element skate
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Τελικά έβαλα αυτό https://chrome.google.com/extensions/detail/ffmdedmghpoipeldijkdlcckdpempkdi?hl=en
Άγγελος
Επιφανές μέλος

και σταθερη ταχυτητα..Έχει όμως ταχύτητα !
ο firefox αλλοτε ειναι αστραπη και αλλοτε κολλαει και δεν ανοιγει σελιδες..
ενω ο chrome ανοιγει παντα με μια καλη ταχυτητα..και δεν κρασσαρει..
κανω dowload μεγαλων αρχειων με chrome γιατι το firefox εχει κρασαρει συχνα και εχω χασει το αρχειο..
ο chrome εχει τη σιγουρια που δεν εχει το firefox..
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

οχι,,σερνεται συνεχεια σε linux..Για κάποιο λόγο πάντως ο firefox σε linux δεν εμφανίζει αυτά τα κολλήματα που αναφέρετε.
ασε,,ουτε συγκριση ..
σε firefox win ολα τρεχουν σα νερακι..
σε ubuntu firefox ακομα και η κύλιση κολλαει.
η μερα με τη νυχτα..
maria_lulu
Επιφανές μέλος

koum
Πολύ δραστήριο μέλος

οχι,,σερνεται συνεχεια σε linux..
ασε,,ουτε συγκριση ..
σε firefox win ολα τρεχουν σα νερακι..
σε ubuntu firefox ακομα και η κύλιση κολλαει.
η μερα με τη νυχτα..
Παίζει να είσαι ο μοναδικός που ακούω να λέει κάτι τέτοιο. Ποια έκδοση ubuntu έχεις εγκατεστημένη;
Ο google chrome ειναι παρα πολυ γρηγορας και ευχαριστος, αλλα δεν εχει ολες τις δυνατοτητες του ε-στεκι.
Αν θες, γίνε λίγο πιο συγκεκριμένη όσον αφορά τις δυνατότητες του ε-στεκι που μένουν αναξιοποίητες από τον chrome...
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Παίζει να είσαι ο μοναδικός που ακούω να λέει κάτι τέτοιο. Ποια έκδοση ubuntu έχεις εγκατεστημένη;
Αν θες, γίνε λίγο πιο συγκεκριμένη όσον αφορά τις δυνατότητες του ε-στεκι που μένουν αναξιοποίητες από τον chrome...
Δεν εχει το γρηγορο επεξεργαστη...

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος

το google chrome είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει.δεν έχω κανένα παράπονο ,είναι καταπληκτικό,παρόλο που μερικοί λένε ότι το mozilla είναι το καλύτερο,εμένα δεν μου αρέσει.
Ουτε εμενα μου αρεσει, αλλα ειμαι αναγκασμενη να το χρησιμοποιω

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

Ουτε εμενα μου αρεσει, αλλα ειμαι αναγκασμενη να το χρησιμοποιω(Δειχνει καλυτερα το ε-στεκι [γρηγορος επεξεργαστης]) Τοσο καιρο χρησιμοποιουσα το google chrome και τωρα τελευταια αρχισα να χρησιμοποιω το mozilla.Το google chrome ειναι καλυτερο απο ολα
![]()
εντάξει και το mozilla καλό είναι,το χειρότερο από όλα είναι το internet explorer,είναι πραγματικά για ...... δεν συνεχίζω γιατί έφαγα είδη μπαν και παραβιάσεις του όρου 3 ,μην φάω πάλι..χαχαχααχα

Subject to change
e-steki.gr Founder

Το βέβαιο είναι ότι ο Internet Explorer είναι ο χειρότερος, αν και με την έκδοση 9 κάαπως πάει να τους φτάσει (αλλά έχει δρόμο ακόμα).
worshipperjesus
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο IE6 είναι χριστιανικός browser, διότι οι πονοκέφαλοι που προκαλεί στους developer, απομακρύνουν από το κυνήγι της ηδονής.
Neraida
Επιφανές μέλος

Ο Internet Explorer 6 είναι ο καλύτερος διότι προωθεί την παιδεία των Web Developer, αφού δυσκολεύει σημαντικά το έργο τους.
Ο IE6 είναι χριστιανικός browser, διότι οι πονοκέφαλοι που προκαλεί στους developer, απομακρύνουν από το κυνήγι της ηδονής.
Μεταξυ μας...μπορει developer να μην ειμαι, ομως και τα νευρα μου κροσια κανει και πονοκεφαλους μου δημιουργει...αλλα το κυνηγι της ηδονης δεν εχει στοπ (ξερεις ειναι σαν τα πατατακια που μετα το ποπ no stop)!

Ευτυχως δλδ που δεν ειμαι developer!

μικρή γοργόνα
Νεοφερμένο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

και δες τι θα κανει,,αλλιως δες αν ρυθμιζεται το προγραμμα για αλλο προγραμμα..
μικρή γοργόνα
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.