~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

ωραια!!σε ευχαριστω πολυ!αμα ειναι κλειδωσε το τωρα...Δείκτης λέγεται αυτό.
Επιλέγεις αυτό που θες να πάει πιο χαμηλά και πας Format -> Font -> Subscript (η εναλλακτικά το shortcut ctrl + =).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
guess
Δραστήριο μέλος

Κατεβάζω διάφορα και όταν πάει να μου τα "ανοίξει" με αυτό το πρόγραμμα βγαίνει ένα πινακάκι για να διαλέξω την γλώσσα.Βγαίνουν για τη γλώσσα κάτι κουτάκια και διάφορα ακαταλαβίστικα.:!::s:s
Τί να κάνω; Βοήθεια!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

guess
Δραστήριο μέλος

Μόλις πάω σπίτι θα βγάλω και ένα video να δεις, γιατί στο χολείο με Celeron, και μία ταχύτητα 512 klb/s δεν το βλέπω.
Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος

'Εχω το Microsoft word 2003 και θλελω να φτιάξω κυκλικα γραφήματα (ξερετε αυτες τις πιτες με τα ποσοστα) για να τελειωσω την εργασια μου στην τεχνολογία
Καμια ιδέα???
Πάω στο Εισαγωγή>Εικόνα>Γραφημα αλλα έχει μόνο αυτο με τις ράβδους
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος

Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος

~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος

Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος

~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος

Alessandra
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Θέλω να υπάρχουν κάτι σαν μεταβλητές όπου θα έχουν τιμές που θα έχω ορίσει εγώ και θα εμφανίζουν αυτές τις τιμές σε οποίο σημείο τις χρειαστώ, είτε σε κάποιο πίνακα είτε σε κάποιο τίτλο είτε απλά μεσα στο κείμενο.
π.χ. έστω το παρακατώ κείμενο
Αφού διαπιστώσαμε ότι τα κέρδη της εταιρίας είναι 56431,75? προχωρήσαμε [...]
Έτσι λοιπόν στον μετόχους θα μοιραστούν 56431,75? [...]
Οι φόροι που πρέπει να καταβάλει η εταιρία για τα κέρδη ύψους 56431,75? είναι [...]
Στο παραπάνω κείμενο έστω ότι θέλω να μην γράφω συνέχεια 56431,75? αλλά και στην περίπτωση που διαπιστώσω ότι υπολογίσα λάθος τα κέρδη μην χρειάζεται να αλλάξω το νούμερο σε 512 σημεία.
Υπάρχει κάτι τέτοιο στο Word;
Σημείωση: Για απορίες στο excel υπάρχει αυτό το θέμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Οταν έχω μια μεγάλη λέξη ή φράση που μου είναι δύσκολο να τη χρησιμοποιώ κατ' επανάληψη, τότε πηγαίνω στην αυτόματη διόρθωση, γράφω 2 γράμματα και τα γράφω να αντικαταστούνται με τη φράση που θέλω για να μην επαναλαμβάνω γράφοντας.
Στη συνέχεια, αν θέλω αν αντικαταστήσω κάτι που έκανα λάθος, πηγαίνω στο εύρεση και αντικατάσταση.
Δεν ξέρω αν αυτό εννοούσες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

κι εγώ αυτό καταλαβαίνω ότι ψάχνεις (ctrl+H η συντόμευση), να ορίζεις μεταβλητές μέσα στο word δεν νομιζω να γίνεται.Στη συνέχεια, αν θέλω αν αντικαταστήσω κάτι που έκανα λάθος, πηγαίνω στο εύρεση και αντικατάσταση.
Δεν ξέρω αν αυτό εννοούσες...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Βetty
Δραστήριο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

1)Το έγγραφο αυτό έχει κλειδωθεί με κωδικό ή
2)Το Office που έχεις είναι σε trail version και έχει λήξει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.