Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2013 στις 23:59 Η Tabby έγραψε: #221 17-11-13 23:59 είναι τσεκαρισμένο ναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2013 στις 07:41 Η venividivici: #222 18-11-13 07:41 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: είναι τσεκαρισμένο ναι.. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει αυτό το αρχείο; οπου Tabby το ονομα του υπολογιστή σου... C:\Users\Τabby\AppData\Roaming\Microsoft\UProof Anyway από μακρια δυσκολη η λυση ...αν δεν το βλεπω μπροστά μου... Κατι εχεις κανει τωρα...τωρα απλα υποθετουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2013 στις 19:12 Η Tabby έγραψε: #223 19-11-13 19:12 ναι veni μου! υπάρχει! επίσης στο guest χρήστη λειτουργεί άψογα ο έλεγχος των ελληνικών, οπότε θα τσεκάρω εκεί το κείμενό μου. ποιος ξέρει τι κουλό συνέβη σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 22:06 Ο g1wrg0s έγραψε: #224 24-03-14 22:06 στο word πως θα μπορουσα να βαλω ενα κατω δεικτη σε ενα γραμμα. Το συνανταμαι στα μαθηματικα συνηθως . π.χ di = 5 etc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 23:28 Ο Bemanos έγραψε: #225 24-03-14 23:28 ctrl+= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2014 στις 13:47 Ο JKaradakov: #226 25-03-14 13:47 or click this: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:11 Η Angelique.: #227 21-09-18 22:11 Ηey παιδιά, η απορία μου δεν είναι σχετική με pdf αλλά για αρχεία Word τα οποία , για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται έτσι στην επιφάνεια εργασίας μου: Αυτά τα λευκά αρχεία είναι αρχεία Word τα οποία όταν τα πατάω εμφανίζονται κανονικά, ωστόσο στην οθόνη φαίνονται έτσι και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει γι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #228 21-09-18 22:17 Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:18 Ο Guest 874453: #229 21-09-18 22:18 δεξι κλικ-ιδιοτητες-ανοιγμα με γουορντ-οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.621 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Himela έγραψε: #230 21-09-18 22:28 Επίσης όταν πατήσεις άνοιγμα με προεπιλεγμένο πρόγραμμα --> word να επιλέξεις να ανοίγουν πάντα έτσι αυτού του είδους τα αρχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Angelique.: #231 21-09-18 22:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:32 Ο akikos έγραψε: #232 21-09-18 22:32 Τσέκαρε αυτό https://support.microsoft.com/en-us/help/4028161/windows-10-change-default-programs βάλε τα docx να ανοίγουν με το word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.279 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:52 Ο Samael έγραψε: #233 21-09-18 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Click για ανάπτυξη... Φαινεται σαν να εχει απεγκατασταθει η να εχει γινει corrupted το προγραμμα,και να εχουν μεινει οι συντομευσεις.Δοκιμασε να κανεις re-install,εαν δεν πετυχει αυτο που σου εδωσε ο akikos και δεν επαναφερθουν τα συμβολα αφου ορισεις ως προεπιλογη προγραμματος το word για αυτον τον τυπο αρχειων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 01:53 Η Angelique.: #234 22-09-18 01:53 Thanks για τις απαντήσεις παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:17 Ο grtt έγραψε: #235 22-09-18 11:17 Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 03:49 Η Angelique.: #236 23-09-18 03:49 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Click για ανάπτυξη... Έκανα όλα τα βήματα του βίντεο, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Βρήκα και το "IconCache", αλλά ήταν σκέτο,χωρίς το .db , ωστόσο το διέγραψα -δεν ξέρω αν έκανα καλά-, και στο τέλος άνοιξα τις διεργασίες, διέγραψα τη διεργασία που έλεγε και έκανα καινούργια αλλά καμία διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:16 Ο Guest 874453: #237 23-09-18 22:16 κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:54 Η Angelique.: #238 24-09-18 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Click για ανάπτυξη... Πώς το κάνω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:03 Ο Guest 874453: #239 24-09-18 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Πώς το κάνω αυτό; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs νομιζω γινεται κ αν βαλεις το σιντι αν κ πλεον δημιουργω εικονικα σιντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:14 Η Εριφύλη έγραψε: #240 20-01-25 12:14 Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είναι τσεκαρισμένο ναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2013 στις 07:41 Η venividivici: #222 18-11-13 07:41 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: είναι τσεκαρισμένο ναι.. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει αυτό το αρχείο; οπου Tabby το ονομα του υπολογιστή σου... C:\Users\Τabby\AppData\Roaming\Microsoft\UProof Anyway από μακρια δυσκολη η λυση ...αν δεν το βλεπω μπροστά μου... Κατι εχεις κανει τωρα...τωρα απλα υποθετουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2013 στις 19:12 Η Tabby έγραψε: #223 19-11-13 19:12 ναι veni μου! υπάρχει! επίσης στο guest χρήστη λειτουργεί άψογα ο έλεγχος των ελληνικών, οπότε θα τσεκάρω εκεί το κείμενό μου. ποιος ξέρει τι κουλό συνέβη σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 22:06 Ο g1wrg0s έγραψε: #224 24-03-14 22:06 στο word πως θα μπορουσα να βαλω ενα κατω δεικτη σε ενα γραμμα. Το συνανταμαι στα μαθηματικα συνηθως . π.χ di = 5 etc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 23:28 Ο Bemanos έγραψε: #225 24-03-14 23:28 ctrl+= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2014 στις 13:47 Ο JKaradakov: #226 25-03-14 13:47 or click this: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:11 Η Angelique.: #227 21-09-18 22:11 Ηey παιδιά, η απορία μου δεν είναι σχετική με pdf αλλά για αρχεία Word τα οποία , για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται έτσι στην επιφάνεια εργασίας μου: Αυτά τα λευκά αρχεία είναι αρχεία Word τα οποία όταν τα πατάω εμφανίζονται κανονικά, ωστόσο στην οθόνη φαίνονται έτσι και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει γι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #228 21-09-18 22:17 Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:18 Ο Guest 874453: #229 21-09-18 22:18 δεξι κλικ-ιδιοτητες-ανοιγμα με γουορντ-οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.621 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Himela έγραψε: #230 21-09-18 22:28 Επίσης όταν πατήσεις άνοιγμα με προεπιλεγμένο πρόγραμμα --> word να επιλέξεις να ανοίγουν πάντα έτσι αυτού του είδους τα αρχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Angelique.: #231 21-09-18 22:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:32 Ο akikos έγραψε: #232 21-09-18 22:32 Τσέκαρε αυτό https://support.microsoft.com/en-us/help/4028161/windows-10-change-default-programs βάλε τα docx να ανοίγουν με το word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.279 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:52 Ο Samael έγραψε: #233 21-09-18 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Click για ανάπτυξη... Φαινεται σαν να εχει απεγκατασταθει η να εχει γινει corrupted το προγραμμα,και να εχουν μεινει οι συντομευσεις.Δοκιμασε να κανεις re-install,εαν δεν πετυχει αυτο που σου εδωσε ο akikos και δεν επαναφερθουν τα συμβολα αφου ορισεις ως προεπιλογη προγραμματος το word για αυτον τον τυπο αρχειων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 01:53 Η Angelique.: #234 22-09-18 01:53 Thanks για τις απαντήσεις παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:17 Ο grtt έγραψε: #235 22-09-18 11:17 Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 03:49 Η Angelique.: #236 23-09-18 03:49 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Click για ανάπτυξη... Έκανα όλα τα βήματα του βίντεο, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Βρήκα και το "IconCache", αλλά ήταν σκέτο,χωρίς το .db , ωστόσο το διέγραψα -δεν ξέρω αν έκανα καλά-, και στο τέλος άνοιξα τις διεργασίες, διέγραψα τη διεργασία που έλεγε και έκανα καινούργια αλλά καμία διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:16 Ο Guest 874453: #237 23-09-18 22:16 κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:54 Η Angelique.: #238 24-09-18 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Click για ανάπτυξη... Πώς το κάνω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:03 Ο Guest 874453: #239 24-09-18 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Πώς το κάνω αυτό; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs νομιζω γινεται κ αν βαλεις το σιντι αν κ πλεον δημιουργω εικονικα σιντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:14 Η Εριφύλη έγραψε: #240 20-01-25 12:14 Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tabby: είναι τσεκαρισμένο ναι.. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει αυτό το αρχείο; οπου Tabby το ονομα του υπολογιστή σου... C:\Users\Τabby\AppData\Roaming\Microsoft\UProof Anyway από μακρια δυσκολη η λυση ...αν δεν το βλεπω μπροστά μου... Κατι εχεις κανει τωρα...τωρα απλα υποθετουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2013 στις 19:12 Η Tabby έγραψε: #223 19-11-13 19:12 ναι veni μου! υπάρχει! επίσης στο guest χρήστη λειτουργεί άψογα ο έλεγχος των ελληνικών, οπότε θα τσεκάρω εκεί το κείμενό μου. ποιος ξέρει τι κουλό συνέβη σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 22:06 Ο g1wrg0s έγραψε: #224 24-03-14 22:06 στο word πως θα μπορουσα να βαλω ενα κατω δεικτη σε ενα γραμμα. Το συνανταμαι στα μαθηματικα συνηθως . π.χ di = 5 etc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 23:28 Ο Bemanos έγραψε: #225 24-03-14 23:28 ctrl+= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2014 στις 13:47 Ο JKaradakov: #226 25-03-14 13:47 or click this: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:11 Η Angelique.: #227 21-09-18 22:11 Ηey παιδιά, η απορία μου δεν είναι σχετική με pdf αλλά για αρχεία Word τα οποία , για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται έτσι στην επιφάνεια εργασίας μου: Αυτά τα λευκά αρχεία είναι αρχεία Word τα οποία όταν τα πατάω εμφανίζονται κανονικά, ωστόσο στην οθόνη φαίνονται έτσι και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει γι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #228 21-09-18 22:17 Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:18 Ο Guest 874453: #229 21-09-18 22:18 δεξι κλικ-ιδιοτητες-ανοιγμα με γουορντ-οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.621 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Himela έγραψε: #230 21-09-18 22:28 Επίσης όταν πατήσεις άνοιγμα με προεπιλεγμένο πρόγραμμα --> word να επιλέξεις να ανοίγουν πάντα έτσι αυτού του είδους τα αρχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Angelique.: #231 21-09-18 22:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:32 Ο akikos έγραψε: #232 21-09-18 22:32 Τσέκαρε αυτό https://support.microsoft.com/en-us/help/4028161/windows-10-change-default-programs βάλε τα docx να ανοίγουν με το word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.279 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:52 Ο Samael έγραψε: #233 21-09-18 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Click για ανάπτυξη... Φαινεται σαν να εχει απεγκατασταθει η να εχει γινει corrupted το προγραμμα,και να εχουν μεινει οι συντομευσεις.Δοκιμασε να κανεις re-install,εαν δεν πετυχει αυτο που σου εδωσε ο akikos και δεν επαναφερθουν τα συμβολα αφου ορισεις ως προεπιλογη προγραμματος το word για αυτον τον τυπο αρχειων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 01:53 Η Angelique.: #234 22-09-18 01:53 Thanks για τις απαντήσεις παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:17 Ο grtt έγραψε: #235 22-09-18 11:17 Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 03:49 Η Angelique.: #236 23-09-18 03:49 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Click για ανάπτυξη... Έκανα όλα τα βήματα του βίντεο, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Βρήκα και το "IconCache", αλλά ήταν σκέτο,χωρίς το .db , ωστόσο το διέγραψα -δεν ξέρω αν έκανα καλά-, και στο τέλος άνοιξα τις διεργασίες, διέγραψα τη διεργασία που έλεγε και έκανα καινούργια αλλά καμία διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:16 Ο Guest 874453: #237 23-09-18 22:16 κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:54 Η Angelique.: #238 24-09-18 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Click για ανάπτυξη... Πώς το κάνω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:03 Ο Guest 874453: #239 24-09-18 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Πώς το κάνω αυτό; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs νομιζω γινεται κ αν βαλεις το σιντι αν κ πλεον δημιουργω εικονικα σιντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:14 Η Εριφύλη έγραψε: #240 20-01-25 12:14 Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι veni μου! υπάρχει! επίσης στο guest χρήστη λειτουργεί άψογα ο έλεγχος των ελληνικών, οπότε θα τσεκάρω εκεί το κείμενό μου. ποιος ξέρει τι κουλό συνέβη σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 22:06 Ο g1wrg0s έγραψε: #224 24-03-14 22:06 στο word πως θα μπορουσα να βαλω ενα κατω δεικτη σε ενα γραμμα. Το συνανταμαι στα μαθηματικα συνηθως . π.χ di = 5 etc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 23:28 Ο Bemanos έγραψε: #225 24-03-14 23:28 ctrl+= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2014 στις 13:47 Ο JKaradakov: #226 25-03-14 13:47 or click this: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:11 Η Angelique.: #227 21-09-18 22:11 Ηey παιδιά, η απορία μου δεν είναι σχετική με pdf αλλά για αρχεία Word τα οποία , για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται έτσι στην επιφάνεια εργασίας μου: Αυτά τα λευκά αρχεία είναι αρχεία Word τα οποία όταν τα πατάω εμφανίζονται κανονικά, ωστόσο στην οθόνη φαίνονται έτσι και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει γι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #228 21-09-18 22:17 Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:18 Ο Guest 874453: #229 21-09-18 22:18 δεξι κλικ-ιδιοτητες-ανοιγμα με γουορντ-οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.621 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Himela έγραψε: #230 21-09-18 22:28 Επίσης όταν πατήσεις άνοιγμα με προεπιλεγμένο πρόγραμμα --> word να επιλέξεις να ανοίγουν πάντα έτσι αυτού του είδους τα αρχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Angelique.: #231 21-09-18 22:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:32 Ο akikos έγραψε: #232 21-09-18 22:32 Τσέκαρε αυτό https://support.microsoft.com/en-us/help/4028161/windows-10-change-default-programs βάλε τα docx να ανοίγουν με το word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.279 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:52 Ο Samael έγραψε: #233 21-09-18 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Click για ανάπτυξη... Φαινεται σαν να εχει απεγκατασταθει η να εχει γινει corrupted το προγραμμα,και να εχουν μεινει οι συντομευσεις.Δοκιμασε να κανεις re-install,εαν δεν πετυχει αυτο που σου εδωσε ο akikos και δεν επαναφερθουν τα συμβολα αφου ορισεις ως προεπιλογη προγραμματος το word για αυτον τον τυπο αρχειων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 01:53 Η Angelique.: #234 22-09-18 01:53 Thanks για τις απαντήσεις παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:17 Ο grtt έγραψε: #235 22-09-18 11:17 Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 03:49 Η Angelique.: #236 23-09-18 03:49 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Click για ανάπτυξη... Έκανα όλα τα βήματα του βίντεο, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Βρήκα και το "IconCache", αλλά ήταν σκέτο,χωρίς το .db , ωστόσο το διέγραψα -δεν ξέρω αν έκανα καλά-, και στο τέλος άνοιξα τις διεργασίες, διέγραψα τη διεργασία που έλεγε και έκανα καινούργια αλλά καμία διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:16 Ο Guest 874453: #237 23-09-18 22:16 κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:54 Η Angelique.: #238 24-09-18 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Click για ανάπτυξη... Πώς το κάνω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:03 Ο Guest 874453: #239 24-09-18 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Πώς το κάνω αυτό; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs νομιζω γινεται κ αν βαλεις το σιντι αν κ πλεον δημιουργω εικονικα σιντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:14 Η Εριφύλη έγραψε: #240 20-01-25 12:14 Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στο word πως θα μπορουσα να βαλω ενα κατω δεικτη σε ενα γραμμα. Το συνανταμαι στα μαθηματικα συνηθως . π.χ di = 5 etc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 23:28 Ο Bemanos έγραψε: #225 24-03-14 23:28 ctrl+= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2014 στις 13:47 Ο JKaradakov: #226 25-03-14 13:47 or click this: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:11 Η Angelique.: #227 21-09-18 22:11 Ηey παιδιά, η απορία μου δεν είναι σχετική με pdf αλλά για αρχεία Word τα οποία , για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται έτσι στην επιφάνεια εργασίας μου: Αυτά τα λευκά αρχεία είναι αρχεία Word τα οποία όταν τα πατάω εμφανίζονται κανονικά, ωστόσο στην οθόνη φαίνονται έτσι και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει γι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #228 21-09-18 22:17 Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:18 Ο Guest 874453: #229 21-09-18 22:18 δεξι κλικ-ιδιοτητες-ανοιγμα με γουορντ-οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.621 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Himela έγραψε: #230 21-09-18 22:28 Επίσης όταν πατήσεις άνοιγμα με προεπιλεγμένο πρόγραμμα --> word να επιλέξεις να ανοίγουν πάντα έτσι αυτού του είδους τα αρχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Angelique.: #231 21-09-18 22:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:32 Ο akikos έγραψε: #232 21-09-18 22:32 Τσέκαρε αυτό https://support.microsoft.com/en-us/help/4028161/windows-10-change-default-programs βάλε τα docx να ανοίγουν με το word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.279 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:52 Ο Samael έγραψε: #233 21-09-18 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Click για ανάπτυξη... Φαινεται σαν να εχει απεγκατασταθει η να εχει γινει corrupted το προγραμμα,και να εχουν μεινει οι συντομευσεις.Δοκιμασε να κανεις re-install,εαν δεν πετυχει αυτο που σου εδωσε ο akikos και δεν επαναφερθουν τα συμβολα αφου ορισεις ως προεπιλογη προγραμματος το word για αυτον τον τυπο αρχειων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 01:53 Η Angelique.: #234 22-09-18 01:53 Thanks για τις απαντήσεις παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:17 Ο grtt έγραψε: #235 22-09-18 11:17 Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 03:49 Η Angelique.: #236 23-09-18 03:49 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Click για ανάπτυξη... Έκανα όλα τα βήματα του βίντεο, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Βρήκα και το "IconCache", αλλά ήταν σκέτο,χωρίς το .db , ωστόσο το διέγραψα -δεν ξέρω αν έκανα καλά-, και στο τέλος άνοιξα τις διεργασίες, διέγραψα τη διεργασία που έλεγε και έκανα καινούργια αλλά καμία διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:16 Ο Guest 874453: #237 23-09-18 22:16 κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:54 Η Angelique.: #238 24-09-18 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Click για ανάπτυξη... Πώς το κάνω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:03 Ο Guest 874453: #239 24-09-18 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Πώς το κάνω αυτό; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs νομιζω γινεται κ αν βαλεις το σιντι αν κ πλεον δημιουργω εικονικα σιντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:14 Η Εριφύλη έγραψε: #240 20-01-25 12:14 Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ctrl+= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2014 στις 13:47 Ο JKaradakov: #226 25-03-14 13:47 or click this: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:11 Η Angelique.: #227 21-09-18 22:11 Ηey παιδιά, η απορία μου δεν είναι σχετική με pdf αλλά για αρχεία Word τα οποία , για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται έτσι στην επιφάνεια εργασίας μου: Αυτά τα λευκά αρχεία είναι αρχεία Word τα οποία όταν τα πατάω εμφανίζονται κανονικά, ωστόσο στην οθόνη φαίνονται έτσι και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει γι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #228 21-09-18 22:17 Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:18 Ο Guest 874453: #229 21-09-18 22:18 δεξι κλικ-ιδιοτητες-ανοιγμα με γουορντ-οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.621 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Himela έγραψε: #230 21-09-18 22:28 Επίσης όταν πατήσεις άνοιγμα με προεπιλεγμένο πρόγραμμα --> word να επιλέξεις να ανοίγουν πάντα έτσι αυτού του είδους τα αρχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Angelique.: #231 21-09-18 22:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:32 Ο akikos έγραψε: #232 21-09-18 22:32 Τσέκαρε αυτό https://support.microsoft.com/en-us/help/4028161/windows-10-change-default-programs βάλε τα docx να ανοίγουν με το word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.279 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:52 Ο Samael έγραψε: #233 21-09-18 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Click για ανάπτυξη... Φαινεται σαν να εχει απεγκατασταθει η να εχει γινει corrupted το προγραμμα,και να εχουν μεινει οι συντομευσεις.Δοκιμασε να κανεις re-install,εαν δεν πετυχει αυτο που σου εδωσε ο akikos και δεν επαναφερθουν τα συμβολα αφου ορισεις ως προεπιλογη προγραμματος το word για αυτον τον τυπο αρχειων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 01:53 Η Angelique.: #234 22-09-18 01:53 Thanks για τις απαντήσεις παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:17 Ο grtt έγραψε: #235 22-09-18 11:17 Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 03:49 Η Angelique.: #236 23-09-18 03:49 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Click για ανάπτυξη... Έκανα όλα τα βήματα του βίντεο, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Βρήκα και το "IconCache", αλλά ήταν σκέτο,χωρίς το .db , ωστόσο το διέγραψα -δεν ξέρω αν έκανα καλά-, και στο τέλος άνοιξα τις διεργασίες, διέγραψα τη διεργασία που έλεγε και έκανα καινούργια αλλά καμία διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:16 Ο Guest 874453: #237 23-09-18 22:16 κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:54 Η Angelique.: #238 24-09-18 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Click για ανάπτυξη... Πώς το κάνω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:03 Ο Guest 874453: #239 24-09-18 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Πώς το κάνω αυτό; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs νομιζω γινεται κ αν βαλεις το σιντι αν κ πλεον δημιουργω εικονικα σιντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:14 Η Εριφύλη έγραψε: #240 20-01-25 12:14 Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
or click this: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:11 Η Angelique.: #227 21-09-18 22:11 Ηey παιδιά, η απορία μου δεν είναι σχετική με pdf αλλά για αρχεία Word τα οποία , για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται έτσι στην επιφάνεια εργασίας μου: Αυτά τα λευκά αρχεία είναι αρχεία Word τα οποία όταν τα πατάω εμφανίζονται κανονικά, ωστόσο στην οθόνη φαίνονται έτσι και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει γι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #228 21-09-18 22:17 Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:18 Ο Guest 874453: #229 21-09-18 22:18 δεξι κλικ-ιδιοτητες-ανοιγμα με γουορντ-οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.621 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Himela έγραψε: #230 21-09-18 22:28 Επίσης όταν πατήσεις άνοιγμα με προεπιλεγμένο πρόγραμμα --> word να επιλέξεις να ανοίγουν πάντα έτσι αυτού του είδους τα αρχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Angelique.: #231 21-09-18 22:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:32 Ο akikos έγραψε: #232 21-09-18 22:32 Τσέκαρε αυτό https://support.microsoft.com/en-us/help/4028161/windows-10-change-default-programs βάλε τα docx να ανοίγουν με το word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.279 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:52 Ο Samael έγραψε: #233 21-09-18 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Click για ανάπτυξη... Φαινεται σαν να εχει απεγκατασταθει η να εχει γινει corrupted το προγραμμα,και να εχουν μεινει οι συντομευσεις.Δοκιμασε να κανεις re-install,εαν δεν πετυχει αυτο που σου εδωσε ο akikos και δεν επαναφερθουν τα συμβολα αφου ορισεις ως προεπιλογη προγραμματος το word για αυτον τον τυπο αρχειων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 01:53 Η Angelique.: #234 22-09-18 01:53 Thanks για τις απαντήσεις παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:17 Ο grtt έγραψε: #235 22-09-18 11:17 Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 03:49 Η Angelique.: #236 23-09-18 03:49 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Click για ανάπτυξη... Έκανα όλα τα βήματα του βίντεο, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Βρήκα και το "IconCache", αλλά ήταν σκέτο,χωρίς το .db , ωστόσο το διέγραψα -δεν ξέρω αν έκανα καλά-, και στο τέλος άνοιξα τις διεργασίες, διέγραψα τη διεργασία που έλεγε και έκανα καινούργια αλλά καμία διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:16 Ο Guest 874453: #237 23-09-18 22:16 κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:54 Η Angelique.: #238 24-09-18 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Click για ανάπτυξη... Πώς το κάνω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:03 Ο Guest 874453: #239 24-09-18 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Πώς το κάνω αυτό; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs νομιζω γινεται κ αν βαλεις το σιντι αν κ πλεον δημιουργω εικονικα σιντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:14 Η Εριφύλη έγραψε: #240 20-01-25 12:14 Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ηey παιδιά, η απορία μου δεν είναι σχετική με pdf αλλά για αρχεία Word τα οποία , για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται έτσι στην επιφάνεια εργασίας μου: Αυτά τα λευκά αρχεία είναι αρχεία Word τα οποία όταν τα πατάω εμφανίζονται κανονικά, ωστόσο στην οθόνη φαίνονται έτσι και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει γι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #228 21-09-18 22:17 Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:18 Ο Guest 874453: #229 21-09-18 22:18 δεξι κλικ-ιδιοτητες-ανοιγμα με γουορντ-οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.621 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Himela έγραψε: #230 21-09-18 22:28 Επίσης όταν πατήσεις άνοιγμα με προεπιλεγμένο πρόγραμμα --> word να επιλέξεις να ανοίγουν πάντα έτσι αυτού του είδους τα αρχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Angelique.: #231 21-09-18 22:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:32 Ο akikos έγραψε: #232 21-09-18 22:32 Τσέκαρε αυτό https://support.microsoft.com/en-us/help/4028161/windows-10-change-default-programs βάλε τα docx να ανοίγουν με το word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.279 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:52 Ο Samael έγραψε: #233 21-09-18 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Click για ανάπτυξη... Φαινεται σαν να εχει απεγκατασταθει η να εχει γινει corrupted το προγραμμα,και να εχουν μεινει οι συντομευσεις.Δοκιμασε να κανεις re-install,εαν δεν πετυχει αυτο που σου εδωσε ο akikos και δεν επαναφερθουν τα συμβολα αφου ορισεις ως προεπιλογη προγραμματος το word για αυτον τον τυπο αρχειων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 01:53 Η Angelique.: #234 22-09-18 01:53 Thanks για τις απαντήσεις παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:17 Ο grtt έγραψε: #235 22-09-18 11:17 Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 03:49 Η Angelique.: #236 23-09-18 03:49 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Click για ανάπτυξη... Έκανα όλα τα βήματα του βίντεο, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Βρήκα και το "IconCache", αλλά ήταν σκέτο,χωρίς το .db , ωστόσο το διέγραψα -δεν ξέρω αν έκανα καλά-, και στο τέλος άνοιξα τις διεργασίες, διέγραψα τη διεργασία που έλεγε και έκανα καινούργια αλλά καμία διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:16 Ο Guest 874453: #237 23-09-18 22:16 κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:54 Η Angelique.: #238 24-09-18 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Click για ανάπτυξη... Πώς το κάνω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:03 Ο Guest 874453: #239 24-09-18 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Πώς το κάνω αυτό; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs νομιζω γινεται κ αν βαλεις το σιντι αν κ πλεον δημιουργω εικονικα σιντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:14 Η Εριφύλη έγραψε: #240 20-01-25 12:14 Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:18 Ο Guest 874453: #229 21-09-18 22:18 δεξι κλικ-ιδιοτητες-ανοιγμα με γουορντ-οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.621 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Himela έγραψε: #230 21-09-18 22:28 Επίσης όταν πατήσεις άνοιγμα με προεπιλεγμένο πρόγραμμα --> word να επιλέξεις να ανοίγουν πάντα έτσι αυτού του είδους τα αρχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Angelique.: #231 21-09-18 22:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:32 Ο akikos έγραψε: #232 21-09-18 22:32 Τσέκαρε αυτό https://support.microsoft.com/en-us/help/4028161/windows-10-change-default-programs βάλε τα docx να ανοίγουν με το word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.279 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:52 Ο Samael έγραψε: #233 21-09-18 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Click για ανάπτυξη... Φαινεται σαν να εχει απεγκατασταθει η να εχει γινει corrupted το προγραμμα,και να εχουν μεινει οι συντομευσεις.Δοκιμασε να κανεις re-install,εαν δεν πετυχει αυτο που σου εδωσε ο akikos και δεν επαναφερθουν τα συμβολα αφου ορισεις ως προεπιλογη προγραμματος το word για αυτον τον τυπο αρχειων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 01:53 Η Angelique.: #234 22-09-18 01:53 Thanks για τις απαντήσεις παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:17 Ο grtt έγραψε: #235 22-09-18 11:17 Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 03:49 Η Angelique.: #236 23-09-18 03:49 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Click για ανάπτυξη... Έκανα όλα τα βήματα του βίντεο, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Βρήκα και το "IconCache", αλλά ήταν σκέτο,χωρίς το .db , ωστόσο το διέγραψα -δεν ξέρω αν έκανα καλά-, και στο τέλος άνοιξα τις διεργασίες, διέγραψα τη διεργασία που έλεγε και έκανα καινούργια αλλά καμία διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:16 Ο Guest 874453: #237 23-09-18 22:16 κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:54 Η Angelique.: #238 24-09-18 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Click για ανάπτυξη... Πώς το κάνω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:03 Ο Guest 874453: #239 24-09-18 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Πώς το κάνω αυτό; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs νομιζω γινεται κ αν βαλεις το σιντι αν κ πλεον δημιουργω εικονικα σιντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:14 Η Εριφύλη έγραψε: #240 20-01-25 12:14 Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεξι κλικ-ιδιοτητες-ανοιγμα με γουορντ-οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.621 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Himela έγραψε: #230 21-09-18 22:28 Επίσης όταν πατήσεις άνοιγμα με προεπιλεγμένο πρόγραμμα --> word να επιλέξεις να ανοίγουν πάντα έτσι αυτού του είδους τα αρχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Angelique.: #231 21-09-18 22:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:32 Ο akikos έγραψε: #232 21-09-18 22:32 Τσέκαρε αυτό https://support.microsoft.com/en-us/help/4028161/windows-10-change-default-programs βάλε τα docx να ανοίγουν με το word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.279 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:52 Ο Samael έγραψε: #233 21-09-18 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Click για ανάπτυξη... Φαινεται σαν να εχει απεγκατασταθει η να εχει γινει corrupted το προγραμμα,και να εχουν μεινει οι συντομευσεις.Δοκιμασε να κανεις re-install,εαν δεν πετυχει αυτο που σου εδωσε ο akikos και δεν επαναφερθουν τα συμβολα αφου ορισεις ως προεπιλογη προγραμματος το word για αυτον τον τυπο αρχειων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 01:53 Η Angelique.: #234 22-09-18 01:53 Thanks για τις απαντήσεις παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:17 Ο grtt έγραψε: #235 22-09-18 11:17 Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 03:49 Η Angelique.: #236 23-09-18 03:49 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Click για ανάπτυξη... Έκανα όλα τα βήματα του βίντεο, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Βρήκα και το "IconCache", αλλά ήταν σκέτο,χωρίς το .db , ωστόσο το διέγραψα -δεν ξέρω αν έκανα καλά-, και στο τέλος άνοιξα τις διεργασίες, διέγραψα τη διεργασία που έλεγε και έκανα καινούργια αλλά καμία διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:16 Ο Guest 874453: #237 23-09-18 22:16 κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:54 Η Angelique.: #238 24-09-18 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Click για ανάπτυξη... Πώς το κάνω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:03 Ο Guest 874453: #239 24-09-18 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Πώς το κάνω αυτό; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs νομιζω γινεται κ αν βαλεις το σιντι αν κ πλεον δημιουργω εικονικα σιντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:14 Η Εριφύλη έγραψε: #240 20-01-25 12:14 Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επίσης όταν πατήσεις άνοιγμα με προεπιλεγμένο πρόγραμμα --> word να επιλέξεις να ανοίγουν πάντα έτσι αυτού του είδους τα αρχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:28 Η Angelique.: #231 21-09-18 22:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:32 Ο akikos έγραψε: #232 21-09-18 22:32 Τσέκαρε αυτό https://support.microsoft.com/en-us/help/4028161/windows-10-change-default-programs βάλε τα docx να ανοίγουν με το word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.279 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:52 Ο Samael έγραψε: #233 21-09-18 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Click για ανάπτυξη... Φαινεται σαν να εχει απεγκατασταθει η να εχει γινει corrupted το προγραμμα,και να εχουν μεινει οι συντομευσεις.Δοκιμασε να κανεις re-install,εαν δεν πετυχει αυτο που σου εδωσε ο akikos και δεν επαναφερθουν τα συμβολα αφου ορισεις ως προεπιλογη προγραμματος το word για αυτον τον τυπο αρχειων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 01:53 Η Angelique.: #234 22-09-18 01:53 Thanks για τις απαντήσεις παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:17 Ο grtt έγραψε: #235 22-09-18 11:17 Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 03:49 Η Angelique.: #236 23-09-18 03:49 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Click για ανάπτυξη... Έκανα όλα τα βήματα του βίντεο, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Βρήκα και το "IconCache", αλλά ήταν σκέτο,χωρίς το .db , ωστόσο το διέγραψα -δεν ξέρω αν έκανα καλά-, και στο τέλος άνοιξα τις διεργασίες, διέγραψα τη διεργασία που έλεγε και έκανα καινούργια αλλά καμία διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:16 Ο Guest 874453: #237 23-09-18 22:16 κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:54 Η Angelique.: #238 24-09-18 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Click για ανάπτυξη... Πώς το κάνω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:03 Ο Guest 874453: #239 24-09-18 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Πώς το κάνω αυτό; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs νομιζω γινεται κ αν βαλεις το σιντι αν κ πλεον δημιουργω εικονικα σιντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:14 Η Εριφύλη έγραψε: #240 20-01-25 12:14 Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είναι σαν να έχεις κάνει απεγκατάσταση του προγράμματος και να μην αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου Δοκίμασε να πατησεις δεξί κλικ-Άνοιγμα με προεπιλεγμένο προγραμμα- Microsoft Word... αν και,αν ανοίγουν ήδη με το word, ε ας είναι και λευκά δεν πειράζει Μπορεί απλά να έχει κολλήσει βεβαια! Χρησιμοποιείς το κανονικό Word ή κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμμα; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:32 Ο akikos έγραψε: #232 21-09-18 22:32 Τσέκαρε αυτό https://support.microsoft.com/en-us/help/4028161/windows-10-change-default-programs βάλε τα docx να ανοίγουν με το word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.279 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:52 Ο Samael έγραψε: #233 21-09-18 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Click για ανάπτυξη... Φαινεται σαν να εχει απεγκατασταθει η να εχει γινει corrupted το προγραμμα,και να εχουν μεινει οι συντομευσεις.Δοκιμασε να κανεις re-install,εαν δεν πετυχει αυτο που σου εδωσε ο akikos και δεν επαναφερθουν τα συμβολα αφου ορισεις ως προεπιλογη προγραμματος το word για αυτον τον τυπο αρχειων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 01:53 Η Angelique.: #234 22-09-18 01:53 Thanks για τις απαντήσεις παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:17 Ο grtt έγραψε: #235 22-09-18 11:17 Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 03:49 Η Angelique.: #236 23-09-18 03:49 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Click για ανάπτυξη... Έκανα όλα τα βήματα του βίντεο, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Βρήκα και το "IconCache", αλλά ήταν σκέτο,χωρίς το .db , ωστόσο το διέγραψα -δεν ξέρω αν έκανα καλά-, και στο τέλος άνοιξα τις διεργασίες, διέγραψα τη διεργασία που έλεγε και έκανα καινούργια αλλά καμία διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:16 Ο Guest 874453: #237 23-09-18 22:16 κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:54 Η Angelique.: #238 24-09-18 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Click για ανάπτυξη... Πώς το κάνω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:03 Ο Guest 874453: #239 24-09-18 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Πώς το κάνω αυτό; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs νομιζω γινεται κ αν βαλεις το σιντι αν κ πλεον δημιουργω εικονικα σιντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:14 Η Εριφύλη έγραψε: #240 20-01-25 12:14 Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τσέκαρε αυτό https://support.microsoft.com/en-us/help/4028161/windows-10-change-default-programs βάλε τα docx να ανοίγουν με το word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.279 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:52 Ο Samael έγραψε: #233 21-09-18 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Click για ανάπτυξη... Φαινεται σαν να εχει απεγκατασταθει η να εχει γινει corrupted το προγραμμα,και να εχουν μεινει οι συντομευσεις.Δοκιμασε να κανεις re-install,εαν δεν πετυχει αυτο που σου εδωσε ο akikos και δεν επαναφερθουν τα συμβολα αφου ορισεις ως προεπιλογη προγραμματος το word για αυτον τον τυπο αρχειων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 01:53 Η Angelique.: #234 22-09-18 01:53 Thanks για τις απαντήσεις παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:17 Ο grtt έγραψε: #235 22-09-18 11:17 Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 03:49 Η Angelique.: #236 23-09-18 03:49 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Click για ανάπτυξη... Έκανα όλα τα βήματα του βίντεο, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Βρήκα και το "IconCache", αλλά ήταν σκέτο,χωρίς το .db , ωστόσο το διέγραψα -δεν ξέρω αν έκανα καλά-, και στο τέλος άνοιξα τις διεργασίες, διέγραψα τη διεργασία που έλεγε και έκανα καινούργια αλλά καμία διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:16 Ο Guest 874453: #237 23-09-18 22:16 κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:54 Η Angelique.: #238 24-09-18 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Click για ανάπτυξη... Πώς το κάνω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:03 Ο Guest 874453: #239 24-09-18 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Πώς το κάνω αυτό; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs νομιζω γινεται κ αν βαλεις το σιντι αν κ πλεον δημιουργω εικονικα σιντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:14 Η Εριφύλη έγραψε: #240 20-01-25 12:14 Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Ναι αλλά δεν έχω κάνει απεγκατάσταση του Word, απλά δεν εμφανίζεται στο αρχείο. Όταν πατάω δεξί κλίκ - ιδιότητες και εμφάνιση με word μου ανοίγει κανονικά το αρχείο σε word αλλά δεν αλλάζει η μορφή του στην επιφάνεια εργασίας, δλδ παραμένει έτσι λευκό όπως σας το έδειξα. Επίσης έχω το Word 2013 το οποίο εμφανίζεται στη λίστα χωρίς το σύμβολό του. Εμφανίζεται έτσι: Click για ανάπτυξη... Φαινεται σαν να εχει απεγκατασταθει η να εχει γινει corrupted το προγραμμα,και να εχουν μεινει οι συντομευσεις.Δοκιμασε να κανεις re-install,εαν δεν πετυχει αυτο που σου εδωσε ο akikos και δεν επαναφερθουν τα συμβολα αφου ορισεις ως προεπιλογη προγραμματος το word για αυτον τον τυπο αρχειων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 01:53 Η Angelique.: #234 22-09-18 01:53 Thanks για τις απαντήσεις παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:17 Ο grtt έγραψε: #235 22-09-18 11:17 Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 03:49 Η Angelique.: #236 23-09-18 03:49 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Click για ανάπτυξη... Έκανα όλα τα βήματα του βίντεο, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Βρήκα και το "IconCache", αλλά ήταν σκέτο,χωρίς το .db , ωστόσο το διέγραψα -δεν ξέρω αν έκανα καλά-, και στο τέλος άνοιξα τις διεργασίες, διέγραψα τη διεργασία που έλεγε και έκανα καινούργια αλλά καμία διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:16 Ο Guest 874453: #237 23-09-18 22:16 κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:54 Η Angelique.: #238 24-09-18 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Click για ανάπτυξη... Πώς το κάνω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:03 Ο Guest 874453: #239 24-09-18 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Πώς το κάνω αυτό; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs νομιζω γινεται κ αν βαλεις το σιντι αν κ πλεον δημιουργω εικονικα σιντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:14 Η Εριφύλη έγραψε: #240 20-01-25 12:14 Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Thanks για τις απαντήσεις παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:17 Ο grtt έγραψε: #235 22-09-18 11:17 Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 03:49 Η Angelique.: #236 23-09-18 03:49 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Click για ανάπτυξη... Έκανα όλα τα βήματα του βίντεο, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Βρήκα και το "IconCache", αλλά ήταν σκέτο,χωρίς το .db , ωστόσο το διέγραψα -δεν ξέρω αν έκανα καλά-, και στο τέλος άνοιξα τις διεργασίες, διέγραψα τη διεργασία που έλεγε και έκανα καινούργια αλλά καμία διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:16 Ο Guest 874453: #237 23-09-18 22:16 κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:54 Η Angelique.: #238 24-09-18 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Click για ανάπτυξη... Πώς το κάνω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:03 Ο Guest 874453: #239 24-09-18 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Πώς το κάνω αυτό; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs νομιζω γινεται κ αν βαλεις το σιντι αν κ πλεον δημιουργω εικονικα σιντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:14 Η Εριφύλη έγραψε: #240 20-01-25 12:14 Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 03:49 Η Angelique.: #236 23-09-18 03:49 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Click για ανάπτυξη... Έκανα όλα τα βήματα του βίντεο, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Βρήκα και το "IconCache", αλλά ήταν σκέτο,χωρίς το .db , ωστόσο το διέγραψα -δεν ξέρω αν έκανα καλά-, και στο τέλος άνοιξα τις διεργασίες, διέγραψα τη διεργασία που έλεγε και έκανα καινούργια αλλά καμία διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:16 Ο Guest 874453: #237 23-09-18 22:16 κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:54 Η Angelique.: #238 24-09-18 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Click για ανάπτυξη... Πώς το κάνω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:03 Ο Guest 874453: #239 24-09-18 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Πώς το κάνω αυτό; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs νομιζω γινεται κ αν βαλεις το σιντι αν κ πλεον δημιουργω εικονικα σιντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:14 Η Εριφύλη έγραψε: #240 20-01-25 12:14 Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από grtt: Αν έχεις τα Windows 10 (αλλά και προηγούμενες εκδόσεις) άνοιξε την εξερεύνηση των Windows και αναζήτησε το αρχείο IconCache.db, μόλις το βρεις διέγραψε το και κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου. Περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qe_doGC29RM Πες μας τι έγινε. Click για ανάπτυξη... Έκανα όλα τα βήματα του βίντεο, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Βρήκα και το "IconCache", αλλά ήταν σκέτο,χωρίς το .db , ωστόσο το διέγραψα -δεν ξέρω αν έκανα καλά-, και στο τέλος άνοιξα τις διεργασίες, διέγραψα τη διεργασία που έλεγε και έκανα καινούργια αλλά καμία διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:16 Ο Guest 874453: #237 23-09-18 22:16 κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:54 Η Angelique.: #238 24-09-18 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Click για ανάπτυξη... Πώς το κάνω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:03 Ο Guest 874453: #239 24-09-18 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Πώς το κάνω αυτό; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs νομιζω γινεται κ αν βαλεις το σιντι αν κ πλεον δημιουργω εικονικα σιντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:14 Η Εριφύλη έγραψε: #240 20-01-25 12:14 Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:54 Η Angelique.: #238 24-09-18 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Click για ανάπτυξη... Πώς το κάνω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:03 Ο Guest 874453: #239 24-09-18 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Πώς το κάνω αυτό; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs νομιζω γινεται κ αν βαλεις το σιντι αν κ πλεον δημιουργω εικονικα σιντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:14 Η Εριφύλη έγραψε: #240 20-01-25 12:14 Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew Angelikaaa Wonderkid Εριφύλη Kate1914 taketrance Scandal GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Incognito: κανε επιδιορθωση εγκαταστασης Click για ανάπτυξη... Πώς το κάνω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:03 Ο Guest 874453: #239 24-09-18 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Πώς το κάνω αυτό; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs νομιζω γινεται κ αν βαλεις το σιντι αν κ πλεον δημιουργω εικονικα σιντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:14 Η Εριφύλη έγραψε: #240 20-01-25 12:14 Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Angelique.: Πώς το κάνω αυτό; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs νομιζω γινεται κ αν βαλεις το σιντι αν κ πλεον δημιουργω εικονικα σιντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:14 Η Εριφύλη έγραψε: #240 20-01-25 12:14 Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word;