rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

24-01-24

21:44
Το αδικείς, δώσε το μια ευκαιρία, όσο προχωράει γίνεται πιο ωραίο και πιο δύσκολοΤο χω αλλα δεν το χω τελειωσει. Το χω αφησει στην αρχή, πολύ γλυκούλι, πολύ ομορφο αλλα τα βαριεμαι αυτά. Εχει και σικουελ. Πρωτα θα πεθανω και μετα θα το παιξω ετσι οπως παω.
Το 2ο έχω ακούσει είναι ακόμα πιο σπαζαρχιδικο
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

24-01-24

21:46
Έχω παίξει όλα τα horror games, και οταν λέω όλα εννοώ όλα.
Απο τα πιο αρχαία μέχρι τα πιο πρόσφατα.
Μέχρι πέρυσι σε multi έπαιζα Phasmophobia και τώρα παίζω Outlast Trials.
https://store.steampowered.com/app/1304930/The_Outlast_Trials/
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

24-01-24

21:46
Μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου θα έχει πάντα το little nightmares. Και το 1 και το 2. Υπέροχο, spooky αλλά και κάπως χαλαρωτικό ταυτόχρονα.
Θα τα ξανά έπαιζα άνετα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μου αρέσουν τα horror να τα βλεπω, αλλά ανακάλυψα πρόσφατα που έπαιξα τα remothered ότι δεν μπορώ το κυνηγητό, φωνάζω μονη μου σα τη χαζήΈχω παίξει όλα τα horror games, και οταν λέω όλα εννοώ όλα.

Αν και είχαν φοβερό στόρι
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

24-01-24

22:33
Για τον ίδιο λόγο που πουλάει fornite, lol, cs.Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί είναι τόσο διάσημο. Εδώ ξεπέρασε το cs στο ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών...
Επίσης ότι είναι Πόκεμον πουλάει. Αυτό είναι ψευδοπόκεμον με πολύ έξυπνη χρήση των ποκεμον. Επίσης είναι survival που επίσης πουλάει (Minecraft). Τώρα δημιουργείται το φαινόμενο πυρηνική βόμβα. Το παίζουν streamers επειδή έχει views και οι streamers φέρνουν άλλους παίκτες και οι παίκτες άλλους streamers. Σύντομα θα το παίζουν πολλοί έλληνες influencer και θα αποκτήσει gamers και στην Ελλάδα. Αυτό έγινε με το Pubg πριν κάποια χρόνια και το αντέγραψε το Fortnite και του πήρε το κόσμο. Πιστεύω ότι κάτι αντίστοιχο θα γίνει και τώρα και το πιο έξυπνο που έχει να κάνει η Epic είναι να εισάγει Pokemon στο Fortnite. Αν δεν το κάνει αυτή θα το κάνει αλλος κολοσός.
To 3 θα έχει και coop.View attachment 128630
Μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου θα έχει πάντα το little nightmares. Και το 1 και το 2. Υπέροχο, spooky αλλά και κάπως χαλαρωτικό ταυτόχρονα.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

24-01-24

22:41
Έχει ανακοινωθεί ότι θα βγει 3;Για τον ίδιο λόγο που πουλάει fornite, lol, cs.
Επίσης ότι είναι Πόκεμον πουλάει. Αυτό είναι ψευδοπόκεμον με πολύ έξυπνη χρήση των ποκεμον. Επίσης είναι survival που επίσης πουλάει (Minecraft). Τώρα δημιουργείται το φαινόμενο πυρηνική βόμβα. Το παίζουν streamers επειδή έχει views και οι streamers φέρνουν άλλους παίκτες και οι παίκτες άλλους streamers. Σύντομα θα το παίζουν πολλοί έλληνες influencer και θα αποκτήσει gamers και στην Ελλάδα. Αυτό έγινε με το Pubg πριν κάποια χρόνια και το αντέγραψε το Fortnite και του πήρε το κόσμο. Πιστεύω ότι κάτι αντίστοιχο θα γίνει και τώρα και το πιο έξυπνο που έχει να κάνει η Epic είναι να εισάγει Pokemon στο Fortnite. Αν δεν το κάνει αυτή θα το κάνει αλλος κολοσός.
To 3 θα έχει και coop.

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

24-01-24

22:42
Έχει ανακοινωθεί ότι θα βγει 3;![]()
rafaela11
Περιβόητο μέλος

24-01-24

22:43
Σε ευχαριστώ για αυτό το τέλειο νεοοοTo 2024
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα.

25-01-24

00:35
Δεν ξέρω για εσάς, εγώ τελευταία απολαμβάνω το left 4 dead 2. Το αγαπημένο μου παιχνίδι της valve.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

25-01-24

00:45
Θέλω να αρχισω αυτο το horror κάποια στιγμη το Dead Space που έχει φάει remaster αλλά το ξερω οτι στο πρώτο 5λεπτο θα χεστω επανω μου.
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα.

25-01-24

10:00
Άν έχεις υπολογιστή που μπορεί να το σηκώσει τότε ναι.Θέλω να αρχισω αυτο το horror κάποια στιγμη το Dead Space που έχει φάει remaster αλλά το ξερω οτι στο πρώτο 5λεπτο θα χεστω επανω μου.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

25-01-24

10:45
Έχει βάλει πάρα πολλά elements μαζί, που δεν έχει βάλει κανένα άλλο παιχνίδι μαζί. Δηλαδή, survival, crafting, open world, exploration και το element με τα wanna be Pokémon. Που σαν συνδυασμός δεν υπάρχει σε άλλο παιχνίδι. Επίσης έχει βάλει όπλα, γενικά είσαι ελεύθερος να κάνεις ο,τι γουστάρεις.Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί είναι τόσο διάσημο. Εδώ ξεπέρασε το cs στο ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών...
Και όλα αυτά θα τα συνδυασουν με ένα pvp που θα είναι είτε με παίχτες είτε τα pals.
Οπότε είναι και καααπως λογικό αλλά ναι έκανε πολύ απότομα χαμό.
Fernando_A
Δραστήριο μέλος

25-01-24

16:48
Έσκασε μύτη ξαφνικά αυτό.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

25-01-24

16:49
ΤΟ ΕΙΔΑΈσκασε μύτη ξαφνικά αυτό. View attachment 128665
Λογικό και αυτό λιγο
Fernando_A
Δραστήριο μέλος

25-01-24

16:50
Παρόμοιο σκηνικό είχε γίνει πρόσφατα με το project Team Fortress Source 2, όπου η valve το τερμάτισε αμέσως.
akikos
Επιφανές μέλος

06-04-24

18:14
Έχει παίξει κανείς sekiro;
Τρώω ξύλο αλλά μου αρέσει.

Τρώω ξύλο αλλά μου αρέσει.

rafaela11
Περιβόητο μέλος

17-05-24

15:34
Τελείωσα το the quarry, φοβερό σπουκι storytelling παιχνίδι! Το ευχαριστηθηκα και το προτείνω σε όποιον αρέσει να παίζει τέτοιου στυλ:
Fernando_A
Δραστήριο μέλος

17-05-24

16:15
Έχω παίξει ds3, sekiro, elden ring και bloodborne. Αυτά τα παιχνίδια τα μισώ. Απλά δεν είναι του γούστου μου.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.609 μηνύματα.

17-05-24

17:42
Κανα Fifa η FM παίζετε ρε παιδιά;
Fernando_A
Δραστήριο μέλος

17-05-24

18:07
Έπαιζα fifa 2009,2010 στο psp, έχω και το fifa 22 στο steam αλλά δεν το τρέχω και τόσο καλά.Κανα Fifa η FM παίζετε ρε παιδιά;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
@Valder έχει ανακοινωθεί το eu5 παρεπιπτόντως

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 166 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fourkaki
- rafaela11
- Reader
- Memetchi
- charmander
- Scandal
- physicscrazy
- louminis
- Giorgkalo
- Paragontas7000
- Debugging_Demon
- NeosUser2023
- Libertus
- taketrance
- Kate1914
- fockos
- Joji
- Fernando_A
- jellojina
- A350
- giannhs2001
- Jim175
- Wonderkid
- despoina13
- Hecticism
- Paladin
- Μήτσος10
- gademis
- jj!
- Unboxholics
- Ellis
- Αρίκος
- Netscape
- Hased Babis
- naturale
- afantos
- Re_Alexis
- Helen06
- iiTzArismaltor_
- Δροσουλίτης
- fmarulezkd
- Ness
- AK-92
- johnsala
- Sweet31
- ΘανάσοςG4
- tsiobieman
- Στεφανος56
- J.Cameron
- User2350
- American Economist
- parrot/παπαγάλος
- Citylights
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- ΔίνωΈναΤέλος
- oups
- harry akritas
- camil
- Nikoleta93
- i11i1i1i1ii1i1i
- ZoeNyx
- VasoGrimes
- tslef8
- Mapas26
- Viedo
- eukleidhs1821
- ggl
- Mhtrogoal
- Eleghostamatosvistis
- hirasawayui
- SlimShady
- Unseen skygge
- Slytherin
- orchidea
- Μαυρίκιος
- CiNeFiL
- Vold
- Griff
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.