Πάει, λωλ.Δεν πίνω καφέ, οπότε δεν μπορώ να κρίνω . Η σοκολάτα τους πάντως είναι άθλια. Βέβαια, ο κόσμος δεν πάει στα starbucks για την σοκολάτα...

Και νταξ η σοκολάτα τους δεν είναι τόσο χάλια. Τουλάιστον δεν είναι πλύμα όπως στις περισσότερες καφετέριες, που αν πεις "ένα γαλατάκι πλζ" θα είναι περισσότερο σοκολατένιο απ'ότι η σοκολάτα.
Αυτό που είναι σπαστικό είναι που όταν ο μαγειρευτικός τύπος δίνει το αντικείμενο της παραγγελίας λέει έναν αγγλικό ( ; ) αχταρμά αντί να πει "το [instert_commonly_used_product_name_here] σας!". XD
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicotine_kills
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Απέκτησε η Πάτρα Σταρμπακς;Kαλά, εδώ ο κόσμος δεν πάει στα Στάρμπακς γενικώς...

Απέκτησε η Πάτρα Σταρμπακς;

Στην πλατεία Γεωργίου,και νομιζω εχουν ανοιξει εδω και αρκετο καιρό.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάει, λωλ.
Και νταξ η σοκολάτα τους δεν είναι τόσο χάλια. Τουλάιστον δεν είναι πλύμα όπως στις περισσότερες καφετέριες, που αν πεις "ένα γαλατάκι πλζ" θα είναι περισσότερο σοκολατένιο απ'ότι η σοκολάτα.
Αυτό που είναι σπαστικό είναι που όταν ο μαγειρευτικός τύπος δίνει το αντικείμενο της παραγγελίας λέει έναν αγγλικό ( ; ) αχταρμά αντί να πει "το [instert_commonly_used_product_name_here] σας!". XD
True. Ζητάς μαύρο τσάι και λέει "ένα dark english muthafucken tazo".
nefnef
Νεοφερμένο μέλος

dizzy_fingers
Νεοφερμένο μέλος

- Άνετοι καναπέδες.
- Τζαζ μουσική στην κατάλληλη ένταση.
Τί άλλο να ζητήσεις...προσωπικά όποτε μου κάνουν θέμα για τις ακριβές τιμές και τον κόσμο που συχνάζει εκεί (οι emo-απόγονοι των blink182 που συχνάζουν, είναι ένα θέμα...αλλά δεν ενοχλούν κανένα, πέρα από την αισθητική μου

- Δεν καπνίζω (και μισώ το παθητικό κάπνισμα)
- Μου αρέσει να κάθομαι άνετα, who doesn't?
- Δε θέλω να κάθομαι σε ένα μαγαζί που έχει τσίτα τον τελευταίο δίσκο του Μακρή, ξουτ ξουτ ξουτ...η μουσική που παίζουν έχει πετύχει το γούστο μου.
Με λίγα λόγια, τα starbucks έκατσαν κουτί στα γούστα και την ιδιοσυγκρασία μου (που δε μπορούσε να ταιριάξει κάπου τόσο καιρό....).
Ασφαλώς δέχομαι πως πολύς κόσμος δεν έχει αυτά ως προτεραιότητες, με αποτέλεσμα να έχει τελείως διαφορετική άποψη, κάτι το οποίο είναι σεβαστό.
Maya frog
Νεοφερμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Οχι κ παλι οχι!!Εχοντας επισκεφτει πολλακις τα καφε αυτα,κ μαλιστα με την καλυτερη των διαθεσεων,δεν συμφωνω με το χωρο,την ατμοσφαιρα,με το στατικο κ τυπικο που προσδιδουν στο στυλ του....αν μη τι αλλο,ο καφες ειναι διαλλειμμα,ειναι απολαυση,ειναι η ωρα κουβεντας κ χαλαρωσης...το σελφ-σερβις δεν λεει,η απαγορευση τ καπνισματος επισης κ η ποικιλια δεν ειναι κ τοοοσο τραγικα μεγαλη!!σιγαα....ειναι ενα απροσωπο καφε κ με κοσμο μαλλον δηθεν!!
για μένα πάντως, αυτά τα δύο είναι τα μεγάλα του ΣΥΝ όσον αφορά τα γούστα μου

Μου αρέσει που θα πάω μόνη μου να πάρω τον καφέ μου και δεν θα ξεροσταλιάσω να περιμένω δέκα χρόνια να έρθει η σερβιτόρα που θα μασάει και κατά 90%

Και φυσικά μου αρέσει η απαγόρευση του καπνίσματος γιατί δεν πρέπει γυρνώντας σπίτι να βάλω κατευθείαν όλα μου τα ρούχα στο πλυντήριο όπως έκανα σήμερα λόγω της μυρωδιάς του τσιγάρου

Vkey
Επιφανές μέλος

Ναι.
Στην πλατεία Γεωργίου,και νομιζω εχουν ανοιξει εδω και αρκετο καιρό.
Να σε πω...Και Βόλο έχουμε νταξ

Κι έχω να ρθω Πάτρα κοντά ένα χρόνο...άιντε

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

(αλλά βέβαια γίνονται σπανίως και παραχωρήσεις, αλλά ο κανόνας είναι όξω

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Το κακό είναι όμως ότι αν η παρέα σου καπνίζει δεν μπορείς να κάτσεις μέσα στα Starbucks... κι αν είναι χειμώνας θα πρέπει να κάτσεις έξω στο ψοφόκρυο.
(αλλά βέβαια γίνονται σπανίως και παραχωρήσεις, αλλά ο κανόνας είναι όξω)
αν και είναι άλλο θέμα βέβαια δε μπορώ να μην το σχολιάσω....
είναι απορίας άξιον για ποιο λόγο την παραχώρηση την κάνουν σχεδόν πάντα οι μη καπνιστές και οι καπνιστές σχεδόν ποτέ

κι αυτό το λέω πάντως χωρίς να ευλογώ τα γένια μου καθ ότι μέχρι πριν δύο χρόνια ήμουν καπνίστρια

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Γιατί προφανώς εμείς δεν στερούμεθα τίποτε με το να κάτσουμε έξω!αν και είναι άλλο θέμα βέβαια δε μπορώ να μην το σχολιάσω....
είναι απορίας άξιον για ποιο λόγο την παραχώρηση την κάνουν σχεδόν πάντα οι μη καπνιστές και οι καπνιστές σχεδόν ποτέ
κι αυτό το λέω πάντως χωρίς να ευλογώ τα γένια μου καθ ότι μέχρι πριν δύο χρόνια ήμουν καπνίστρια![]()
(κακίααααααααααααααααααααααα

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

δεν στερούμαστε τη ζέστη το χειμώνα? τι λες τώρα?????Γιατί προφανώς εμείς δεν στερούμεθα τίποτε με το να κάτσουμε έξω!
(κακίααααααααααααααααααααααα)

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σε σχέση με τους καπνιστές εννοώ.δεν στερούμαστε τη ζέστη το χειμώνα? τι λες τώρα?????![]()

Πωπω θάψιμο σήμερις.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.