dooo
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω γμτ απο τοτε που ξεκινησα τα αντισυλληπτικα κλαιω με το παραμικρο! Ειδικα σε ταινιες, εχω γινει απειρες φορες ρεζιλι στο σινεμα. Σε τσακωμους, προσπαθω να το συγκρατω, γιατι μου φαινεται ανεντιμο απο τη στιγμη που μολις δει ο αλλος δακρυ, του εχουν φυγει τα νευρα και με εχει παρει αγκαλια. Ειναι σαν να τον αναγκαζω να το ξεχασει.
ιο ιο τι σχεση εχουν τα αντισυλληπτικα με το κλαμα;

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

ιο ιο τι σχεση εχουν τα αντισυλληπτικα με το κλαμα;![]()
προφανως θα εννοει οτι λογω υψηλων ορμονων κλαιει...

io-io
Διάσημο μέλος

προφανως θα εννοει οτι λογω υψηλων ορμονων κλαιει...![]()
Νι, αυτο, τις ορμονες μου μεσα!
Απλα γενικα εγω, πριν αδιαθετησω, βαραγανε οι ορμονες μου κοκκινο και εκλαιγα για το οτιδηποτε. Τωρα ειναι πιο γενικο το φαινομενο.

Vkey
Επιφανές μέλος

Πλέον κλαίω σπάνια!

Μμμ...αλλά μία φορά το μήνα πριν την περίοδο ρίχνω ένα κλάμα... και δεν χρειάζεται καν να υπάρχει κάτι που με ενοχλεί... καλά αν υπάρχει...εκεί ξεσπώ, κλαίω για ένα ολόκληρο χρόνο...αλλά ξέρω ότι είναι οι ηλίθιες ορμόνες μου

Nana
Δραστήριο μέλος

Για προβληματάκια στις σχέσεις κλαίω μόνο αν είμαι λίγο πριν την περίοδο ή αν είμαι φορτωμένη και πάλι από άλλα πράγματα ή αν χωρίσω

Πάντως και εγώ έχω παρατηρήσει ότι με τα αντισυλληπτικά, λίγο πριν την περίοδο γίνομαι υπερευαίσθητη... ενώ τώρα που τα έχω κόψει λίγο καιρό, δε χαμπαριάζω και πολλά

Παλιά πάντως ήμουν πολύ σκληρό παιδάκι και ντρεπόμουν να κλάψω ακόμα και όταν ήμουν μόνη μου... Μετά ξαφνικά άλλαξα

truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

όχι...δεν κλαίω εύκολα... πράγμα που είναι κακό για τη σιλουέτα μου...
Κι εγώ που κλαίω εύκολα μη νομίζεις, στα ίδια κιλά είμαι...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Poniro Ksotikouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για κανονικό κλάμα, μόνο όταν έχω ΠΟΛΛΑ νεύρα σε πολύ συγκεκριμένα θέματα. Κάπως δύσκολα δηλαδή, και δυστυχώς, γιατί το βρίσκω λυτρωτικό, ανακουφιστικό.
Μου φαίνεται πως το θέμα είναι λίγο taboo για τους άνδρες, αφού έπρεπε να φτάσει 3 σελίδα για να απαντήσουν κάποιοι.

adespoto
Περιβόητο μέλος

Πάντα όταν ήμουν μικρή και τα έβρισκα λίγο σκούρα έβαζα τα κλάματα. Θυμάμαι τη μητέρα μου να γελάει και να λέει στους άλλους πώς έκανα. Πραγματικά ακόμα και τώρα αισθάνομαι άσχημα γι αυτό... Στην εφηβεία υποκρινόμουν οτι καμιά ταινία δε με έκανε να κλάψω και γενικά έκλαιγα μόνο όταν ήμουν μόνη. Κάτι τέτοιο κάνω και τώρα αλλά σε μικρότερο βαθμό...
X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γλυκα
Νεοφερμένο μέλος

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Σίγουρα το θεωρώ έλλάτωμα και προσπαθώ να το καταπολεμίσω...
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αρκετα συχνα δυστυχως... Εδω και 5 μηνες συνεχως...Ο λογος χωρισμος...Να παω στο γιατρο?
Δεν χρειαζεται, θα περασει. Ολοι το παθαινουν καποια στιγμη.

*marouli*
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Όχι οτι δεν στεναχωριέμαι πάντως
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Η μόνη περίπτωση που δεν κρατιέμαι μπροστά σε άλλους,είναι σε ταινίες..(έχω φάει ρεζιλίκια εγώ που με "βλέπετε" στο σινεμά...

.. αλλά γενικότερα,θεωρώ ότι το κλάμα είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και εγώ τουλάχιστον, προτιμώ να κλαίω ιν πράιβετ..και το γ@μ@το είναι,ότι ακριβώς επειδή οι άλλοι δεν με βλέπουν να κλαίω εύκολα,μ'έχουν και γι'αναίσθητη..!

Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης τα κλάματα με πιάνουν όταν τσακώνομαι...Από τα νεύρα μου δηλαδή...Στην προσπάθειά μου να αποδείξω ότι έχω δίκιο από τα νεύρα βάζω τα κλάματα...Και όχι τίποτα άλλο...αλλά χάνω και το δίκιο μου και τότε νευριάζω ακόμα πιο πολύ..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.