Vkey
Επιφανές μέλος

Άσχετο αλλά ξεφύγαμε λιγουλάκι ή ιδέα μου ειναι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

lilith
Δραστήριο μέλος

Εδώ βέβαια, θα πρέπει να προσθέσω, πως σίγουρα δεν έγινε με κάποιον άγνωστο, δεν νομίζω άλλωστε ότι θα μπορούσε να γίνει με κάποιον άγνωστο..., όμως το συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν ήταν ούτε σχέση μου και ούτε έγινε ποτέ και δεν ήταν και ούτε φίλος μου μέχρι τότε.
Μετά από αυτή την βραδυά, η σχέση μας έγινε φιλική και μάλιστα πολύ ειλικρινής και πολύ άνετη...
VASILISTIMP
Νεοφερμένο μέλος

Μόνο σαν ξέσπασμα...
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Pepper-ann
Νεοφερμένο μέλος

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Pepper-ann
Νεοφερμένο μέλος

εχω κανει δυο φορες.ετσι για κατι διαφορετικο και για την κ@υλα της στιγμης.την μια φορα ειχα παρεα και ενα φιλο μου![]()

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

τι δεν καταλαβες ακριβως? χμ...κατσε γιατι

Pepper-ann
Νεοφερμένο μέλος

τι δεν καταλαβες ακριβως? χμ...κατσε γιατιοταν λεω φιλο μου παρεα εννοω οτι ηταν και μια αλλη κοπελα παρεα οκ!
lol... Κάπως καλύτερα τώρα...

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

lol... Κάπως καλύτερα τώρα...Μη με παρεξηγείς, ορισμένες φορές καίω κάρβουνο...
ναι βρε χαλαρα..

καλα τα λετε ρε παιδια αλλα η αρωστιες και κλπ ειναι λιγο βλακειες... τι αρωστια θα παθεις με τον σηντροφο σου?????
Ότι, θες μπορείς να πάθεις. Διάλεξε.
ΕΝ ολίγοις: Να είσαι σίγουρκς για το σύντροφό σου μόνο αν έχετε κάνει και οι δύο εξετάσεις.
Από κει και πέρα, κάνε όοο,τι θες...

εισαι σωστη γιατι ομως εξετασεις? τι μπορει να εχει το ζευγαρι αιντς?αλα μην νομιζεις οτι κρινω σωστο το σεχ μιας βραδιαςΌτι, θες μπορείς να πάθεις. Διάλεξε.
ΕΝ ολίγοις: Να είσαι σίγουρκς για το σύντροφό σου μόνο αν έχετε κάνει και οι δύο εξετάσεις.
Από κει και πέρα, κάνε όοο,τι θες...
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

εισαι σωστη γιατι ομως εξετασεις? τι μπορει να εχει το ζευγαρι αιντς?αλα μην νομιζεις οτι κρινω σωστο το σεχ μιας βραδιας
To aids είναι ένα απο τα ΣΜΝ (Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα) μεταξύ άλλων και σόρρυ αν σε τρομάξω μπορείς να πάθεις :
ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΧΛΑΜΥΔΙΑ
ΕΡΠΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΟΞΥΤΕΝΕΣ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑ
ΓΟΝΟΡΡΟΙΑ
ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Β
ΣΥΦΙΛΗ
κτλ.
Η χρήση προφυλακτικού δεν είναι μόνο για αντισύλληψη και δυστηχώς κάποια απο τα παραπάνω δεν είναι εμφανή απλά μεταδίδονται.
Αν θες να μάθεις περισσότερο καλό ειναι να ψάξεις στο internet για τα παραπάνω.

Θέλεις ίντερνετ, θέλεις βιβλίο;
Αλλά μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι ότι οποιοσδήποτε μπορεί να είναι φορέας αρρωστιών, που... ε, κρίμανα κολλήσουν άλλοι!
Έρπης, Ηπατίτιδα, γονόρροια, κλπ...
Ένα παράδειγμα:
https://www.womanshealth.gr/showArticleList.php?listID=35

καλα ειστε ενημερομενη και εσυ κι ο γιαννακης ε?φενετε θα εχετε περασει πολαΜε όλη τη γλυκειά διάθεση, θα σου πρότεινα να βρεις μία έγκυρη πηγή να ενημερωθείς για τα σεξουαλικώς μεταδιδώμενα νοσήματα.
Θέλεις ίντερνετ, θέλεις βιβλίο;
Αλλά μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι ότι οποιοσδήποτε μπορεί να είναι φορέας αρρωστιών, που... ε, κρίμανα κολλήσουν άλλοι!
Έρπης, Ηπατίτιδα, γονόρροια, κλπ...
Ένα παράδειγμα:
https://www.womanshealth.gr/showArticleList.php?listID=35
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

καλα ειστε ενημερομενη και εσυ κι ο γιαννακης ε?φενετε θα εχετε περασει πολα
χτύπα ξύλο βρε!

Ευτηχώς δεν έχω βρεθεί ποτέ σε κατάσταση να αντιμετωπίσω κάτι απο τα παραπάνω βασικά επειδή το είχα ψάξει, άσε που η ελειπής σεξουαλική ενημέρωση που είχαμε μας είχε κάνει να φοβόμαστε τα πάντα. Οπότε το να κάνεις σέξ χωρίς προφυλακτικό ήταν για εμάς ισοδύναμο με αυτοκτονια.
Αστα πληροφόριση 0
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.