Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

01-03-25

00:11
Αντε καλή μας δύναμη!Ξεκινώ και εγώ από αυριο όντως διατροφή... . Πας και προλαβω τον Ιουνιο
Απλά έχω παθει μάλλον μια ψιλό τενοντίτιδα στο χέρι και δε ξερω αν θα μπορέσω να προπονηθω όπως πρεπει. Τέλος πάντων.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.481 μηνύματα.

01-03-25

21:05
Αντε καλή μας δύναμη!
Ναι μωρέ... εμένα το χέρι σήμερα ειναι θεαματικά καλά... ελάχιστη ενόχληση.
Απο βδομάδα ή την επόμενη το πολύ θα ξεκινήσω σιγά σιγά....
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.481 μηνύματα.

02-03-25

01:41
Λοιπόν απο αύριο κομμένες οι μαλακίες..... έχω 3 μήνες... μέχρι 3/6
να πιάσω το καλύτερο physique για να βγώ παραλία
πέρυσι είχαμε κάνει καλή δουλείτσα αλλά φέτος το αφήσαμε λίγο και ξέφυγε. Δε πειράζει... σώζεται.
Τωρα ειμαι 88.5 κιλά... πέρυσι ήμουν 82-83 , κάπου εκεί θα πάω και φέτος. 5 κιλάκια θα τα χάσουμε ! Να βγούμε κορμάρες το καλοκαίρι !!!
να πιάσω το καλύτερο physique για να βγώ παραλία

πέρυσι είχαμε κάνει καλή δουλείτσα αλλά φέτος το αφήσαμε λίγο και ξέφυγε. Δε πειράζει... σώζεται.
Τωρα ειμαι 88.5 κιλά... πέρυσι ήμουν 82-83 , κάπου εκεί θα πάω και φέτος. 5 κιλάκια θα τα χάσουμε ! Να βγούμε κορμάρες το καλοκαίρι !!!
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

02-03-25

01:44
Εγώ είμαι +20 κιλά (αν όχι περισσότερα)Τωρα ειμαι 88.5 κιλά

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

02-03-25

01:46
Εγώ είμαι +20 κιλά (αν όχι περισσότερα)![]()
105 κιλά είσαι ; με ύψος ;
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

02-03-25

01:51
Λίγο πιο πάνω από 1,80 πρέπει να είμαι. Έχω να μετρήσω το ύψος μου 10 χρόνια, και τότε ήμουν 1,77105 κιλά είσαι ; με ύψος ;

Αλλά παραδόξως δεν έχω θέμα αυτοπεποίθησης όσον αφορά την εικόνα του σώματός μου (με ρούχα), γιατί με βασανίζουν άλλα, πιο σοβαρά θέματα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

02-03-25

01:53
Λίγο πιο πάνω από 1,80 πρέπει να είμαι. Έχω να μετρήσω το ύψος μου 10 χρόνια, και τότε ήμουν 1,77
Αλλά παραδόξως δεν έχω θέμα αυτοπεποίθησης όσον αφορά την εικόνα του σώματός μου (με ρούχα), γιατί με βασανίζουν άλλα, πιο σοβαρά θέματα.
Και εγω 1.80 ειμαι. Τωρα 88.5 κιλά , θέλω να πάω 83 όμως.
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.581 μηνύματα.

13-03-25

14:20
Γλυκές καλησπερίτσες 
Με ενθουσιασμό και χαρά ( είναι δωράκι γαρ, @finesse ) θα μοιραστώ το σημερινό μου σνακ.
Γιαούρτι, πρωτεΐνη (γεύση speculoos - απίθανηηηη από my protein ), βρώμη και μπανάνα.
Δεν ανακάλυψα την Αμερική, αλλά αν δοκιμάσετε αυτή την γεύση ή παρόμοια, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο πέρα από βρώμη και μπανάνα.

Με ενθουσιασμό και χαρά ( είναι δωράκι γαρ, @finesse ) θα μοιραστώ το σημερινό μου σνακ.
Γιαούρτι, πρωτεΐνη (γεύση speculoos - απίθανηηηη από my protein ), βρώμη και μπανάνα.
Δεν ανακάλυψα την Αμερική, αλλά αν δοκιμάσετε αυτή την γεύση ή παρόμοια, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο πέρα από βρώμη και μπανάνα.

06-04-25

10:46
Καλημέρες στην παρέα του fitness.

Αγαπητέ θείε δε θα σχολιάσω τον συγκεκριμένο αθλητή, μην τυχόν φάω κι εγώ καμία μήνυση (εδώ γελάμε), αλλά θα σταθώ στην ουσία του βίντεο.
Προσοχή σε ποιον εμπιστευόμαστε την υγεία, την σωματική-πνευματική ευεξία μας, καθώς επίσης και ποιον συμβουλευόμαστε σε ιατρικά ζητήματα.
Για να είμαι δίκαιος, ας αναφέρω πως παρακολουθώ κατά καιρούς αρκετούς έλληνες και μη influencers/bodybuilders/προπονητές YouTubers.
Σε θέματα υγείας όμως (πχ. τραυματισμούς, εξετάσεις αίματος κλπ.), έχω πάντα γιατρό από δίπλα μου να με κατευθύνει.
Τόσα χρόνια μέσα στα γυμναστήρια έχω ακούσει σημεία και τέρατα τόσο σε θέματα προπόνησης-διατροφής όσο και σε θέματα φαρμακολογίας. Και δυστυχώς δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια κριτική ικανότητα για να φιλτράρουν τις πληροφορίες. Ειδικά οι αρχάριοι στο χώρο που βλέπουν τον γυμνασμένο γυμναστηριακό, αλλά κατα τ΄άλλα άσχετο, συχνά παραπληροφορούνται και εν δυνάμει κινδυνεύουν. Κι αυτό συμβαίνει γιατί ο δεύτερος χρησιμοποιεί ως μέσο πειθούς την εικόνα του.
Και μιας που έφτασα μέχρι εδώ, ας γράψω μετά από τόσο καιρό και τη χθεσινή ρουτίνα μου σε ημέρα προπόνησης ποδιών.
Η φιλοσοφία της προπόνησης μου αυτή την περίοδο είναι χαμηλός όγκος-υψηλή ένταση.
Πάντα ολοκληρώνεται η προπόνηση με LISS Cardio 45 λεπτών.
Καλές προπονήσεις σε όλους, χωρίς τραυματισμούς και αναποδιές.

Υγ: Για το tracking της προπόνησης, χρησιμοποιείται η εφαρμογή FitNotes. Είναι διαμαντάκι.

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

06-04-25

10:57
Καλημέρα στην ομάδα! Ας παραθέσω και εγώ τη δική μου leg day, μετά από καιρό
Φοβερή εφαρμογή του FitNotes πραγματικά. Για 3 προπονήσεις που κάνω τη βδομάδα 2 upper, 1 πόδια, πιστεύω είναι καλό το ασκησιολόγιο για τα πόδια. Σταδιακά κάθε βδομάδα ανεβάζω λίγο κιλάή επαναλήψεις.
Φοβερή εφαρμογή του FitNotes πραγματικά. Για 3 προπονήσεις που κάνω τη βδομάδα 2 upper, 1 πόδια, πιστεύω είναι καλό το ασκησιολόγιο για τα πόδια. Σταδιακά κάθε βδομάδα ανεβάζω λίγο κιλάή επαναλήψεις.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

06-04-25

11:25
Καλημέρες στην παρέα του fitness.
Αγαπητέ θείε δε θα σχολιάσω τον συγκεκριμένο αθλητή, μην τυχόν φάω κι εγώ καμία μήνυση (εδώ γελάμε), αλλά θα σταθώ στην ουσία του βίντεο.
Προσοχή σε ποιον εμπιστευόμαστε την υγεία, την σωματική-πνευματική ευεξία μας, καθώς επίσης και ποιον συμβουλευόμαστε σε ιατρικά ζητήματα.
Για να είμαι δίκαιος, ας αναφέρω πως παρακολουθώ κατά καιρούς αρκετούς έλληνες και μη influencers/bodybuilders/προπονητές YouTubers.
Σε θέματα υγείας όμως (πχ. τραυματισμούς, εξετάσεις αίματος κλπ.), έχω πάντα γιατρό από δίπλα μου να με κατευθύνει.
Τόσα χρόνια μέσα στα γυμναστήρια έχω ακούσει σημεία και τέρατα τόσο σε θέματα προπόνησης-διατροφής όσο και σε θέματα φαρμακολογίας. Και δυστυχώς δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια κριτική ικανότητα για να φιλτράρουν τις πληροφορίες. Ειδικά οι αρχάριοι στο χώρο που βλέπουν τον γυμνασμένο γυμναστηριακό, αλλά κατα τ΄άλλα άσχετο, συχνά παραπληροφορούνται και εν δυνάμει κινδυνεύουν. Κι αυτό συμβαίνει γιατί ο δεύτερος χρησιμοποιεί ως μέσο πειθούς την εικόνα του.
Και μιας που έφτασα μέχρι εδώ, ας γράψω μετά από τόσο καιρό και τη χθεσινή ρουτίνα μου σε ημέρα προπόνησης ποδιών.
Η φιλοσοφία της προπόνησης μου αυτή την περίοδο είναι χαμηλός όγκος-υψηλή ένταση.
Πάντα ολοκληρώνεται η προπόνηση με LISS Cardio 45 λεπτών.
Καλές προπονήσεις σε όλους, χωρίς τραυματισμούς και αναποδιές.
Υγ: Για το tracking της προπόνησης, χρησιμοποιείται η εφαρμογή FitNotes. Είναι διαμαντάκι.
Ο Αλιμπακης δε παιζεται εντάξει όταν λέει ότι τα φάρμακα δεν σου δημιουργουν προβληματα. Και οπως σωστά ανέφεραν τα δυο παιδια όταν έχεις θέματα τεστοστερόνης δεν υπάρχει θέμα να χορηγείται εξωγενως. Κάποιοι άνθρωποι έχουν υπογαναδισμο που οδηγεί και σε κατάθλιψη αλλά τώρα να βγαίνεις και να λες οτι με τα στεροειδη δεν θα χεις θέματα περισσοτερα απο κάποιον που τρώει σαβουρα είναι τρομακτική πλανη.
Όλοι του χώρου έχουν εμφανίσει προβληματα από τη μακροχρόνια χρήση αναβολικών ουσιών.
Υπέρταση
Καρδιοπαθειες
Νεφρικές βλάβες
Είναι μόνο μερικά από αυτά.
Ο Μαγκος τα χει πει... Και άλλοι. Γνωστά ονόματα του χώρου.
Ο Αλιμπακης ακόμη ειναι πιτσιρικας.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

06-04-25

15:28
Αυτή εχει κράτηση ;;;
Αυτή έχει κωλαρα!

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

10-04-25

23:07
mp4: VID_20250410_185906(0).mp4
Visit this link to play the video: VID_20250410_185906(0).mp4

Σημερινή προπονηση παγκο 70 κιλά για 10
Εντάξει δε κάνω πληρες ευρος κίνησης γιατί δυστυχώς έχω ένα θεματακι στον αριστερό ώμο. Θα κάνω μια μαγνητική να δω τι είναι.
Όποτε δε φόρτωσα και κιλά σήμερα... Ίσως την άλλη φορά βάλω 80 ως εκεί.
Γαμωτο... Σε κανένα άλλο σημείο δεν έχω κανένα θέμα. Μόνο αριστερά στο χέρι εκεί που ενώνει ό θωρακικος με τον ώμο. Πρέπει να ειναι ο κορακοβραχιονιος.
Θα το δουμε.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

16-04-25

18:46
no greek tsureki, όχι ψωμί με μέλι.
Ανακάτεψα 1 scoop πρωτείνη σε νερό και το ήπια.
Το μόνο κακό ότι είναι γεύση φράουλα που δεν τρελαίνομαι.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

16-04-25

18:54
Δεν σε πήγε τσιρλιπιπί;Ανακάτεψα 1 scoop πρωτείνη σε νερό και το ήπια.

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

16-04-25

19:51
Όχι γιατί να με πάει;Δεν σε πήγε τσιρλιπιπί;![]()

Σε νερό διαλύεται, για την Iso-whey protein μιλάμε.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

16-04-25

23:22
Μια ερώτηση έχω, αν δε ασχολείσαι με τη γυμναστική γιατί να πιεις σκόνη πρωτεΐνης; Θα μπορούσες να φας ένα γιαούρτι στραγγιστο 2% όπου έχει 10-20 γραμμάρια πρωτεΐνης.no greek tsureki, όχι ψωμί με μέλι.
Scandal
Διαχειριστής

16-04-25

23:25
Κανονικά την έχω για μετά από κάθε γυμναστική (την ελάχιστη που κανω). Απλά σήμερα έτυχε να το πιω σαν ρόφημα αντι για καφέ και προς αντικατάσταση του τσουρεκιου που θα έτρωγα.Μια ερώτηση έχω, αν δε ασχολείσαι με τη γυμναστική γιατί να πιεις σκόνη πρωτεΐνης; Θα μπορούσες να φας ένα γιαούρτι στραγγιστο 2% όπου έχει 10-20 γραμμάρια πρωτεΐνης.
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.

17-04-25

08:28
Αν σ' αρέσει για τη γεύση (να τη βάλεις στο γιαούρτι, στα δημητριακά κτλ), τότε μια χαρά. Αν την παίρνεις μόνο και μόνο για τη γυμναστική, θα έλεγα πως, σ' αυτή τη φάση, δεν σου χρειάζεται. Το λέω για να μην μπαίνεις σε περιττά έξοδα, όχι για κάποιον άλλον λόγο.Κανονικά την έχω για μετά από κάθε γυμναστική (την ελάχιστη που κανω). Απλά σήμερα έτυχε να το πιω σαν ρόφημα αντι για καφέ και προς αντικατάσταση του τσουρεκιου που θα έτρωγα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Ilma
- fourkaki
- Kate1914
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Reader
- Scandal
- Varus
- fockos
- Unboxholics
- Wonderkid
- Joji
- Memetchi
- chester20080
- rafaela11
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- touvlo
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.