Νίκο το θέμα ειναι να μην εισαι κατά φαντασίαν ασθενής. Υπάρχουν άνθρωποι με καρδιολογικα προβλήματα αλλά και τραυματισμους χρονιους που δεν φευγουν ποτε και γυμνάζονται κανονικά. Διότι ρωτάνε ανθρώπους που ασχολουνται αθλιατρους και όχι τον κάθε γιατρο που δεν έχει καμία σχέση με τη γυμναστική.
Χθες ήμουν στο τραπέζι με έναν πρωην πυγμαχο ο οποίος έχει κόψει τον δεξί του δικέφαλο. Ολική ρήξη... Κομενος δικέφαλος... Αυτό θέλει επέμβαση αλλά δεν την έκανε ποτε. Εγώ θα την έκανα. Δεν το επαθε από το γυμναστήριο.
Προφανώς δεν μπορεί να κάνει κάμψη Δικεφάλου και έλξη σε μονοζυγο. Αρσεις θανάτου μπορεί όμως από όσο μου είπε όπως κ προπονηση πυγμαχιας.
Μη φοβάσαι να πιεσεις λίγο το σώμα σου σε λογικά πλαισια κ όχι συνέχεια. Γενικά φυγε απο το τρυπακι με τις ασθένειες θα γίνεις υποχονδριος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουλίου 2021
Το point μου είναι πως όταν πηγαινεις στο γιατρό ρωτάς πρωτιστως πως θα μπορέσεις να επανελθεις και ότι σου πει... Αν σου έλεγε επέμβαση οκ επέμβαση.
Εγώ σε γιατρους που σου λένε μη κανεις βάρη είναι επικίνδυνα και κάτσε να ξεκουράζεσαι δεν προκειται να ξαναπάω.
Δεν έχει νόημα ξέρω ότι δεν θα το κάνω οπότε... Εγώ θέλω να παιρνω ένταση από τη προπονηση. Ο φυσικοθεραπευτη μου είπε μην ζορίζεσαι στις ελξεις παλι χθες έκανα 3 σετ και ένα έξτρα... Έκανα δηλαδή ότι εκανα στα πρωγα 2 σετ και μετά έβαλα ένα ακόμη... Χαχαχ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουλίου 2021
Πρόσεξε όμως αυτό που σου ειπε για τον παγκο είναι αλήθεια.... Όταν εσυ φορτώνεις στο παγκο 120-140 κιλα.... Αυτό είναι ιδιαίτερα επίπονο για το σώμα σου. Υπάρχει γνωστός που χει παθει αορτη λόγω των πιεσεων στο παγκο... Μπορουσε να κάνει 100-120 ήθελε 150 εεε την επαθε. Νομίζω ανεύρυσμα μου είπε ότι έχει αλλά δεν είναι επικίνδυνο αρκεί ναην αρχίσει να πιεζει παλι. Ο γιατρός σωστά στα είπε.