babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Πιθανόν να μην είσαι καν μέλος στο steki αλλά θα ρωτήσω για όποιον ξέρει.. Τι εννοείς όταν λες τον αριθμό της κάρτας μου; Τον αριθμό του κινητού σου; αν όχι γίνεται κάτι τέτοιο ή αναγκαστικά θα πληρώνεις μέσω πχ paypal;Έκανα τελικά απεριόριστο προς ελλάδα, δεν χρειάστηκε πέυπαλ, έδωσα κατευθείαν τον αριθμό της κάρτας μου, να ανανεώνεται και αυτόματα...τέλεια!
Κάτι τελευταίο: Υπάρχει κάποιος τρόπος να μιλάω χρησιμοποιώντας κάποιο τηλέφωνο (δεν εννοώ κινητό που να έχει inrternet άρα και skype) ή αναγκαστικά θα μιλάς μέσω του υπολογιστή;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Εδώ έχει τις χρεώσεις:.. Το Unlimited Greece που γράφει είναι πραγματικά μόνο 5 ευρώ το μήνα για απεριόριστα με τα σταθερά για Ελλάδα;!;!;! Είναι πχ ένα πάγιο 5 ευρώ μηνιαίως για απεριοριστα σταθερα;
Πιθανόν να μην είσαι καν μέλος στο steki αλλά θα ρωτήσω για όποιον ξέρει.. Τι εννοείς όταν λες τον αριθμό της κάρτας μου; Τον αριθμό του κινητού σου; αν όχι γίνεται κάτι τέτοιο ή αναγκαστικά θα πληρώνεις μέσω πχ paypal;
Κάτι τελευταίο: Υπάρχει κάποιος τρόπος να μιλάω χρησιμοποιώντας κάποιο τηλέφωνο (δεν εννοώ κινητό που να έχει inrternet άρα και skype) ή αναγκαστικά θα μιλάς μέσω του υπολογιστή;
Ναι, είναι 5 ευρώ και είναι (σχεδόν) απεριόριστο. Νομίζω σου δίνουν 6 ώρες ομιλίας την ημέρα (10,000 λεπτά τον μήνα). Το χρησιμοποιώ τα τελευταία 2 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν πάρεις ετήσια συνδρομή έχεις νομίζω 15% έκπτωση. Ισχύει μόνο σε κλήσεις προς σταθερό.
Για τηλέφωνο δεν ξέρω αν υπάρχει. Εγώ μιλάω μέσω υπολογιστή και ipod.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Πως πληρώνεις το λογαριασμό σου; αν το κάνεις με paypal για εγράφη στο paypal δίνεις τραπεζικό λογαριασμό;
Thanks!!
----------------------------------
Άκυρο βρήκα τους τρόπους πληρωμής εδώ... Εσύ τι χρησιμοποιείς;
Anhur
Νεοφερμένο μέλος

https://www.skype.com/intl/en/prices...Dynamic_Content-_-Subscriptions-_-Generic4#gr
https://www.e-shop.gr/search_per.phtml?&category=VOIP&filter-744=1
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Η χρέωση του χρόνου είναι ακριβής δλδ άμα κάνω κλήση για 2 δευτερόλεπτα χρεώνομαι τα 45 δευτερόλεπτα πχ.. ή τα 2 δευτερολεπτα; βασικά δε νομίζω ότι τίθεται τέτοιο ζήτημα με 10000λεπτά το μήνα..
Πως πληρώνεις το λογαριασμό σου; αν το κάνεις με paypal για εγράφη στο paypal δίνεις τραπεζικό λογαριασμό;
Thanks!!
----------------------------------
Άκυρο βρήκα τους τρόπους πληρωμής εδώ... Εσύ τι χρησιμοποιείς;
πιστωτική (στην αρχή χρησιμοποιούσα ukash)
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Ωραία ευχαριστώ..
Τα πιο φτηνά είναι 20 και 70 ευρώ.. το 20αρι εντάξει αλλά πρέπει να το έχεις στον υπολογιστή συνδεδεμένο και το 70αρι καλό αλλά ακριβό.. Θα ψάξω και για άλλα πιο φτηνά..
Από ότι είδα λίγο ασύρματο - σταθερό δεν υπάρχει για αυτή τη δουλειά;
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Βρήκα ασύρματο τηλέφωνο skype που δε χρειάζεται να έχεις ανοιχτό τον υπολογιστή με 70 ευρώ.. Τίποτα ποιο φτηνό μήπως έχετε δει;
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

futurama
Νεοφερμένο μέλος

και θέλω να καλώ τους γονείς μου. Είναι φτηνό γενικά η να παίρνω απο voip;
gademis
Τιμώμενο Μέλος

eva.vr12
Νεοφερμένο μέλος

Μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται να μην εμφανίζεται στο skype οτι είμαι συνδεδεμένος από κινητό;

(μπορείτε να μου στείλετε και αίτημα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

αν θέλετε κάντε κανένα add

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 190013
Επισκέπτης

prinCess.
Επιφανές μέλος

semi.dag
αν θέλετε κάντε κανένα add
![]()
Αααααααααα, σ΄αγαπώ.

άντζυ
Δραστήριο μέλος

Εγώ τουλάχιστον το χρησιμοποιώ για να επικοινωνώ με εξωτερικό..!
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδια, ξερετε αν μπορώ να ρυθμίσω στο skype να φαίνομαι αόρατη σε συγκεκριμένες επαφές μόνο;
Αυτό μπορεί να γίνει αν αποκλείσεις την επαφή που δε θέλεις να σέ βλέπει ως ορατή. Πας πάνω στην επαφή, πατάς δεξί κλικ, κι επιλέγεις τον αποκλεισμό. Αν θελήσεις να ακυρώσεις τον αποκλεισμό, ακολουθείς την ίδια διαδικασία και είναι όλα όπως πριν. Ο αποκλεισμένος δε μπορεί να δει ότι τον έχεις αποκλείσει, απλώς, σε βλέπει ως εκτός σύνδεσης.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Παιδια, ξερετε αν μπορώ να ρυθμίσω στο skype να φαίνομαι αόρατη σε συγκεκριμένες επαφές μόνο;
Νομίζω πως δεν γίνεται. Η θα είσαι αόρατη σε όλες τις επαφές σου, ή σε καμία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.