YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Πώς ορίζεις το "πορνίδιο"? Ενας αντρας δηλαδή οταν το κάνει αυτό τι ειναι? "Πορνιδιος"?![]()
Είναι μαλάκας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Τεσπα, εγω δεν συμφωνω, αλλά βαριεμαι να ξεκινήσω αντιπαράθεση. Η αποψη μου πάντως συνοψίζεται στο εξης: Μπορει εμενα να μην με εκφράζει αλλά εφόσον δεν ειναι κάτι παράνομο/ανήθικό δεν το κατακρίνω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn :Είναι μ****ας...
Φχαριστώωωω

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αν κάνεις σεξ με κάποια άγνωστη και μετά τα φτιάξετε, πως θα το ονομάζατε αυτό; Μου χει τύχει

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn :Είναι μ****ας...
Thanks και από μένα... ʼρχισες τα του Ripper κι εσύ ρε βρούτε;

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Τι να πω ρε; Διαφωνείς ότι μια κοπέλα που πάει για μια μέρα με κάποιον χωρις να τον ξέρει είναι πόρνη;
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

//edit: Παλιότερα θα συμφωνούσα εννοώ..
Porcelain
Εκκολαπτόμενο μέλος

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Λυσσάρης, μ****ας, ψωνισμένος, εγωιστής, ανώριμος αν είναι άντραςΑρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn :ʼμα δεν ξέρεις ένα άτομο και κάνεις sex μαζί του τί εισαι;
πληγωμένη, εγωίστρια, απογοητευμένη, παραμυθιασμένη, αν είναι γυναίκα...
Ξέρω αρκετές κοπέλες που στο μυαλό τους το one night stand δεν είναι παρά η αρχή ενός υπέροχου love story!

Λυσσάρης, μ****ας, ψωνισμένος, εγωιστής, ανώριμος αν είναι άντρας
πληγωμένη, εγωίστρια, απογοητευμένη, παραμυθιασμένη, αν είναι γυναίκα...
Ξέρω αρκετές κοπέλες που στο μυαλό τους το one night stand δεν είναι παρά η αρχή ενός υπέροχου love story!
Τι να πω ρε; Διαφωνείς ότι μια κοπέλα που πάει για μια μέρα με κάποιον χωρις να τον ξέρει είναι πόρνη;
Πώς ορίζεις το "πορνίδιο"? Ενας αντρας δηλαδή οταν το κάνει αυτό τι ειναι? "Πορνιδιος"?
Είναι μ****ας...
κτλ
διαβάζοντας τα παραπάνω:
αν όλοι αυτοί που κανουν όλα όσα εσας δεν σας αρέσουν είναι όλα αυτά που είπατε τότε εσείς που σπευσατε να κρίνετε αυτούς τι είσαστε? με λιγια λόγια...χαλαρώστε με τους χαρακτιρισμούς...δε λέει... :thumbsdown:

gianakin
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι εποχες εχουν αλλαξει κυριοι,δεν ειμαστε στα 50s.Αλλο το να μην νιωθεις να κανεις σεξ με καποιον/α που δεν ξερεις κ αλλο να κρινεις αλλους που το κανουν.Μην ακουω ηθικολογιες της πλακας,ελεος!Κατ'εμε ενας αντρας κ μια γυναικα που το κανουν για μια νυχτα απλα για διασκεδαση και "ξεφορτωμα" ειναι ανοιχτομυαλοι κ χωρις taboo.(Οχι οτι οσοι δεν το κανουν ειναι κλειστομυαλοι,εφοσον δεν νιωθουν κατι απο αυτο κ απλα δεν τους αρεσει.)
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

συμφωνώ με την άποψη "γιατι λες καποιον πορνίδιο?" αλλά θα πρέπει να σου πω ότι το πραγματικά καλό sex έρχεται μόνο μέσα απο συναισθηματικό δέσημο...δεν είμαστε κτήνη για να κανουμε ότι τα σκυλιά. Μπορεί να έχεις ένα καλό sex just for fun αλλα το πραγματικό super sex θα έρθει μαζί με τον έρωτα...γιατι μπορεί μια γυναίκα να ξέρει πως να τρελάνει έναν αντρα αλλα μόνο μια ερωτευμένη γυναίκα θα βρει τον τρόπο για να σε τρελάνει όπως καμία άλλη γιατί για εκείνη είσαι μοναδικός!Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos :Ρε παιδια για σεξ μηλαμε. Δεν μιλαμε για ερωτα που ειναι η κορυφοση των αιστιματων ωστε να θες να το κανεις μονο με καπιον/καπια που να εχετε σχεση και να την αγαπας. Εσεις οι γυνεκες που αποκαλυτε της αλλες πορνιδια, αμα ειχατε να το κανετε 2-34-5 χρονια δεν θα πηγενατε με εναν εστω και για μια νυχτα; Ειναι απολυτος φυσιολογικο. Για κοιταξτε την φυση. Βαλτε ενα αρσενικο σκυλο και 5 θυλικα. Θα τα γονιμοποιειση και τα 5 και μετα δεν θα δωσει σημασια για το τι θα γινει. Απολαυσει ειναι, δεν ειναι τπτ παραπανω, οποτε γιατι να μην το κανεις με καπιον που γουσταρεις και ας μην τον ξαναδεις;
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από gilie :[...]
Πώς ορίζεις το "πορνίδιο"? Ενας αντρας δηλαδή οταν το κάνει αυτό τι ειναι? "Πορνιδιος"?
[...]
κτλ
διαβάζοντας τα παραπάνω:
αν όλοι αυτοί που κανουν όλα όσα εσας δεν σας αρέσουν είναι όλα αυτά που είπατε τότε εσείς που σπευσατε να κρίνετε αυτούς τι είσαστε? με λιγια λόγια...χαλαρώστε με τους χαρακτιρισμούς...δε λέει... :thumbsdown:![]()
Μα αν παρατήρησες καλή μου εγω τουλάχιστον δεν έκρινα. Απλά προσπάθησα να δω τι πιστευει ο Yomanation και γιατί κρινει. Ίσα ίσα που είπα παρακάτω οτι μπορει να μην με εκφράζει αλλα δεν θα κατακρίνω ποτέ όσους το κάνουν!

δεν κοίταξα καθόλου ποιος έχει γράψει τι και γιατί, απλά θέλησα να δείξω την δισαρέσκια μου στις επικρύσεις και όχι να την πω σε κάποιον συγκεκριμένα, sorry αν κατι σε εθιξε, χαιρομαι που συμφωνείς και ελπίζω το "καλή μου" να μην ήταν ειρωνικόΑρχική Δημοσίευση από Michelle :Μα αν παρατήρησες καλή μου εγω τουλάχιστον δεν έκρινα. Απλά προσπάθησα να δω τι πιστευει ο Yomanation και γιατί κρινει. Ίσα ίσα που είπα παρακάτω οτι μπορει να μην με εκφράζει αλλα δεν θα κατακρίνω ποτέ όσους το κάνουν!

gianakin
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ακριβωωως!Και γιατι οχι ενα sex just for fun παρακαλω?Μια χαρα μου φαινεται εμανα μια στο τοσο,ειδικα αν δεν εχω κοπελα.
Iris_Didini
Νεοφερμένο μέλος

Και δεν χρειάζεται να έχει περάσει η ʼρτα και τα Γιάννενα από το κρεβάτι σου για να ξέρεις πότε το sex έχει ουσία και πότε είναι... αυνανισμός με κάποιον από πάνω (ή όπως προτιμάτε τελοσπάντων)!

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Porcelain :Δεν ξέρεις εσύ τι νιώθω εγώ για την παλάμη μου, φίλε..
..μη τους ακούς αγάπη μου..
καλό καλό

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από gilie :δεν κοίταξα καθόλου ποιος έχει γράψει τι και γιατί, απλά θέλησα να δείξω την δισαρέσκια μου στις επικρύσεις και όχι να την πω σε κάποιον συγκεκριμένα, sorry αν κατι σε εθιξε, χαιρομαι που συμφωνείς και ελπίζω το "καλή μου" να μην ήταν ειρωνικό![]()
Όχι, όχι δεν ήταν ειρωνικό, σορρυ αν φάνηκε κάτι τέτοιο. Συμφωνω μαζι σου, κι εμενα μου τη δίνουν οι επικρίσεις για τέτοια θέματα.
ΥΓ: Αν θες τη γνώμη μου καλύτερα να χρησιμοποιεις quotes για να αναφερθεις σε κάτι που είπε κάποιος γιατι έτσι ο αναγνώστης μπερδεύεται!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.