Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:18 Ο Guest 182562: #241 20-01-25 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Click για ανάπτυξη... Κάτι σκαμπάζω. Τι θέλεις να κάνεις ακριβώς; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 16:00 Η Εριφύλη έγραψε: #242 20-01-25 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Κάτι σκαμπάζω. Τι θέλεις να κάνεις ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Έβαζα τις υποσημειώσεις για την πτυχιακή (αυτές που είναι κάτω από κάθε σελίδα, με σχόλια) από την εισαγωγή πάνω, που λέει εισαγωγή σημείωσης. Όμως η καθηγήτρια μου είπε, βλέποντας το (και ήταν και το μοναδικό της σχόλιο για την εργασία) ότι το έχω κάνει λίγο περίεργα και δεν μπορεί να διορθώσει τυχόν σχόλια. Πώς αλλιώς μπαίνουν οι υποσημειώσεις; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 16:04 Ο Guest 765889: #243 20-01-25 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έβαζα τις υποσημειώσεις για την πτυχιακή (αυτές που είναι κάτω από κάθε σελίδα, με σχόλια) από την εισαγωγή πάνω, που λέει εισαγωγή σημείωσης. Όμως η καθηγήτρια μου είπε, βλέποντας το (και ήταν και το μοναδικό της σχόλιο για την εργασία) ότι το έχω κάνει λίγο περίεργα και δεν μπορεί να διορθώσει τυχόν σχόλια. Πώς αλλιώς μπαίνουν οι υποσημειώσεις; Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι δε μπορεί η καθηγήτρια να εξετάσει. Μάλλον δεν έχει να κάνει με το τρόπο εισαγωγής που χρησιμοποίησες. Ίσως έκανες το αρχείο read-only, που αποτρέπει την επεξεργασία από τρίτους. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 16:09 Η Εριφύλη έγραψε: #244 20-01-25 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Δεν καταλαβαίνω τι δε μπορεί η καθηγήτρια να εξετάσει. Μάλλον δεν έχει να κάνει με το τρόπο εισαγωγής που χρησιμοποίησες. Ίσως έκανες το αρχείο read-only, που αποτρέπει την επεξεργασία από τρίτους. Click για ανάπτυξη... Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε: Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 16:31 Η Eclipse έγραψε: #245 20-01-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε: Click για ανάπτυξη... Ποια έκδοση χρησιμοποιείς; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 17:22 Ο Guest 765889: #246 20-01-25 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε: Click για ανάπτυξη... Α δε το είπες σωστά. Τώρα κατάλαβα. Λέει πως δε χρησιμοποίησες το Bookmark Editor του Word που όντως θα σου έκανε τη ζωή ευκολότερη. Δες περισσότερα εδώ. Φαντάζομαι εσύ έκανες εισαγωγή footnote και χειροκίνητα πλαγιοποιούσες ανάλογα με το πρότυπο το όνομα συγγραφέα/τίτλου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Click για ανάπτυξη... Κάτι σκαμπάζω. Τι θέλεις να κάνεις ακριβώς;
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 16:00 Η Εριφύλη έγραψε: #242 20-01-25 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Κάτι σκαμπάζω. Τι θέλεις να κάνεις ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Έβαζα τις υποσημειώσεις για την πτυχιακή (αυτές που είναι κάτω από κάθε σελίδα, με σχόλια) από την εισαγωγή πάνω, που λέει εισαγωγή σημείωσης. Όμως η καθηγήτρια μου είπε, βλέποντας το (και ήταν και το μοναδικό της σχόλιο για την εργασία) ότι το έχω κάνει λίγο περίεργα και δεν μπορεί να διορθώσει τυχόν σχόλια. Πώς αλλιώς μπαίνουν οι υποσημειώσεις; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 16:04 Ο Guest 765889: #243 20-01-25 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έβαζα τις υποσημειώσεις για την πτυχιακή (αυτές που είναι κάτω από κάθε σελίδα, με σχόλια) από την εισαγωγή πάνω, που λέει εισαγωγή σημείωσης. Όμως η καθηγήτρια μου είπε, βλέποντας το (και ήταν και το μοναδικό της σχόλιο για την εργασία) ότι το έχω κάνει λίγο περίεργα και δεν μπορεί να διορθώσει τυχόν σχόλια. Πώς αλλιώς μπαίνουν οι υποσημειώσεις; Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι δε μπορεί η καθηγήτρια να εξετάσει. Μάλλον δεν έχει να κάνει με το τρόπο εισαγωγής που χρησιμοποίησες. Ίσως έκανες το αρχείο read-only, που αποτρέπει την επεξεργασία από τρίτους. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 16:09 Η Εριφύλη έγραψε: #244 20-01-25 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Δεν καταλαβαίνω τι δε μπορεί η καθηγήτρια να εξετάσει. Μάλλον δεν έχει να κάνει με το τρόπο εισαγωγής που χρησιμοποίησες. Ίσως έκανες το αρχείο read-only, που αποτρέπει την επεξεργασία από τρίτους. Click για ανάπτυξη... Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε: Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 16:31 Η Eclipse έγραψε: #245 20-01-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε: Click για ανάπτυξη... Ποια έκδοση χρησιμοποιείς; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 17:22 Ο Guest 765889: #246 20-01-25 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε: Click για ανάπτυξη... Α δε το είπες σωστά. Τώρα κατάλαβα. Λέει πως δε χρησιμοποίησες το Bookmark Editor του Word που όντως θα σου έκανε τη ζωή ευκολότερη. Δες περισσότερα εδώ. Φαντάζομαι εσύ έκανες εισαγωγή footnote και χειροκίνητα πλαγιοποιούσες ανάλογα με το πρότυπο το όνομα συγγραφέα/τίτλου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Κάτι σκαμπάζω. Τι θέλεις να κάνεις ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Έβαζα τις υποσημειώσεις για την πτυχιακή (αυτές που είναι κάτω από κάθε σελίδα, με σχόλια) από την εισαγωγή πάνω, που λέει εισαγωγή σημείωσης. Όμως η καθηγήτρια μου είπε, βλέποντας το (και ήταν και το μοναδικό της σχόλιο για την εργασία) ότι το έχω κάνει λίγο περίεργα και δεν μπορεί να διορθώσει τυχόν σχόλια. Πώς αλλιώς μπαίνουν οι υποσημειώσεις;
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 16:04 Ο Guest 765889: #243 20-01-25 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έβαζα τις υποσημειώσεις για την πτυχιακή (αυτές που είναι κάτω από κάθε σελίδα, με σχόλια) από την εισαγωγή πάνω, που λέει εισαγωγή σημείωσης. Όμως η καθηγήτρια μου είπε, βλέποντας το (και ήταν και το μοναδικό της σχόλιο για την εργασία) ότι το έχω κάνει λίγο περίεργα και δεν μπορεί να διορθώσει τυχόν σχόλια. Πώς αλλιώς μπαίνουν οι υποσημειώσεις; Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι δε μπορεί η καθηγήτρια να εξετάσει. Μάλλον δεν έχει να κάνει με το τρόπο εισαγωγής που χρησιμοποίησες. Ίσως έκανες το αρχείο read-only, που αποτρέπει την επεξεργασία από τρίτους. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 16:09 Η Εριφύλη έγραψε: #244 20-01-25 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Δεν καταλαβαίνω τι δε μπορεί η καθηγήτρια να εξετάσει. Μάλλον δεν έχει να κάνει με το τρόπο εισαγωγής που χρησιμοποίησες. Ίσως έκανες το αρχείο read-only, που αποτρέπει την επεξεργασία από τρίτους. Click για ανάπτυξη... Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε: Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 16:31 Η Eclipse έγραψε: #245 20-01-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε: Click για ανάπτυξη... Ποια έκδοση χρησιμοποιείς; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 17:22 Ο Guest 765889: #246 20-01-25 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε: Click για ανάπτυξη... Α δε το είπες σωστά. Τώρα κατάλαβα. Λέει πως δε χρησιμοποίησες το Bookmark Editor του Word που όντως θα σου έκανε τη ζωή ευκολότερη. Δες περισσότερα εδώ. Φαντάζομαι εσύ έκανες εισαγωγή footnote και χειροκίνητα πλαγιοποιούσες ανάλογα με το πρότυπο το όνομα συγγραφέα/τίτλου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έβαζα τις υποσημειώσεις για την πτυχιακή (αυτές που είναι κάτω από κάθε σελίδα, με σχόλια) από την εισαγωγή πάνω, που λέει εισαγωγή σημείωσης. Όμως η καθηγήτρια μου είπε, βλέποντας το (και ήταν και το μοναδικό της σχόλιο για την εργασία) ότι το έχω κάνει λίγο περίεργα και δεν μπορεί να διορθώσει τυχόν σχόλια. Πώς αλλιώς μπαίνουν οι υποσημειώσεις; Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι δε μπορεί η καθηγήτρια να εξετάσει. Μάλλον δεν έχει να κάνει με το τρόπο εισαγωγής που χρησιμοποίησες. Ίσως έκανες το αρχείο read-only, που αποτρέπει την επεξεργασία από τρίτους.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 16:09 Η Εριφύλη έγραψε: #244 20-01-25 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Δεν καταλαβαίνω τι δε μπορεί η καθηγήτρια να εξετάσει. Μάλλον δεν έχει να κάνει με το τρόπο εισαγωγής που χρησιμοποίησες. Ίσως έκανες το αρχείο read-only, που αποτρέπει την επεξεργασία από τρίτους. Click για ανάπτυξη... Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε: Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 16:31 Η Eclipse έγραψε: #245 20-01-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε: Click για ανάπτυξη... Ποια έκδοση χρησιμοποιείς; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 17:22 Ο Guest 765889: #246 20-01-25 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε: Click για ανάπτυξη... Α δε το είπες σωστά. Τώρα κατάλαβα. Λέει πως δε χρησιμοποίησες το Bookmark Editor του Word που όντως θα σου έκανε τη ζωή ευκολότερη. Δες περισσότερα εδώ. Φαντάζομαι εσύ έκανες εισαγωγή footnote και χειροκίνητα πλαγιοποιούσες ανάλογα με το πρότυπο το όνομα συγγραφέα/τίτλου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Δεν καταλαβαίνω τι δε μπορεί η καθηγήτρια να εξετάσει. Μάλλον δεν έχει να κάνει με το τρόπο εισαγωγής που χρησιμοποίησες. Ίσως έκανες το αρχείο read-only, που αποτρέπει την επεξεργασία από τρίτους. Click για ανάπτυξη... Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε:
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 16:31 Η Eclipse έγραψε: #245 20-01-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε: Click για ανάπτυξη... Ποια έκδοση χρησιμοποιείς; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 17:22 Ο Guest 765889: #246 20-01-25 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε: Click για ανάπτυξη... Α δε το είπες σωστά. Τώρα κατάλαβα. Λέει πως δε χρησιμοποίησες το Bookmark Editor του Word που όντως θα σου έκανε τη ζωή ευκολότερη. Δες περισσότερα εδώ. Φαντάζομαι εσύ έκανες εισαγωγή footnote και χειροκίνητα πλαγιοποιούσες ανάλογα με το πρότυπο το όνομα συγγραφέα/τίτλου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε: Click για ανάπτυξη... Ποια έκδοση χρησιμοποιείς;
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 17:22 Ο Guest 765889: #246 20-01-25 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε: Click για ανάπτυξη... Α δε το είπες σωστά. Τώρα κατάλαβα. Λέει πως δε χρησιμοποίησες το Bookmark Editor του Word που όντως θα σου έκανε τη ζωή ευκολότερη. Δες περισσότερα εδώ. Φαντάζομαι εσύ έκανες εισαγωγή footnote και χειροκίνητα πλαγιοποιούσες ανάλογα με το πρότυπο το όνομα συγγραφέα/τίτλου.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε: Click για ανάπτυξη... Α δε το είπες σωστά. Τώρα κατάλαβα. Λέει πως δε χρησιμοποίησες το Bookmark Editor του Word που όντως θα σου έκανε τη ζωή ευκολότερη. Δες περισσότερα εδώ. Φαντάζομαι εσύ έκανες εισαγωγή footnote και χειροκίνητα πλαγιοποιούσες ανάλογα με το πρότυπο το όνομα συγγραφέα/τίτλου.