Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

14-03-25

23:44
Δεν είναι ξαφνικό. Μου είπαν έμμεσα ότι δεν θα με ανανεωσουν μετά το 7μηνο και εγώ τους ξεκαθαρίσα ότι θέλω κάτι σταθερό, θα έπρεπε να το είχαν σκεφτεί γιατί μετά από τέτοια ανακοίνωση λογικό ο εργαζόμενος να ψάχνει κάτι σταθερό που ο εργοδότης δεν μπορεί να το προσφέρει.
Βέβαια, ούτε αυτές είναι επαγγελματίες, αλλα μου είπαν στην αρχή και άλλα γίνονται. Οπότε εγώ γιατι να είμαι επαγγελματίας;
όσοι ψάχνουν μέσω ΟΑΕΔ συνηθως δεν ψάχνουν για σταθερό προσωπικό..... οπότε πιο πολύ με τον ΟΑΕΔ θα έχεις να κάνεις αμα φύγεις πρόωρα παρά με αυτούς.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

15-03-25

01:13

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόλυσή του από νυχτερινό κέντρο: «Δεν σέβονται»
«Δεν γίνεται να μιλάς έτσι για έναν τραγουδιστή που τον ξέρει όλος ο κόσμος»

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

15-03-25

09:22
Αυτά λύνονται δια ζώσης.... δεν σου λέω πως ο άλλος θα συγκινηθεί 100% αλλα κάποια μέση λύση ειδικά εάν αυτο που του λές ειναι λογικό και δεν ειναι κάνας μαλάκας πιστεύω θα βρεθεί.
Αυτό που έγραψα χθές και στην Εύη. Οκ αυτοί δεν ειναι επαγγελματίες αλλα ειναι διαφορετικό να σηκωθείς και να φύγεις στο έτσι και διαφορετικό να έχεις μιλήσει πρώτα. Τώρα με το Χριστοδουλόπουλο δεν ξέρω τι έχει γινει... μην τους πολυ λυπάσαι και όλους αυτους όταν βγάζουν τόσα μαβρα μετά και ο ίδιος ο ιδιοκτητης του νυχτερινού κέντρου σιγά μη σε σεβαστεί.
Όλα μετράνε και όλα γράφουν. Ο ένας τα λέει στον άλλο...και σε ακολουθούν.
Μόλις στρίψεις θα πεί ο άλλος "ναι αλλα αυτός... ξέρεις... έκανε και αυτό..."
για αυτο δε πρέπει ποτέ και πουθενά να δίνεις δικαιώματα ή εστω όσο λιγότερα γίνεται.
Αυτό που έγραψα χθές και στην Εύη. Οκ αυτοί δεν ειναι επαγγελματίες αλλα ειναι διαφορετικό να σηκωθείς και να φύγεις στο έτσι και διαφορετικό να έχεις μιλήσει πρώτα. Τώρα με το Χριστοδουλόπουλο δεν ξέρω τι έχει γινει... μην τους πολυ λυπάσαι και όλους αυτους όταν βγάζουν τόσα μαβρα μετά και ο ίδιος ο ιδιοκτητης του νυχτερινού κέντρου σιγά μη σε σεβαστεί.
Όλα μετράνε και όλα γράφουν. Ο ένας τα λέει στον άλλο...και σε ακολουθούν.
Μόλις στρίψεις θα πεί ο άλλος "ναι αλλα αυτός... ξέρεις... έκανε και αυτό..."
για αυτο δε πρέπει ποτέ και πουθενά να δίνεις δικαιώματα ή εστω όσο λιγότερα γίνεται.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

15-03-25

13:10
Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουμε τις ίδιες δουλειές. Λίγοι είναι αυτοί πουν έχουν την απόλυτη ειδικευση, φυσικά δεν μπορώ να συγκριθω με αυτούς.
Αλλά ξέρω πως σαν Εύη κάνω πολύ καλά την δουλειά μου και μου αρέσει αυτό που κάνω. Απλά δεν το εκτιμάει κάνεις διότι οι εργοδότες κοιτάνε πάντα το πως να σε εκμεταλλευτουν και όχι το πως μπορεί να τους χρησιμευσεις για να τους πας την δουλειά ένα λεβελ παραπάνω.
Αυτό συμβαίνει και στις ... καλύτερες οικογένειες. Συμβαίνει και σε ερευνητικές ομάδες ακόμη και στα μεγάλα Πανεπιστήμια πολλών ευρωπαϊκών χωρών όπου επικρατεί η λογική της επιβίωσης μέσω της εξαθλίωσης του συναδέλφου. Δεν τους ενδιαφέρουν οι νέες ιδέες και οι δυναμικές προσωπικότητες επειδή χαλάνε το αφήγημα της υποταγής, της δημιουργικής αδράνειας και της «ομάδας» που όλοι υπακούνε και κάνουν αυτό που τους λένε. Όποιος σκέφτεται, εξελίσσεται, έχει τιμιότητα σε αυτό που κάνει, συνήθως αποτελεί ενοχλητικό μέλος ομάδας, απροσάρμοστος και με κακές soft-skills δεξιότητες. Η σύγχρονη εργασιακή ηθική στον ιδιωτικό τομέα βασίζεται στην ανακύκλωση και απόλυση. Το ονομάζουν ως εξέλιξη, απόκτηση εμπειριών και νέων δεξιοτήτων ενώ στην ουσία δημιουργούν περισσότερα προβλήματα στην απασχόληση και στην ποιότητα της εργασίας.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

15-03-25

13:33
Βλέπω τον εαυτο μου ακριβως σε αυτο εδω το απόσπασμα.Δεν τους ενδιαφέρουν οι νέες ιδέες και οι δυναμικές προσωπικότητες επειδή χαλάνε το αφήγημα της υποταγής, της δημιουργικής αδράνειας και της «ομάδας» που όλοι υπακούνε και κάνουν αυτό που τους λένε. Όποιος σκέφτεται, εξελίσσεται, έχει τιμιότητα σε αυτό που κάνει, συνήθως αποτελεί ενοχλητικό μέλος ομάδας, απροσάρμοστος και με κακές soft-skills δεξιότητες.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

26-03-25

23:01
αμα δω ξανά τέτοιο ποστ στο linkedin θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα
Meanwhile ολοι με σηματάκι "open for work" γιατι τους απελυσαν απο τις εταιρείες που κατουρούσαν τα βρακιά τους απο χαρά που πήρανε προμόσιο
I can’t contain my excitement for this one! Ya girl got promoted to Associate Director of Content and Engagement at ***
I’ve been grinding and it indeed paid off but I’d be nothing without all the wonderful people I work with at *** who inspire me to continue to keep creating dope work and making work fun
Looking forward to this next part of my journey!
Meanwhile ολοι με σηματάκι "open for work" γιατι τους απελυσαν απο τις εταιρείες που κατουρούσαν τα βρακιά τους απο χαρά που πήρανε προμόσιο
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

26-03-25

23:10
Εμετουλης.αμα δω ξανά τέτοιο ποστ στο linkedin θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα
Μου φαίνεται θα βάλω φωτό στο LinkedIn προφίλ μου
nPb
Επιφανές μέλος

26-03-25

23:13
αμα δω ξανά τέτοιο ποστ στο linkedin θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα
Αυτό το inspire «γεμίζει σπυριά» φαντάζομαι...κάτι για σπυριά λέει που βγάζουν από τη χαρά τους που δούλεψαν με υπέροχους ανθρώπουζζζζ στην ομάδα.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

27-03-25

00:15
Σαν κατι διαφημισεις των 90ς με γιαουρτι που η άλλη έκανε λες και ερχόταν σε οργασμό.αμα δω ξανά τέτοιο ποστ στο linkedin θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα
Γιαούρτι τρως γαμώ το....
I am excited to work with so many inspirational colleagues **τρέμουλο και δάκρυ** σαν τις κηδείες που εχεις σφαχτει με την πεθερά εν ζωή αλλα την κρισιμη ωρα που σε βλεπει ο φακος της καμερας σφιγγεσαι να κλάψεις.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

27-03-25

08:50
@nPb ξεκινάει συνομιλία προχθές (από το «όταν ήσουν στην Ολλανδία που έμενες, πως βρήκες σπίτι κ.λπ.») με μια συνάδελφο στο LinkedIn η οποία εργάζεται σε Ολλανδική εταιρεία από αρχές του έτους κι ακόμη ψάχνει σπίτι!
Η τύπισσα εν τω μεταξύ γυναικάρα, 100% ο τύπος μου, με «φυσιολογικό» Instagram (εννοείται ότι την τσέκαρα
), στα 26 και single!
Τώρα πες μου, αν σε κάνα μήνα που θα πάω Ολλανδία για έναν πελάτη τη συναντήσω και καταλήξω κάποια στιγμή σ' επόμενο στάδιο να της πω κάτι του τύπου «δεν αφήνεις τις π@π@ριές ρε συ να έρθεις να κάνουμε κάνα καλό έργο μαζί κι ό,τι άλλο προκύψει»...θα είμαι «τοξικό αρσενικό» ή «χειριστικό αρσενικό» που «δεν θέλει τη γυναίκα ανεξάρτητη και δυναμικιΑ» και «δε σέβεται την προσπάθειά της να σταδιοδρομήσει εις την αλλοδαπήν και να παρουσιάζει τα επιτεύγματά της εις το CringedIn»;

Η τύπισσα εν τω μεταξύ γυναικάρα, 100% ο τύπος μου, με «φυσιολογικό» Instagram (εννοείται ότι την τσέκαρα

Τώρα πες μου, αν σε κάνα μήνα που θα πάω Ολλανδία για έναν πελάτη τη συναντήσω και καταλήξω κάποια στιγμή σ' επόμενο στάδιο να της πω κάτι του τύπου «δεν αφήνεις τις π@π@ριές ρε συ να έρθεις να κάνουμε κάνα καλό έργο μαζί κι ό,τι άλλο προκύψει»...θα είμαι «τοξικό αρσενικό» ή «χειριστικό αρσενικό» που «δεν θέλει τη γυναίκα ανεξάρτητη και δυναμικιΑ» και «δε σέβεται την προσπάθειά της να σταδιοδρομήσει εις την αλλοδαπήν και να παρουσιάζει τα επιτεύγματά της εις το CringedIn»;
amarelia
Περιβόητο μέλος

27-03-25

09:10
Εχει πολλά να σχολιάσω αλλά το βασικό είναι ότι αντιμετωπίζεις τη γυναίκα ως αντικείμενο ή «ευκαιρία» για να την εντάξεις στο προσωπικό σου σχέδιο, χωρίς να λαμβάνεις υπόψη την προσωπικότητά της, τις ανάγκες της και τους στόχους της. Το να της λες «να αφήσεις τις π@π@ριές» ή «να κάνουμε κάτι μαζί κι ό,τι άλλο προκύψει» είναι όχι απλώς αδόκιμο, αλλά και σεξιστικό. Εστιάζεις κυρίως στο "τι θα βγάλεις εσύ" από τη συνάντηση, αντί να σέβεσαι το γεγονός ότι εκείνη μπορεί να έχει διαφορετικούς στόχους και προτεραιότητες.@nPb ξεκινάει συνομιλία προχθές (από το «όταν ήσουν στην Ολλανδία που έμενες, πως βρήκες σπίτι κ.λπ.») με μια συνάδελφο στο LinkedIn η οποία εργάζεται σε Ολλανδική εταιρεία από αρχές του έτους κι ακόμη ψάχνει σπίτι!
Η τύπισσα εν τω μεταξύ γυναικάρα, 100% ο τύπος μου, με «φυσιολογικό» Instagram (εννοείται ότι την τσέκαρα), στα 26 και single!
Τώρα πες μου, αν σε κάνα μήνα που θα πάω Ολλανδία για έναν πελάτη τη συναντήσω και καταλήξω κάποια στιγμή μετέπειτα να της πω κάτι του τύπου «δεν αφήνεις τις π@π@ριές ρε συ να έρθεις να κάνουμε κάνα καλό έργο μαζί κι ό,τι άλλο προκύψει»...θα είμαι «τοξικό αρσενικό» ή «χειριστικό αρσενικό» που «δεν θέλει τη γυναίκα ανεξάρτητη και δυναμικιΑ» και «δε σέβεται την προσπάθειά της να σταδιοδρομήσει εις την αλλοδαπήν και να παρουσιάζει τα επιτεύγματά της εις το CringedIn»;![]()
Η προσέγγισή σου είναι μειωτική και φαίνεται πως δε τη σκέφτηκες και ιδιαίτερα ενώ δείχνει πως τη βλέπεις σαν εργαλείο για τα δικά σου σχέδια, και όχι ως ισότιμο συνεργάτη ή άνθρωπο με τις δικές της φιλοδοξίες και ανάγκες.
το κλασικό σενάριο του "εγώ ξέρω καλύτερα για σένα και τη ζωή σου".
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

27-03-25

09:12
Μπορούσες απλά ν' απαντήσεις μ' ένα «ναι»!Εχει πολλά να σχολιάσω αλλά το βασικό είναι ότι αντιμετωπίζεις τη γυναίκα ως αντικείμενο ή «ευκαιρία» για να την εντάξεις στο προσωπικό σου σχέδιο, χωρίς να λαμβάνεις υπόψη την προσωπικότητά της, τις ανάγκες της και τους στόχους της. Το να της λες «να αφήσεις τις π@π@ριές» ή «να κάνουμε κάτι μαζί κι ό,τι άλλο προκύψει» είναι όχι απλώς αδόκιμο, αλλά και σεξιστικό. Εστιάζεις κυρίως στο "τι θα βγάλεις εσύ" από τη συνάντηση, αντί να σέβεσαι το γεγονός ότι εκείνη μπορεί να έχει διαφορετικούς στόχους και προτεραιότητες.
Η προσέγγισή σου είναι μειωτική και φαίνεται πως δε τη σκέφτηκες και ιδιαίτερα ενώ δείχνει πως τη βλέπεις σαν εργαλείο για τα δικά σου σχέδια, και όχι ως ισότιμο συνεργάτη ή άνθρωπο με τις δικές της φιλοδοξίες και ανάγκες.
το κλασικό σενάριο του "εγώ ξέρω καλύτερα για σένα και τη ζωή σου".

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.110 μηνύματα.

27-03-25

09:25
Το κορυφαίο είναι πως τον τελευταίο καιρό απο περιέργεια που κοιτάω παρατηρώ πως (μοναδικό-ελληνικό φαινόμενο) ΑΚΟΜΑ και σε internships ζητάνε 1 χρόνο προυπηρεσία...LinkedIn προφίλ μου
amarelia
Περιβόητο μέλος

27-03-25

09:35
Ναι, ζητάνε 1 χρόο για internship, 2-3 χρόνια προυπηρεσία για entry level και πανω απο 3 για junior θέσεις.Το κορυφαίο είναι πως τον τελευταίο καιρό απο περιέργεια που κοιτάω παρατηρώ πως (μοναδικό-ελληνικό φαινόμενο) ΑΚΟΜΑ και σε internships ζητάνε 1 χρόνο προυπηρεσία...
Δεν ήξερα μαλάκες να μάζευα προυπηρεσία απο το *** της μανας σας κιόλας.
Σόρι αλλά αυτό είναι πλήρης εκμετάλλευση, προτιμώ να δουλεύω σε περίπτερο απο το να είμαι ξανα σε τέτοια κρεατομηχανη.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.110 μηνύματα.

27-03-25

09:45
Είναι για γέλια η κατάσταση-ειδικά σε ότι αφορά το accounting κομμάτι είναι σκετη κοροιδία το ζήτημα με τη προυπηρεσίαΝαι, ζητάνε 1 χρόο για internship, 2-3 χρόνια προυπηρεσία για entry level και πανω απο 3 για junior θέσεις.
Δεν ήξερα μαλάκες να μάζευα προυπηρεσία απο το *** της μανας σας κιόλας.
Είχα δει θέση βοηθού λογιστή (ΒΟΗΘΟΥ ξαναλέω) που ζητούσε μινιμουμ 3 χρόνια προυπηρεσία-γνώση βιβλίων Γ κατηγορίας,2-3 software λογιστικά και διαφορα τέτοια...
Με μινιμουμ 3 χρονια ρε φιλε σιγα μην ερθω σε σενα να παιρνω βασικο (και αν)
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

27-03-25

10:20
Πλέον το μόνο που συμφέρει στην Ελλάδα είναι να κάνεις κάτι δικό σου πια. Εκεί ναι έχει το ρίσκο του αλλά άμα πετύχει θα κάνεις λεφτά με ουρά.Είναι για γέλια η κατάσταση-ειδικά σε ότι αφορά το accounting κομμάτι είναι σκετη κοροιδία το ζήτημα με τη προυπηρεσία
Είχα δει θέση βοηθού λογιστή (ΒΟΗΘΟΥ ξαναλέω) που ζητούσε μινιμουμ 3 χρόνια προυπηρεσία-γνώση βιβλίων Γ κατηγορίας,2-3 software λογιστικά και διαφορα τέτοια...
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

27-03-25

10:29
Με πολυ πολυ τύχη ναι θα πετυχεις και θα βγαλεις και καλά χρήματα αλλά γενικά είμστε μια χωρα απο τις πιο εχθρικές για επιχειρηματικότητα με υψηλή φορολογία κλπΠλέον το μόνο που συμφέρει στην Ελλάδα είναι να κάνεις κάτι δικό σου πια.
nPb
Επιφανές μέλος

27-03-25

10:33
Είναι για γέλια η κατάσταση-ειδικά σε ότι αφορά το accounting κομμάτι είναι σκετη κοροιδία το ζήτημα με τη προυπηρεσία
Yπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με το τι ζητάει η αγορά εργασίας. Εδώ όταν βγαίνουν άρθρα που λένε ότι «δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους για δουλειά, την κάνει καλύτερα μια εφαρμογή ΑΙ καθώς δεν ζητάει μισθό και κοινωνικά δικαιώματα» ή άρθρα που απαξιώνουν τις επιστήμες και τονίζουν νέες πιστοποιήσεις, ή άρθρα που θεωρούν ότι θεμελειακές επιστήμες όπως τα Μαθηματικά και η Στατιστική θα εξαφανιστούν από την αγορά μαζί με επαγγέλματα όπως του Αναλυτή Κινδύνου, του Στατιστικού Αναλυτή, κτλ, είναι να γελάμε. Δεν υπάρχει λογική εξήγηση σε μια πρακτική να ζητείται 3ετής εμπειρία. Σε τέτοιες αγγελίες αλλά και «συμβουλές» από ειδικούς εύρεσης εργασίας υπάρχει μια διάθεση ειρωνείας και κακίας. Το γεγονός ότι οι εταιρίες αναζητούν «συνεχώς» προσωπικό καθώς δεν βρίσκουν με τα προσόντα που θέλουν δείχνει κάτι άλλο. Η αδυναμία εύρεσης προσωπικού πάντως δεν είναι η αλήθεια της ιστορίας. Δεν γίνεται Ολλανδικές ή Γερμανικές εταιρίες να ανακυκλώνουν 2-3 χρόνια τις ίδιες αγγελίες εργασίας, να ψάχνουν άμεσα νέο προσωπικό και συνεχώς να λένε ότι έχουν «επιλέξει» ήδη προσωπικό για τις θέσεις, αλλά να μην αρνούνται ότι έχουν δημοσιεύσει την συγκεκριμένη αγγελία. Μάλιστα να ψάχνουν προσωπικό χωρίς προϋπηρεσία, να τονίζουν τη σημασία της ομαδικής πρακτικής και δια βίου μάθησης και την ίδια στιγμή να απορρίπτουν άτομα με καλή προϋπηρεσία για αδιευκρίνιστους λόγους.
Γνωστός μου από την Κίνα με καλές σπουδές στην Πληροφορική Ρομποτικών Συστημάτων Επικοινωνίας, με δική του εταιρία εμπορικού λογισμικού στην Κίνα (ως πρώην συνιδρυτής) να απορρίπτεται ως ... ανεπαρκή προϋπηρεσία ή αδιευκρίνιστους λόγους καθώς κάποιος άλλος ταιριάζει καλύτερα από αυτόν στην ομάδα της εταιρίας.
amarelia
Περιβόητο μέλος

27-03-25

10:37
αυτά είναι και μερικά ghost positions που τα ανεβάζουν για να δειξουν πως «υπάρχει κινητικότητα» ενώ στην ουσία δεν προσλαμβάνουν κανέναν.Δεν γίνεται Ολλανδικές ή Γερμανικές εταιρίες να ανακυκλώνουν 2-3 χρόνια τις ίδιες αγγελίες εργασίας, να ψάχνουν άμεσα νέο προσωπικό και συνεχώς να λένε ότι έχουν «επιλέξει» ήδη προσωπικό για τις θέσεις, αλλά να μην αρνούνται ότι έχουν δημοσιεύσει την συγκεκριμένη αγγελία.
Ορισμένοι κανουν και συνεντεύξεις κανονικά για θέσεις που δεν υπάρχουν καν.
nPb
Επιφανές μέλος

27-03-25

10:42
Με πολυ πολυ τύχη ναι θα πετυχεις και θα βγαλεις και καλά χρήματα αλλά γενικά είμστε μια χωρα απο τις πιο εχθρικές για επιχειρηματικότητα με υψηλή φορολογία κλπ
Ψάξτο λίγο για τη φορολογία και μην αναπαράγεις ό,τι ακούς.

Η φορολογία έχει πολλές διατάξεις και κάποιες αναβαθμίζονται. Σαν οικονομολόγος θα έπρεπε να έχεις μια πιο σαφή εικόνα εκ των έσω να μας δώσεις κάποια πληροφορία που μπορεί να μην γνωρίζουμε. Συμφωνώ ότι η συνεισφορά στο ΕΦΚΑ μηνιαία είναι λίγο υψηλή σε σχέση με άλλους επαγγελματικούς κλάδους που έχουν μια πιο σταθερή απόκτηση εισοδήματος (π.χ. δημόσιο). Βέβαια είναι γνωστό ότι το δημόσιο στην Ελλάδα λειτουργεί με προκλητικά προνόμια εις βάρος της ισονομίας και ισοπολιτείας, καθαρά για μικροκομματικούς λόγους.
Πλέον το μόνο που συμφέρει στην Ελλάδα είναι να κάνεις κάτι δικό σου πια. Εκεί ναι έχει το ρίσκο του αλλά άμα πετύχει θα κάνεις λεφτά με ουρά.
Εννοείται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- fids
- giorgos5002
- Paragontas7000
- GeorgePap2003
- taketrance
- Joji
- iew
- Scandal
- JungC
- A350
- Jack of Spades
- johnsala
- Wonderkid
- thenutritionist
- Varus
- charmander
- iminspain
- American Economist
- Reader
- AggelikiGr
- Libertus
- Vera
- χημεια4λαιφ
- Debugging_Demon
- BatGuin
- Skeptic95
- Kate1914
- chester20080
- Hased Babis
- ROM32
- back2967
- bibliofagos
- userguest
- Memetchi
- rafaela11
- Corfu kitty
- touvlo
- Unboxholics
- giannhs2001
- Dr. Gl. Luminous
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.