλα βάρος πανω μου στοχος ειναι τα 32 σε πρώτη φάση θα κατεβασω στις 20 επαναληψεις να δουλεψω καλυτερα ευρος και τέμπο. Μολις νιώσω άνετα θα κάνω μια φορά τα 23 και σε επομενη προπονηση θα επιχειρησω στα 25. Βεβαια αυτο χρονικα μπορει να με πάρει και 2 μήνες. Μετα το τελευταιο κομμάτι ειναι το 25-30. Τωρα αν θα έχω εξτρα αναπτυξη στο στηθος με αυτη τη προπονηση δεν το ξέρω... ο coach μου ειπε πως μέχρι τις 30 εφοσον ειμαι γυρω απο την αποτυχια ο μυς ενδεχεται να μεγαλώσει. Θα δουμε. Θελω να πιασω αυτη την επιδοση. Νορμαλ και χωρις τραυματισμους με βλέπω εκει στα Χριστουγεννα να ειμαι έτοιμος. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Sox για πές γνωμη. SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:23 Ο SOx έγραψε: #6.167 06-06-21 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω πλεον έφτασα στα ορια μου προχθες 23 push ups (με σωστη τεχνικη και οχι γρηγορα σαν νευρωτικος) με 10 κιλα βάρος πανω μου στοχος ειναι τα 32 σε πρώτη φάση θα κατεβασω στις 20 επαναληψεις να δουλεψω καλυτερα ευρος και τέμπο. Μολις νιώσω άνετα θα κάνω μια φορά τα 23 και σε επομενη προπονηση θα επιχειρησω στα 25. Βεβαια αυτο χρονικα μπορει να με πάρει και 2 μήνες. Μετα το τελευταιο κομμάτι ειναι το 25-30. Τωρα αν θα έχω εξτρα αναπτυξη στο στηθος με αυτη τη προπονηση δεν το ξέρω... ο coach μου ειπε πως μέχρι τις 30 εφοσον ειμαι γυρω απο την αποτυχια ο μυς ενδεχεται να μεγαλώσει. Θα δουμε. Θελω να πιασω αυτη την επιδοση. Νορμαλ και χωρις τραυματισμους με βλέπω εκει στα Χριστουγεννα να ειμαι έτοιμος. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Sox για πές γνωμη. Click για ανάπτυξη... Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Κι εγώ στο γυμναστήριο, με progressive overloading δούλευα. Τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό εξαιτίας του ελλιπούς εξοπλισμού μου. Όταν, με το καλό, επιστρέψω στο γυμναστήριο, πάλι progressive overload θα εφαρμόσω. Άνετο, απλό στην εκτέλεση του και άκρως αποτελεσματικό. (για μένα) Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:27 Ο Πάνθηρας!: #6.168 06-06-21 20:27 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Κι εγώ στο γυμναστήριο, με progressive overloading δούλευα. Τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό εξαιτίας του ελλιπούς εξοπλισμού μου. Όταν, με το καλό, επιστρέψω στο γυμναστήριο, πάλι progressive overload θα εφαρμόσω. Άνετο, απλό στην εκτέλεση του και άκρως αποτελεσματικό. (για μένα) Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε το ξέρω , αλλα επειδη υπάρχει μεγαλη συζητηση και πισω απο τις εννοιες endurance και σε συνδυασμο με τον υψηλο αριθμο επαναληψεων ειπα να δω και τη δικη σου γνώμη. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 21:00 Ο Nick890 έγραψε: #6.169 06-06-21 21:00 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Ένα πραγματικά natural σώμα σε γράμμωση είναι έτσι : Ναι, αυτός δεν παίρνει φάρμακο. Γι αυτό κι έχει γράμμωση αλλά όχι όγκο. Ωστόσο, τα πήγε χάλια με το βάψιμο και αδικείται σαν εμφάνιση, αλλά who cares;! Click για ανάπτυξη... Πιο πιθανό να βγεις εσύ σε πρώτη θέση παρά αυτός Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 21:13 Ο Πάνθηρας!: #6.170 06-06-21 21:13 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Click για ανάπτυξη... Ναι το overload είναι η πεμπτουσια της μυϊκής ανάπτυξης. Όποιον τραυματισμό και αν έχω ξεπεράσει τον ξεπέρασα με αυτό το τρόπο με υπομονή και σιγά σιγά. Το πιστευεις οτι είχα κανονίσει κάτι φυσικοθεραπείες και δεν έχω παει ακόμη ;;;; θα παω για μασάζ μόνο στον φυσικοθεραπευτη και form roller γιατί πλεον δεν νιώθω ενοχλήσεις στα χέρια. Ο λόγος είναι ότι κατεβασα ένταση και ξαναρχισα σιγά σιγά... Αυτό είναι το πιο βασικό σημείο όταν νιώθεις πονο και ότι πας για τραυματισμό καμια σχέση με το ωραίο κάψιμο της προπονησης εκεί είναι το σημείο που υπέρ προπονεισαι και το σώμα δεν προλαβαινει να αναρρώσει και τι λένε απέξω οι ειδήμονες push your self και κάνε και αυτή την άσκηση και εκείνη τα ακουω βερεσέ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Από τη στιγμή που νιώθεις σφιξιματα κ ενοχλήσεις χαμηλώνεις. Θες να φτιάξεις το σώμα σου όχι να το καταστρέψεις. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 23:33 Ο Nick890 έγραψε: #6.171 06-06-21 23:33 @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Gaspar έγραψε: #6.172 07-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Click για ανάπτυξη... cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:03 Ο Πάνθηρας!: #6.173 07-06-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικοι και παραμορφωμενοι ολοι αυτοι. Εκτος απο τον Greg. Κρατησε ενα επιπεδο και δεν έγινε τέρας. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:36 Ο Nick890 έγραψε: #6.174 07-06-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά Click για ανάπτυξη... Κατσε εσύ ο αρχάριος μετά με πρωτεινες και κρεατινες Άρα καλά έκανα που έτρωγα 2 τοστακια το πρωί και πίτσα το βράδυ το χειμώνα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #6.175 07-06-21 00:57 φτιάξε μπισκοτα με αλευρι βρωμης και πρωτεινη μέσα να τρως κάθε μερα. Τα χουμε ξαναπει ! Τα προιοντα του εμποριου ειναι φτηνά και στοχευουν στο να σε εθισουν στη ζάχαρη. Σιγα μη κατσει ο αλλος να σου κανει εσενα πρωτεινικες πιτες απο το φουρνο. Τα ιδια και με τη Πιτσα μπορεις να τη φτιάξεις πρωτεινικη και να τη τρως κάθε μερα. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2021 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 08:17 Ο Nick890 έγραψε: #6.176 07-06-21 08:17 Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 09:57 Ο Πάνθηρας!: #6.177 07-06-21 09:57 Πρωτεϊνικό σοκολατόπιτα! ✌ Συνημμένα IMG_20210607_215621.jpg 862,3 KB · Εμφανίσεις: 155 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:18 Ο Gaspar έγραψε: #6.178 07-06-21 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... 2 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής υπολόγιζε, κάπου εκεί. αυτή που τελειώνω τώρα την έχω ανοίξει από το καλοκαίρι πριν το lockdown και μια χαρά είναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:22 Ο Πάνθηρας!: #6.179 07-06-21 11:22 Νίκο το πολυ πολυ να βγεις με κανα διπλό @@ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 13:18 Ο Nick890 έγραψε: #6.180 07-06-21 13:18 Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 459 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo Wonderkid Kate1914 jina92 johnsala taketrance Memetchi Giorgos777 Libertus Πουπουλίνα AggelikiGr Sotiris 12 Joji American Economist nimbus vas 78 fockos camil Searching Varus Unicex giannhs2001 Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki phleidhs teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 Dmzk thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 GeorgePap2003 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias Alma Libre νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SOx: Ο καθένας το βλέπει ανάλογα με τα όρια του, σωστό είναι αυτό που λες. Όμως, θεωρώ ότι είναι κοινώς αποδεκτό από όλους μας ότι πρόκειται για θυσία όταν : Κάνεις 3 διπλές προπονήσεις την εβδομάδα και 3 μονές. Ακολουθείς αυστηρό tracking με το φαγητό σου για να πιάσεις ρεκόρ Επηρεάζεις τον τρόπο διασκέδασής σου και ενδεχομένως να χάνεσαι με τους φίλους σου γιατί έχεις προπόνηση. Ακόμη κι αν μπορείς να ακολουθήσεις τους φίλους σου, δε μπορείς να πιείς (για όσους είναι σε χημική υποστήριξη με 17α-αλκυλιωμένα ΑΑΣ) Χάνεις ανθρώπους από τη ζωή σου γιατί το Roid Rage σε οδηγεί σε υπερβολές συμπεριφοράς και ξεσπάσματα. Παλεύεις με την κατάθλιψη για να ξανασταθείς στα πόδια σου μετά από έναν κύκλο χημικής υποστήριξης. και και και... Click για ανάπτυξη... Kαλα περι αυτου δεν νομιζω να υπάρχει αμφιβολια.... σφιχτηκα και μονο που τα διαβασα
SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 19:50 Ο SOx έγραψε: #6.162 06-06-21 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πεφτουν πολυ στους αγωνες στεγνωνουν μεχρι αηδιας ... ουτε νερο δεν πινουν. Τη φορμα του αγωνα δεν την διατηρεις. Για μενα εχω ξαναπει ενα ρεαλιστικο νουμερο ειναι 12-15% περιπου. Αυτος που σου ανεβασα πως τον κρινεις ; sto link. Click για ανάπτυξη... Φυσικός μου φαίνεται, αλλά θεωρώ ότι είναι η εξαίρεση, γενετικά. Δεν έχουν όλοι το ίδιο frame για να γίνουν έτσι με φυσικό τρόπο. Για φυσικός, φαίνεται αρκετά μυώδης και δυνατός. Δε γνωρίζω όμως πως θα ήταν αν επιχειρούσε να πάει στο 5% λίπος για αγώνα χωρίς υποστήριξη. Μάλλον θα κατέληγε περίπου όπως εκείνος που ανέβασα εγώ πριν. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 19:54 Ο Πάνθηρας!: #6.163 06-06-21 19:54 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Φυσικός μου φαίνεται, αλλά θεωρώ ότι είναι η εξαίρεση, γενετικά. Δεν έχουν όλοι το ίδιο frame για να γίνουν έτσι με φυσικό τρόπο. Για φυσικός, φαίνεται αρκετά μυώδης και δυνατός. Δε γνωρίζω όμως πως θα ήταν αν επιχειρούσε να πάει στο 5% λίπος για αγώνα χωρίς υποστήριξη. Μάλλον θα κατέληγε περίπου όπως εκείνος που ανέβασα εγώ πριν. Click για ανάπτυξη... Και γιατι να πάει στο 5 % τον κοβω γυρω στο 11-12% και ειναι δάσκαλος πραγματικά. Τον βλέπω να έχει πάγκο ενα 120αρι κιλά για 7-8 επαναληψεις. εΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΝΑΙ ... οντως ειναι εξαιρεση να εισαι συνεπης 20 χρονια σε αυτο που κανεις ! AYτο που βλέπεις ειναι δεκαετίες. For sure. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:01 Η Nelliel έγραψε: #6.164 06-06-21 20:01 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Ένα πραγματικά natural σώμα σε γράμμωση είναι έτσι : Ναι, αυτός δεν παίρνει φάρμακο. Γι αυτό κι έχει γράμμωση αλλά όχι όγκο. Ωστόσο, τα πήγε χάλια με το βάψιμο και αδικείται σαν εμφάνιση, αλλά who cares;! Click για ανάπτυξη... Πολύ σφίγγεται ο τύπος SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:05 Ο SOx έγραψε: #6.165 06-06-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πολύ σφίγγεται ο τύπος Click για ανάπτυξη... Ε δεν είναι ο μοναδικός. Απλά εμείς οι υπόλοιποι, κρύβουμε τη φάτσα μας για τον παραπάνω λόγο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:14 Ο Πάνθηρας!: #6.166 06-06-21 20:14 Εγω πλεον έφτασα στα ορια μου προχθες 23 push ups (με σωστη τεχνικη και οχι γρηγορα σαν νευρωτικος) με 10 κιλα βάρος πανω μου στοχος ειναι τα 32 σε πρώτη φάση θα κατεβασω στις 20 επαναληψεις να δουλεψω καλυτερα ευρος και τέμπο. Μολις νιώσω άνετα θα κάνω μια φορά τα 23 και σε επομενη προπονηση θα επιχειρησω στα 25. Βεβαια αυτο χρονικα μπορει να με πάρει και 2 μήνες. Μετα το τελευταιο κομμάτι ειναι το 25-30. Τωρα αν θα έχω εξτρα αναπτυξη στο στηθος με αυτη τη προπονηση δεν το ξέρω... ο coach μου ειπε πως μέχρι τις 30 εφοσον ειμαι γυρω απο την αποτυχια ο μυς ενδεχεται να μεγαλώσει. Θα δουμε. Θελω να πιασω αυτη την επιδοση. Νορμαλ και χωρις τραυματισμους με βλέπω εκει στα Χριστουγεννα να ειμαι έτοιμος. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Sox για πές γνωμη. SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:23 Ο SOx έγραψε: #6.167 06-06-21 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω πλεον έφτασα στα ορια μου προχθες 23 push ups (με σωστη τεχνικη και οχι γρηγορα σαν νευρωτικος) με 10 κιλα βάρος πανω μου στοχος ειναι τα 32 σε πρώτη φάση θα κατεβασω στις 20 επαναληψεις να δουλεψω καλυτερα ευρος και τέμπο. Μολις νιώσω άνετα θα κάνω μια φορά τα 23 και σε επομενη προπονηση θα επιχειρησω στα 25. Βεβαια αυτο χρονικα μπορει να με πάρει και 2 μήνες. Μετα το τελευταιο κομμάτι ειναι το 25-30. Τωρα αν θα έχω εξτρα αναπτυξη στο στηθος με αυτη τη προπονηση δεν το ξέρω... ο coach μου ειπε πως μέχρι τις 30 εφοσον ειμαι γυρω απο την αποτυχια ο μυς ενδεχεται να μεγαλώσει. Θα δουμε. Θελω να πιασω αυτη την επιδοση. Νορμαλ και χωρις τραυματισμους με βλέπω εκει στα Χριστουγεννα να ειμαι έτοιμος. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Sox για πές γνωμη. Click για ανάπτυξη... Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Κι εγώ στο γυμναστήριο, με progressive overloading δούλευα. Τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό εξαιτίας του ελλιπούς εξοπλισμού μου. Όταν, με το καλό, επιστρέψω στο γυμναστήριο, πάλι progressive overload θα εφαρμόσω. Άνετο, απλό στην εκτέλεση του και άκρως αποτελεσματικό. (για μένα) Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:27 Ο Πάνθηρας!: #6.168 06-06-21 20:27 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Κι εγώ στο γυμναστήριο, με progressive overloading δούλευα. Τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό εξαιτίας του ελλιπούς εξοπλισμού μου. Όταν, με το καλό, επιστρέψω στο γυμναστήριο, πάλι progressive overload θα εφαρμόσω. Άνετο, απλό στην εκτέλεση του και άκρως αποτελεσματικό. (για μένα) Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε το ξέρω , αλλα επειδη υπάρχει μεγαλη συζητηση και πισω απο τις εννοιες endurance και σε συνδυασμο με τον υψηλο αριθμο επαναληψεων ειπα να δω και τη δικη σου γνώμη. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 21:00 Ο Nick890 έγραψε: #6.169 06-06-21 21:00 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Ένα πραγματικά natural σώμα σε γράμμωση είναι έτσι : Ναι, αυτός δεν παίρνει φάρμακο. Γι αυτό κι έχει γράμμωση αλλά όχι όγκο. Ωστόσο, τα πήγε χάλια με το βάψιμο και αδικείται σαν εμφάνιση, αλλά who cares;! Click για ανάπτυξη... Πιο πιθανό να βγεις εσύ σε πρώτη θέση παρά αυτός Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 21:13 Ο Πάνθηρας!: #6.170 06-06-21 21:13 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Click για ανάπτυξη... Ναι το overload είναι η πεμπτουσια της μυϊκής ανάπτυξης. Όποιον τραυματισμό και αν έχω ξεπεράσει τον ξεπέρασα με αυτό το τρόπο με υπομονή και σιγά σιγά. Το πιστευεις οτι είχα κανονίσει κάτι φυσικοθεραπείες και δεν έχω παει ακόμη ;;;; θα παω για μασάζ μόνο στον φυσικοθεραπευτη και form roller γιατί πλεον δεν νιώθω ενοχλήσεις στα χέρια. Ο λόγος είναι ότι κατεβασα ένταση και ξαναρχισα σιγά σιγά... Αυτό είναι το πιο βασικό σημείο όταν νιώθεις πονο και ότι πας για τραυματισμό καμια σχέση με το ωραίο κάψιμο της προπονησης εκεί είναι το σημείο που υπέρ προπονεισαι και το σώμα δεν προλαβαινει να αναρρώσει και τι λένε απέξω οι ειδήμονες push your self και κάνε και αυτή την άσκηση και εκείνη τα ακουω βερεσέ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Από τη στιγμή που νιώθεις σφιξιματα κ ενοχλήσεις χαμηλώνεις. Θες να φτιάξεις το σώμα σου όχι να το καταστρέψεις. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 23:33 Ο Nick890 έγραψε: #6.171 06-06-21 23:33 @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Gaspar έγραψε: #6.172 07-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Click για ανάπτυξη... cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:03 Ο Πάνθηρας!: #6.173 07-06-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικοι και παραμορφωμενοι ολοι αυτοι. Εκτος απο τον Greg. Κρατησε ενα επιπεδο και δεν έγινε τέρας. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:36 Ο Nick890 έγραψε: #6.174 07-06-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά Click για ανάπτυξη... Κατσε εσύ ο αρχάριος μετά με πρωτεινες και κρεατινες Άρα καλά έκανα που έτρωγα 2 τοστακια το πρωί και πίτσα το βράδυ το χειμώνα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #6.175 07-06-21 00:57 φτιάξε μπισκοτα με αλευρι βρωμης και πρωτεινη μέσα να τρως κάθε μερα. Τα χουμε ξαναπει ! Τα προιοντα του εμποριου ειναι φτηνά και στοχευουν στο να σε εθισουν στη ζάχαρη. Σιγα μη κατσει ο αλλος να σου κανει εσενα πρωτεινικες πιτες απο το φουρνο. Τα ιδια και με τη Πιτσα μπορεις να τη φτιάξεις πρωτεινικη και να τη τρως κάθε μερα. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2021 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 08:17 Ο Nick890 έγραψε: #6.176 07-06-21 08:17 Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 09:57 Ο Πάνθηρας!: #6.177 07-06-21 09:57 Πρωτεϊνικό σοκολατόπιτα! ✌ Συνημμένα IMG_20210607_215621.jpg 862,3 KB · Εμφανίσεις: 155 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:18 Ο Gaspar έγραψε: #6.178 07-06-21 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... 2 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής υπολόγιζε, κάπου εκεί. αυτή που τελειώνω τώρα την έχω ανοίξει από το καλοκαίρι πριν το lockdown και μια χαρά είναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:22 Ο Πάνθηρας!: #6.179 07-06-21 11:22 Νίκο το πολυ πολυ να βγεις με κανα διπλό @@ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 13:18 Ο Nick890 έγραψε: #6.180 07-06-21 13:18 Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 459 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo Wonderkid Kate1914 jina92 johnsala taketrance Memetchi Giorgos777 Libertus Πουπουλίνα AggelikiGr Sotiris 12 Joji American Economist nimbus vas 78 fockos camil Searching Varus Unicex giannhs2001 Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki phleidhs teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 Dmzk thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 GeorgePap2003 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias Alma Libre νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πεφτουν πολυ στους αγωνες στεγνωνουν μεχρι αηδιας ... ουτε νερο δεν πινουν. Τη φορμα του αγωνα δεν την διατηρεις. Για μενα εχω ξαναπει ενα ρεαλιστικο νουμερο ειναι 12-15% περιπου. Αυτος που σου ανεβασα πως τον κρινεις ; sto link. Click για ανάπτυξη... Φυσικός μου φαίνεται, αλλά θεωρώ ότι είναι η εξαίρεση, γενετικά. Δεν έχουν όλοι το ίδιο frame για να γίνουν έτσι με φυσικό τρόπο. Για φυσικός, φαίνεται αρκετά μυώδης και δυνατός. Δε γνωρίζω όμως πως θα ήταν αν επιχειρούσε να πάει στο 5% λίπος για αγώνα χωρίς υποστήριξη. Μάλλον θα κατέληγε περίπου όπως εκείνος που ανέβασα εγώ πριν.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 19:54 Ο Πάνθηρας!: #6.163 06-06-21 19:54 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Φυσικός μου φαίνεται, αλλά θεωρώ ότι είναι η εξαίρεση, γενετικά. Δεν έχουν όλοι το ίδιο frame για να γίνουν έτσι με φυσικό τρόπο. Για φυσικός, φαίνεται αρκετά μυώδης και δυνατός. Δε γνωρίζω όμως πως θα ήταν αν επιχειρούσε να πάει στο 5% λίπος για αγώνα χωρίς υποστήριξη. Μάλλον θα κατέληγε περίπου όπως εκείνος που ανέβασα εγώ πριν. Click για ανάπτυξη... Και γιατι να πάει στο 5 % τον κοβω γυρω στο 11-12% και ειναι δάσκαλος πραγματικά. Τον βλέπω να έχει πάγκο ενα 120αρι κιλά για 7-8 επαναληψεις. εΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΝΑΙ ... οντως ειναι εξαιρεση να εισαι συνεπης 20 χρονια σε αυτο που κανεις ! AYτο που βλέπεις ειναι δεκαετίες. For sure. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:01 Η Nelliel έγραψε: #6.164 06-06-21 20:01 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Ένα πραγματικά natural σώμα σε γράμμωση είναι έτσι : Ναι, αυτός δεν παίρνει φάρμακο. Γι αυτό κι έχει γράμμωση αλλά όχι όγκο. Ωστόσο, τα πήγε χάλια με το βάψιμο και αδικείται σαν εμφάνιση, αλλά who cares;! Click για ανάπτυξη... Πολύ σφίγγεται ο τύπος SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:05 Ο SOx έγραψε: #6.165 06-06-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πολύ σφίγγεται ο τύπος Click για ανάπτυξη... Ε δεν είναι ο μοναδικός. Απλά εμείς οι υπόλοιποι, κρύβουμε τη φάτσα μας για τον παραπάνω λόγο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:14 Ο Πάνθηρας!: #6.166 06-06-21 20:14 Εγω πλεον έφτασα στα ορια μου προχθες 23 push ups (με σωστη τεχνικη και οχι γρηγορα σαν νευρωτικος) με 10 κιλα βάρος πανω μου στοχος ειναι τα 32 σε πρώτη φάση θα κατεβασω στις 20 επαναληψεις να δουλεψω καλυτερα ευρος και τέμπο. Μολις νιώσω άνετα θα κάνω μια φορά τα 23 και σε επομενη προπονηση θα επιχειρησω στα 25. Βεβαια αυτο χρονικα μπορει να με πάρει και 2 μήνες. Μετα το τελευταιο κομμάτι ειναι το 25-30. Τωρα αν θα έχω εξτρα αναπτυξη στο στηθος με αυτη τη προπονηση δεν το ξέρω... ο coach μου ειπε πως μέχρι τις 30 εφοσον ειμαι γυρω απο την αποτυχια ο μυς ενδεχεται να μεγαλώσει. Θα δουμε. Θελω να πιασω αυτη την επιδοση. Νορμαλ και χωρις τραυματισμους με βλέπω εκει στα Χριστουγεννα να ειμαι έτοιμος. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Sox για πές γνωμη. SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:23 Ο SOx έγραψε: #6.167 06-06-21 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω πλεον έφτασα στα ορια μου προχθες 23 push ups (με σωστη τεχνικη και οχι γρηγορα σαν νευρωτικος) με 10 κιλα βάρος πανω μου στοχος ειναι τα 32 σε πρώτη φάση θα κατεβασω στις 20 επαναληψεις να δουλεψω καλυτερα ευρος και τέμπο. Μολις νιώσω άνετα θα κάνω μια φορά τα 23 και σε επομενη προπονηση θα επιχειρησω στα 25. Βεβαια αυτο χρονικα μπορει να με πάρει και 2 μήνες. Μετα το τελευταιο κομμάτι ειναι το 25-30. Τωρα αν θα έχω εξτρα αναπτυξη στο στηθος με αυτη τη προπονηση δεν το ξέρω... ο coach μου ειπε πως μέχρι τις 30 εφοσον ειμαι γυρω απο την αποτυχια ο μυς ενδεχεται να μεγαλώσει. Θα δουμε. Θελω να πιασω αυτη την επιδοση. Νορμαλ και χωρις τραυματισμους με βλέπω εκει στα Χριστουγεννα να ειμαι έτοιμος. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Sox για πές γνωμη. Click για ανάπτυξη... Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Κι εγώ στο γυμναστήριο, με progressive overloading δούλευα. Τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό εξαιτίας του ελλιπούς εξοπλισμού μου. Όταν, με το καλό, επιστρέψω στο γυμναστήριο, πάλι progressive overload θα εφαρμόσω. Άνετο, απλό στην εκτέλεση του και άκρως αποτελεσματικό. (για μένα) Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:27 Ο Πάνθηρας!: #6.168 06-06-21 20:27 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Κι εγώ στο γυμναστήριο, με progressive overloading δούλευα. Τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό εξαιτίας του ελλιπούς εξοπλισμού μου. Όταν, με το καλό, επιστρέψω στο γυμναστήριο, πάλι progressive overload θα εφαρμόσω. Άνετο, απλό στην εκτέλεση του και άκρως αποτελεσματικό. (για μένα) Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε το ξέρω , αλλα επειδη υπάρχει μεγαλη συζητηση και πισω απο τις εννοιες endurance και σε συνδυασμο με τον υψηλο αριθμο επαναληψεων ειπα να δω και τη δικη σου γνώμη. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 21:00 Ο Nick890 έγραψε: #6.169 06-06-21 21:00 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Ένα πραγματικά natural σώμα σε γράμμωση είναι έτσι : Ναι, αυτός δεν παίρνει φάρμακο. Γι αυτό κι έχει γράμμωση αλλά όχι όγκο. Ωστόσο, τα πήγε χάλια με το βάψιμο και αδικείται σαν εμφάνιση, αλλά who cares;! Click για ανάπτυξη... Πιο πιθανό να βγεις εσύ σε πρώτη θέση παρά αυτός Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 21:13 Ο Πάνθηρας!: #6.170 06-06-21 21:13 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Click για ανάπτυξη... Ναι το overload είναι η πεμπτουσια της μυϊκής ανάπτυξης. Όποιον τραυματισμό και αν έχω ξεπεράσει τον ξεπέρασα με αυτό το τρόπο με υπομονή και σιγά σιγά. Το πιστευεις οτι είχα κανονίσει κάτι φυσικοθεραπείες και δεν έχω παει ακόμη ;;;; θα παω για μασάζ μόνο στον φυσικοθεραπευτη και form roller γιατί πλεον δεν νιώθω ενοχλήσεις στα χέρια. Ο λόγος είναι ότι κατεβασα ένταση και ξαναρχισα σιγά σιγά... Αυτό είναι το πιο βασικό σημείο όταν νιώθεις πονο και ότι πας για τραυματισμό καμια σχέση με το ωραίο κάψιμο της προπονησης εκεί είναι το σημείο που υπέρ προπονεισαι και το σώμα δεν προλαβαινει να αναρρώσει και τι λένε απέξω οι ειδήμονες push your self και κάνε και αυτή την άσκηση και εκείνη τα ακουω βερεσέ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Από τη στιγμή που νιώθεις σφιξιματα κ ενοχλήσεις χαμηλώνεις. Θες να φτιάξεις το σώμα σου όχι να το καταστρέψεις. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 23:33 Ο Nick890 έγραψε: #6.171 06-06-21 23:33 @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Gaspar έγραψε: #6.172 07-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Click για ανάπτυξη... cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:03 Ο Πάνθηρας!: #6.173 07-06-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικοι και παραμορφωμενοι ολοι αυτοι. Εκτος απο τον Greg. Κρατησε ενα επιπεδο και δεν έγινε τέρας. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:36 Ο Nick890 έγραψε: #6.174 07-06-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά Click για ανάπτυξη... Κατσε εσύ ο αρχάριος μετά με πρωτεινες και κρεατινες Άρα καλά έκανα που έτρωγα 2 τοστακια το πρωί και πίτσα το βράδυ το χειμώνα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #6.175 07-06-21 00:57 φτιάξε μπισκοτα με αλευρι βρωμης και πρωτεινη μέσα να τρως κάθε μερα. Τα χουμε ξαναπει ! Τα προιοντα του εμποριου ειναι φτηνά και στοχευουν στο να σε εθισουν στη ζάχαρη. Σιγα μη κατσει ο αλλος να σου κανει εσενα πρωτεινικες πιτες απο το φουρνο. Τα ιδια και με τη Πιτσα μπορεις να τη φτιάξεις πρωτεινικη και να τη τρως κάθε μερα. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2021 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 08:17 Ο Nick890 έγραψε: #6.176 07-06-21 08:17 Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 09:57 Ο Πάνθηρας!: #6.177 07-06-21 09:57 Πρωτεϊνικό σοκολατόπιτα! ✌ Συνημμένα IMG_20210607_215621.jpg 862,3 KB · Εμφανίσεις: 155 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:18 Ο Gaspar έγραψε: #6.178 07-06-21 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... 2 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής υπολόγιζε, κάπου εκεί. αυτή που τελειώνω τώρα την έχω ανοίξει από το καλοκαίρι πριν το lockdown και μια χαρά είναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:22 Ο Πάνθηρας!: #6.179 07-06-21 11:22 Νίκο το πολυ πολυ να βγεις με κανα διπλό @@ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 13:18 Ο Nick890 έγραψε: #6.180 07-06-21 13:18 Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 459 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo Wonderkid Kate1914 jina92 johnsala taketrance Memetchi Giorgos777 Libertus Πουπουλίνα AggelikiGr Sotiris 12 Joji American Economist nimbus vas 78 fockos camil Searching Varus Unicex giannhs2001 Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki phleidhs teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 Dmzk thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 GeorgePap2003 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias Alma Libre νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SOx: Φυσικός μου φαίνεται, αλλά θεωρώ ότι είναι η εξαίρεση, γενετικά. Δεν έχουν όλοι το ίδιο frame για να γίνουν έτσι με φυσικό τρόπο. Για φυσικός, φαίνεται αρκετά μυώδης και δυνατός. Δε γνωρίζω όμως πως θα ήταν αν επιχειρούσε να πάει στο 5% λίπος για αγώνα χωρίς υποστήριξη. Μάλλον θα κατέληγε περίπου όπως εκείνος που ανέβασα εγώ πριν. Click για ανάπτυξη... Και γιατι να πάει στο 5 % τον κοβω γυρω στο 11-12% και ειναι δάσκαλος πραγματικά. Τον βλέπω να έχει πάγκο ενα 120αρι κιλά για 7-8 επαναληψεις. εΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΝΑΙ ... οντως ειναι εξαιρεση να εισαι συνεπης 20 χρονια σε αυτο που κανεις ! AYτο που βλέπεις ειναι δεκαετίες. For sure.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:01 Η Nelliel έγραψε: #6.164 06-06-21 20:01 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Ένα πραγματικά natural σώμα σε γράμμωση είναι έτσι : Ναι, αυτός δεν παίρνει φάρμακο. Γι αυτό κι έχει γράμμωση αλλά όχι όγκο. Ωστόσο, τα πήγε χάλια με το βάψιμο και αδικείται σαν εμφάνιση, αλλά who cares;! Click για ανάπτυξη... Πολύ σφίγγεται ο τύπος SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:05 Ο SOx έγραψε: #6.165 06-06-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πολύ σφίγγεται ο τύπος Click για ανάπτυξη... Ε δεν είναι ο μοναδικός. Απλά εμείς οι υπόλοιποι, κρύβουμε τη φάτσα μας για τον παραπάνω λόγο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:14 Ο Πάνθηρας!: #6.166 06-06-21 20:14 Εγω πλεον έφτασα στα ορια μου προχθες 23 push ups (με σωστη τεχνικη και οχι γρηγορα σαν νευρωτικος) με 10 κιλα βάρος πανω μου στοχος ειναι τα 32 σε πρώτη φάση θα κατεβασω στις 20 επαναληψεις να δουλεψω καλυτερα ευρος και τέμπο. Μολις νιώσω άνετα θα κάνω μια φορά τα 23 και σε επομενη προπονηση θα επιχειρησω στα 25. Βεβαια αυτο χρονικα μπορει να με πάρει και 2 μήνες. Μετα το τελευταιο κομμάτι ειναι το 25-30. Τωρα αν θα έχω εξτρα αναπτυξη στο στηθος με αυτη τη προπονηση δεν το ξέρω... ο coach μου ειπε πως μέχρι τις 30 εφοσον ειμαι γυρω απο την αποτυχια ο μυς ενδεχεται να μεγαλώσει. Θα δουμε. Θελω να πιασω αυτη την επιδοση. Νορμαλ και χωρις τραυματισμους με βλέπω εκει στα Χριστουγεννα να ειμαι έτοιμος. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Sox για πές γνωμη. SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:23 Ο SOx έγραψε: #6.167 06-06-21 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω πλεον έφτασα στα ορια μου προχθες 23 push ups (με σωστη τεχνικη και οχι γρηγορα σαν νευρωτικος) με 10 κιλα βάρος πανω μου στοχος ειναι τα 32 σε πρώτη φάση θα κατεβασω στις 20 επαναληψεις να δουλεψω καλυτερα ευρος και τέμπο. Μολις νιώσω άνετα θα κάνω μια φορά τα 23 και σε επομενη προπονηση θα επιχειρησω στα 25. Βεβαια αυτο χρονικα μπορει να με πάρει και 2 μήνες. Μετα το τελευταιο κομμάτι ειναι το 25-30. Τωρα αν θα έχω εξτρα αναπτυξη στο στηθος με αυτη τη προπονηση δεν το ξέρω... ο coach μου ειπε πως μέχρι τις 30 εφοσον ειμαι γυρω απο την αποτυχια ο μυς ενδεχεται να μεγαλώσει. Θα δουμε. Θελω να πιασω αυτη την επιδοση. Νορμαλ και χωρις τραυματισμους με βλέπω εκει στα Χριστουγεννα να ειμαι έτοιμος. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Sox για πές γνωμη. Click για ανάπτυξη... Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Κι εγώ στο γυμναστήριο, με progressive overloading δούλευα. Τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό εξαιτίας του ελλιπούς εξοπλισμού μου. Όταν, με το καλό, επιστρέψω στο γυμναστήριο, πάλι progressive overload θα εφαρμόσω. Άνετο, απλό στην εκτέλεση του και άκρως αποτελεσματικό. (για μένα) Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:27 Ο Πάνθηρας!: #6.168 06-06-21 20:27 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Κι εγώ στο γυμναστήριο, με progressive overloading δούλευα. Τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό εξαιτίας του ελλιπούς εξοπλισμού μου. Όταν, με το καλό, επιστρέψω στο γυμναστήριο, πάλι progressive overload θα εφαρμόσω. Άνετο, απλό στην εκτέλεση του και άκρως αποτελεσματικό. (για μένα) Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε το ξέρω , αλλα επειδη υπάρχει μεγαλη συζητηση και πισω απο τις εννοιες endurance και σε συνδυασμο με τον υψηλο αριθμο επαναληψεων ειπα να δω και τη δικη σου γνώμη. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 21:00 Ο Nick890 έγραψε: #6.169 06-06-21 21:00 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Ένα πραγματικά natural σώμα σε γράμμωση είναι έτσι : Ναι, αυτός δεν παίρνει φάρμακο. Γι αυτό κι έχει γράμμωση αλλά όχι όγκο. Ωστόσο, τα πήγε χάλια με το βάψιμο και αδικείται σαν εμφάνιση, αλλά who cares;! Click για ανάπτυξη... Πιο πιθανό να βγεις εσύ σε πρώτη θέση παρά αυτός Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 21:13 Ο Πάνθηρας!: #6.170 06-06-21 21:13 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Click για ανάπτυξη... Ναι το overload είναι η πεμπτουσια της μυϊκής ανάπτυξης. Όποιον τραυματισμό και αν έχω ξεπεράσει τον ξεπέρασα με αυτό το τρόπο με υπομονή και σιγά σιγά. Το πιστευεις οτι είχα κανονίσει κάτι φυσικοθεραπείες και δεν έχω παει ακόμη ;;;; θα παω για μασάζ μόνο στον φυσικοθεραπευτη και form roller γιατί πλεον δεν νιώθω ενοχλήσεις στα χέρια. Ο λόγος είναι ότι κατεβασα ένταση και ξαναρχισα σιγά σιγά... Αυτό είναι το πιο βασικό σημείο όταν νιώθεις πονο και ότι πας για τραυματισμό καμια σχέση με το ωραίο κάψιμο της προπονησης εκεί είναι το σημείο που υπέρ προπονεισαι και το σώμα δεν προλαβαινει να αναρρώσει και τι λένε απέξω οι ειδήμονες push your self και κάνε και αυτή την άσκηση και εκείνη τα ακουω βερεσέ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Από τη στιγμή που νιώθεις σφιξιματα κ ενοχλήσεις χαμηλώνεις. Θες να φτιάξεις το σώμα σου όχι να το καταστρέψεις. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 23:33 Ο Nick890 έγραψε: #6.171 06-06-21 23:33 @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Gaspar έγραψε: #6.172 07-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Click για ανάπτυξη... cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:03 Ο Πάνθηρας!: #6.173 07-06-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικοι και παραμορφωμενοι ολοι αυτοι. Εκτος απο τον Greg. Κρατησε ενα επιπεδο και δεν έγινε τέρας. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:36 Ο Nick890 έγραψε: #6.174 07-06-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά Click για ανάπτυξη... Κατσε εσύ ο αρχάριος μετά με πρωτεινες και κρεατινες Άρα καλά έκανα που έτρωγα 2 τοστακια το πρωί και πίτσα το βράδυ το χειμώνα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #6.175 07-06-21 00:57 φτιάξε μπισκοτα με αλευρι βρωμης και πρωτεινη μέσα να τρως κάθε μερα. Τα χουμε ξαναπει ! Τα προιοντα του εμποριου ειναι φτηνά και στοχευουν στο να σε εθισουν στη ζάχαρη. Σιγα μη κατσει ο αλλος να σου κανει εσενα πρωτεινικες πιτες απο το φουρνο. Τα ιδια και με τη Πιτσα μπορεις να τη φτιάξεις πρωτεινικη και να τη τρως κάθε μερα. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2021 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 08:17 Ο Nick890 έγραψε: #6.176 07-06-21 08:17 Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 09:57 Ο Πάνθηρας!: #6.177 07-06-21 09:57 Πρωτεϊνικό σοκολατόπιτα! ✌ Συνημμένα IMG_20210607_215621.jpg 862,3 KB · Εμφανίσεις: 155 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:18 Ο Gaspar έγραψε: #6.178 07-06-21 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... 2 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής υπολόγιζε, κάπου εκεί. αυτή που τελειώνω τώρα την έχω ανοίξει από το καλοκαίρι πριν το lockdown και μια χαρά είναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:22 Ο Πάνθηρας!: #6.179 07-06-21 11:22 Νίκο το πολυ πολυ να βγεις με κανα διπλό @@ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 13:18 Ο Nick890 έγραψε: #6.180 07-06-21 13:18 Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 459 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo Wonderkid Kate1914 jina92 johnsala taketrance Memetchi Giorgos777 Libertus Πουπουλίνα AggelikiGr Sotiris 12 Joji American Economist nimbus vas 78 fockos camil Searching Varus Unicex giannhs2001 Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki phleidhs teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 Dmzk thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 GeorgePap2003 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias Alma Libre νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SOx: Ένα πραγματικά natural σώμα σε γράμμωση είναι έτσι : Ναι, αυτός δεν παίρνει φάρμακο. Γι αυτό κι έχει γράμμωση αλλά όχι όγκο. Ωστόσο, τα πήγε χάλια με το βάψιμο και αδικείται σαν εμφάνιση, αλλά who cares;! Click για ανάπτυξη... Πολύ σφίγγεται ο τύπος
SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:05 Ο SOx έγραψε: #6.165 06-06-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πολύ σφίγγεται ο τύπος Click για ανάπτυξη... Ε δεν είναι ο μοναδικός. Απλά εμείς οι υπόλοιποι, κρύβουμε τη φάτσα μας για τον παραπάνω λόγο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:14 Ο Πάνθηρας!: #6.166 06-06-21 20:14 Εγω πλεον έφτασα στα ορια μου προχθες 23 push ups (με σωστη τεχνικη και οχι γρηγορα σαν νευρωτικος) με 10 κιλα βάρος πανω μου στοχος ειναι τα 32 σε πρώτη φάση θα κατεβασω στις 20 επαναληψεις να δουλεψω καλυτερα ευρος και τέμπο. Μολις νιώσω άνετα θα κάνω μια φορά τα 23 και σε επομενη προπονηση θα επιχειρησω στα 25. Βεβαια αυτο χρονικα μπορει να με πάρει και 2 μήνες. Μετα το τελευταιο κομμάτι ειναι το 25-30. Τωρα αν θα έχω εξτρα αναπτυξη στο στηθος με αυτη τη προπονηση δεν το ξέρω... ο coach μου ειπε πως μέχρι τις 30 εφοσον ειμαι γυρω απο την αποτυχια ο μυς ενδεχεται να μεγαλώσει. Θα δουμε. Θελω να πιασω αυτη την επιδοση. Νορμαλ και χωρις τραυματισμους με βλέπω εκει στα Χριστουγεννα να ειμαι έτοιμος. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Sox για πές γνωμη. SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:23 Ο SOx έγραψε: #6.167 06-06-21 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω πλεον έφτασα στα ορια μου προχθες 23 push ups (με σωστη τεχνικη και οχι γρηγορα σαν νευρωτικος) με 10 κιλα βάρος πανω μου στοχος ειναι τα 32 σε πρώτη φάση θα κατεβασω στις 20 επαναληψεις να δουλεψω καλυτερα ευρος και τέμπο. Μολις νιώσω άνετα θα κάνω μια φορά τα 23 και σε επομενη προπονηση θα επιχειρησω στα 25. Βεβαια αυτο χρονικα μπορει να με πάρει και 2 μήνες. Μετα το τελευταιο κομμάτι ειναι το 25-30. Τωρα αν θα έχω εξτρα αναπτυξη στο στηθος με αυτη τη προπονηση δεν το ξέρω... ο coach μου ειπε πως μέχρι τις 30 εφοσον ειμαι γυρω απο την αποτυχια ο μυς ενδεχεται να μεγαλώσει. Θα δουμε. Θελω να πιασω αυτη την επιδοση. Νορμαλ και χωρις τραυματισμους με βλέπω εκει στα Χριστουγεννα να ειμαι έτοιμος. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Sox για πές γνωμη. Click για ανάπτυξη... Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Κι εγώ στο γυμναστήριο, με progressive overloading δούλευα. Τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό εξαιτίας του ελλιπούς εξοπλισμού μου. Όταν, με το καλό, επιστρέψω στο γυμναστήριο, πάλι progressive overload θα εφαρμόσω. Άνετο, απλό στην εκτέλεση του και άκρως αποτελεσματικό. (για μένα) Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:27 Ο Πάνθηρας!: #6.168 06-06-21 20:27 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Κι εγώ στο γυμναστήριο, με progressive overloading δούλευα. Τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό εξαιτίας του ελλιπούς εξοπλισμού μου. Όταν, με το καλό, επιστρέψω στο γυμναστήριο, πάλι progressive overload θα εφαρμόσω. Άνετο, απλό στην εκτέλεση του και άκρως αποτελεσματικό. (για μένα) Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε το ξέρω , αλλα επειδη υπάρχει μεγαλη συζητηση και πισω απο τις εννοιες endurance και σε συνδυασμο με τον υψηλο αριθμο επαναληψεων ειπα να δω και τη δικη σου γνώμη. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 21:00 Ο Nick890 έγραψε: #6.169 06-06-21 21:00 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Ένα πραγματικά natural σώμα σε γράμμωση είναι έτσι : Ναι, αυτός δεν παίρνει φάρμακο. Γι αυτό κι έχει γράμμωση αλλά όχι όγκο. Ωστόσο, τα πήγε χάλια με το βάψιμο και αδικείται σαν εμφάνιση, αλλά who cares;! Click για ανάπτυξη... Πιο πιθανό να βγεις εσύ σε πρώτη θέση παρά αυτός Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 21:13 Ο Πάνθηρας!: #6.170 06-06-21 21:13 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Click για ανάπτυξη... Ναι το overload είναι η πεμπτουσια της μυϊκής ανάπτυξης. Όποιον τραυματισμό και αν έχω ξεπεράσει τον ξεπέρασα με αυτό το τρόπο με υπομονή και σιγά σιγά. Το πιστευεις οτι είχα κανονίσει κάτι φυσικοθεραπείες και δεν έχω παει ακόμη ;;;; θα παω για μασάζ μόνο στον φυσικοθεραπευτη και form roller γιατί πλεον δεν νιώθω ενοχλήσεις στα χέρια. Ο λόγος είναι ότι κατεβασα ένταση και ξαναρχισα σιγά σιγά... Αυτό είναι το πιο βασικό σημείο όταν νιώθεις πονο και ότι πας για τραυματισμό καμια σχέση με το ωραίο κάψιμο της προπονησης εκεί είναι το σημείο που υπέρ προπονεισαι και το σώμα δεν προλαβαινει να αναρρώσει και τι λένε απέξω οι ειδήμονες push your self και κάνε και αυτή την άσκηση και εκείνη τα ακουω βερεσέ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Από τη στιγμή που νιώθεις σφιξιματα κ ενοχλήσεις χαμηλώνεις. Θες να φτιάξεις το σώμα σου όχι να το καταστρέψεις. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 23:33 Ο Nick890 έγραψε: #6.171 06-06-21 23:33 @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Gaspar έγραψε: #6.172 07-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Click για ανάπτυξη... cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:03 Ο Πάνθηρας!: #6.173 07-06-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικοι και παραμορφωμενοι ολοι αυτοι. Εκτος απο τον Greg. Κρατησε ενα επιπεδο και δεν έγινε τέρας. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:36 Ο Nick890 έγραψε: #6.174 07-06-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά Click για ανάπτυξη... Κατσε εσύ ο αρχάριος μετά με πρωτεινες και κρεατινες Άρα καλά έκανα που έτρωγα 2 τοστακια το πρωί και πίτσα το βράδυ το χειμώνα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #6.175 07-06-21 00:57 φτιάξε μπισκοτα με αλευρι βρωμης και πρωτεινη μέσα να τρως κάθε μερα. Τα χουμε ξαναπει ! Τα προιοντα του εμποριου ειναι φτηνά και στοχευουν στο να σε εθισουν στη ζάχαρη. Σιγα μη κατσει ο αλλος να σου κανει εσενα πρωτεινικες πιτες απο το φουρνο. Τα ιδια και με τη Πιτσα μπορεις να τη φτιάξεις πρωτεινικη και να τη τρως κάθε μερα. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2021 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 08:17 Ο Nick890 έγραψε: #6.176 07-06-21 08:17 Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 09:57 Ο Πάνθηρας!: #6.177 07-06-21 09:57 Πρωτεϊνικό σοκολατόπιτα! ✌ Συνημμένα IMG_20210607_215621.jpg 862,3 KB · Εμφανίσεις: 155 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:18 Ο Gaspar έγραψε: #6.178 07-06-21 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... 2 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής υπολόγιζε, κάπου εκεί. αυτή που τελειώνω τώρα την έχω ανοίξει από το καλοκαίρι πριν το lockdown και μια χαρά είναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:22 Ο Πάνθηρας!: #6.179 07-06-21 11:22 Νίκο το πολυ πολυ να βγεις με κανα διπλό @@ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 13:18 Ο Nick890 έγραψε: #6.180 07-06-21 13:18 Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 459 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo Wonderkid Kate1914 jina92 johnsala taketrance Memetchi Giorgos777 Libertus Πουπουλίνα AggelikiGr Sotiris 12 Joji American Economist nimbus vas 78 fockos camil Searching Varus Unicex giannhs2001 Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki phleidhs teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 Dmzk thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 GeorgePap2003 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias Alma Libre νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πολύ σφίγγεται ο τύπος Click για ανάπτυξη... Ε δεν είναι ο μοναδικός. Απλά εμείς οι υπόλοιποι, κρύβουμε τη φάτσα μας για τον παραπάνω λόγο.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:14 Ο Πάνθηρας!: #6.166 06-06-21 20:14 Εγω πλεον έφτασα στα ορια μου προχθες 23 push ups (με σωστη τεχνικη και οχι γρηγορα σαν νευρωτικος) με 10 κιλα βάρος πανω μου στοχος ειναι τα 32 σε πρώτη φάση θα κατεβασω στις 20 επαναληψεις να δουλεψω καλυτερα ευρος και τέμπο. Μολις νιώσω άνετα θα κάνω μια φορά τα 23 και σε επομενη προπονηση θα επιχειρησω στα 25. Βεβαια αυτο χρονικα μπορει να με πάρει και 2 μήνες. Μετα το τελευταιο κομμάτι ειναι το 25-30. Τωρα αν θα έχω εξτρα αναπτυξη στο στηθος με αυτη τη προπονηση δεν το ξέρω... ο coach μου ειπε πως μέχρι τις 30 εφοσον ειμαι γυρω απο την αποτυχια ο μυς ενδεχεται να μεγαλώσει. Θα δουμε. Θελω να πιασω αυτη την επιδοση. Νορμαλ και χωρις τραυματισμους με βλέπω εκει στα Χριστουγεννα να ειμαι έτοιμος. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Sox για πές γνωμη. SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:23 Ο SOx έγραψε: #6.167 06-06-21 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω πλεον έφτασα στα ορια μου προχθες 23 push ups (με σωστη τεχνικη και οχι γρηγορα σαν νευρωτικος) με 10 κιλα βάρος πανω μου στοχος ειναι τα 32 σε πρώτη φάση θα κατεβασω στις 20 επαναληψεις να δουλεψω καλυτερα ευρος και τέμπο. Μολις νιώσω άνετα θα κάνω μια φορά τα 23 και σε επομενη προπονηση θα επιχειρησω στα 25. Βεβαια αυτο χρονικα μπορει να με πάρει και 2 μήνες. Μετα το τελευταιο κομμάτι ειναι το 25-30. Τωρα αν θα έχω εξτρα αναπτυξη στο στηθος με αυτη τη προπονηση δεν το ξέρω... ο coach μου ειπε πως μέχρι τις 30 εφοσον ειμαι γυρω απο την αποτυχια ο μυς ενδεχεται να μεγαλώσει. Θα δουμε. Θελω να πιασω αυτη την επιδοση. Νορμαλ και χωρις τραυματισμους με βλέπω εκει στα Χριστουγεννα να ειμαι έτοιμος. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Sox για πές γνωμη. Click για ανάπτυξη... Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Κι εγώ στο γυμναστήριο, με progressive overloading δούλευα. Τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό εξαιτίας του ελλιπούς εξοπλισμού μου. Όταν, με το καλό, επιστρέψω στο γυμναστήριο, πάλι progressive overload θα εφαρμόσω. Άνετο, απλό στην εκτέλεση του και άκρως αποτελεσματικό. (για μένα) Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:27 Ο Πάνθηρας!: #6.168 06-06-21 20:27 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Κι εγώ στο γυμναστήριο, με progressive overloading δούλευα. Τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό εξαιτίας του ελλιπούς εξοπλισμού μου. Όταν, με το καλό, επιστρέψω στο γυμναστήριο, πάλι progressive overload θα εφαρμόσω. Άνετο, απλό στην εκτέλεση του και άκρως αποτελεσματικό. (για μένα) Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε το ξέρω , αλλα επειδη υπάρχει μεγαλη συζητηση και πισω απο τις εννοιες endurance και σε συνδυασμο με τον υψηλο αριθμο επαναληψεων ειπα να δω και τη δικη σου γνώμη. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 21:00 Ο Nick890 έγραψε: #6.169 06-06-21 21:00 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Ένα πραγματικά natural σώμα σε γράμμωση είναι έτσι : Ναι, αυτός δεν παίρνει φάρμακο. Γι αυτό κι έχει γράμμωση αλλά όχι όγκο. Ωστόσο, τα πήγε χάλια με το βάψιμο και αδικείται σαν εμφάνιση, αλλά who cares;! Click για ανάπτυξη... Πιο πιθανό να βγεις εσύ σε πρώτη θέση παρά αυτός Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 21:13 Ο Πάνθηρας!: #6.170 06-06-21 21:13 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Click για ανάπτυξη... Ναι το overload είναι η πεμπτουσια της μυϊκής ανάπτυξης. Όποιον τραυματισμό και αν έχω ξεπεράσει τον ξεπέρασα με αυτό το τρόπο με υπομονή και σιγά σιγά. Το πιστευεις οτι είχα κανονίσει κάτι φυσικοθεραπείες και δεν έχω παει ακόμη ;;;; θα παω για μασάζ μόνο στον φυσικοθεραπευτη και form roller γιατί πλεον δεν νιώθω ενοχλήσεις στα χέρια. Ο λόγος είναι ότι κατεβασα ένταση και ξαναρχισα σιγά σιγά... Αυτό είναι το πιο βασικό σημείο όταν νιώθεις πονο και ότι πας για τραυματισμό καμια σχέση με το ωραίο κάψιμο της προπονησης εκεί είναι το σημείο που υπέρ προπονεισαι και το σώμα δεν προλαβαινει να αναρρώσει και τι λένε απέξω οι ειδήμονες push your self και κάνε και αυτή την άσκηση και εκείνη τα ακουω βερεσέ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Από τη στιγμή που νιώθεις σφιξιματα κ ενοχλήσεις χαμηλώνεις. Θες να φτιάξεις το σώμα σου όχι να το καταστρέψεις. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 23:33 Ο Nick890 έγραψε: #6.171 06-06-21 23:33 @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Gaspar έγραψε: #6.172 07-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Click για ανάπτυξη... cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:03 Ο Πάνθηρας!: #6.173 07-06-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικοι και παραμορφωμενοι ολοι αυτοι. Εκτος απο τον Greg. Κρατησε ενα επιπεδο και δεν έγινε τέρας. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:36 Ο Nick890 έγραψε: #6.174 07-06-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά Click για ανάπτυξη... Κατσε εσύ ο αρχάριος μετά με πρωτεινες και κρεατινες Άρα καλά έκανα που έτρωγα 2 τοστακια το πρωί και πίτσα το βράδυ το χειμώνα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #6.175 07-06-21 00:57 φτιάξε μπισκοτα με αλευρι βρωμης και πρωτεινη μέσα να τρως κάθε μερα. Τα χουμε ξαναπει ! Τα προιοντα του εμποριου ειναι φτηνά και στοχευουν στο να σε εθισουν στη ζάχαρη. Σιγα μη κατσει ο αλλος να σου κανει εσενα πρωτεινικες πιτες απο το φουρνο. Τα ιδια και με τη Πιτσα μπορεις να τη φτιάξεις πρωτεινικη και να τη τρως κάθε μερα. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2021 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 08:17 Ο Nick890 έγραψε: #6.176 07-06-21 08:17 Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 09:57 Ο Πάνθηρας!: #6.177 07-06-21 09:57 Πρωτεϊνικό σοκολατόπιτα! ✌ Συνημμένα IMG_20210607_215621.jpg 862,3 KB · Εμφανίσεις: 155 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:18 Ο Gaspar έγραψε: #6.178 07-06-21 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... 2 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής υπολόγιζε, κάπου εκεί. αυτή που τελειώνω τώρα την έχω ανοίξει από το καλοκαίρι πριν το lockdown και μια χαρά είναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:22 Ο Πάνθηρας!: #6.179 07-06-21 11:22 Νίκο το πολυ πολυ να βγεις με κανα διπλό @@ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 13:18 Ο Nick890 έγραψε: #6.180 07-06-21 13:18 Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 459 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo Wonderkid Kate1914 jina92 johnsala taketrance Memetchi Giorgos777 Libertus Πουπουλίνα AggelikiGr Sotiris 12 Joji American Economist nimbus vas 78 fockos camil Searching Varus Unicex giannhs2001 Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki phleidhs teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 Dmzk thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 GeorgePap2003 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias Alma Libre νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω πλεον έφτασα στα ορια μου προχθες 23 push ups (με σωστη τεχνικη και οχι γρηγορα σαν νευρωτικος) με 10 κιλα βάρος πανω μου στοχος ειναι τα 32 σε πρώτη φάση θα κατεβασω στις 20 επαναληψεις να δουλεψω καλυτερα ευρος και τέμπο. Μολις νιώσω άνετα θα κάνω μια φορά τα 23 και σε επομενη προπονηση θα επιχειρησω στα 25. Βεβαια αυτο χρονικα μπορει να με πάρει και 2 μήνες. Μετα το τελευταιο κομμάτι ειναι το 25-30. Τωρα αν θα έχω εξτρα αναπτυξη στο στηθος με αυτη τη προπονηση δεν το ξέρω... ο coach μου ειπε πως μέχρι τις 30 εφοσον ειμαι γυρω απο την αποτυχια ο μυς ενδεχεται να μεγαλώσει. Θα δουμε. Θελω να πιασω αυτη την επιδοση. Νορμαλ και χωρις τραυματισμους με βλέπω εκει στα Χριστουγεννα να ειμαι έτοιμος. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Sox για πές γνωμη.
SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:23 Ο SOx έγραψε: #6.167 06-06-21 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω πλεον έφτασα στα ορια μου προχθες 23 push ups (με σωστη τεχνικη και οχι γρηγορα σαν νευρωτικος) με 10 κιλα βάρος πανω μου στοχος ειναι τα 32 σε πρώτη φάση θα κατεβασω στις 20 επαναληψεις να δουλεψω καλυτερα ευρος και τέμπο. Μολις νιώσω άνετα θα κάνω μια φορά τα 23 και σε επομενη προπονηση θα επιχειρησω στα 25. Βεβαια αυτο χρονικα μπορει να με πάρει και 2 μήνες. Μετα το τελευταιο κομμάτι ειναι το 25-30. Τωρα αν θα έχω εξτρα αναπτυξη στο στηθος με αυτη τη προπονηση δεν το ξέρω... ο coach μου ειπε πως μέχρι τις 30 εφοσον ειμαι γυρω απο την αποτυχια ο μυς ενδεχεται να μεγαλώσει. Θα δουμε. Θελω να πιασω αυτη την επιδοση. Νορμαλ και χωρις τραυματισμους με βλέπω εκει στα Χριστουγεννα να ειμαι έτοιμος. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Sox για πές γνωμη. Click για ανάπτυξη... Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Κι εγώ στο γυμναστήριο, με progressive overloading δούλευα. Τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό εξαιτίας του ελλιπούς εξοπλισμού μου. Όταν, με το καλό, επιστρέψω στο γυμναστήριο, πάλι progressive overload θα εφαρμόσω. Άνετο, απλό στην εκτέλεση του και άκρως αποτελεσματικό. (για μένα) Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:27 Ο Πάνθηρας!: #6.168 06-06-21 20:27 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Κι εγώ στο γυμναστήριο, με progressive overloading δούλευα. Τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό εξαιτίας του ελλιπούς εξοπλισμού μου. Όταν, με το καλό, επιστρέψω στο γυμναστήριο, πάλι progressive overload θα εφαρμόσω. Άνετο, απλό στην εκτέλεση του και άκρως αποτελεσματικό. (για μένα) Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε το ξέρω , αλλα επειδη υπάρχει μεγαλη συζητηση και πισω απο τις εννοιες endurance και σε συνδυασμο με τον υψηλο αριθμο επαναληψεων ειπα να δω και τη δικη σου γνώμη. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 21:00 Ο Nick890 έγραψε: #6.169 06-06-21 21:00 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Ένα πραγματικά natural σώμα σε γράμμωση είναι έτσι : Ναι, αυτός δεν παίρνει φάρμακο. Γι αυτό κι έχει γράμμωση αλλά όχι όγκο. Ωστόσο, τα πήγε χάλια με το βάψιμο και αδικείται σαν εμφάνιση, αλλά who cares;! Click για ανάπτυξη... Πιο πιθανό να βγεις εσύ σε πρώτη θέση παρά αυτός Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 21:13 Ο Πάνθηρας!: #6.170 06-06-21 21:13 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Click για ανάπτυξη... Ναι το overload είναι η πεμπτουσια της μυϊκής ανάπτυξης. Όποιον τραυματισμό και αν έχω ξεπεράσει τον ξεπέρασα με αυτό το τρόπο με υπομονή και σιγά σιγά. Το πιστευεις οτι είχα κανονίσει κάτι φυσικοθεραπείες και δεν έχω παει ακόμη ;;;; θα παω για μασάζ μόνο στον φυσικοθεραπευτη και form roller γιατί πλεον δεν νιώθω ενοχλήσεις στα χέρια. Ο λόγος είναι ότι κατεβασα ένταση και ξαναρχισα σιγά σιγά... Αυτό είναι το πιο βασικό σημείο όταν νιώθεις πονο και ότι πας για τραυματισμό καμια σχέση με το ωραίο κάψιμο της προπονησης εκεί είναι το σημείο που υπέρ προπονεισαι και το σώμα δεν προλαβαινει να αναρρώσει και τι λένε απέξω οι ειδήμονες push your self και κάνε και αυτή την άσκηση και εκείνη τα ακουω βερεσέ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Από τη στιγμή που νιώθεις σφιξιματα κ ενοχλήσεις χαμηλώνεις. Θες να φτιάξεις το σώμα σου όχι να το καταστρέψεις. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 23:33 Ο Nick890 έγραψε: #6.171 06-06-21 23:33 @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Gaspar έγραψε: #6.172 07-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Click για ανάπτυξη... cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:03 Ο Πάνθηρας!: #6.173 07-06-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικοι και παραμορφωμενοι ολοι αυτοι. Εκτος απο τον Greg. Κρατησε ενα επιπεδο και δεν έγινε τέρας. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:36 Ο Nick890 έγραψε: #6.174 07-06-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά Click για ανάπτυξη... Κατσε εσύ ο αρχάριος μετά με πρωτεινες και κρεατινες Άρα καλά έκανα που έτρωγα 2 τοστακια το πρωί και πίτσα το βράδυ το χειμώνα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #6.175 07-06-21 00:57 φτιάξε μπισκοτα με αλευρι βρωμης και πρωτεινη μέσα να τρως κάθε μερα. Τα χουμε ξαναπει ! Τα προιοντα του εμποριου ειναι φτηνά και στοχευουν στο να σε εθισουν στη ζάχαρη. Σιγα μη κατσει ο αλλος να σου κανει εσενα πρωτεινικες πιτες απο το φουρνο. Τα ιδια και με τη Πιτσα μπορεις να τη φτιάξεις πρωτεινικη και να τη τρως κάθε μερα. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2021 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 08:17 Ο Nick890 έγραψε: #6.176 07-06-21 08:17 Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 09:57 Ο Πάνθηρας!: #6.177 07-06-21 09:57 Πρωτεϊνικό σοκολατόπιτα! ✌ Συνημμένα IMG_20210607_215621.jpg 862,3 KB · Εμφανίσεις: 155 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:18 Ο Gaspar έγραψε: #6.178 07-06-21 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... 2 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής υπολόγιζε, κάπου εκεί. αυτή που τελειώνω τώρα την έχω ανοίξει από το καλοκαίρι πριν το lockdown και μια χαρά είναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:22 Ο Πάνθηρας!: #6.179 07-06-21 11:22 Νίκο το πολυ πολυ να βγεις με κανα διπλό @@ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 13:18 Ο Nick890 έγραψε: #6.180 07-06-21 13:18 Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 459 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo Wonderkid Kate1914 jina92 johnsala taketrance Memetchi Giorgos777 Libertus Πουπουλίνα AggelikiGr Sotiris 12 Joji American Economist nimbus vas 78 fockos camil Searching Varus Unicex giannhs2001 Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki phleidhs teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 Dmzk thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 GeorgePap2003 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias Alma Libre νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω πλεον έφτασα στα ορια μου προχθες 23 push ups (με σωστη τεχνικη και οχι γρηγορα σαν νευρωτικος) με 10 κιλα βάρος πανω μου στοχος ειναι τα 32 σε πρώτη φάση θα κατεβασω στις 20 επαναληψεις να δουλεψω καλυτερα ευρος και τέμπο. Μολις νιώσω άνετα θα κάνω μια φορά τα 23 και σε επομενη προπονηση θα επιχειρησω στα 25. Βεβαια αυτο χρονικα μπορει να με πάρει και 2 μήνες. Μετα το τελευταιο κομμάτι ειναι το 25-30. Τωρα αν θα έχω εξτρα αναπτυξη στο στηθος με αυτη τη προπονηση δεν το ξέρω... ο coach μου ειπε πως μέχρι τις 30 εφοσον ειμαι γυρω απο την αποτυχια ο μυς ενδεχεται να μεγαλώσει. Θα δουμε. Θελω να πιασω αυτη την επιδοση. Νορμαλ και χωρις τραυματισμους με βλέπω εκει στα Χριστουγεννα να ειμαι έτοιμος. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Sox για πές γνωμη. Click για ανάπτυξη... Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Κι εγώ στο γυμναστήριο, με progressive overloading δούλευα. Τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό εξαιτίας του ελλιπούς εξοπλισμού μου. Όταν, με το καλό, επιστρέψω στο γυμναστήριο, πάλι progressive overload θα εφαρμόσω. Άνετο, απλό στην εκτέλεση του και άκρως αποτελεσματικό. (για μένα)
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 20:27 Ο Πάνθηρας!: #6.168 06-06-21 20:27 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Κι εγώ στο γυμναστήριο, με progressive overloading δούλευα. Τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό εξαιτίας του ελλιπούς εξοπλισμού μου. Όταν, με το καλό, επιστρέψω στο γυμναστήριο, πάλι progressive overload θα εφαρμόσω. Άνετο, απλό στην εκτέλεση του και άκρως αποτελεσματικό. (για μένα) Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε το ξέρω , αλλα επειδη υπάρχει μεγαλη συζητηση και πισω απο τις εννοιες endurance και σε συνδυασμο με τον υψηλο αριθμο επαναληψεων ειπα να δω και τη δικη σου γνώμη. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 21:00 Ο Nick890 έγραψε: #6.169 06-06-21 21:00 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Ένα πραγματικά natural σώμα σε γράμμωση είναι έτσι : Ναι, αυτός δεν παίρνει φάρμακο. Γι αυτό κι έχει γράμμωση αλλά όχι όγκο. Ωστόσο, τα πήγε χάλια με το βάψιμο και αδικείται σαν εμφάνιση, αλλά who cares;! Click για ανάπτυξη... Πιο πιθανό να βγεις εσύ σε πρώτη θέση παρά αυτός Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 21:13 Ο Πάνθηρας!: #6.170 06-06-21 21:13 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Click για ανάπτυξη... Ναι το overload είναι η πεμπτουσια της μυϊκής ανάπτυξης. Όποιον τραυματισμό και αν έχω ξεπεράσει τον ξεπέρασα με αυτό το τρόπο με υπομονή και σιγά σιγά. Το πιστευεις οτι είχα κανονίσει κάτι φυσικοθεραπείες και δεν έχω παει ακόμη ;;;; θα παω για μασάζ μόνο στον φυσικοθεραπευτη και form roller γιατί πλεον δεν νιώθω ενοχλήσεις στα χέρια. Ο λόγος είναι ότι κατεβασα ένταση και ξαναρχισα σιγά σιγά... Αυτό είναι το πιο βασικό σημείο όταν νιώθεις πονο και ότι πας για τραυματισμό καμια σχέση με το ωραίο κάψιμο της προπονησης εκεί είναι το σημείο που υπέρ προπονεισαι και το σώμα δεν προλαβαινει να αναρρώσει και τι λένε απέξω οι ειδήμονες push your self και κάνε και αυτή την άσκηση και εκείνη τα ακουω βερεσέ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Από τη στιγμή που νιώθεις σφιξιματα κ ενοχλήσεις χαμηλώνεις. Θες να φτιάξεις το σώμα σου όχι να το καταστρέψεις. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 23:33 Ο Nick890 έγραψε: #6.171 06-06-21 23:33 @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Gaspar έγραψε: #6.172 07-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Click για ανάπτυξη... cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:03 Ο Πάνθηρας!: #6.173 07-06-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικοι και παραμορφωμενοι ολοι αυτοι. Εκτος απο τον Greg. Κρατησε ενα επιπεδο και δεν έγινε τέρας. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:36 Ο Nick890 έγραψε: #6.174 07-06-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά Click για ανάπτυξη... Κατσε εσύ ο αρχάριος μετά με πρωτεινες και κρεατινες Άρα καλά έκανα που έτρωγα 2 τοστακια το πρωί και πίτσα το βράδυ το χειμώνα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #6.175 07-06-21 00:57 φτιάξε μπισκοτα με αλευρι βρωμης και πρωτεινη μέσα να τρως κάθε μερα. Τα χουμε ξαναπει ! Τα προιοντα του εμποριου ειναι φτηνά και στοχευουν στο να σε εθισουν στη ζάχαρη. Σιγα μη κατσει ο αλλος να σου κανει εσενα πρωτεινικες πιτες απο το φουρνο. Τα ιδια και με τη Πιτσα μπορεις να τη φτιάξεις πρωτεινικη και να τη τρως κάθε μερα. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2021 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 08:17 Ο Nick890 έγραψε: #6.176 07-06-21 08:17 Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 09:57 Ο Πάνθηρας!: #6.177 07-06-21 09:57 Πρωτεϊνικό σοκολατόπιτα! ✌ Συνημμένα IMG_20210607_215621.jpg 862,3 KB · Εμφανίσεις: 155 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:18 Ο Gaspar έγραψε: #6.178 07-06-21 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... 2 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής υπολόγιζε, κάπου εκεί. αυτή που τελειώνω τώρα την έχω ανοίξει από το καλοκαίρι πριν το lockdown και μια χαρά είναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:22 Ο Πάνθηρας!: #6.179 07-06-21 11:22 Νίκο το πολυ πολυ να βγεις με κανα διπλό @@ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 13:18 Ο Nick890 έγραψε: #6.180 07-06-21 13:18 Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 459 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo Wonderkid Kate1914 jina92 johnsala taketrance Memetchi Giorgos777 Libertus Πουπουλίνα AggelikiGr Sotiris 12 Joji American Economist nimbus vas 78 fockos camil Searching Varus Unicex giannhs2001 Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki phleidhs teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 Dmzk thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 GeorgePap2003 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias Alma Libre νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SOx: Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Κι εγώ στο γυμναστήριο, με progressive overloading δούλευα. Τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό εξαιτίας του ελλιπούς εξοπλισμού μου. Όταν, με το καλό, επιστρέψω στο γυμναστήριο, πάλι progressive overload θα εφαρμόσω. Άνετο, απλό στην εκτέλεση του και άκρως αποτελεσματικό. (για μένα) Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε το ξέρω , αλλα επειδη υπάρχει μεγαλη συζητηση και πισω απο τις εννοιες endurance και σε συνδυασμο με τον υψηλο αριθμο επαναληψεων ειπα να δω και τη δικη σου γνώμη.
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 21:00 Ο Nick890 έγραψε: #6.169 06-06-21 21:00 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Ένα πραγματικά natural σώμα σε γράμμωση είναι έτσι : Ναι, αυτός δεν παίρνει φάρμακο. Γι αυτό κι έχει γράμμωση αλλά όχι όγκο. Ωστόσο, τα πήγε χάλια με το βάψιμο και αδικείται σαν εμφάνιση, αλλά who cares;! Click για ανάπτυξη... Πιο πιθανό να βγεις εσύ σε πρώτη θέση παρά αυτός Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 21:13 Ο Πάνθηρας!: #6.170 06-06-21 21:13 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Click για ανάπτυξη... Ναι το overload είναι η πεμπτουσια της μυϊκής ανάπτυξης. Όποιον τραυματισμό και αν έχω ξεπεράσει τον ξεπέρασα με αυτό το τρόπο με υπομονή και σιγά σιγά. Το πιστευεις οτι είχα κανονίσει κάτι φυσικοθεραπείες και δεν έχω παει ακόμη ;;;; θα παω για μασάζ μόνο στον φυσικοθεραπευτη και form roller γιατί πλεον δεν νιώθω ενοχλήσεις στα χέρια. Ο λόγος είναι ότι κατεβασα ένταση και ξαναρχισα σιγά σιγά... Αυτό είναι το πιο βασικό σημείο όταν νιώθεις πονο και ότι πας για τραυματισμό καμια σχέση με το ωραίο κάψιμο της προπονησης εκεί είναι το σημείο που υπέρ προπονεισαι και το σώμα δεν προλαβαινει να αναρρώσει και τι λένε απέξω οι ειδήμονες push your self και κάνε και αυτή την άσκηση και εκείνη τα ακουω βερεσέ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Από τη στιγμή που νιώθεις σφιξιματα κ ενοχλήσεις χαμηλώνεις. Θες να φτιάξεις το σώμα σου όχι να το καταστρέψεις. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 23:33 Ο Nick890 έγραψε: #6.171 06-06-21 23:33 @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Gaspar έγραψε: #6.172 07-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Click για ανάπτυξη... cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:03 Ο Πάνθηρας!: #6.173 07-06-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικοι και παραμορφωμενοι ολοι αυτοι. Εκτος απο τον Greg. Κρατησε ενα επιπεδο και δεν έγινε τέρας. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:36 Ο Nick890 έγραψε: #6.174 07-06-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά Click για ανάπτυξη... Κατσε εσύ ο αρχάριος μετά με πρωτεινες και κρεατινες Άρα καλά έκανα που έτρωγα 2 τοστακια το πρωί και πίτσα το βράδυ το χειμώνα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #6.175 07-06-21 00:57 φτιάξε μπισκοτα με αλευρι βρωμης και πρωτεινη μέσα να τρως κάθε μερα. Τα χουμε ξαναπει ! Τα προιοντα του εμποριου ειναι φτηνά και στοχευουν στο να σε εθισουν στη ζάχαρη. Σιγα μη κατσει ο αλλος να σου κανει εσενα πρωτεινικες πιτες απο το φουρνο. Τα ιδια και με τη Πιτσα μπορεις να τη φτιάξεις πρωτεινικη και να τη τρως κάθε μερα. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2021 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 08:17 Ο Nick890 έγραψε: #6.176 07-06-21 08:17 Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 09:57 Ο Πάνθηρας!: #6.177 07-06-21 09:57 Πρωτεϊνικό σοκολατόπιτα! ✌ Συνημμένα IMG_20210607_215621.jpg 862,3 KB · Εμφανίσεις: 155 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:18 Ο Gaspar έγραψε: #6.178 07-06-21 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... 2 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής υπολόγιζε, κάπου εκεί. αυτή που τελειώνω τώρα την έχω ανοίξει από το καλοκαίρι πριν το lockdown και μια χαρά είναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:22 Ο Πάνθηρας!: #6.179 07-06-21 11:22 Νίκο το πολυ πολυ να βγεις με κανα διπλό @@ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 13:18 Ο Nick890 έγραψε: #6.180 07-06-21 13:18 Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 459 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo Wonderkid Kate1914 jina92 johnsala taketrance Memetchi Giorgos777 Libertus Πουπουλίνα AggelikiGr Sotiris 12 Joji American Economist nimbus vas 78 fockos camil Searching Varus Unicex giannhs2001 Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki phleidhs teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 Dmzk thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 GeorgePap2003 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias Alma Libre νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SOx: Ένα πραγματικά natural σώμα σε γράμμωση είναι έτσι : Ναι, αυτός δεν παίρνει φάρμακο. Γι αυτό κι έχει γράμμωση αλλά όχι όγκο. Ωστόσο, τα πήγε χάλια με το βάψιμο και αδικείται σαν εμφάνιση, αλλά who cares;! Click για ανάπτυξη... Πιο πιθανό να βγεις εσύ σε πρώτη θέση παρά αυτός
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 21:13 Ο Πάνθηρας!: #6.170 06-06-21 21:13 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Click για ανάπτυξη... Ναι το overload είναι η πεμπτουσια της μυϊκής ανάπτυξης. Όποιον τραυματισμό και αν έχω ξεπεράσει τον ξεπέρασα με αυτό το τρόπο με υπομονή και σιγά σιγά. Το πιστευεις οτι είχα κανονίσει κάτι φυσικοθεραπείες και δεν έχω παει ακόμη ;;;; θα παω για μασάζ μόνο στον φυσικοθεραπευτη και form roller γιατί πλεον δεν νιώθω ενοχλήσεις στα χέρια. Ο λόγος είναι ότι κατεβασα ένταση και ξαναρχισα σιγά σιγά... Αυτό είναι το πιο βασικό σημείο όταν νιώθεις πονο και ότι πας για τραυματισμό καμια σχέση με το ωραίο κάψιμο της προπονησης εκεί είναι το σημείο που υπέρ προπονεισαι και το σώμα δεν προλαβαινει να αναρρώσει και τι λένε απέξω οι ειδήμονες push your self και κάνε και αυτή την άσκηση και εκείνη τα ακουω βερεσέ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Από τη στιγμή που νιώθεις σφιξιματα κ ενοχλήσεις χαμηλώνεις. Θες να φτιάξεις το σώμα σου όχι να το καταστρέψεις. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 23:33 Ο Nick890 έγραψε: #6.171 06-06-21 23:33 @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Gaspar έγραψε: #6.172 07-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Click για ανάπτυξη... cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:03 Ο Πάνθηρας!: #6.173 07-06-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικοι και παραμορφωμενοι ολοι αυτοι. Εκτος απο τον Greg. Κρατησε ενα επιπεδο και δεν έγινε τέρας. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:36 Ο Nick890 έγραψε: #6.174 07-06-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά Click για ανάπτυξη... Κατσε εσύ ο αρχάριος μετά με πρωτεινες και κρεατινες Άρα καλά έκανα που έτρωγα 2 τοστακια το πρωί και πίτσα το βράδυ το χειμώνα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #6.175 07-06-21 00:57 φτιάξε μπισκοτα με αλευρι βρωμης και πρωτεινη μέσα να τρως κάθε μερα. Τα χουμε ξαναπει ! Τα προιοντα του εμποριου ειναι φτηνά και στοχευουν στο να σε εθισουν στη ζάχαρη. Σιγα μη κατσει ο αλλος να σου κανει εσενα πρωτεινικες πιτες απο το φουρνο. Τα ιδια και με τη Πιτσα μπορεις να τη φτιάξεις πρωτεινικη και να τη τρως κάθε μερα. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2021 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 08:17 Ο Nick890 έγραψε: #6.176 07-06-21 08:17 Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 09:57 Ο Πάνθηρας!: #6.177 07-06-21 09:57 Πρωτεϊνικό σοκολατόπιτα! ✌ Συνημμένα IMG_20210607_215621.jpg 862,3 KB · Εμφανίσεις: 155 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:18 Ο Gaspar έγραψε: #6.178 07-06-21 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... 2 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής υπολόγιζε, κάπου εκεί. αυτή που τελειώνω τώρα την έχω ανοίξει από το καλοκαίρι πριν το lockdown και μια χαρά είναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:22 Ο Πάνθηρας!: #6.179 07-06-21 11:22 Νίκο το πολυ πολυ να βγεις με κανα διπλό @@ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 13:18 Ο Nick890 έγραψε: #6.180 07-06-21 13:18 Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 459 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo Wonderkid Kate1914 jina92 johnsala taketrance Memetchi Giorgos777 Libertus Πουπουλίνα AggelikiGr Sotiris 12 Joji American Economist nimbus vas 78 fockos camil Searching Varus Unicex giannhs2001 Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki phleidhs teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 Dmzk thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 GeorgePap2003 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias Alma Libre νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SOx: Kοίταξε, με δεδομένο ότι θα απαιτήσεις περισσότερο μηχανικό έργο από τη μυϊκή ομάδα, σίγουρα θα την "εξαναγκάσεις" να αναπτυχθεί για να το δώσει σε επόμενες προπονήσεις. Με δεδομένο πάντα το δίπτυχο σωστή διατροφή και ξεκούραση. Σίγουρα, θα πρέπει να το καταφέρεις σταδιακά αυτό, όπως λες κι εσύ, για να αποφύγεις ενδεχόμενους τραυματισμούς που εν τέλει θα σε πάνε πίσω αντί μπροστά. Το progressive overloading, λειτουργεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργήσει και σε σένα. Click για ανάπτυξη... Ναι το overload είναι η πεμπτουσια της μυϊκής ανάπτυξης. Όποιον τραυματισμό και αν έχω ξεπεράσει τον ξεπέρασα με αυτό το τρόπο με υπομονή και σιγά σιγά. Το πιστευεις οτι είχα κανονίσει κάτι φυσικοθεραπείες και δεν έχω παει ακόμη ;;;; θα παω για μασάζ μόνο στον φυσικοθεραπευτη και form roller γιατί πλεον δεν νιώθω ενοχλήσεις στα χέρια. Ο λόγος είναι ότι κατεβασα ένταση και ξαναρχισα σιγά σιγά... Αυτό είναι το πιο βασικό σημείο όταν νιώθεις πονο και ότι πας για τραυματισμό καμια σχέση με το ωραίο κάψιμο της προπονησης εκεί είναι το σημείο που υπέρ προπονεισαι και το σώμα δεν προλαβαινει να αναρρώσει και τι λένε απέξω οι ειδήμονες push your self και κάνε και αυτή την άσκηση και εκείνη τα ακουω βερεσέ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2021 Από τη στιγμή που νιώθεις σφιξιματα κ ενοχλήσεις χαμηλώνεις. Θες να φτιάξεις το σώμα σου όχι να το καταστρέψεις.
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2021 στις 23:33 Ο Nick890 έγραψε: #6.171 06-06-21 23:33 @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Gaspar έγραψε: #6.172 07-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Click για ανάπτυξη... cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:03 Ο Πάνθηρας!: #6.173 07-06-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικοι και παραμορφωμενοι ολοι αυτοι. Εκτος απο τον Greg. Κρατησε ενα επιπεδο και δεν έγινε τέρας. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:36 Ο Nick890 έγραψε: #6.174 07-06-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά Click για ανάπτυξη... Κατσε εσύ ο αρχάριος μετά με πρωτεινες και κρεατινες Άρα καλά έκανα που έτρωγα 2 τοστακια το πρωί και πίτσα το βράδυ το χειμώνα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #6.175 07-06-21 00:57 φτιάξε μπισκοτα με αλευρι βρωμης και πρωτεινη μέσα να τρως κάθε μερα. Τα χουμε ξαναπει ! Τα προιοντα του εμποριου ειναι φτηνά και στοχευουν στο να σε εθισουν στη ζάχαρη. Σιγα μη κατσει ο αλλος να σου κανει εσενα πρωτεινικες πιτες απο το φουρνο. Τα ιδια και με τη Πιτσα μπορεις να τη φτιάξεις πρωτεινικη και να τη τρως κάθε μερα. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2021 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 08:17 Ο Nick890 έγραψε: #6.176 07-06-21 08:17 Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 09:57 Ο Πάνθηρας!: #6.177 07-06-21 09:57 Πρωτεϊνικό σοκολατόπιτα! ✌ Συνημμένα IMG_20210607_215621.jpg 862,3 KB · Εμφανίσεις: 155 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:18 Ο Gaspar έγραψε: #6.178 07-06-21 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... 2 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής υπολόγιζε, κάπου εκεί. αυτή που τελειώνω τώρα την έχω ανοίξει από το καλοκαίρι πριν το lockdown και μια χαρά είναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:22 Ο Πάνθηρας!: #6.179 07-06-21 11:22 Νίκο το πολυ πολυ να βγεις με κανα διπλό @@ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 13:18 Ο Nick890 έγραψε: #6.180 07-06-21 13:18 Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 459 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo Wonderkid Kate1914 jina92 johnsala taketrance Memetchi Giorgos777 Libertus Πουπουλίνα AggelikiGr Sotiris 12 Joji American Economist nimbus vas 78 fockos camil Searching Varus Unicex giannhs2001 Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki phleidhs teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 Dmzk thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 GeorgePap2003 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias Alma Libre νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Gaspar έγραψε: #6.172 07-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Click για ανάπτυξη... cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:03 Ο Πάνθηρας!: #6.173 07-06-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικοι και παραμορφωμενοι ολοι αυτοι. Εκτος απο τον Greg. Κρατησε ενα επιπεδο και δεν έγινε τέρας. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:36 Ο Nick890 έγραψε: #6.174 07-06-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά Click για ανάπτυξη... Κατσε εσύ ο αρχάριος μετά με πρωτεινες και κρεατινες Άρα καλά έκανα που έτρωγα 2 τοστακια το πρωί και πίτσα το βράδυ το χειμώνα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #6.175 07-06-21 00:57 φτιάξε μπισκοτα με αλευρι βρωμης και πρωτεινη μέσα να τρως κάθε μερα. Τα χουμε ξαναπει ! Τα προιοντα του εμποριου ειναι φτηνά και στοχευουν στο να σε εθισουν στη ζάχαρη. Σιγα μη κατσει ο αλλος να σου κανει εσενα πρωτεινικες πιτες απο το φουρνο. Τα ιδια και με τη Πιτσα μπορεις να τη φτιάξεις πρωτεινικη και να τη τρως κάθε μερα. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2021 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 08:17 Ο Nick890 έγραψε: #6.176 07-06-21 08:17 Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 09:57 Ο Πάνθηρας!: #6.177 07-06-21 09:57 Πρωτεϊνικό σοκολατόπιτα! ✌ Συνημμένα IMG_20210607_215621.jpg 862,3 KB · Εμφανίσεις: 155 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:18 Ο Gaspar έγραψε: #6.178 07-06-21 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... 2 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής υπολόγιζε, κάπου εκεί. αυτή που τελειώνω τώρα την έχω ανοίξει από το καλοκαίρι πριν το lockdown και μια χαρά είναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:22 Ο Πάνθηρας!: #6.179 07-06-21 11:22 Νίκο το πολυ πολυ να βγεις με κανα διπλό @@ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 13:18 Ο Nick890 έγραψε: #6.180 07-06-21 13:18 Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 459 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo Wonderkid Kate1914 jina92 johnsala taketrance Memetchi Giorgos777 Libertus Πουπουλίνα AggelikiGr Sotiris 12 Joji American Economist nimbus vas 78 fockos camil Searching Varus Unicex giannhs2001 Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki phleidhs teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 Dmzk thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 GeorgePap2003 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias Alma Libre νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nick890: @Devil τρωγε τοστακια ντεβιλ να μεγαλώσεις Καλά ρε παιδιά έχουμε πει PPL ,αυτοί τι προγράμματα έχουν έτσι ,στήθος πλάτη ,δικέφαλα τρικέφαλους ....δεν βγαζει λογική ή αν έχει και αποτέλεσμα .... τουλάχιστον εμένα στην σκέψη μου φαίνεται πως θα με βγάλει νοκ άουτ χωρίς να μπορέσω να χτίσω το total volume που κάνω συνήθως Click για ανάπτυξη... cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:03 Ο Πάνθηρας!: #6.173 07-06-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικοι και παραμορφωμενοι ολοι αυτοι. Εκτος απο τον Greg. Κρατησε ενα επιπεδο και δεν έγινε τέρας. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:36 Ο Nick890 έγραψε: #6.174 07-06-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά Click για ανάπτυξη... Κατσε εσύ ο αρχάριος μετά με πρωτεινες και κρεατινες Άρα καλά έκανα που έτρωγα 2 τοστακια το πρωί και πίτσα το βράδυ το χειμώνα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #6.175 07-06-21 00:57 φτιάξε μπισκοτα με αλευρι βρωμης και πρωτεινη μέσα να τρως κάθε μερα. Τα χουμε ξαναπει ! Τα προιοντα του εμποριου ειναι φτηνά και στοχευουν στο να σε εθισουν στη ζάχαρη. Σιγα μη κατσει ο αλλος να σου κανει εσενα πρωτεινικες πιτες απο το φουρνο. Τα ιδια και με τη Πιτσα μπορεις να τη φτιάξεις πρωτεινικη και να τη τρως κάθε μερα. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2021 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 08:17 Ο Nick890 έγραψε: #6.176 07-06-21 08:17 Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 09:57 Ο Πάνθηρας!: #6.177 07-06-21 09:57 Πρωτεϊνικό σοκολατόπιτα! ✌ Συνημμένα IMG_20210607_215621.jpg 862,3 KB · Εμφανίσεις: 155 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:18 Ο Gaspar έγραψε: #6.178 07-06-21 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... 2 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής υπολόγιζε, κάπου εκεί. αυτή που τελειώνω τώρα την έχω ανοίξει από το καλοκαίρι πριν το lockdown και μια χαρά είναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:22 Ο Πάνθηρας!: #6.179 07-06-21 11:22 Νίκο το πολυ πολυ να βγεις με κανα διπλό @@ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 13:18 Ο Nick890 έγραψε: #6.180 07-06-21 13:18 Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 459 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo Wonderkid Kate1914 jina92 johnsala taketrance Memetchi Giorgos777 Libertus Πουπουλίνα AggelikiGr Sotiris 12 Joji American Economist nimbus vas 78 fockos camil Searching Varus Unicex giannhs2001 Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki phleidhs teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 Dmzk thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 GeorgePap2003 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias Alma Libre νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά νομίζω στο επίπεδο του φαρμάκου ο cutler τα λέει καλύτερα, ο τύπος τρώει φουλ γεύματα κάθε 3 ώρες. για αυτόν φαγητό=αγγαρεία Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικοι και παραμορφωμενοι ολοι αυτοι. Εκτος απο τον Greg. Κρατησε ενα επιπεδο και δεν έγινε τέρας.
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:36 Ο Nick890 έγραψε: #6.174 07-06-21 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά Click για ανάπτυξη... Κατσε εσύ ο αρχάριος μετά με πρωτεινες και κρεατινες Άρα καλά έκανα που έτρωγα 2 τοστακια το πρωί και πίτσα το βράδυ το χειμώνα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #6.175 07-06-21 00:57 φτιάξε μπισκοτα με αλευρι βρωμης και πρωτεινη μέσα να τρως κάθε μερα. Τα χουμε ξαναπει ! Τα προιοντα του εμποριου ειναι φτηνά και στοχευουν στο να σε εθισουν στη ζάχαρη. Σιγα μη κατσει ο αλλος να σου κανει εσενα πρωτεινικες πιτες απο το φουρνο. Τα ιδια και με τη Πιτσα μπορεις να τη φτιάξεις πρωτεινικη και να τη τρως κάθε μερα. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2021 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 08:17 Ο Nick890 έγραψε: #6.176 07-06-21 08:17 Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 09:57 Ο Πάνθηρας!: #6.177 07-06-21 09:57 Πρωτεϊνικό σοκολατόπιτα! ✌ Συνημμένα IMG_20210607_215621.jpg 862,3 KB · Εμφανίσεις: 155 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:18 Ο Gaspar έγραψε: #6.178 07-06-21 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... 2 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής υπολόγιζε, κάπου εκεί. αυτή που τελειώνω τώρα την έχω ανοίξει από το καλοκαίρι πριν το lockdown και μια χαρά είναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:22 Ο Πάνθηρας!: #6.179 07-06-21 11:22 Νίκο το πολυ πολυ να βγεις με κανα διπλό @@ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 13:18 Ο Nick890 έγραψε: #6.180 07-06-21 13:18 Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 459 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo Wonderkid Kate1914 jina92 johnsala taketrance Memetchi Giorgos777 Libertus Πουπουλίνα AggelikiGr Sotiris 12 Joji American Economist nimbus vas 78 fockos camil Searching Varus Unicex giannhs2001 Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki phleidhs teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 Dmzk thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 GeorgePap2003 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias Alma Libre νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: cheesecakes pepsi και πίτσες, το τέλος το ποπκορν στο τζακούζι έκανε την διαφορά Click για ανάπτυξη... Κατσε εσύ ο αρχάριος μετά με πρωτεινες και κρεατινες Άρα καλά έκανα που έτρωγα 2 τοστακια το πρωί και πίτσα το βράδυ το χειμώνα
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #6.175 07-06-21 00:57 φτιάξε μπισκοτα με αλευρι βρωμης και πρωτεινη μέσα να τρως κάθε μερα. Τα χουμε ξαναπει ! Τα προιοντα του εμποριου ειναι φτηνά και στοχευουν στο να σε εθισουν στη ζάχαρη. Σιγα μη κατσει ο αλλος να σου κανει εσενα πρωτεινικες πιτες απο το φουρνο. Τα ιδια και με τη Πιτσα μπορεις να τη φτιάξεις πρωτεινικη και να τη τρως κάθε μερα. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2021 Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 08:17 Ο Nick890 έγραψε: #6.176 07-06-21 08:17 Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 09:57 Ο Πάνθηρας!: #6.177 07-06-21 09:57 Πρωτεϊνικό σοκολατόπιτα! ✌ Συνημμένα IMG_20210607_215621.jpg 862,3 KB · Εμφανίσεις: 155 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:18 Ο Gaspar έγραψε: #6.178 07-06-21 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... 2 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής υπολόγιζε, κάπου εκεί. αυτή που τελειώνω τώρα την έχω ανοίξει από το καλοκαίρι πριν το lockdown και μια χαρά είναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:22 Ο Πάνθηρας!: #6.179 07-06-21 11:22 Νίκο το πολυ πολυ να βγεις με κανα διπλό @@ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 13:18 Ο Nick890 έγραψε: #6.180 07-06-21 13:18 Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 459 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo Wonderkid Kate1914 jina92 johnsala taketrance Memetchi Giorgos777 Libertus Πουπουλίνα AggelikiGr Sotiris 12 Joji American Economist nimbus vas 78 fockos camil Searching Varus Unicex giannhs2001 Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki phleidhs teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 Dmzk thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 GeorgePap2003 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias Alma Libre νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
φτιάξε μπισκοτα με αλευρι βρωμης και πρωτεινη μέσα να τρως κάθε μερα. Τα χουμε ξαναπει ! Τα προιοντα του εμποριου ειναι φτηνά και στοχευουν στο να σε εθισουν στη ζάχαρη. Σιγα μη κατσει ο αλλος να σου κανει εσενα πρωτεινικες πιτες απο το φουρνο. Τα ιδια και με τη Πιτσα μπορεις να τη φτιάξεις πρωτεινικη και να τη τρως κάθε μερα.
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 08:17 Ο Nick890 έγραψε: #6.176 07-06-21 08:17 Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 09:57 Ο Πάνθηρας!: #6.177 07-06-21 09:57 Πρωτεϊνικό σοκολατόπιτα! ✌ Συνημμένα IMG_20210607_215621.jpg 862,3 KB · Εμφανίσεις: 155 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:18 Ο Gaspar έγραψε: #6.178 07-06-21 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... 2 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής υπολόγιζε, κάπου εκεί. αυτή που τελειώνω τώρα την έχω ανοίξει από το καλοκαίρι πριν το lockdown και μια χαρά είναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:22 Ο Πάνθηρας!: #6.179 07-06-21 11:22 Νίκο το πολυ πολυ να βγεις με κανα διπλό @@ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 13:18 Ο Nick890 έγραψε: #6.180 07-06-21 13:18 Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 459 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo Wonderkid Kate1914 jina92 johnsala taketrance Memetchi Giorgos777 Libertus Πουπουλίνα AggelikiGr Sotiris 12 Joji American Economist nimbus vas 78 fockos camil Searching Varus Unicex giannhs2001 Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki phleidhs teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 Dmzk thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 GeorgePap2003 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias Alma Libre νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 09:57 Ο Πάνθηρας!: #6.177 07-06-21 09:57 Πρωτεϊνικό σοκολατόπιτα! ✌ Συνημμένα IMG_20210607_215621.jpg 862,3 KB · Εμφανίσεις: 155 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:18 Ο Gaspar έγραψε: #6.178 07-06-21 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... 2 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής υπολόγιζε, κάπου εκεί. αυτή που τελειώνω τώρα την έχω ανοίξει από το καλοκαίρι πριν το lockdown και μια χαρά είναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:22 Ο Πάνθηρας!: #6.179 07-06-21 11:22 Νίκο το πολυ πολυ να βγεις με κανα διπλό @@ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 13:18 Ο Nick890 έγραψε: #6.180 07-06-21 13:18 Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 459 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo Wonderkid Kate1914 jina92 johnsala taketrance Memetchi Giorgos777 Libertus Πουπουλίνα AggelikiGr Sotiris 12 Joji American Economist nimbus vas 78 fockos camil Searching Varus Unicex giannhs2001 Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki phleidhs teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 Dmzk thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 GeorgePap2003 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias Alma Libre νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.500 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:18 Ο Gaspar έγραψε: #6.178 07-06-21 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... 2 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής υπολόγιζε, κάπου εκεί. αυτή που τελειώνω τώρα την έχω ανοίξει από το καλοκαίρι πριν το lockdown και μια χαρά είναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:22 Ο Πάνθηρας!: #6.179 07-06-21 11:22 Νίκο το πολυ πολυ να βγεις με κανα διπλό @@ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 13:18 Ο Nick890 έγραψε: #6.180 07-06-21 13:18 Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 459 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo Wonderkid Kate1914 jina92 johnsala taketrance Memetchi Giorgos777 Libertus Πουπουλίνα AggelikiGr Sotiris 12 Joji American Economist nimbus vas 78 fockos camil Searching Varus Unicex giannhs2001 Ilikntas Piskantrila Sosstoss georgek23 Ilma Paragontas7000 souli2002 rafaela11 A350 charmander KaterinaL BatGuin Unboxholics fourkaki bboys iew chester20080 physicscrazy Jack of Spades fmarulezkd Whitesnake userguest bibliofagos sunsetpp iminspain SlimShady jj! Εριφύλη synthnightingale jellojina Dr. Gl. Luminous Hecticism vasilis123321 Βασιλης1234 alexis.patrinos Μήτσος10 Luludaki phleidhs teacher_40 gegeorgiou90 Alessandra Eliza Maria23667 Ωρορα ROM32 χημεια4λαιφ Ariana2018 Annie Totreno epote Mitsaras23 iiTzArismaltor_ Thodoris95 Dmzk thenutritionist J.Cameron Fernando_A Ellis Milko Protein ggl paolo1 math2arch Wanda User2350 marww Dark_kronos max tv Indiana Jones Abiogenesis despoinax Giii exotic xo Shadowban urbanfairy Δροσουλίτης QWERTY23 GeorgePap2003 Helen06 yellow Johnny15 ΘανάσοςG4 Esperos1 giannis256 Natsuko AnnaVrt12 Kitana eukleidhs1821 Stelios725 Ness Koninakon Εχέμυθη tsiobieman Lorraine1 lepipini Μαυρίκιος snowy Nina. Στεφανος56 Dimitris2001 xristarac Metalhead_4_life Stres oups Αλκης Κ. Mexicanos louminis tslef8 Dna7991 ΔήμητραΘ Chicken nugget bruh_234 Αναστασία197 Cupid Αντικειμενικός Mt73 Nikoleta93 Αρίκος Kinan GeoCommand panamixagr97 chris2799 Appolon Eirinakiii8 Nathanail mickey mouse Idontknoww _pathfinder_ epan Meriii Ryuzaki Nickx George9989 sofoula2430 Dreamer_SW Viedo Mhtrogoal magdalicious L0st 1011 Johnman97 fretoe hirasawayui Meow manolisp Panos_02 Ole Gunnar Solskjaer Isida Ace of Spades Helen93 Citylights ιμοτζι CiNeFiL Sevasti kogba maeror Γλυκα Lathy globglogabgalab Kyc 2Pac kauphy Ada ada powerpaf Ria99 AaronStone Kassiopi Pasport Loozen spring day gwgw_5 Insertcoin anastasis06 Satan Claus Jim89 Scott Τodoroki orchidea LivingInTheFuture Unckle Podiladim Eua5 T C Slytherin το κοριτσι του μαη Luke. Selenium McManus Μιτοχονδριο Warzycha_13 WhaleOilBeefHooked malenaaa TonyMontanaEse Tequila ag97 φυσαλίς johnietraf harry akritas don_vito CoolCowboy Pharmacist01 Giannis2307 gademis me lene S¡mos LeoDel nucomer Chris Zach jimis2001 panagiotis econ aye Erikaaa Kostas98 Snoopy Doo Liza19 edouardos skg2310 Ermina's Maraki4you uni77 Toumpa Lala_ Clio MTX Χαρουβιάν MONTA pinkheart Γατόπαρδος. L_D Κλημεντίνη sokliap Μάρκος Βασίλης Konstantina G. Serotonin Leukosrinokeros Βλα Paul77 Griff Kiki mat Stefanosxios dazed Rene2004 den antexw allh apotyxia kaaaaate Superhuman element skate Μί–Κά-Ἔλ cortomaltese Έμμα itisjustme GiorgosAsi Dim1234 Spooky29 katelogic MarilynSt tomicrotroll Thoba19 SweetGirl Tommy_civil Forgetit mrbench mallllias Alma Libre νικος ρεθυμνο Πανδεκτης edweimaste GoddamnRight Στελλα00 SkyBlu "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ξέρει κανείς αν τα συμπληρώματα έχουν ημερομηνία λήξης? @Gaspar τσεκαρε μία αναγράφει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... 2 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής υπολόγιζε, κάπου εκεί. αυτή που τελειώνω τώρα την έχω ανοίξει από το καλοκαίρι πριν το lockdown και μια χαρά είναι
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.825 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 11:22 Ο Πάνθηρας!: #6.179 07-06-21 11:22 Νίκο το πολυ πολυ να βγεις με κανα διπλό @@ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 13:18 Ο Nick890 έγραψε: #6.180 07-06-21 13:18 Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 558 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 558 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2021 στις 13:18 Ο Nick890 έγραψε: #6.180 07-06-21 13:18 Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη
Χαχαχαχαχα όχι ρε.απλα λέω όταν πάρω να πάρω 5κιλα γιατι βαριέμαι να παραγγέλνω συνέχεια και συνέχεια . Προετοιμάζομαι για τον φθινώπορο μιας και τότε οι κότες νομίζω θα σταματήσουν να μου δίνουν πρωτεινη