Mercury
Επιφανές μέλος

Για δώσε ινφο γιατι αυτή τη στίγμη έχω καεί.
Κάνεις κάτι τέτοιο πχ:

Αλλάζεις τα κελιά στο μέγεθος που θέλεις εσύ,τους βάζει περίγραμμα αρκετά χοντρό ωστε να διακρίνεται και γεμίζεις τα κουτάκια που εσύ θές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ellikitty
Νεοφερμένο μέλος

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

ανακαλυψαν οτι ειναι σπασμενο μαλλον.παιδια εχω το word 2007 αλλα οταν παω να μπω μου ζηταει εναν κωδικο product key και δεν με αφηνει.τι να κανω![]()

1)πας και αγοραζεις το αυθεντικο ή 2)το καλυτερο και το τζαμπα

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Πάτα F7 και θα σου εμφανιστεί ο ορθογραφικός έλεγχος!παιδιά δεν ξέρω πώς και τι έκανα.... αλλά απενεργοποίησα τον ορθογραφικό έλεγχο στο wordγράφω ένα επίσημο κείμενο και κουράζομαι να γυρνάω πίσω μήπως μου φυγε κανένα λάθος... ξέρει κανείς μήπως τι να κάνω; έχω το word 2007.
Και μετα θα πατησεις Επιλογές και θα ζητησεις αυτόματη διορθωση!
Ή πανω αριστερα στη κεντρικη σελιδα του Word πατας το σημα και εμφανιζεται μια καρτελα με ανοιγμα αποθηκευση εκτυπωση κτλ κτλ εκει κατω δεξια εχει παλι επιλογές Word ...μπαινεις απο εκει και το φτιαχνεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Sorry τι μου λες τωρα σου βγαζει το πλαισιο ορθογραφικός ελεγχος και τα κουμπια παραβλεψη ή αλλαγή δεν λειτουργούν;το δοκίμασα αυτό που λες veni, αλλά δυστυχώς δε λειτουργεί. Φαίνεται να είναι ενεργοποιήμενος, αλλά δε διορθώνει τπτ..![]()
Ή από κατω οι προτασεις δεν εχουν καθολου λεξεις ειναι κενο χωρίς προτεινόμενες λεξεις προς διορθωση;
Κανε ενα print screen του word ενω εχεις πατησει τον ορθογραφικό ελεγχο...να το δουμε...
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Red Hot Chili L
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μόνο στα αγγλικά λειτουργεί ο ορθογραφικός έλεγχος.. Στα ελληνικά ούτε καν το παράθυρο του ορθογραφικού ελέγχου δεν ανοίγει. Μόνο λέει ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς ενώ εσκεμμένα έχω κάνει πολλά λάθη. Δεν αναγνωρίζει τα λάθη της ελληνικής γλώσσας..![]()
Προφανώς δεν είναι εγκατεστημένη η ελληνική διόρθωση.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Red Hot Chili L
Εκκολαπτόμενο μέλος

μέχρι χτες το έκανε σωστά.. αυτό είναι το περίεργο.. δεν μπορώ να σκεφτώ τι έκανα λάθος..![]()
Αλλαξες κάτι? εγκατέστησες κάποια αναβάθμιση? "χτύπησε" το πρόγραμμα ή το λειτουργικό?
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Red Hot Chili L
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν άλλαξα κάτι.. μόνο που χτες έβαλα ενα φλασακι στο οποίο το antivirus βρήκε κάτι ύποπτο.. δεν ξέρω αν το επηρέασε αυτο..
Κανονικά δεν θάπρεπε αλλά... ποτέ δεν ξέρεις. Εχεις τα σιντί της εγκατάστασης, να κάνεις επανεγκατάσταση του word?
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Αν πας στις Επιλογές Word > Εργαλεία Ελεγχουόχι.. θα τα ζητήσω από τον πατέρα μου που μάλλον τα έχει. ευχαριστώ για το χρόνο σας πάντως![]()
οπως σου εγραψα προηγουμενως πατωντας το κουμπακι πανω αριστερα θα δεις αν υπαρχει το λεξικο ενεργοποιημενο

Red Hot Chili L
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν πας στις Επιλογές Word > Εργαλεία Ελεγχου
οπως σου εγραψα προηγουμενως πατωντας το κουμπακι πανω αριστερα θα δεις αν υπαρχει το λεξικο ενεργοποιημενο![]()
Α, ναι, από εκεί έπρεπε να ξεκινήσει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.