Ρε συ Νέλλη.... εδω λέμε να πηγαινουμε καλυτερα και εσύ πάς χειρότερα ;;; γάμησε το καθε μαλάκα να πουμε βρες κανα σωστό τυπάκι να περνάς καλά αλλιως τι να σου πω, φωναξε κανεναν ζιγκολο για σέξ χωρις υποχρεώσεις χαχα

και αυτο καλό ειναι μέχρι να βρεις εναν άνθρωπο να ζησετε μαζί σταθερά και να περνάτε όμορφα.
Λοιπόν progress time παιδια, οι φωτογραφιες που θα ακολουθήσουν σας προειδοποιώ οτι ειναι naked απο μέση κ πάνω οποτε όποια ή οποιος δε γουστάρει να τις δει για οποιονδήποτε λόγο , δεν ανοιγει το ΣΠΟΙΛΕΡ.
Νομίζω οτι υπάρχει μεγάλο progress στα 2 χρόνια, βάζω και μια φωτο του 2019 να δουμε απο που ξεκινησαμε αν κ δεν εχει μεγάλη σημασια αλλα οκ. Απλα τη βάζω για να δειξω οτι ήμουν πολύ αδυνατος στους θωρακικούς. Και πως εχω γινει σήμερα.
Μάρτιος 2019
Mαρτιος 2020
Μάρτιος 2022
Επειδη όμως έχω αρχισει και πονάω θα ριξω λιγο τις εντάσεις για καμια 10αρια μέρες... 50% σε ολες τις ασκησεις κάτω.
Να δωσω χρόνο στο σώμα μου να αναρρωσει ελπιζω σε 2 χρονια να έχω πάρει κ άλλη μάζα... 1 κλικ ακόμη.
Εχω μια ενοχληση στην ευαισθησια που έχω στη περιοχη του αγκωνα απο την μέσα μεριά ειναι ο δικέφαλος τένοντας. Θα τον ξεκουρασω λιγο μην πάθω τιποτα χειροτερο και οχι πως φοβαμαι τα χειρουργια κ τους γιατρους αλλα δεν θέλω να χάσω το προγραμμα μου.
Λοιπόν τυπικά και μονο , δεν εχει καμια σημασια οπως βλέπουμε , το Μαρτιο του 2019 ημουν 82 κιλά.
Το μάρτιο του 2020 ημουν 86 κιλά,, κ τώρα ειμαι σίγουρα 84.5 κιλά (πρεπει να κοψω λιγο το φαγητό) βασικα να ξεκινησω να τρωω πάλι σωστά ειδικα αυτο το σαββατοκυριακο το γάμησα. Οποτε απο αυτιο για δυο μηνες επανερχόμαστε σε σκληρή διατροφή. Γιατι έρχεται και καλοκαίρι