Fitness Thread!

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.609 μηνύματα.
Λενωωω που είσαι βρε ψυχή ?τι κανειςςς ?

Ούτε και εγώ ξέρω τι έπαθα δεν ξέρω αν ήταν ψύξη ,στρες ή απ' το γυμναστήριο.Αλλα είχα πόνο στην πλάτη ,ωμοπλάτη που έμοιαζε σαν ψύξη στην αρχή ...αλλά τελικά κράτησε 2.5μηνες ( οπότε ίσως ναην ήταν ψύξη)

Τώρα όλα καλά ,είμαι όπως πριν
Χαίρομαι πολύ που όλα είναι πάλι καλά.
Θυμάμαι και γω πριν 3-4 χρόνια που είχα χτυπήσει τον τένοντα του δεξιού ώμου και είχα ταλαιπωρηθεί πολύ και ακόμα και τώρα πού και πού με ενοχλεί.

Μια χαρά είμαι και γω.:)

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.
Καλημέρα στην ομάδα! Έχω παρατηρήσει πως στο στήθος (κυρίως), ζορίζομαι πολύ να βγάλω τη 1η επανάληψη όταν αυξάνω κιλά. Αν βγει η 1η, μετά,κάνω 10-12 επαναλήψεις άνετα σχετικά. Ξέρετε πού μπορεί να οφείλεται αυτό και αν έχει να κάνει με την ταχυδύναμη; Και τι μπορώ να κάνω;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πες ότι τώρα βάζεις αυτές της σημειώσεις .Την επόμενη φορά τις ξαναγράψεις ? ή υπάρχει τρόπος να κρατάει logs και απλά να μεταβάλει τις τιμές σε κιλά ρεπς κλπ και να βλέπεις πως έχει αλλάξει
Κρατάει logs και ιστορικό της άσκησης

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.856 μηνύματα.
Κρατάει logs και ιστορικό της άσκησης
Και που το βλέπεις αυτό ?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Χαίρομαι πολύ που όλα είναι πάλι καλά.
Θυμάμαι και γω πριν 3-4 χρόνια που είχα χτυπήσει τον τένοντα του δεξιού ώμου και είχα ταλαιπωρηθεί πολύ και ακόμα και τώρα πού και πού με ενοχλεί.

Μια χαρά είμαι και γω.:)
Αυτό διάβαζα και εγώ τώρα που οργανώνω τα βιβλία της σχολής μου και τα ανοίγω τώρα ...ίσως οφείλεται σε τένοντα ,ίσως να τον τραυμάτισα

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.609 μηνύματα.
Αυτό διάβαζα και εγώ τώρα που οργανώνω τα βιβλία της σχολής μου και τα ανοίγω τώρα ...ίσως οφείλεται σε τένοντα ,ίσως να τον τραυμάτισα
Μου είχε προτείνει τότε ο γιατρός, να μου κάνει ένεση κορτιζόνης στον τένοντα και δεν είχα δεχτεί. Το άφησα να περάσει μόνο του. Δεν ξέρω αν έκανα καλά επειδή άργησε πολύ η αποθεραπεία του.

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 847 μηνύματα.
Πιστεύω ότι κάθε φάση της ζωής έχει την δική της εγυμναση ....ποτε πρέπει να κάνεις βάρη για να αναπτύξεις μύες και τα οστά , πότε καρδιαγγειακή άσκηση για την καρδιά ,ποτέ ασκήσεις ισορροπίας κλπ
Όλα είναι χρειαζούμενα, επειδή η κάθε μορφή άσκησης θα σου δώσει και κάτι διαφορετικό. Απλά σε κάθε ηλικία, τυχόν προβλήματα υγείας κτλ προσαρμόζουμε ανάλογα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια