timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 23:31 Ο timonierhs: #101 15-08-13 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Νομίζω ότι από όσα γράφηκαν, προκύπτει ότι οι γυναίκες κλαίνε πολύ πιο εύκολα από τους άντρες. Θα αναφέρω δύο περιστατικά κλάματος κοριτσιών που μου έκαναν εντύπωση. 1) Τρίτη λυκείου, Πενταήμερη : Πήγαμε τον Απρίλιο (και όχι στην ξενέρα του χειμώνα). Αεροδρόμιο για την επιστροφή. Όλα τα κορίτσια αρχίζουν τους μεταξύ τους αποχαιρετισμούς, καθώς σε λίγες μέρες αρχίζουν οι παναλλήνιες και θα χαθούμε. Αγκαλιάζονται δυο-δυο, τρεις-τρεις (ή και περισσότερες) "Δεν θα χωριστούμε ποτέ", "friends for ever" και κλάμα, κλάμα, κλάμα. Εμείς τα αγόρια, απλά κοιτάζαμε. (Έχω και φωτογραφίες). 2) Πέθανε μια γρια δίπλα στο σπίτι μου 195 ετών. Περάσαμε με τη μητέρα μου να συλλυπηθούμε. Ήταν εκεί μια γνωστή μου κοπέλα 17 χρονών (τότε) που έκλαιγε γοερά, με λυγμούς και αναφιλητά. Απόρησα και ρώτησα ένα άλλο κορίτσι "Καλά, τόσο την αγαπούσε την κυρία Τασία η Αμαλία?" για να πάρω ψυθιριστά την απάντηση "Ναι, καλά. Χώρισε με το γκόμενο και επειδή δεν θα μπορούσε να κλαίει σπίτι της, ήρθε να κλάψει εδώ που δεν θα την παρεξηγήσει κανείς". Υ.Γ. Σκέφτηκα και άλλη μια περίπτωση, αλλά μάλλον θα την κάνω ξεχωριστό θέμα. Click για ανάπτυξη... Σκληροί Άντρακλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 23:50 Η CiNeFiL έγραψε: #102 15-08-13 23:50 με το 2ο σκηνικό του Δια ελιωσα,τι σκέφτηκε η τυπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2013 στις 05:29 Ο Dimitris_SM: #103 16-08-13 05:29 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τρίτη λυκείου, Πενταήμερη : Πήγαμε τον Απρίλιο (και όχι στην ξενέρα του χειμώνα). Αεροδρόμιο για την επιστροφή. Όλα τα κορίτσια αρχίζουν τους μεταξύ τους αποχαιρετισμούς, καθώς σε λίγες μέρες αρχίζουν οι πανελλήνιες και θα χαθούμε. Αγκαλιάζονται δυο-δυο, τρεις-τρεις (ή και περισσότερες) "Δεν θα χωριστούμε ποτέ", "friends for ever" και κλάμα, κλάμα, κλάμα. Εμείς τα αγόρια, απλά κοιτάζαμε. (Έχω και φωτογραφίες). Click για ανάπτυξη... χαχαχα..Μετα απο 3 μηνες οι μισες δεν θα χουν κρατησει επαφη και οι αλλες μισες θα ναι τσακωμενες ενω τα αγορια θα χουν κρατησει τις παρεες τους κανονικα.Τελικα αυτο ειναι παγκοσμιο φαινομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staza13 Νεοφερμένο μέλος Η staza13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2013 στις 14:11 Η staza13 έγραψε: #104 16-08-13 14:11 Ναι...βουρκώνω με το παραμικρό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2013 στις 15:26 Η Gate4 έγραψε: #105 16-08-13 15:26 Και εγώ έχω θέμα με το κλάμα. Προσπαθώ να το αποφεύγω δεν ξέρω και γενικά δεν κλαίω εύκολα.. Μπορεί να κλάψω μόνο όταν έχω φτάσει στο αμήν από τα νεύρα μου. Η μόνη περίπτωση που έκλαψα από στεναχώρια ήταν στην κηδεία του παππού μου (αλλά άλλη ιστορία αυτό ) Από χαρά/συγκίνηση δεν μπορώ να κλάψω το βρίσκω αστείο να βλέπω άτομα να κλαίνε για αυτό το λόγο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Τρίτη λυκείου, Πενταήμερη : Πήγαμε τον Απρίλιο (και όχι στην ξενέρα του χειμώνα). Αεροδρόμιο για την επιστροφή. Όλα τα κορίτσια αρχίζουν τους μεταξύ τους αποχαιρετισμούς, καθώς σε λίγες μέρες αρχίζουν οι πανελλήνιες και θα χαθούμε. Αγκαλιάζονται δυο-δυο, τρεις-τρεις (ή και περισσότερες) "Δεν θα χωριστούμε ποτέ", "friends for ever" και κλάμα, κλάμα, κλάμα. Εμείς τα αγόρια, απλά κοιτάζαμε. (Έχω και φωτογραφίες). Click για ανάπτυξη... Τι με θύμησες τώρα Όταν γυρνούσαμε από την 6ήμερη και μεις ήταν ένα παιδί που είχε ένα θέμα και δεν τον άφηναν να μπει στην Ελλάδα. Ήταν κάποια κορίτσια που δεν ξέρω ρε γαμώτο τόση στεναχώρια πια και κλαίγανε με λυγμούς. Νταξ και γω το λυπήθηκα το παιδί που θα μενε εκεί αλλά όχι και έτσι.. Περιττό να πω ότι μόλις τις είδα είχα λιώσει στα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2013 ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2013 στις 15:49 Η ανατολή έγραψε: #106 16-08-13 15:49 Κλαίω αρκετά εύκολα αλλά αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος για μένα. Ορισμένοι άνθρωποι και ορισμένες καταστάσεις μπορούν να με κάνουν να μην σταματάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2013 στις 23:03 Η danopfin95: #107 18-08-13 23:03 κλαιω πραγματικα πολυ σπανια...δηλαδη υπαρχουν στιγμες που μπορει να ειμαι σε μεγαλη μελαγχολια και στεναχωρια και να μη κυλησει το δακρυ...δε ξερω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2013 στις 20:32 Ο Βλα έγραψε: #108 20-08-13 20:32 Φτάνω εύκολα σε σημείο να βουρκώσω, αλλά για να κλάψω με δάκρυα σπασμούς κλπ πολύ σπάνια. Τελευταία φορά που θυμάμαι ήμουν Α' Λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κυνικός Νεοφερμένο μέλος Ο Κυνικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Ο Κυνικός έγραψε: #109 30-08-13 23:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: οταν εχω ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ και οταν νιωθω οτι με υποτιμουν.. Click για ανάπτυξη... Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 23:47 Η Emilouko έγραψε: #110 30-08-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Κυνικός: Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Click για ανάπτυξη... Εκείνη τη στιγμή δε νομίζω ότι μπορείς να χαρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 11:04 Η Dreamer_SW: #111 15-07-18 11:04 Είμαι τρομερά ευαίσθητη σε σημείο που όσο πανέμορφο και γλυκό είναι να είναι κάποιος ευαίσθητος τόσο άσχημο είναι όταν κάποιος είναι υπερβολικά ευαίσθητος. Μπορώ να βάλω τα κλάματα βλέποντας μία ταινία είτε ακόμα διαβάζοντας ένα βιβλίο, όταν τύχει και μου ζητήσουν ή ζητήσω συγγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 12:55 Η RafAspa94: #112 15-07-18 12:55 Είμαι αρκετά ευαίσθητη μπορώ να πω . Μπορώ να κλάψω από ένα ασήμαντο γεγονός μέχρι κάποιον καβγά άσχετα αν φταίω ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 14:51 Ο American Economist: #113 15-07-18 14:51 Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:05 Ο Guest 991793: #114 15-07-18 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου μού έχει δείξει ότι αυτοί που το λένε αυτό είναι συνήθως οι πιο ευαίσθητοι. Η ευαισθησία δεν είναι κακό πράγμα, μην σας πω ότι είναι απαραίτητη. Αρκεί να συνδυάζεται με την λογική. Ένας ψυχικά υγιής άνθρωπος συνδυάζει την λογική και το συναίσθημα. Το να κλαίει κάποιος/α με το παραμικρό —άσχετα με το φύλο— καταντάει κουραστικό. Τότε μιλάμε για υπερευαίσθητους[FONT=Verdana, sans-serif]·[/FONT] η υπερευαισθησία είναι ελάττωμα. Μιλώντας προσωπικά, είμαι ευαίσθητος άνθρωπος — ποτέ δεν το έκρυψα, δεν έχω τέτοιο ταμπού. Αν κλαίω εύκολα; Η απάντηση είναι «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:39 Ο American Economist: #115 15-07-18 16:39 Όχι δεν είναι ευαίσθητος.Βασικα δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι γιατί στην κοινωνία δεν επιβιώνουν οι ευαίσθητοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 18:05 Η Zilda έγραψε: #116 15-07-18 18:05 Έχω πολλες ευαισθησίες και στεναχωριέμαι συχνά αλλά δεν φτάνω και σε σημείο κλάματος. Κλαίω σπάνια θα λεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:06 Η Aleksa έγραψε: #117 17-07-18 03:06 Παλιά -και δεν εννοώ φυσικά όταν ήμουν βρέφος- έκλαιγα σχετικά εύκολα, πλέον όχι. Αλλά η ευαισθησία ενίοτε δεν είναι και ανάλογη με τη συχνότητα ή την ευκολία να ξεσπά κάποιος σε ποταμούς δακρύων. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:45 Ο Guest 092312: #118 17-07-18 03:45 ^ Aκριβώς το αντίθετο. Από εκεί που έκλαιγα ελάχιστες φορές το χρόνο, τελευταία συγκινούμαι με τα πιο άκυρα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 06-06-24 23:47 Τον τελευταίο καιρό το έχω παρά κάνει. Έχω γίνει υπερευαίσθητη και δεν ξέρω τι φταίει, πού οφείλεται και πώς θα φύγει.. Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Νομίζω ότι από όσα γράφηκαν, προκύπτει ότι οι γυναίκες κλαίνε πολύ πιο εύκολα από τους άντρες. Θα αναφέρω δύο περιστατικά κλάματος κοριτσιών που μου έκαναν εντύπωση. 1) Τρίτη λυκείου, Πενταήμερη : Πήγαμε τον Απρίλιο (και όχι στην ξενέρα του χειμώνα). Αεροδρόμιο για την επιστροφή. Όλα τα κορίτσια αρχίζουν τους μεταξύ τους αποχαιρετισμούς, καθώς σε λίγες μέρες αρχίζουν οι παναλλήνιες και θα χαθούμε. Αγκαλιάζονται δυο-δυο, τρεις-τρεις (ή και περισσότερες) "Δεν θα χωριστούμε ποτέ", "friends for ever" και κλάμα, κλάμα, κλάμα. Εμείς τα αγόρια, απλά κοιτάζαμε. (Έχω και φωτογραφίες). 2) Πέθανε μια γρια δίπλα στο σπίτι μου 195 ετών. Περάσαμε με τη μητέρα μου να συλλυπηθούμε. Ήταν εκεί μια γνωστή μου κοπέλα 17 χρονών (τότε) που έκλαιγε γοερά, με λυγμούς και αναφιλητά. Απόρησα και ρώτησα ένα άλλο κορίτσι "Καλά, τόσο την αγαπούσε την κυρία Τασία η Αμαλία?" για να πάρω ψυθιριστά την απάντηση "Ναι, καλά. Χώρισε με το γκόμενο και επειδή δεν θα μπορούσε να κλαίει σπίτι της, ήρθε να κλάψει εδώ που δεν θα την παρεξηγήσει κανείς". Υ.Γ. Σκέφτηκα και άλλη μια περίπτωση, αλλά μάλλον θα την κάνω ξεχωριστό θέμα. Click για ανάπτυξη... Σκληροί Άντρακλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 23:50 Η CiNeFiL έγραψε: #102 15-08-13 23:50 με το 2ο σκηνικό του Δια ελιωσα,τι σκέφτηκε η τυπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2013 στις 05:29 Ο Dimitris_SM: #103 16-08-13 05:29 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τρίτη λυκείου, Πενταήμερη : Πήγαμε τον Απρίλιο (και όχι στην ξενέρα του χειμώνα). Αεροδρόμιο για την επιστροφή. Όλα τα κορίτσια αρχίζουν τους μεταξύ τους αποχαιρετισμούς, καθώς σε λίγες μέρες αρχίζουν οι πανελλήνιες και θα χαθούμε. Αγκαλιάζονται δυο-δυο, τρεις-τρεις (ή και περισσότερες) "Δεν θα χωριστούμε ποτέ", "friends for ever" και κλάμα, κλάμα, κλάμα. Εμείς τα αγόρια, απλά κοιτάζαμε. (Έχω και φωτογραφίες). Click για ανάπτυξη... χαχαχα..Μετα απο 3 μηνες οι μισες δεν θα χουν κρατησει επαφη και οι αλλες μισες θα ναι τσακωμενες ενω τα αγορια θα χουν κρατησει τις παρεες τους κανονικα.Τελικα αυτο ειναι παγκοσμιο φαινομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staza13 Νεοφερμένο μέλος Η staza13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2013 στις 14:11 Η staza13 έγραψε: #104 16-08-13 14:11 Ναι...βουρκώνω με το παραμικρό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2013 στις 15:26 Η Gate4 έγραψε: #105 16-08-13 15:26 Και εγώ έχω θέμα με το κλάμα. Προσπαθώ να το αποφεύγω δεν ξέρω και γενικά δεν κλαίω εύκολα.. Μπορεί να κλάψω μόνο όταν έχω φτάσει στο αμήν από τα νεύρα μου. Η μόνη περίπτωση που έκλαψα από στεναχώρια ήταν στην κηδεία του παππού μου (αλλά άλλη ιστορία αυτό ) Από χαρά/συγκίνηση δεν μπορώ να κλάψω το βρίσκω αστείο να βλέπω άτομα να κλαίνε για αυτό το λόγο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Τρίτη λυκείου, Πενταήμερη : Πήγαμε τον Απρίλιο (και όχι στην ξενέρα του χειμώνα). Αεροδρόμιο για την επιστροφή. Όλα τα κορίτσια αρχίζουν τους μεταξύ τους αποχαιρετισμούς, καθώς σε λίγες μέρες αρχίζουν οι πανελλήνιες και θα χαθούμε. Αγκαλιάζονται δυο-δυο, τρεις-τρεις (ή και περισσότερες) "Δεν θα χωριστούμε ποτέ", "friends for ever" και κλάμα, κλάμα, κλάμα. Εμείς τα αγόρια, απλά κοιτάζαμε. (Έχω και φωτογραφίες). Click για ανάπτυξη... Τι με θύμησες τώρα Όταν γυρνούσαμε από την 6ήμερη και μεις ήταν ένα παιδί που είχε ένα θέμα και δεν τον άφηναν να μπει στην Ελλάδα. Ήταν κάποια κορίτσια που δεν ξέρω ρε γαμώτο τόση στεναχώρια πια και κλαίγανε με λυγμούς. Νταξ και γω το λυπήθηκα το παιδί που θα μενε εκεί αλλά όχι και έτσι.. Περιττό να πω ότι μόλις τις είδα είχα λιώσει στα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2013 ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2013 στις 15:49 Η ανατολή έγραψε: #106 16-08-13 15:49 Κλαίω αρκετά εύκολα αλλά αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος για μένα. Ορισμένοι άνθρωποι και ορισμένες καταστάσεις μπορούν να με κάνουν να μην σταματάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2013 στις 23:03 Η danopfin95: #107 18-08-13 23:03 κλαιω πραγματικα πολυ σπανια...δηλαδη υπαρχουν στιγμες που μπορει να ειμαι σε μεγαλη μελαγχολια και στεναχωρια και να μη κυλησει το δακρυ...δε ξερω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2013 στις 20:32 Ο Βλα έγραψε: #108 20-08-13 20:32 Φτάνω εύκολα σε σημείο να βουρκώσω, αλλά για να κλάψω με δάκρυα σπασμούς κλπ πολύ σπάνια. Τελευταία φορά που θυμάμαι ήμουν Α' Λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κυνικός Νεοφερμένο μέλος Ο Κυνικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Ο Κυνικός έγραψε: #109 30-08-13 23:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: οταν εχω ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ και οταν νιωθω οτι με υποτιμουν.. Click για ανάπτυξη... Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 23:47 Η Emilouko έγραψε: #110 30-08-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Κυνικός: Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Click για ανάπτυξη... Εκείνη τη στιγμή δε νομίζω ότι μπορείς να χαρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 11:04 Η Dreamer_SW: #111 15-07-18 11:04 Είμαι τρομερά ευαίσθητη σε σημείο που όσο πανέμορφο και γλυκό είναι να είναι κάποιος ευαίσθητος τόσο άσχημο είναι όταν κάποιος είναι υπερβολικά ευαίσθητος. Μπορώ να βάλω τα κλάματα βλέποντας μία ταινία είτε ακόμα διαβάζοντας ένα βιβλίο, όταν τύχει και μου ζητήσουν ή ζητήσω συγγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 12:55 Η RafAspa94: #112 15-07-18 12:55 Είμαι αρκετά ευαίσθητη μπορώ να πω . Μπορώ να κλάψω από ένα ασήμαντο γεγονός μέχρι κάποιον καβγά άσχετα αν φταίω ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 14:51 Ο American Economist: #113 15-07-18 14:51 Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:05 Ο Guest 991793: #114 15-07-18 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου μού έχει δείξει ότι αυτοί που το λένε αυτό είναι συνήθως οι πιο ευαίσθητοι. Η ευαισθησία δεν είναι κακό πράγμα, μην σας πω ότι είναι απαραίτητη. Αρκεί να συνδυάζεται με την λογική. Ένας ψυχικά υγιής άνθρωπος συνδυάζει την λογική και το συναίσθημα. Το να κλαίει κάποιος/α με το παραμικρό —άσχετα με το φύλο— καταντάει κουραστικό. Τότε μιλάμε για υπερευαίσθητους[FONT=Verdana, sans-serif]·[/FONT] η υπερευαισθησία είναι ελάττωμα. Μιλώντας προσωπικά, είμαι ευαίσθητος άνθρωπος — ποτέ δεν το έκρυψα, δεν έχω τέτοιο ταμπού. Αν κλαίω εύκολα; Η απάντηση είναι «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:39 Ο American Economist: #115 15-07-18 16:39 Όχι δεν είναι ευαίσθητος.Βασικα δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι γιατί στην κοινωνία δεν επιβιώνουν οι ευαίσθητοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 18:05 Η Zilda έγραψε: #116 15-07-18 18:05 Έχω πολλες ευαισθησίες και στεναχωριέμαι συχνά αλλά δεν φτάνω και σε σημείο κλάματος. Κλαίω σπάνια θα λεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:06 Η Aleksa έγραψε: #117 17-07-18 03:06 Παλιά -και δεν εννοώ φυσικά όταν ήμουν βρέφος- έκλαιγα σχετικά εύκολα, πλέον όχι. Αλλά η ευαισθησία ενίοτε δεν είναι και ανάλογη με τη συχνότητα ή την ευκολία να ξεσπά κάποιος σε ποταμούς δακρύων. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:45 Ο Guest 092312: #118 17-07-18 03:45 ^ Aκριβώς το αντίθετο. Από εκεί που έκλαιγα ελάχιστες φορές το χρόνο, τελευταία συγκινούμαι με τα πιο άκυρα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 06-06-24 23:47 Τον τελευταίο καιρό το έχω παρά κάνει. Έχω γίνει υπερευαίσθητη και δεν ξέρω τι φταίει, πού οφείλεται και πώς θα φύγει.. Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
με το 2ο σκηνικό του Δια ελιωσα,τι σκέφτηκε η τυπισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2013 στις 05:29 Ο Dimitris_SM: #103 16-08-13 05:29 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τρίτη λυκείου, Πενταήμερη : Πήγαμε τον Απρίλιο (και όχι στην ξενέρα του χειμώνα). Αεροδρόμιο για την επιστροφή. Όλα τα κορίτσια αρχίζουν τους μεταξύ τους αποχαιρετισμούς, καθώς σε λίγες μέρες αρχίζουν οι πανελλήνιες και θα χαθούμε. Αγκαλιάζονται δυο-δυο, τρεις-τρεις (ή και περισσότερες) "Δεν θα χωριστούμε ποτέ", "friends for ever" και κλάμα, κλάμα, κλάμα. Εμείς τα αγόρια, απλά κοιτάζαμε. (Έχω και φωτογραφίες). Click για ανάπτυξη... χαχαχα..Μετα απο 3 μηνες οι μισες δεν θα χουν κρατησει επαφη και οι αλλες μισες θα ναι τσακωμενες ενω τα αγορια θα χουν κρατησει τις παρεες τους κανονικα.Τελικα αυτο ειναι παγκοσμιο φαινομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staza13 Νεοφερμένο μέλος Η staza13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2013 στις 14:11 Η staza13 έγραψε: #104 16-08-13 14:11 Ναι...βουρκώνω με το παραμικρό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2013 στις 15:26 Η Gate4 έγραψε: #105 16-08-13 15:26 Και εγώ έχω θέμα με το κλάμα. Προσπαθώ να το αποφεύγω δεν ξέρω και γενικά δεν κλαίω εύκολα.. Μπορεί να κλάψω μόνο όταν έχω φτάσει στο αμήν από τα νεύρα μου. Η μόνη περίπτωση που έκλαψα από στεναχώρια ήταν στην κηδεία του παππού μου (αλλά άλλη ιστορία αυτό ) Από χαρά/συγκίνηση δεν μπορώ να κλάψω το βρίσκω αστείο να βλέπω άτομα να κλαίνε για αυτό το λόγο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Τρίτη λυκείου, Πενταήμερη : Πήγαμε τον Απρίλιο (και όχι στην ξενέρα του χειμώνα). Αεροδρόμιο για την επιστροφή. Όλα τα κορίτσια αρχίζουν τους μεταξύ τους αποχαιρετισμούς, καθώς σε λίγες μέρες αρχίζουν οι πανελλήνιες και θα χαθούμε. Αγκαλιάζονται δυο-δυο, τρεις-τρεις (ή και περισσότερες) "Δεν θα χωριστούμε ποτέ", "friends for ever" και κλάμα, κλάμα, κλάμα. Εμείς τα αγόρια, απλά κοιτάζαμε. (Έχω και φωτογραφίες). Click για ανάπτυξη... Τι με θύμησες τώρα Όταν γυρνούσαμε από την 6ήμερη και μεις ήταν ένα παιδί που είχε ένα θέμα και δεν τον άφηναν να μπει στην Ελλάδα. Ήταν κάποια κορίτσια που δεν ξέρω ρε γαμώτο τόση στεναχώρια πια και κλαίγανε με λυγμούς. Νταξ και γω το λυπήθηκα το παιδί που θα μενε εκεί αλλά όχι και έτσι.. Περιττό να πω ότι μόλις τις είδα είχα λιώσει στα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2013 ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2013 στις 15:49 Η ανατολή έγραψε: #106 16-08-13 15:49 Κλαίω αρκετά εύκολα αλλά αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος για μένα. Ορισμένοι άνθρωποι και ορισμένες καταστάσεις μπορούν να με κάνουν να μην σταματάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2013 στις 23:03 Η danopfin95: #107 18-08-13 23:03 κλαιω πραγματικα πολυ σπανια...δηλαδη υπαρχουν στιγμες που μπορει να ειμαι σε μεγαλη μελαγχολια και στεναχωρια και να μη κυλησει το δακρυ...δε ξερω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2013 στις 20:32 Ο Βλα έγραψε: #108 20-08-13 20:32 Φτάνω εύκολα σε σημείο να βουρκώσω, αλλά για να κλάψω με δάκρυα σπασμούς κλπ πολύ σπάνια. Τελευταία φορά που θυμάμαι ήμουν Α' Λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κυνικός Νεοφερμένο μέλος Ο Κυνικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Ο Κυνικός έγραψε: #109 30-08-13 23:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: οταν εχω ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ και οταν νιωθω οτι με υποτιμουν.. Click για ανάπτυξη... Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 23:47 Η Emilouko έγραψε: #110 30-08-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Κυνικός: Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Click για ανάπτυξη... Εκείνη τη στιγμή δε νομίζω ότι μπορείς να χαρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 11:04 Η Dreamer_SW: #111 15-07-18 11:04 Είμαι τρομερά ευαίσθητη σε σημείο που όσο πανέμορφο και γλυκό είναι να είναι κάποιος ευαίσθητος τόσο άσχημο είναι όταν κάποιος είναι υπερβολικά ευαίσθητος. Μπορώ να βάλω τα κλάματα βλέποντας μία ταινία είτε ακόμα διαβάζοντας ένα βιβλίο, όταν τύχει και μου ζητήσουν ή ζητήσω συγγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 12:55 Η RafAspa94: #112 15-07-18 12:55 Είμαι αρκετά ευαίσθητη μπορώ να πω . Μπορώ να κλάψω από ένα ασήμαντο γεγονός μέχρι κάποιον καβγά άσχετα αν φταίω ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 14:51 Ο American Economist: #113 15-07-18 14:51 Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:05 Ο Guest 991793: #114 15-07-18 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου μού έχει δείξει ότι αυτοί που το λένε αυτό είναι συνήθως οι πιο ευαίσθητοι. Η ευαισθησία δεν είναι κακό πράγμα, μην σας πω ότι είναι απαραίτητη. Αρκεί να συνδυάζεται με την λογική. Ένας ψυχικά υγιής άνθρωπος συνδυάζει την λογική και το συναίσθημα. Το να κλαίει κάποιος/α με το παραμικρό —άσχετα με το φύλο— καταντάει κουραστικό. Τότε μιλάμε για υπερευαίσθητους[FONT=Verdana, sans-serif]·[/FONT] η υπερευαισθησία είναι ελάττωμα. Μιλώντας προσωπικά, είμαι ευαίσθητος άνθρωπος — ποτέ δεν το έκρυψα, δεν έχω τέτοιο ταμπού. Αν κλαίω εύκολα; Η απάντηση είναι «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:39 Ο American Economist: #115 15-07-18 16:39 Όχι δεν είναι ευαίσθητος.Βασικα δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι γιατί στην κοινωνία δεν επιβιώνουν οι ευαίσθητοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 18:05 Η Zilda έγραψε: #116 15-07-18 18:05 Έχω πολλες ευαισθησίες και στεναχωριέμαι συχνά αλλά δεν φτάνω και σε σημείο κλάματος. Κλαίω σπάνια θα λεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:06 Η Aleksa έγραψε: #117 17-07-18 03:06 Παλιά -και δεν εννοώ φυσικά όταν ήμουν βρέφος- έκλαιγα σχετικά εύκολα, πλέον όχι. Αλλά η ευαισθησία ενίοτε δεν είναι και ανάλογη με τη συχνότητα ή την ευκολία να ξεσπά κάποιος σε ποταμούς δακρύων. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:45 Ο Guest 092312: #118 17-07-18 03:45 ^ Aκριβώς το αντίθετο. Από εκεί που έκλαιγα ελάχιστες φορές το χρόνο, τελευταία συγκινούμαι με τα πιο άκυρα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 06-06-24 23:47 Τον τελευταίο καιρό το έχω παρά κάνει. Έχω γίνει υπερευαίσθητη και δεν ξέρω τι φταίει, πού οφείλεται και πώς θα φύγει.. Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τρίτη λυκείου, Πενταήμερη : Πήγαμε τον Απρίλιο (και όχι στην ξενέρα του χειμώνα). Αεροδρόμιο για την επιστροφή. Όλα τα κορίτσια αρχίζουν τους μεταξύ τους αποχαιρετισμούς, καθώς σε λίγες μέρες αρχίζουν οι πανελλήνιες και θα χαθούμε. Αγκαλιάζονται δυο-δυο, τρεις-τρεις (ή και περισσότερες) "Δεν θα χωριστούμε ποτέ", "friends for ever" και κλάμα, κλάμα, κλάμα. Εμείς τα αγόρια, απλά κοιτάζαμε. (Έχω και φωτογραφίες). Click για ανάπτυξη... χαχαχα..Μετα απο 3 μηνες οι μισες δεν θα χουν κρατησει επαφη και οι αλλες μισες θα ναι τσακωμενες ενω τα αγορια θα χουν κρατησει τις παρεες τους κανονικα.Τελικα αυτο ειναι παγκοσμιο φαινομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staza13 Νεοφερμένο μέλος Η staza13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2013 στις 14:11 Η staza13 έγραψε: #104 16-08-13 14:11 Ναι...βουρκώνω με το παραμικρό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2013 στις 15:26 Η Gate4 έγραψε: #105 16-08-13 15:26 Και εγώ έχω θέμα με το κλάμα. Προσπαθώ να το αποφεύγω δεν ξέρω και γενικά δεν κλαίω εύκολα.. Μπορεί να κλάψω μόνο όταν έχω φτάσει στο αμήν από τα νεύρα μου. Η μόνη περίπτωση που έκλαψα από στεναχώρια ήταν στην κηδεία του παππού μου (αλλά άλλη ιστορία αυτό ) Από χαρά/συγκίνηση δεν μπορώ να κλάψω το βρίσκω αστείο να βλέπω άτομα να κλαίνε για αυτό το λόγο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Τρίτη λυκείου, Πενταήμερη : Πήγαμε τον Απρίλιο (και όχι στην ξενέρα του χειμώνα). Αεροδρόμιο για την επιστροφή. Όλα τα κορίτσια αρχίζουν τους μεταξύ τους αποχαιρετισμούς, καθώς σε λίγες μέρες αρχίζουν οι πανελλήνιες και θα χαθούμε. Αγκαλιάζονται δυο-δυο, τρεις-τρεις (ή και περισσότερες) "Δεν θα χωριστούμε ποτέ", "friends for ever" και κλάμα, κλάμα, κλάμα. Εμείς τα αγόρια, απλά κοιτάζαμε. (Έχω και φωτογραφίες). Click για ανάπτυξη... Τι με θύμησες τώρα Όταν γυρνούσαμε από την 6ήμερη και μεις ήταν ένα παιδί που είχε ένα θέμα και δεν τον άφηναν να μπει στην Ελλάδα. Ήταν κάποια κορίτσια που δεν ξέρω ρε γαμώτο τόση στεναχώρια πια και κλαίγανε με λυγμούς. Νταξ και γω το λυπήθηκα το παιδί που θα μενε εκεί αλλά όχι και έτσι.. Περιττό να πω ότι μόλις τις είδα είχα λιώσει στα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2013 ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2013 στις 15:49 Η ανατολή έγραψε: #106 16-08-13 15:49 Κλαίω αρκετά εύκολα αλλά αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος για μένα. Ορισμένοι άνθρωποι και ορισμένες καταστάσεις μπορούν να με κάνουν να μην σταματάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2013 στις 23:03 Η danopfin95: #107 18-08-13 23:03 κλαιω πραγματικα πολυ σπανια...δηλαδη υπαρχουν στιγμες που μπορει να ειμαι σε μεγαλη μελαγχολια και στεναχωρια και να μη κυλησει το δακρυ...δε ξερω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2013 στις 20:32 Ο Βλα έγραψε: #108 20-08-13 20:32 Φτάνω εύκολα σε σημείο να βουρκώσω, αλλά για να κλάψω με δάκρυα σπασμούς κλπ πολύ σπάνια. Τελευταία φορά που θυμάμαι ήμουν Α' Λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κυνικός Νεοφερμένο μέλος Ο Κυνικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Ο Κυνικός έγραψε: #109 30-08-13 23:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: οταν εχω ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ και οταν νιωθω οτι με υποτιμουν.. Click για ανάπτυξη... Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 23:47 Η Emilouko έγραψε: #110 30-08-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Κυνικός: Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Click για ανάπτυξη... Εκείνη τη στιγμή δε νομίζω ότι μπορείς να χαρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 11:04 Η Dreamer_SW: #111 15-07-18 11:04 Είμαι τρομερά ευαίσθητη σε σημείο που όσο πανέμορφο και γλυκό είναι να είναι κάποιος ευαίσθητος τόσο άσχημο είναι όταν κάποιος είναι υπερβολικά ευαίσθητος. Μπορώ να βάλω τα κλάματα βλέποντας μία ταινία είτε ακόμα διαβάζοντας ένα βιβλίο, όταν τύχει και μου ζητήσουν ή ζητήσω συγγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 12:55 Η RafAspa94: #112 15-07-18 12:55 Είμαι αρκετά ευαίσθητη μπορώ να πω . Μπορώ να κλάψω από ένα ασήμαντο γεγονός μέχρι κάποιον καβγά άσχετα αν φταίω ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 14:51 Ο American Economist: #113 15-07-18 14:51 Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:05 Ο Guest 991793: #114 15-07-18 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου μού έχει δείξει ότι αυτοί που το λένε αυτό είναι συνήθως οι πιο ευαίσθητοι. Η ευαισθησία δεν είναι κακό πράγμα, μην σας πω ότι είναι απαραίτητη. Αρκεί να συνδυάζεται με την λογική. Ένας ψυχικά υγιής άνθρωπος συνδυάζει την λογική και το συναίσθημα. Το να κλαίει κάποιος/α με το παραμικρό —άσχετα με το φύλο— καταντάει κουραστικό. Τότε μιλάμε για υπερευαίσθητους[FONT=Verdana, sans-serif]·[/FONT] η υπερευαισθησία είναι ελάττωμα. Μιλώντας προσωπικά, είμαι ευαίσθητος άνθρωπος — ποτέ δεν το έκρυψα, δεν έχω τέτοιο ταμπού. Αν κλαίω εύκολα; Η απάντηση είναι «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:39 Ο American Economist: #115 15-07-18 16:39 Όχι δεν είναι ευαίσθητος.Βασικα δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι γιατί στην κοινωνία δεν επιβιώνουν οι ευαίσθητοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 18:05 Η Zilda έγραψε: #116 15-07-18 18:05 Έχω πολλες ευαισθησίες και στεναχωριέμαι συχνά αλλά δεν φτάνω και σε σημείο κλάματος. Κλαίω σπάνια θα λεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:06 Η Aleksa έγραψε: #117 17-07-18 03:06 Παλιά -και δεν εννοώ φυσικά όταν ήμουν βρέφος- έκλαιγα σχετικά εύκολα, πλέον όχι. Αλλά η ευαισθησία ενίοτε δεν είναι και ανάλογη με τη συχνότητα ή την ευκολία να ξεσπά κάποιος σε ποταμούς δακρύων. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:45 Ο Guest 092312: #118 17-07-18 03:45 ^ Aκριβώς το αντίθετο. Από εκεί που έκλαιγα ελάχιστες φορές το χρόνο, τελευταία συγκινούμαι με τα πιο άκυρα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 06-06-24 23:47 Τον τελευταίο καιρό το έχω παρά κάνει. Έχω γίνει υπερευαίσθητη και δεν ξέρω τι φταίει, πού οφείλεται και πώς θα φύγει.. Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι...βουρκώνω με το παραμικρό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2013 στις 15:26 Η Gate4 έγραψε: #105 16-08-13 15:26 Και εγώ έχω θέμα με το κλάμα. Προσπαθώ να το αποφεύγω δεν ξέρω και γενικά δεν κλαίω εύκολα.. Μπορεί να κλάψω μόνο όταν έχω φτάσει στο αμήν από τα νεύρα μου. Η μόνη περίπτωση που έκλαψα από στεναχώρια ήταν στην κηδεία του παππού μου (αλλά άλλη ιστορία αυτό ) Από χαρά/συγκίνηση δεν μπορώ να κλάψω το βρίσκω αστείο να βλέπω άτομα να κλαίνε για αυτό το λόγο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Τρίτη λυκείου, Πενταήμερη : Πήγαμε τον Απρίλιο (και όχι στην ξενέρα του χειμώνα). Αεροδρόμιο για την επιστροφή. Όλα τα κορίτσια αρχίζουν τους μεταξύ τους αποχαιρετισμούς, καθώς σε λίγες μέρες αρχίζουν οι πανελλήνιες και θα χαθούμε. Αγκαλιάζονται δυο-δυο, τρεις-τρεις (ή και περισσότερες) "Δεν θα χωριστούμε ποτέ", "friends for ever" και κλάμα, κλάμα, κλάμα. Εμείς τα αγόρια, απλά κοιτάζαμε. (Έχω και φωτογραφίες). Click για ανάπτυξη... Τι με θύμησες τώρα Όταν γυρνούσαμε από την 6ήμερη και μεις ήταν ένα παιδί που είχε ένα θέμα και δεν τον άφηναν να μπει στην Ελλάδα. Ήταν κάποια κορίτσια που δεν ξέρω ρε γαμώτο τόση στεναχώρια πια και κλαίγανε με λυγμούς. Νταξ και γω το λυπήθηκα το παιδί που θα μενε εκεί αλλά όχι και έτσι.. Περιττό να πω ότι μόλις τις είδα είχα λιώσει στα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2013 ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2013 στις 15:49 Η ανατολή έγραψε: #106 16-08-13 15:49 Κλαίω αρκετά εύκολα αλλά αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος για μένα. Ορισμένοι άνθρωποι και ορισμένες καταστάσεις μπορούν να με κάνουν να μην σταματάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2013 στις 23:03 Η danopfin95: #107 18-08-13 23:03 κλαιω πραγματικα πολυ σπανια...δηλαδη υπαρχουν στιγμες που μπορει να ειμαι σε μεγαλη μελαγχολια και στεναχωρια και να μη κυλησει το δακρυ...δε ξερω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2013 στις 20:32 Ο Βλα έγραψε: #108 20-08-13 20:32 Φτάνω εύκολα σε σημείο να βουρκώσω, αλλά για να κλάψω με δάκρυα σπασμούς κλπ πολύ σπάνια. Τελευταία φορά που θυμάμαι ήμουν Α' Λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κυνικός Νεοφερμένο μέλος Ο Κυνικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Ο Κυνικός έγραψε: #109 30-08-13 23:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: οταν εχω ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ και οταν νιωθω οτι με υποτιμουν.. Click για ανάπτυξη... Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 23:47 Η Emilouko έγραψε: #110 30-08-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Κυνικός: Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Click για ανάπτυξη... Εκείνη τη στιγμή δε νομίζω ότι μπορείς να χαρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 11:04 Η Dreamer_SW: #111 15-07-18 11:04 Είμαι τρομερά ευαίσθητη σε σημείο που όσο πανέμορφο και γλυκό είναι να είναι κάποιος ευαίσθητος τόσο άσχημο είναι όταν κάποιος είναι υπερβολικά ευαίσθητος. Μπορώ να βάλω τα κλάματα βλέποντας μία ταινία είτε ακόμα διαβάζοντας ένα βιβλίο, όταν τύχει και μου ζητήσουν ή ζητήσω συγγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 12:55 Η RafAspa94: #112 15-07-18 12:55 Είμαι αρκετά ευαίσθητη μπορώ να πω . Μπορώ να κλάψω από ένα ασήμαντο γεγονός μέχρι κάποιον καβγά άσχετα αν φταίω ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 14:51 Ο American Economist: #113 15-07-18 14:51 Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:05 Ο Guest 991793: #114 15-07-18 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου μού έχει δείξει ότι αυτοί που το λένε αυτό είναι συνήθως οι πιο ευαίσθητοι. Η ευαισθησία δεν είναι κακό πράγμα, μην σας πω ότι είναι απαραίτητη. Αρκεί να συνδυάζεται με την λογική. Ένας ψυχικά υγιής άνθρωπος συνδυάζει την λογική και το συναίσθημα. Το να κλαίει κάποιος/α με το παραμικρό —άσχετα με το φύλο— καταντάει κουραστικό. Τότε μιλάμε για υπερευαίσθητους[FONT=Verdana, sans-serif]·[/FONT] η υπερευαισθησία είναι ελάττωμα. Μιλώντας προσωπικά, είμαι ευαίσθητος άνθρωπος — ποτέ δεν το έκρυψα, δεν έχω τέτοιο ταμπού. Αν κλαίω εύκολα; Η απάντηση είναι «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:39 Ο American Economist: #115 15-07-18 16:39 Όχι δεν είναι ευαίσθητος.Βασικα δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι γιατί στην κοινωνία δεν επιβιώνουν οι ευαίσθητοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 18:05 Η Zilda έγραψε: #116 15-07-18 18:05 Έχω πολλες ευαισθησίες και στεναχωριέμαι συχνά αλλά δεν φτάνω και σε σημείο κλάματος. Κλαίω σπάνια θα λεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:06 Η Aleksa έγραψε: #117 17-07-18 03:06 Παλιά -και δεν εννοώ φυσικά όταν ήμουν βρέφος- έκλαιγα σχετικά εύκολα, πλέον όχι. Αλλά η ευαισθησία ενίοτε δεν είναι και ανάλογη με τη συχνότητα ή την ευκολία να ξεσπά κάποιος σε ποταμούς δακρύων. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:45 Ο Guest 092312: #118 17-07-18 03:45 ^ Aκριβώς το αντίθετο. Από εκεί που έκλαιγα ελάχιστες φορές το χρόνο, τελευταία συγκινούμαι με τα πιο άκυρα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 06-06-24 23:47 Τον τελευταίο καιρό το έχω παρά κάνει. Έχω γίνει υπερευαίσθητη και δεν ξέρω τι φταίει, πού οφείλεται και πώς θα φύγει.. Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ έχω θέμα με το κλάμα. Προσπαθώ να το αποφεύγω δεν ξέρω και γενικά δεν κλαίω εύκολα.. Μπορεί να κλάψω μόνο όταν έχω φτάσει στο αμήν από τα νεύρα μου. Η μόνη περίπτωση που έκλαψα από στεναχώρια ήταν στην κηδεία του παππού μου (αλλά άλλη ιστορία αυτό ) Από χαρά/συγκίνηση δεν μπορώ να κλάψω το βρίσκω αστείο να βλέπω άτομα να κλαίνε για αυτό το λόγο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Τρίτη λυκείου, Πενταήμερη : Πήγαμε τον Απρίλιο (και όχι στην ξενέρα του χειμώνα). Αεροδρόμιο για την επιστροφή. Όλα τα κορίτσια αρχίζουν τους μεταξύ τους αποχαιρετισμούς, καθώς σε λίγες μέρες αρχίζουν οι πανελλήνιες και θα χαθούμε. Αγκαλιάζονται δυο-δυο, τρεις-τρεις (ή και περισσότερες) "Δεν θα χωριστούμε ποτέ", "friends for ever" και κλάμα, κλάμα, κλάμα. Εμείς τα αγόρια, απλά κοιτάζαμε. (Έχω και φωτογραφίες). Click για ανάπτυξη... Τι με θύμησες τώρα Όταν γυρνούσαμε από την 6ήμερη και μεις ήταν ένα παιδί που είχε ένα θέμα και δεν τον άφηναν να μπει στην Ελλάδα. Ήταν κάποια κορίτσια που δεν ξέρω ρε γαμώτο τόση στεναχώρια πια και κλαίγανε με λυγμούς. Νταξ και γω το λυπήθηκα το παιδί που θα μενε εκεί αλλά όχι και έτσι.. Περιττό να πω ότι μόλις τις είδα είχα λιώσει στα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2013 στις 15:49 Η ανατολή έγραψε: #106 16-08-13 15:49 Κλαίω αρκετά εύκολα αλλά αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος για μένα. Ορισμένοι άνθρωποι και ορισμένες καταστάσεις μπορούν να με κάνουν να μην σταματάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2013 στις 23:03 Η danopfin95: #107 18-08-13 23:03 κλαιω πραγματικα πολυ σπανια...δηλαδη υπαρχουν στιγμες που μπορει να ειμαι σε μεγαλη μελαγχολια και στεναχωρια και να μη κυλησει το δακρυ...δε ξερω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2013 στις 20:32 Ο Βλα έγραψε: #108 20-08-13 20:32 Φτάνω εύκολα σε σημείο να βουρκώσω, αλλά για να κλάψω με δάκρυα σπασμούς κλπ πολύ σπάνια. Τελευταία φορά που θυμάμαι ήμουν Α' Λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κυνικός Νεοφερμένο μέλος Ο Κυνικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Ο Κυνικός έγραψε: #109 30-08-13 23:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: οταν εχω ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ και οταν νιωθω οτι με υποτιμουν.. Click για ανάπτυξη... Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 23:47 Η Emilouko έγραψε: #110 30-08-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Κυνικός: Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Click για ανάπτυξη... Εκείνη τη στιγμή δε νομίζω ότι μπορείς να χαρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 11:04 Η Dreamer_SW: #111 15-07-18 11:04 Είμαι τρομερά ευαίσθητη σε σημείο που όσο πανέμορφο και γλυκό είναι να είναι κάποιος ευαίσθητος τόσο άσχημο είναι όταν κάποιος είναι υπερβολικά ευαίσθητος. Μπορώ να βάλω τα κλάματα βλέποντας μία ταινία είτε ακόμα διαβάζοντας ένα βιβλίο, όταν τύχει και μου ζητήσουν ή ζητήσω συγγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 12:55 Η RafAspa94: #112 15-07-18 12:55 Είμαι αρκετά ευαίσθητη μπορώ να πω . Μπορώ να κλάψω από ένα ασήμαντο γεγονός μέχρι κάποιον καβγά άσχετα αν φταίω ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 14:51 Ο American Economist: #113 15-07-18 14:51 Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:05 Ο Guest 991793: #114 15-07-18 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου μού έχει δείξει ότι αυτοί που το λένε αυτό είναι συνήθως οι πιο ευαίσθητοι. Η ευαισθησία δεν είναι κακό πράγμα, μην σας πω ότι είναι απαραίτητη. Αρκεί να συνδυάζεται με την λογική. Ένας ψυχικά υγιής άνθρωπος συνδυάζει την λογική και το συναίσθημα. Το να κλαίει κάποιος/α με το παραμικρό —άσχετα με το φύλο— καταντάει κουραστικό. Τότε μιλάμε για υπερευαίσθητους[FONT=Verdana, sans-serif]·[/FONT] η υπερευαισθησία είναι ελάττωμα. Μιλώντας προσωπικά, είμαι ευαίσθητος άνθρωπος — ποτέ δεν το έκρυψα, δεν έχω τέτοιο ταμπού. Αν κλαίω εύκολα; Η απάντηση είναι «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:39 Ο American Economist: #115 15-07-18 16:39 Όχι δεν είναι ευαίσθητος.Βασικα δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι γιατί στην κοινωνία δεν επιβιώνουν οι ευαίσθητοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 18:05 Η Zilda έγραψε: #116 15-07-18 18:05 Έχω πολλες ευαισθησίες και στεναχωριέμαι συχνά αλλά δεν φτάνω και σε σημείο κλάματος. Κλαίω σπάνια θα λεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:06 Η Aleksa έγραψε: #117 17-07-18 03:06 Παλιά -και δεν εννοώ φυσικά όταν ήμουν βρέφος- έκλαιγα σχετικά εύκολα, πλέον όχι. Αλλά η ευαισθησία ενίοτε δεν είναι και ανάλογη με τη συχνότητα ή την ευκολία να ξεσπά κάποιος σε ποταμούς δακρύων. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:45 Ο Guest 092312: #118 17-07-18 03:45 ^ Aκριβώς το αντίθετο. Από εκεί που έκλαιγα ελάχιστες φορές το χρόνο, τελευταία συγκινούμαι με τα πιο άκυρα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 06-06-24 23:47 Τον τελευταίο καιρό το έχω παρά κάνει. Έχω γίνει υπερευαίσθητη και δεν ξέρω τι φταίει, πού οφείλεται και πώς θα φύγει.. Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κλαίω αρκετά εύκολα αλλά αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος για μένα. Ορισμένοι άνθρωποι και ορισμένες καταστάσεις μπορούν να με κάνουν να μην σταματάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2013 στις 23:03 Η danopfin95: #107 18-08-13 23:03 κλαιω πραγματικα πολυ σπανια...δηλαδη υπαρχουν στιγμες που μπορει να ειμαι σε μεγαλη μελαγχολια και στεναχωρια και να μη κυλησει το δακρυ...δε ξερω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2013 στις 20:32 Ο Βλα έγραψε: #108 20-08-13 20:32 Φτάνω εύκολα σε σημείο να βουρκώσω, αλλά για να κλάψω με δάκρυα σπασμούς κλπ πολύ σπάνια. Τελευταία φορά που θυμάμαι ήμουν Α' Λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κυνικός Νεοφερμένο μέλος Ο Κυνικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Ο Κυνικός έγραψε: #109 30-08-13 23:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: οταν εχω ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ και οταν νιωθω οτι με υποτιμουν.. Click για ανάπτυξη... Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 23:47 Η Emilouko έγραψε: #110 30-08-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Κυνικός: Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Click για ανάπτυξη... Εκείνη τη στιγμή δε νομίζω ότι μπορείς να χαρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 11:04 Η Dreamer_SW: #111 15-07-18 11:04 Είμαι τρομερά ευαίσθητη σε σημείο που όσο πανέμορφο και γλυκό είναι να είναι κάποιος ευαίσθητος τόσο άσχημο είναι όταν κάποιος είναι υπερβολικά ευαίσθητος. Μπορώ να βάλω τα κλάματα βλέποντας μία ταινία είτε ακόμα διαβάζοντας ένα βιβλίο, όταν τύχει και μου ζητήσουν ή ζητήσω συγγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 12:55 Η RafAspa94: #112 15-07-18 12:55 Είμαι αρκετά ευαίσθητη μπορώ να πω . Μπορώ να κλάψω από ένα ασήμαντο γεγονός μέχρι κάποιον καβγά άσχετα αν φταίω ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 14:51 Ο American Economist: #113 15-07-18 14:51 Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:05 Ο Guest 991793: #114 15-07-18 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου μού έχει δείξει ότι αυτοί που το λένε αυτό είναι συνήθως οι πιο ευαίσθητοι. Η ευαισθησία δεν είναι κακό πράγμα, μην σας πω ότι είναι απαραίτητη. Αρκεί να συνδυάζεται με την λογική. Ένας ψυχικά υγιής άνθρωπος συνδυάζει την λογική και το συναίσθημα. Το να κλαίει κάποιος/α με το παραμικρό —άσχετα με το φύλο— καταντάει κουραστικό. Τότε μιλάμε για υπερευαίσθητους[FONT=Verdana, sans-serif]·[/FONT] η υπερευαισθησία είναι ελάττωμα. Μιλώντας προσωπικά, είμαι ευαίσθητος άνθρωπος — ποτέ δεν το έκρυψα, δεν έχω τέτοιο ταμπού. Αν κλαίω εύκολα; Η απάντηση είναι «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:39 Ο American Economist: #115 15-07-18 16:39 Όχι δεν είναι ευαίσθητος.Βασικα δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι γιατί στην κοινωνία δεν επιβιώνουν οι ευαίσθητοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 18:05 Η Zilda έγραψε: #116 15-07-18 18:05 Έχω πολλες ευαισθησίες και στεναχωριέμαι συχνά αλλά δεν φτάνω και σε σημείο κλάματος. Κλαίω σπάνια θα λεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:06 Η Aleksa έγραψε: #117 17-07-18 03:06 Παλιά -και δεν εννοώ φυσικά όταν ήμουν βρέφος- έκλαιγα σχετικά εύκολα, πλέον όχι. Αλλά η ευαισθησία ενίοτε δεν είναι και ανάλογη με τη συχνότητα ή την ευκολία να ξεσπά κάποιος σε ποταμούς δακρύων. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:45 Ο Guest 092312: #118 17-07-18 03:45 ^ Aκριβώς το αντίθετο. Από εκεί που έκλαιγα ελάχιστες φορές το χρόνο, τελευταία συγκινούμαι με τα πιο άκυρα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 06-06-24 23:47 Τον τελευταίο καιρό το έχω παρά κάνει. Έχω γίνει υπερευαίσθητη και δεν ξέρω τι φταίει, πού οφείλεται και πώς θα φύγει.. Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κλαιω πραγματικα πολυ σπανια...δηλαδη υπαρχουν στιγμες που μπορει να ειμαι σε μεγαλη μελαγχολια και στεναχωρια και να μη κυλησει το δακρυ...δε ξερω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2013 στις 20:32 Ο Βλα έγραψε: #108 20-08-13 20:32 Φτάνω εύκολα σε σημείο να βουρκώσω, αλλά για να κλάψω με δάκρυα σπασμούς κλπ πολύ σπάνια. Τελευταία φορά που θυμάμαι ήμουν Α' Λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κυνικός Νεοφερμένο μέλος Ο Κυνικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Ο Κυνικός έγραψε: #109 30-08-13 23:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: οταν εχω ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ και οταν νιωθω οτι με υποτιμουν.. Click για ανάπτυξη... Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 23:47 Η Emilouko έγραψε: #110 30-08-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Κυνικός: Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Click για ανάπτυξη... Εκείνη τη στιγμή δε νομίζω ότι μπορείς να χαρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 11:04 Η Dreamer_SW: #111 15-07-18 11:04 Είμαι τρομερά ευαίσθητη σε σημείο που όσο πανέμορφο και γλυκό είναι να είναι κάποιος ευαίσθητος τόσο άσχημο είναι όταν κάποιος είναι υπερβολικά ευαίσθητος. Μπορώ να βάλω τα κλάματα βλέποντας μία ταινία είτε ακόμα διαβάζοντας ένα βιβλίο, όταν τύχει και μου ζητήσουν ή ζητήσω συγγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 12:55 Η RafAspa94: #112 15-07-18 12:55 Είμαι αρκετά ευαίσθητη μπορώ να πω . Μπορώ να κλάψω από ένα ασήμαντο γεγονός μέχρι κάποιον καβγά άσχετα αν φταίω ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 14:51 Ο American Economist: #113 15-07-18 14:51 Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:05 Ο Guest 991793: #114 15-07-18 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου μού έχει δείξει ότι αυτοί που το λένε αυτό είναι συνήθως οι πιο ευαίσθητοι. Η ευαισθησία δεν είναι κακό πράγμα, μην σας πω ότι είναι απαραίτητη. Αρκεί να συνδυάζεται με την λογική. Ένας ψυχικά υγιής άνθρωπος συνδυάζει την λογική και το συναίσθημα. Το να κλαίει κάποιος/α με το παραμικρό —άσχετα με το φύλο— καταντάει κουραστικό. Τότε μιλάμε για υπερευαίσθητους[FONT=Verdana, sans-serif]·[/FONT] η υπερευαισθησία είναι ελάττωμα. Μιλώντας προσωπικά, είμαι ευαίσθητος άνθρωπος — ποτέ δεν το έκρυψα, δεν έχω τέτοιο ταμπού. Αν κλαίω εύκολα; Η απάντηση είναι «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:39 Ο American Economist: #115 15-07-18 16:39 Όχι δεν είναι ευαίσθητος.Βασικα δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι γιατί στην κοινωνία δεν επιβιώνουν οι ευαίσθητοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 18:05 Η Zilda έγραψε: #116 15-07-18 18:05 Έχω πολλες ευαισθησίες και στεναχωριέμαι συχνά αλλά δεν φτάνω και σε σημείο κλάματος. Κλαίω σπάνια θα λεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:06 Η Aleksa έγραψε: #117 17-07-18 03:06 Παλιά -και δεν εννοώ φυσικά όταν ήμουν βρέφος- έκλαιγα σχετικά εύκολα, πλέον όχι. Αλλά η ευαισθησία ενίοτε δεν είναι και ανάλογη με τη συχνότητα ή την ευκολία να ξεσπά κάποιος σε ποταμούς δακρύων. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:45 Ο Guest 092312: #118 17-07-18 03:45 ^ Aκριβώς το αντίθετο. Από εκεί που έκλαιγα ελάχιστες φορές το χρόνο, τελευταία συγκινούμαι με τα πιο άκυρα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 06-06-24 23:47 Τον τελευταίο καιρό το έχω παρά κάνει. Έχω γίνει υπερευαίσθητη και δεν ξέρω τι φταίει, πού οφείλεται και πώς θα φύγει.. Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φτάνω εύκολα σε σημείο να βουρκώσω, αλλά για να κλάψω με δάκρυα σπασμούς κλπ πολύ σπάνια. Τελευταία φορά που θυμάμαι ήμουν Α' Λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κυνικός Νεοφερμένο μέλος Ο Κυνικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 23:14 Ο Κυνικός έγραψε: #109 30-08-13 23:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: οταν εχω ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ και οταν νιωθω οτι με υποτιμουν.. Click για ανάπτυξη... Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 23:47 Η Emilouko έγραψε: #110 30-08-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Κυνικός: Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Click για ανάπτυξη... Εκείνη τη στιγμή δε νομίζω ότι μπορείς να χαρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 11:04 Η Dreamer_SW: #111 15-07-18 11:04 Είμαι τρομερά ευαίσθητη σε σημείο που όσο πανέμορφο και γλυκό είναι να είναι κάποιος ευαίσθητος τόσο άσχημο είναι όταν κάποιος είναι υπερβολικά ευαίσθητος. Μπορώ να βάλω τα κλάματα βλέποντας μία ταινία είτε ακόμα διαβάζοντας ένα βιβλίο, όταν τύχει και μου ζητήσουν ή ζητήσω συγγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 12:55 Η RafAspa94: #112 15-07-18 12:55 Είμαι αρκετά ευαίσθητη μπορώ να πω . Μπορώ να κλάψω από ένα ασήμαντο γεγονός μέχρι κάποιον καβγά άσχετα αν φταίω ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 14:51 Ο American Economist: #113 15-07-18 14:51 Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:05 Ο Guest 991793: #114 15-07-18 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου μού έχει δείξει ότι αυτοί που το λένε αυτό είναι συνήθως οι πιο ευαίσθητοι. Η ευαισθησία δεν είναι κακό πράγμα, μην σας πω ότι είναι απαραίτητη. Αρκεί να συνδυάζεται με την λογική. Ένας ψυχικά υγιής άνθρωπος συνδυάζει την λογική και το συναίσθημα. Το να κλαίει κάποιος/α με το παραμικρό —άσχετα με το φύλο— καταντάει κουραστικό. Τότε μιλάμε για υπερευαίσθητους[FONT=Verdana, sans-serif]·[/FONT] η υπερευαισθησία είναι ελάττωμα. Μιλώντας προσωπικά, είμαι ευαίσθητος άνθρωπος — ποτέ δεν το έκρυψα, δεν έχω τέτοιο ταμπού. Αν κλαίω εύκολα; Η απάντηση είναι «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:39 Ο American Economist: #115 15-07-18 16:39 Όχι δεν είναι ευαίσθητος.Βασικα δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι γιατί στην κοινωνία δεν επιβιώνουν οι ευαίσθητοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 18:05 Η Zilda έγραψε: #116 15-07-18 18:05 Έχω πολλες ευαισθησίες και στεναχωριέμαι συχνά αλλά δεν φτάνω και σε σημείο κλάματος. Κλαίω σπάνια θα λεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:06 Η Aleksa έγραψε: #117 17-07-18 03:06 Παλιά -και δεν εννοώ φυσικά όταν ήμουν βρέφος- έκλαιγα σχετικά εύκολα, πλέον όχι. Αλλά η ευαισθησία ενίοτε δεν είναι και ανάλογη με τη συχνότητα ή την ευκολία να ξεσπά κάποιος σε ποταμούς δακρύων. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:45 Ο Guest 092312: #118 17-07-18 03:45 ^ Aκριβώς το αντίθετο. Από εκεί που έκλαιγα ελάχιστες φορές το χρόνο, τελευταία συγκινούμαι με τα πιο άκυρα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 06-06-24 23:47 Τον τελευταίο καιρό το έχω παρά κάνει. Έχω γίνει υπερευαίσθητη και δεν ξέρω τι φταίει, πού οφείλεται και πώς θα φύγει.. Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: οταν εχω ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ και οταν νιωθω οτι με υποτιμουν.. Click για ανάπτυξη... Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 23:47 Η Emilouko έγραψε: #110 30-08-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Κυνικός: Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Click για ανάπτυξη... Εκείνη τη στιγμή δε νομίζω ότι μπορείς να χαρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 11:04 Η Dreamer_SW: #111 15-07-18 11:04 Είμαι τρομερά ευαίσθητη σε σημείο που όσο πανέμορφο και γλυκό είναι να είναι κάποιος ευαίσθητος τόσο άσχημο είναι όταν κάποιος είναι υπερβολικά ευαίσθητος. Μπορώ να βάλω τα κλάματα βλέποντας μία ταινία είτε ακόμα διαβάζοντας ένα βιβλίο, όταν τύχει και μου ζητήσουν ή ζητήσω συγγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 12:55 Η RafAspa94: #112 15-07-18 12:55 Είμαι αρκετά ευαίσθητη μπορώ να πω . Μπορώ να κλάψω από ένα ασήμαντο γεγονός μέχρι κάποιον καβγά άσχετα αν φταίω ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 14:51 Ο American Economist: #113 15-07-18 14:51 Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:05 Ο Guest 991793: #114 15-07-18 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου μού έχει δείξει ότι αυτοί που το λένε αυτό είναι συνήθως οι πιο ευαίσθητοι. Η ευαισθησία δεν είναι κακό πράγμα, μην σας πω ότι είναι απαραίτητη. Αρκεί να συνδυάζεται με την λογική. Ένας ψυχικά υγιής άνθρωπος συνδυάζει την λογική και το συναίσθημα. Το να κλαίει κάποιος/α με το παραμικρό —άσχετα με το φύλο— καταντάει κουραστικό. Τότε μιλάμε για υπερευαίσθητους[FONT=Verdana, sans-serif]·[/FONT] η υπερευαισθησία είναι ελάττωμα. Μιλώντας προσωπικά, είμαι ευαίσθητος άνθρωπος — ποτέ δεν το έκρυψα, δεν έχω τέτοιο ταμπού. Αν κλαίω εύκολα; Η απάντηση είναι «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:39 Ο American Economist: #115 15-07-18 16:39 Όχι δεν είναι ευαίσθητος.Βασικα δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι γιατί στην κοινωνία δεν επιβιώνουν οι ευαίσθητοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 18:05 Η Zilda έγραψε: #116 15-07-18 18:05 Έχω πολλες ευαισθησίες και στεναχωριέμαι συχνά αλλά δεν φτάνω και σε σημείο κλάματος. Κλαίω σπάνια θα λεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:06 Η Aleksa έγραψε: #117 17-07-18 03:06 Παλιά -και δεν εννοώ φυσικά όταν ήμουν βρέφος- έκλαιγα σχετικά εύκολα, πλέον όχι. Αλλά η ευαισθησία ενίοτε δεν είναι και ανάλογη με τη συχνότητα ή την ευκολία να ξεσπά κάποιος σε ποταμούς δακρύων. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:45 Ο Guest 092312: #118 17-07-18 03:45 ^ Aκριβώς το αντίθετο. Από εκεί που έκλαιγα ελάχιστες φορές το χρόνο, τελευταία συγκινούμαι με τα πιο άκυρα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 06-06-24 23:47 Τον τελευταίο καιρό το έχω παρά κάνει. Έχω γίνει υπερευαίσθητη και δεν ξέρω τι φταίει, πού οφείλεται και πώς θα φύγει.. Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κυνικός: Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος! Click για ανάπτυξη... Εκείνη τη στιγμή δε νομίζω ότι μπορείς να χαρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 11:04 Η Dreamer_SW: #111 15-07-18 11:04 Είμαι τρομερά ευαίσθητη σε σημείο που όσο πανέμορφο και γλυκό είναι να είναι κάποιος ευαίσθητος τόσο άσχημο είναι όταν κάποιος είναι υπερβολικά ευαίσθητος. Μπορώ να βάλω τα κλάματα βλέποντας μία ταινία είτε ακόμα διαβάζοντας ένα βιβλίο, όταν τύχει και μου ζητήσουν ή ζητήσω συγγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 12:55 Η RafAspa94: #112 15-07-18 12:55 Είμαι αρκετά ευαίσθητη μπορώ να πω . Μπορώ να κλάψω από ένα ασήμαντο γεγονός μέχρι κάποιον καβγά άσχετα αν φταίω ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 14:51 Ο American Economist: #113 15-07-18 14:51 Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:05 Ο Guest 991793: #114 15-07-18 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου μού έχει δείξει ότι αυτοί που το λένε αυτό είναι συνήθως οι πιο ευαίσθητοι. Η ευαισθησία δεν είναι κακό πράγμα, μην σας πω ότι είναι απαραίτητη. Αρκεί να συνδυάζεται με την λογική. Ένας ψυχικά υγιής άνθρωπος συνδυάζει την λογική και το συναίσθημα. Το να κλαίει κάποιος/α με το παραμικρό —άσχετα με το φύλο— καταντάει κουραστικό. Τότε μιλάμε για υπερευαίσθητους[FONT=Verdana, sans-serif]·[/FONT] η υπερευαισθησία είναι ελάττωμα. Μιλώντας προσωπικά, είμαι ευαίσθητος άνθρωπος — ποτέ δεν το έκρυψα, δεν έχω τέτοιο ταμπού. Αν κλαίω εύκολα; Η απάντηση είναι «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:39 Ο American Economist: #115 15-07-18 16:39 Όχι δεν είναι ευαίσθητος.Βασικα δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι γιατί στην κοινωνία δεν επιβιώνουν οι ευαίσθητοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 18:05 Η Zilda έγραψε: #116 15-07-18 18:05 Έχω πολλες ευαισθησίες και στεναχωριέμαι συχνά αλλά δεν φτάνω και σε σημείο κλάματος. Κλαίω σπάνια θα λεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:06 Η Aleksa έγραψε: #117 17-07-18 03:06 Παλιά -και δεν εννοώ φυσικά όταν ήμουν βρέφος- έκλαιγα σχετικά εύκολα, πλέον όχι. Αλλά η ευαισθησία ενίοτε δεν είναι και ανάλογη με τη συχνότητα ή την ευκολία να ξεσπά κάποιος σε ποταμούς δακρύων. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:45 Ο Guest 092312: #118 17-07-18 03:45 ^ Aκριβώς το αντίθετο. Από εκεί που έκλαιγα ελάχιστες φορές το χρόνο, τελευταία συγκινούμαι με τα πιο άκυρα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 06-06-24 23:47 Τον τελευταίο καιρό το έχω παρά κάνει. Έχω γίνει υπερευαίσθητη και δεν ξέρω τι φταίει, πού οφείλεται και πώς θα φύγει.. Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι τρομερά ευαίσθητη σε σημείο που όσο πανέμορφο και γλυκό είναι να είναι κάποιος ευαίσθητος τόσο άσχημο είναι όταν κάποιος είναι υπερβολικά ευαίσθητος. Μπορώ να βάλω τα κλάματα βλέποντας μία ταινία είτε ακόμα διαβάζοντας ένα βιβλίο, όταν τύχει και μου ζητήσουν ή ζητήσω συγγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 12:55 Η RafAspa94: #112 15-07-18 12:55 Είμαι αρκετά ευαίσθητη μπορώ να πω . Μπορώ να κλάψω από ένα ασήμαντο γεγονός μέχρι κάποιον καβγά άσχετα αν φταίω ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 14:51 Ο American Economist: #113 15-07-18 14:51 Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:05 Ο Guest 991793: #114 15-07-18 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου μού έχει δείξει ότι αυτοί που το λένε αυτό είναι συνήθως οι πιο ευαίσθητοι. Η ευαισθησία δεν είναι κακό πράγμα, μην σας πω ότι είναι απαραίτητη. Αρκεί να συνδυάζεται με την λογική. Ένας ψυχικά υγιής άνθρωπος συνδυάζει την λογική και το συναίσθημα. Το να κλαίει κάποιος/α με το παραμικρό —άσχετα με το φύλο— καταντάει κουραστικό. Τότε μιλάμε για υπερευαίσθητους[FONT=Verdana, sans-serif]·[/FONT] η υπερευαισθησία είναι ελάττωμα. Μιλώντας προσωπικά, είμαι ευαίσθητος άνθρωπος — ποτέ δεν το έκρυψα, δεν έχω τέτοιο ταμπού. Αν κλαίω εύκολα; Η απάντηση είναι «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:39 Ο American Economist: #115 15-07-18 16:39 Όχι δεν είναι ευαίσθητος.Βασικα δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι γιατί στην κοινωνία δεν επιβιώνουν οι ευαίσθητοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 18:05 Η Zilda έγραψε: #116 15-07-18 18:05 Έχω πολλες ευαισθησίες και στεναχωριέμαι συχνά αλλά δεν φτάνω και σε σημείο κλάματος. Κλαίω σπάνια θα λεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:06 Η Aleksa έγραψε: #117 17-07-18 03:06 Παλιά -και δεν εννοώ φυσικά όταν ήμουν βρέφος- έκλαιγα σχετικά εύκολα, πλέον όχι. Αλλά η ευαισθησία ενίοτε δεν είναι και ανάλογη με τη συχνότητα ή την ευκολία να ξεσπά κάποιος σε ποταμούς δακρύων. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:45 Ο Guest 092312: #118 17-07-18 03:45 ^ Aκριβώς το αντίθετο. Από εκεί που έκλαιγα ελάχιστες φορές το χρόνο, τελευταία συγκινούμαι με τα πιο άκυρα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 06-06-24 23:47 Τον τελευταίο καιρό το έχω παρά κάνει. Έχω γίνει υπερευαίσθητη και δεν ξέρω τι φταίει, πού οφείλεται και πώς θα φύγει.. Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι αρκετά ευαίσθητη μπορώ να πω . Μπορώ να κλάψω από ένα ασήμαντο γεγονός μέχρι κάποιον καβγά άσχετα αν φταίω ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 14:51 Ο American Economist: #113 15-07-18 14:51 Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:05 Ο Guest 991793: #114 15-07-18 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου μού έχει δείξει ότι αυτοί που το λένε αυτό είναι συνήθως οι πιο ευαίσθητοι. Η ευαισθησία δεν είναι κακό πράγμα, μην σας πω ότι είναι απαραίτητη. Αρκεί να συνδυάζεται με την λογική. Ένας ψυχικά υγιής άνθρωπος συνδυάζει την λογική και το συναίσθημα. Το να κλαίει κάποιος/α με το παραμικρό —άσχετα με το φύλο— καταντάει κουραστικό. Τότε μιλάμε για υπερευαίσθητους[FONT=Verdana, sans-serif]·[/FONT] η υπερευαισθησία είναι ελάττωμα. Μιλώντας προσωπικά, είμαι ευαίσθητος άνθρωπος — ποτέ δεν το έκρυψα, δεν έχω τέτοιο ταμπού. Αν κλαίω εύκολα; Η απάντηση είναι «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:39 Ο American Economist: #115 15-07-18 16:39 Όχι δεν είναι ευαίσθητος.Βασικα δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι γιατί στην κοινωνία δεν επιβιώνουν οι ευαίσθητοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 18:05 Η Zilda έγραψε: #116 15-07-18 18:05 Έχω πολλες ευαισθησίες και στεναχωριέμαι συχνά αλλά δεν φτάνω και σε σημείο κλάματος. Κλαίω σπάνια θα λεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:06 Η Aleksa έγραψε: #117 17-07-18 03:06 Παλιά -και δεν εννοώ φυσικά όταν ήμουν βρέφος- έκλαιγα σχετικά εύκολα, πλέον όχι. Αλλά η ευαισθησία ενίοτε δεν είναι και ανάλογη με τη συχνότητα ή την ευκολία να ξεσπά κάποιος σε ποταμούς δακρύων. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:45 Ο Guest 092312: #118 17-07-18 03:45 ^ Aκριβώς το αντίθετο. Από εκεί που έκλαιγα ελάχιστες φορές το χρόνο, τελευταία συγκινούμαι με τα πιο άκυρα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 06-06-24 23:47 Τον τελευταίο καιρό το έχω παρά κάνει. Έχω γίνει υπερευαίσθητη και δεν ξέρω τι φταίει, πού οφείλεται και πώς θα φύγει.. Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:05 Ο Guest 991793: #114 15-07-18 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου μού έχει δείξει ότι αυτοί που το λένε αυτό είναι συνήθως οι πιο ευαίσθητοι. Η ευαισθησία δεν είναι κακό πράγμα, μην σας πω ότι είναι απαραίτητη. Αρκεί να συνδυάζεται με την λογική. Ένας ψυχικά υγιής άνθρωπος συνδυάζει την λογική και το συναίσθημα. Το να κλαίει κάποιος/α με το παραμικρό —άσχετα με το φύλο— καταντάει κουραστικό. Τότε μιλάμε για υπερευαίσθητους[FONT=Verdana, sans-serif]·[/FONT] η υπερευαισθησία είναι ελάττωμα. Μιλώντας προσωπικά, είμαι ευαίσθητος άνθρωπος — ποτέ δεν το έκρυψα, δεν έχω τέτοιο ταμπού. Αν κλαίω εύκολα; Η απάντηση είναι «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:39 Ο American Economist: #115 15-07-18 16:39 Όχι δεν είναι ευαίσθητος.Βασικα δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι γιατί στην κοινωνία δεν επιβιώνουν οι ευαίσθητοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 18:05 Η Zilda έγραψε: #116 15-07-18 18:05 Έχω πολλες ευαισθησίες και στεναχωριέμαι συχνά αλλά δεν φτάνω και σε σημείο κλάματος. Κλαίω σπάνια θα λεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:06 Η Aleksa έγραψε: #117 17-07-18 03:06 Παλιά -και δεν εννοώ φυσικά όταν ήμουν βρέφος- έκλαιγα σχετικά εύκολα, πλέον όχι. Αλλά η ευαισθησία ενίοτε δεν είναι και ανάλογη με τη συχνότητα ή την ευκολία να ξεσπά κάποιος σε ποταμούς δακρύων. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:45 Ο Guest 092312: #118 17-07-18 03:45 ^ Aκριβώς το αντίθετο. Από εκεί που έκλαιγα ελάχιστες φορές το χρόνο, τελευταία συγκινούμαι με τα πιο άκυρα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 06-06-24 23:47 Τον τελευταίο καιρό το έχω παρά κάνει. Έχω γίνει υπερευαίσθητη και δεν ξέρω τι φταίει, πού οφείλεται και πώς θα φύγει.. Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος. Click για ανάπτυξη... Η εμπειρία μου μού έχει δείξει ότι αυτοί που το λένε αυτό είναι συνήθως οι πιο ευαίσθητοι. Η ευαισθησία δεν είναι κακό πράγμα, μην σας πω ότι είναι απαραίτητη. Αρκεί να συνδυάζεται με την λογική. Ένας ψυχικά υγιής άνθρωπος συνδυάζει την λογική και το συναίσθημα. Το να κλαίει κάποιος/α με το παραμικρό —άσχετα με το φύλο— καταντάει κουραστικό. Τότε μιλάμε για υπερευαίσθητους[FONT=Verdana, sans-serif]·[/FONT] η υπερευαισθησία είναι ελάττωμα. Μιλώντας προσωπικά, είμαι ευαίσθητος άνθρωπος — ποτέ δεν το έκρυψα, δεν έχω τέτοιο ταμπού. Αν κλαίω εύκολα; Η απάντηση είναι «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 16:39 Ο American Economist: #115 15-07-18 16:39 Όχι δεν είναι ευαίσθητος.Βασικα δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι γιατί στην κοινωνία δεν επιβιώνουν οι ευαίσθητοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 18:05 Η Zilda έγραψε: #116 15-07-18 18:05 Έχω πολλες ευαισθησίες και στεναχωριέμαι συχνά αλλά δεν φτάνω και σε σημείο κλάματος. Κλαίω σπάνια θα λεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:06 Η Aleksa έγραψε: #117 17-07-18 03:06 Παλιά -και δεν εννοώ φυσικά όταν ήμουν βρέφος- έκλαιγα σχετικά εύκολα, πλέον όχι. Αλλά η ευαισθησία ενίοτε δεν είναι και ανάλογη με τη συχνότητα ή την ευκολία να ξεσπά κάποιος σε ποταμούς δακρύων. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:45 Ο Guest 092312: #118 17-07-18 03:45 ^ Aκριβώς το αντίθετο. Από εκεί που έκλαιγα ελάχιστες φορές το χρόνο, τελευταία συγκινούμαι με τα πιο άκυρα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 06-06-24 23:47 Τον τελευταίο καιρό το έχω παρά κάνει. Έχω γίνει υπερευαίσθητη και δεν ξέρω τι φταίει, πού οφείλεται και πώς θα φύγει.. Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι δεν είναι ευαίσθητος.Βασικα δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι γιατί στην κοινωνία δεν επιβιώνουν οι ευαίσθητοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 18:05 Η Zilda έγραψε: #116 15-07-18 18:05 Έχω πολλες ευαισθησίες και στεναχωριέμαι συχνά αλλά δεν φτάνω και σε σημείο κλάματος. Κλαίω σπάνια θα λεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:06 Η Aleksa έγραψε: #117 17-07-18 03:06 Παλιά -και δεν εννοώ φυσικά όταν ήμουν βρέφος- έκλαιγα σχετικά εύκολα, πλέον όχι. Αλλά η ευαισθησία ενίοτε δεν είναι και ανάλογη με τη συχνότητα ή την ευκολία να ξεσπά κάποιος σε ποταμούς δακρύων. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:45 Ο Guest 092312: #118 17-07-18 03:45 ^ Aκριβώς το αντίθετο. Από εκεί που έκλαιγα ελάχιστες φορές το χρόνο, τελευταία συγκινούμαι με τα πιο άκυρα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 06-06-24 23:47 Τον τελευταίο καιρό το έχω παρά κάνει. Έχω γίνει υπερευαίσθητη και δεν ξέρω τι φταίει, πού οφείλεται και πώς θα φύγει.. Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω πολλες ευαισθησίες και στεναχωριέμαι συχνά αλλά δεν φτάνω και σε σημείο κλάματος. Κλαίω σπάνια θα λεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:06 Η Aleksa έγραψε: #117 17-07-18 03:06 Παλιά -και δεν εννοώ φυσικά όταν ήμουν βρέφος- έκλαιγα σχετικά εύκολα, πλέον όχι. Αλλά η ευαισθησία ενίοτε δεν είναι και ανάλογη με τη συχνότητα ή την ευκολία να ξεσπά κάποιος σε ποταμούς δακρύων. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:45 Ο Guest 092312: #118 17-07-18 03:45 ^ Aκριβώς το αντίθετο. Από εκεί που έκλαιγα ελάχιστες φορές το χρόνο, τελευταία συγκινούμαι με τα πιο άκυρα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 06-06-24 23:47 Τον τελευταίο καιρό το έχω παρά κάνει. Έχω γίνει υπερευαίσθητη και δεν ξέρω τι φταίει, πού οφείλεται και πώς θα φύγει.. Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 johnsala Scandal Εριφύλη Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παλιά -και δεν εννοώ φυσικά όταν ήμουν βρέφος- έκλαιγα σχετικά εύκολα, πλέον όχι. Αλλά η ευαισθησία ενίοτε δεν είναι και ανάλογη με τη συχνότητα ή την ευκολία να ξεσπά κάποιος σε ποταμούς δακρύων. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουλίου 2018 στις 03:45 Ο Guest 092312: #118 17-07-18 03:45 ^ Aκριβώς το αντίθετο. Από εκεί που έκλαιγα ελάχιστες φορές το χρόνο, τελευταία συγκινούμαι με τα πιο άκυρα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 06-06-24 23:47 Τον τελευταίο καιρό το έχω παρά κάνει. Έχω γίνει υπερευαίσθητη και δεν ξέρω τι φταίει, πού οφείλεται και πώς θα φύγει.. Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
^ Aκριβώς το αντίθετο. Από εκεί που έκλαιγα ελάχιστες φορές το χρόνο, τελευταία συγκινούμαι με τα πιο άκυρα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 06-06-24 23:47 Τον τελευταίο καιρό το έχω παρά κάνει. Έχω γίνει υπερευαίσθητη και δεν ξέρω τι φταίει, πού οφείλεται και πώς θα φύγει.. Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει..
Τον τελευταίο καιρό το έχω παρά κάνει. Έχω γίνει υπερευαίσθητη και δεν ξέρω τι φταίει, πού οφείλεται και πώς θα φύγει.. Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει..