Καλημέρες στην παρέα του fitness.
Αγαπητέ θείε δε θα σχολιάσω τον συγκεκριμένο αθλητή, μην τυχόν φάω κι εγώ καμία μήνυση (εδώ γελάμε), αλλά θα σταθώ στην ουσία του βίντεο.
Προσοχή σε ποιον εμπιστευόμαστε την υγεία, την σωματική-πνευματική ευεξία μας, καθώς επίσης και ποιον συμβουλευόμαστε σε ιατρικά ζητήματα.
Για να είμαι δίκαιος, ας αναφέρω πως παρακολουθώ κατά καιρούς αρκετούς έλληνες και μη influencers/bodybuilders/προπονητές YouTubers.
Σε θέματα υγείας όμως (πχ. τραυματισμούς, εξετάσεις αίματος κλπ.), έχω πάντα γιατρό από δίπλα μου να με κατευθύνει.
Τόσα χρόνια μέσα στα γυμναστήρια έχω ακούσει σημεία και τέρατα τόσο σε θέματα προπόνησης-διατροφής όσο και σε θέματα φαρμακολογίας. Και δυστυχώς δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια κριτική ικανότητα για να φιλτράρουν τις πληροφορίες. Ειδικά οι αρχάριοι στο χώρο που βλέπουν τον γυμνασμένο γυμναστηριακό, αλλά κατα τ΄άλλα άσχετο, συχνά παραπληροφορούνται και εν δυνάμει κινδυνεύουν. Κι αυτό συμβαίνει γιατί ο δεύτερος χρησιμοποιεί ως μέσο πειθούς την εικόνα του.
Και μιας που έφτασα μέχρι εδώ, ας γράψω μετά από τόσο καιρό και τη χθεσινή ρουτίνα μου σε ημέρα προπόνησης ποδιών.
Η φιλοσοφία της προπόνησης μου αυτή την περίοδο είναι χαμηλός όγκος-υψηλή ένταση.
Πάντα ολοκληρώνεται η προπόνηση με LISS Cardio 45 λεπτών.
Καλές προπονήσεις σε όλους, χωρίς τραυματισμούς και αναποδιές.
Υγ: Για το tracking της προπόνησης, χρησιμοποιείται η εφαρμογή FitNotes. Είναι διαμαντάκι.