Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Proudqueen: #41 27-11-08 23:19 δεν ποναει και τοσο πολυ...μια ενοχληση θα νιωσεις (εξαρταται βεβαια και απο το τι θεωρει πονο ο καθενας ) αλλα η μαμα μου που εκανε στην κοιλια μου ειπε δεν πονεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:49 Η Χριστιάννα ^^: #42 27-11-08 23:49 Καλό ακούγεται τότε Εσύ που άνοιξες και το θέμα δεν απάντησες πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Proudqueen: #43 28-11-08 15:03 ναι εγω θα κανω παραπανω απο ενα... σκεφτομαι κατι σαν κι ΑΥΤΟ στο ποδι (στο περιπου ετσι ) ισως κατι σαν ΑΥΤΟ σε πιο μικρο μεγεθος με τετοιους χαρακτηρες ή με κινεζικα γραμματα (στο χερι οπως στην φωτογραφια) καποια συμβολακια στα δαχτυλα (εκει που μπαινουν τα δαχτυλιδια) δεν βρηκα καποια φωτο με αυτο που σκεφτομαι στο σωμα κατι ΤΕΤΟΙΟ με χρωμα ομως σε 1.5 χρονο περιπου θα τα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ~Λένα~ έγραψε: #44 28-11-08 16:09 εγω θελω να κανω πολυ{οταν γινω 18}κατι tribal στη μεση μου ή χαμηλα στην κοιλια...κατι τετοιο περιπου https://i20.photobucket.com/albums/b242/OldiesButGoldies/TribalTattoo700.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ22136 Νεοφερμένο μέλος Η Γιούλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μεταμόρφωση (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ22136: #45 28-11-08 16:20 Θέλω να κάνω ένα αιγυπτιακό μάτι στην μέσα μεριά του καρπού, αλλά έχω ακούσει πως οι εκπαιδευτικοί περνάνε απο πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή piercing... Πρέπει να το ψάξω το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η nellufo έγραψε: #46 28-11-08 16:57 Μου αρεσουν παρα πολυ. Θα ηθελα να κανω ενα στο χερι μου πιο χαμηλα απο τον αγκωνα, ενα μικρο και διακριτικο. Το μονο που με χαλαει ειναι η μονιμοτητα.Καλα, θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:01 Η Χριστιάννα ^^: #47 28-11-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: ναι εγω θα κανω παραπανω απο ενα... σκεφτομαι κατι σαν κι ΑΥΤΟ στο ποδι (στο περιπου ετσι ) ισως κατι σαν ΑΥΤΟ σε πιο μικρο μεγεθος με τετοιους χαρακτηρες ή με κινεζικα γραμματα (στο χερι οπως στην φωτογραφια) καποια συμβολακια στα δαχτυλα (εκει που μπαινουν τα δαχτυλιδια) δεν βρηκα καποια φωτο με αυτο που σκεφτομαι στο σωμα κατι ΤΕΤΟΙΟ με χρωμα ομως σε 1.5 χρονο περιπου θα τα κανω Click για ανάπτυξη... Θα είσαι κινούμενο έργο τέχνης Μ'άρεσει πολύ αυτό στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο Orlando έγραψε: #48 28-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Οι γονείς μου είναι εντελώς αντίθετοι, αλλά έτσι κι αλλιώς σκοπεύω να το κάνω μετά τα 18 άρα δεν έχω πρόβλημα (για πριν χρειάζεται να πας με τον κηδεμόνα σου, κι εμένα δεν παίζει να ρθουν ) Click για ανάπτυξη... Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: δεν ποναει και τοσο πολυ...μια ενοχληση θα νιωσεις (εξαρταται βεβαια και απο το τι θεωρει πονο ο καθενας ) αλλα η μαμα μου που εκανε στην κοιλια μου ειπε δεν πονεσε Click για ανάπτυξη... Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 02:58 Η Proudqueen: #49 29-11-08 02:58 σωστα αναλογα και το σημειο...πχ τα πλευρα και η παλαμη ειναι δυσκολα σημεια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:34 Η neni έγραψε: #50 29-11-08 08:34 Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:33 Η Mavro Provato: #51 29-11-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... ...σιγά μην τους περνάνε και από την Ιερά εξέταση,,,,,,,,,,,,,,,!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Ο internet_robber: #52 29-11-08 10:34 Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η Mavro Provato: #53 29-11-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , Click για ανάπτυξη... ....βοήθεια μας....΅ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Ο internet_robber: #54 29-11-08 10:42 είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η Mavro Provato: #55 29-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Click για ανάπτυξη... ...κααααααααααπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η georgi@_17: #56 29-11-08 10:54 Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:34 Η alkmini έγραψε: #57 30-11-08 17:34 Τα λατρεύω, αλλά δυσκολεύομαι όσον αφορά τις βελόνες... όμως είναι πιθανό να κάνω...πολύ πιθανό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η Χριστιάννα ^^: #58 30-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως.. άμα πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ θα σου ζητήσει. Και το λέω γιατί όταν έκανα pierc ήρθε ένας τύπος μ'ένα παιδί συνομίλικό μου και ο ιδιοκτήτης του το ξεκαθάρισε πως αν δεν έρθουν οι γονείς του, να δώσουν συγκατάθεση και να τους εξηγήσει όλη τη διαδικασία δεν πρόκειται να του κάνει. Γιατί απλά μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να του κάνουν μήνυση. Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... https://images.auctionworks.com/hi/69/68831/tragus.bmp Εγώ βάζω μπάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Proudqueen: #59 30-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Click για ανάπτυξη... βαλε και καμια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:27 Η lola_29 έγραψε: #60 30-11-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 Joji camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 Alma Libre harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ποναει και τοσο πολυ...μια ενοχληση θα νιωσεις (εξαρταται βεβαια και απο το τι θεωρει πονο ο καθενας ) αλλα η μαμα μου που εκανε στην κοιλια μου ειπε δεν πονεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:49 Η Χριστιάννα ^^: #42 27-11-08 23:49 Καλό ακούγεται τότε Εσύ που άνοιξες και το θέμα δεν απάντησες πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Proudqueen: #43 28-11-08 15:03 ναι εγω θα κανω παραπανω απο ενα... σκεφτομαι κατι σαν κι ΑΥΤΟ στο ποδι (στο περιπου ετσι ) ισως κατι σαν ΑΥΤΟ σε πιο μικρο μεγεθος με τετοιους χαρακτηρες ή με κινεζικα γραμματα (στο χερι οπως στην φωτογραφια) καποια συμβολακια στα δαχτυλα (εκει που μπαινουν τα δαχτυλιδια) δεν βρηκα καποια φωτο με αυτο που σκεφτομαι στο σωμα κατι ΤΕΤΟΙΟ με χρωμα ομως σε 1.5 χρονο περιπου θα τα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ~Λένα~ έγραψε: #44 28-11-08 16:09 εγω θελω να κανω πολυ{οταν γινω 18}κατι tribal στη μεση μου ή χαμηλα στην κοιλια...κατι τετοιο περιπου https://i20.photobucket.com/albums/b242/OldiesButGoldies/TribalTattoo700.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ22136 Νεοφερμένο μέλος Η Γιούλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μεταμόρφωση (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ22136: #45 28-11-08 16:20 Θέλω να κάνω ένα αιγυπτιακό μάτι στην μέσα μεριά του καρπού, αλλά έχω ακούσει πως οι εκπαιδευτικοί περνάνε απο πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή piercing... Πρέπει να το ψάξω το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η nellufo έγραψε: #46 28-11-08 16:57 Μου αρεσουν παρα πολυ. Θα ηθελα να κανω ενα στο χερι μου πιο χαμηλα απο τον αγκωνα, ενα μικρο και διακριτικο. Το μονο που με χαλαει ειναι η μονιμοτητα.Καλα, θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:01 Η Χριστιάννα ^^: #47 28-11-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: ναι εγω θα κανω παραπανω απο ενα... σκεφτομαι κατι σαν κι ΑΥΤΟ στο ποδι (στο περιπου ετσι ) ισως κατι σαν ΑΥΤΟ σε πιο μικρο μεγεθος με τετοιους χαρακτηρες ή με κινεζικα γραμματα (στο χερι οπως στην φωτογραφια) καποια συμβολακια στα δαχτυλα (εκει που μπαινουν τα δαχτυλιδια) δεν βρηκα καποια φωτο με αυτο που σκεφτομαι στο σωμα κατι ΤΕΤΟΙΟ με χρωμα ομως σε 1.5 χρονο περιπου θα τα κανω Click για ανάπτυξη... Θα είσαι κινούμενο έργο τέχνης Μ'άρεσει πολύ αυτό στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο Orlando έγραψε: #48 28-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Οι γονείς μου είναι εντελώς αντίθετοι, αλλά έτσι κι αλλιώς σκοπεύω να το κάνω μετά τα 18 άρα δεν έχω πρόβλημα (για πριν χρειάζεται να πας με τον κηδεμόνα σου, κι εμένα δεν παίζει να ρθουν ) Click για ανάπτυξη... Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: δεν ποναει και τοσο πολυ...μια ενοχληση θα νιωσεις (εξαρταται βεβαια και απο το τι θεωρει πονο ο καθενας ) αλλα η μαμα μου που εκανε στην κοιλια μου ειπε δεν πονεσε Click για ανάπτυξη... Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 02:58 Η Proudqueen: #49 29-11-08 02:58 σωστα αναλογα και το σημειο...πχ τα πλευρα και η παλαμη ειναι δυσκολα σημεια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:34 Η neni έγραψε: #50 29-11-08 08:34 Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:33 Η Mavro Provato: #51 29-11-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... ...σιγά μην τους περνάνε και από την Ιερά εξέταση,,,,,,,,,,,,,,,!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Ο internet_robber: #52 29-11-08 10:34 Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η Mavro Provato: #53 29-11-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , Click για ανάπτυξη... ....βοήθεια μας....΅ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Ο internet_robber: #54 29-11-08 10:42 είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η Mavro Provato: #55 29-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Click για ανάπτυξη... ...κααααααααααπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η georgi@_17: #56 29-11-08 10:54 Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:34 Η alkmini έγραψε: #57 30-11-08 17:34 Τα λατρεύω, αλλά δυσκολεύομαι όσον αφορά τις βελόνες... όμως είναι πιθανό να κάνω...πολύ πιθανό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η Χριστιάννα ^^: #58 30-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως.. άμα πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ θα σου ζητήσει. Και το λέω γιατί όταν έκανα pierc ήρθε ένας τύπος μ'ένα παιδί συνομίλικό μου και ο ιδιοκτήτης του το ξεκαθάρισε πως αν δεν έρθουν οι γονείς του, να δώσουν συγκατάθεση και να τους εξηγήσει όλη τη διαδικασία δεν πρόκειται να του κάνει. Γιατί απλά μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να του κάνουν μήνυση. Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... https://images.auctionworks.com/hi/69/68831/tragus.bmp Εγώ βάζω μπάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Proudqueen: #59 30-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Click για ανάπτυξη... βαλε και καμια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:27 Η lola_29 έγραψε: #60 30-11-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 Joji camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 Alma Libre harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλό ακούγεται τότε Εσύ που άνοιξες και το θέμα δεν απάντησες πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Proudqueen: #43 28-11-08 15:03 ναι εγω θα κανω παραπανω απο ενα... σκεφτομαι κατι σαν κι ΑΥΤΟ στο ποδι (στο περιπου ετσι ) ισως κατι σαν ΑΥΤΟ σε πιο μικρο μεγεθος με τετοιους χαρακτηρες ή με κινεζικα γραμματα (στο χερι οπως στην φωτογραφια) καποια συμβολακια στα δαχτυλα (εκει που μπαινουν τα δαχτυλιδια) δεν βρηκα καποια φωτο με αυτο που σκεφτομαι στο σωμα κατι ΤΕΤΟΙΟ με χρωμα ομως σε 1.5 χρονο περιπου θα τα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ~Λένα~ έγραψε: #44 28-11-08 16:09 εγω θελω να κανω πολυ{οταν γινω 18}κατι tribal στη μεση μου ή χαμηλα στην κοιλια...κατι τετοιο περιπου https://i20.photobucket.com/albums/b242/OldiesButGoldies/TribalTattoo700.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ22136 Νεοφερμένο μέλος Η Γιούλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μεταμόρφωση (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ22136: #45 28-11-08 16:20 Θέλω να κάνω ένα αιγυπτιακό μάτι στην μέσα μεριά του καρπού, αλλά έχω ακούσει πως οι εκπαιδευτικοί περνάνε απο πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή piercing... Πρέπει να το ψάξω το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η nellufo έγραψε: #46 28-11-08 16:57 Μου αρεσουν παρα πολυ. Θα ηθελα να κανω ενα στο χερι μου πιο χαμηλα απο τον αγκωνα, ενα μικρο και διακριτικο. Το μονο που με χαλαει ειναι η μονιμοτητα.Καλα, θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:01 Η Χριστιάννα ^^: #47 28-11-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: ναι εγω θα κανω παραπανω απο ενα... σκεφτομαι κατι σαν κι ΑΥΤΟ στο ποδι (στο περιπου ετσι ) ισως κατι σαν ΑΥΤΟ σε πιο μικρο μεγεθος με τετοιους χαρακτηρες ή με κινεζικα γραμματα (στο χερι οπως στην φωτογραφια) καποια συμβολακια στα δαχτυλα (εκει που μπαινουν τα δαχτυλιδια) δεν βρηκα καποια φωτο με αυτο που σκεφτομαι στο σωμα κατι ΤΕΤΟΙΟ με χρωμα ομως σε 1.5 χρονο περιπου θα τα κανω Click για ανάπτυξη... Θα είσαι κινούμενο έργο τέχνης Μ'άρεσει πολύ αυτό στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο Orlando έγραψε: #48 28-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Οι γονείς μου είναι εντελώς αντίθετοι, αλλά έτσι κι αλλιώς σκοπεύω να το κάνω μετά τα 18 άρα δεν έχω πρόβλημα (για πριν χρειάζεται να πας με τον κηδεμόνα σου, κι εμένα δεν παίζει να ρθουν ) Click για ανάπτυξη... Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: δεν ποναει και τοσο πολυ...μια ενοχληση θα νιωσεις (εξαρταται βεβαια και απο το τι θεωρει πονο ο καθενας ) αλλα η μαμα μου που εκανε στην κοιλια μου ειπε δεν πονεσε Click για ανάπτυξη... Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 02:58 Η Proudqueen: #49 29-11-08 02:58 σωστα αναλογα και το σημειο...πχ τα πλευρα και η παλαμη ειναι δυσκολα σημεια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:34 Η neni έγραψε: #50 29-11-08 08:34 Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:33 Η Mavro Provato: #51 29-11-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... ...σιγά μην τους περνάνε και από την Ιερά εξέταση,,,,,,,,,,,,,,,!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Ο internet_robber: #52 29-11-08 10:34 Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η Mavro Provato: #53 29-11-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , Click για ανάπτυξη... ....βοήθεια μας....΅ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Ο internet_robber: #54 29-11-08 10:42 είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η Mavro Provato: #55 29-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Click για ανάπτυξη... ...κααααααααααπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η georgi@_17: #56 29-11-08 10:54 Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:34 Η alkmini έγραψε: #57 30-11-08 17:34 Τα λατρεύω, αλλά δυσκολεύομαι όσον αφορά τις βελόνες... όμως είναι πιθανό να κάνω...πολύ πιθανό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η Χριστιάννα ^^: #58 30-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως.. άμα πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ θα σου ζητήσει. Και το λέω γιατί όταν έκανα pierc ήρθε ένας τύπος μ'ένα παιδί συνομίλικό μου και ο ιδιοκτήτης του το ξεκαθάρισε πως αν δεν έρθουν οι γονείς του, να δώσουν συγκατάθεση και να τους εξηγήσει όλη τη διαδικασία δεν πρόκειται να του κάνει. Γιατί απλά μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να του κάνουν μήνυση. Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... https://images.auctionworks.com/hi/69/68831/tragus.bmp Εγώ βάζω μπάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Proudqueen: #59 30-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Click για ανάπτυξη... βαλε και καμια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:27 Η lola_29 έγραψε: #60 30-11-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 Joji camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 Alma Libre harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι εγω θα κανω παραπανω απο ενα... σκεφτομαι κατι σαν κι ΑΥΤΟ στο ποδι (στο περιπου ετσι ) ισως κατι σαν ΑΥΤΟ σε πιο μικρο μεγεθος με τετοιους χαρακτηρες ή με κινεζικα γραμματα (στο χερι οπως στην φωτογραφια) καποια συμβολακια στα δαχτυλα (εκει που μπαινουν τα δαχτυλιδια) δεν βρηκα καποια φωτο με αυτο που σκεφτομαι στο σωμα κατι ΤΕΤΟΙΟ με χρωμα ομως σε 1.5 χρονο περιπου θα τα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η ~Λένα~ έγραψε: #44 28-11-08 16:09 εγω θελω να κανω πολυ{οταν γινω 18}κατι tribal στη μεση μου ή χαμηλα στην κοιλια...κατι τετοιο περιπου https://i20.photobucket.com/albums/b242/OldiesButGoldies/TribalTattoo700.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ22136 Νεοφερμένο μέλος Η Γιούλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μεταμόρφωση (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ22136: #45 28-11-08 16:20 Θέλω να κάνω ένα αιγυπτιακό μάτι στην μέσα μεριά του καρπού, αλλά έχω ακούσει πως οι εκπαιδευτικοί περνάνε απο πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή piercing... Πρέπει να το ψάξω το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η nellufo έγραψε: #46 28-11-08 16:57 Μου αρεσουν παρα πολυ. Θα ηθελα να κανω ενα στο χερι μου πιο χαμηλα απο τον αγκωνα, ενα μικρο και διακριτικο. Το μονο που με χαλαει ειναι η μονιμοτητα.Καλα, θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:01 Η Χριστιάννα ^^: #47 28-11-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: ναι εγω θα κανω παραπανω απο ενα... σκεφτομαι κατι σαν κι ΑΥΤΟ στο ποδι (στο περιπου ετσι ) ισως κατι σαν ΑΥΤΟ σε πιο μικρο μεγεθος με τετοιους χαρακτηρες ή με κινεζικα γραμματα (στο χερι οπως στην φωτογραφια) καποια συμβολακια στα δαχτυλα (εκει που μπαινουν τα δαχτυλιδια) δεν βρηκα καποια φωτο με αυτο που σκεφτομαι στο σωμα κατι ΤΕΤΟΙΟ με χρωμα ομως σε 1.5 χρονο περιπου θα τα κανω Click για ανάπτυξη... Θα είσαι κινούμενο έργο τέχνης Μ'άρεσει πολύ αυτό στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο Orlando έγραψε: #48 28-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Οι γονείς μου είναι εντελώς αντίθετοι, αλλά έτσι κι αλλιώς σκοπεύω να το κάνω μετά τα 18 άρα δεν έχω πρόβλημα (για πριν χρειάζεται να πας με τον κηδεμόνα σου, κι εμένα δεν παίζει να ρθουν ) Click για ανάπτυξη... Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: δεν ποναει και τοσο πολυ...μια ενοχληση θα νιωσεις (εξαρταται βεβαια και απο το τι θεωρει πονο ο καθενας ) αλλα η μαμα μου που εκανε στην κοιλια μου ειπε δεν πονεσε Click για ανάπτυξη... Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 02:58 Η Proudqueen: #49 29-11-08 02:58 σωστα αναλογα και το σημειο...πχ τα πλευρα και η παλαμη ειναι δυσκολα σημεια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:34 Η neni έγραψε: #50 29-11-08 08:34 Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:33 Η Mavro Provato: #51 29-11-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... ...σιγά μην τους περνάνε και από την Ιερά εξέταση,,,,,,,,,,,,,,,!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Ο internet_robber: #52 29-11-08 10:34 Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η Mavro Provato: #53 29-11-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , Click για ανάπτυξη... ....βοήθεια μας....΅ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Ο internet_robber: #54 29-11-08 10:42 είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η Mavro Provato: #55 29-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Click για ανάπτυξη... ...κααααααααααπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η georgi@_17: #56 29-11-08 10:54 Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:34 Η alkmini έγραψε: #57 30-11-08 17:34 Τα λατρεύω, αλλά δυσκολεύομαι όσον αφορά τις βελόνες... όμως είναι πιθανό να κάνω...πολύ πιθανό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η Χριστιάννα ^^: #58 30-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως.. άμα πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ θα σου ζητήσει. Και το λέω γιατί όταν έκανα pierc ήρθε ένας τύπος μ'ένα παιδί συνομίλικό μου και ο ιδιοκτήτης του το ξεκαθάρισε πως αν δεν έρθουν οι γονείς του, να δώσουν συγκατάθεση και να τους εξηγήσει όλη τη διαδικασία δεν πρόκειται να του κάνει. Γιατί απλά μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να του κάνουν μήνυση. Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... https://images.auctionworks.com/hi/69/68831/tragus.bmp Εγώ βάζω μπάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Proudqueen: #59 30-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Click για ανάπτυξη... βαλε και καμια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:27 Η lola_29 έγραψε: #60 30-11-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 Joji camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 Alma Libre harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω θελω να κανω πολυ{οταν γινω 18}κατι tribal στη μεση μου ή χαμηλα στην κοιλια...κατι τετοιο περιπου https://i20.photobucket.com/albums/b242/OldiesButGoldies/TribalTattoo700.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ22136 Νεοφερμένο μέλος Η Γιούλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μεταμόρφωση (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ22136: #45 28-11-08 16:20 Θέλω να κάνω ένα αιγυπτιακό μάτι στην μέσα μεριά του καρπού, αλλά έχω ακούσει πως οι εκπαιδευτικοί περνάνε απο πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή piercing... Πρέπει να το ψάξω το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η nellufo έγραψε: #46 28-11-08 16:57 Μου αρεσουν παρα πολυ. Θα ηθελα να κανω ενα στο χερι μου πιο χαμηλα απο τον αγκωνα, ενα μικρο και διακριτικο. Το μονο που με χαλαει ειναι η μονιμοτητα.Καλα, θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:01 Η Χριστιάννα ^^: #47 28-11-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: ναι εγω θα κανω παραπανω απο ενα... σκεφτομαι κατι σαν κι ΑΥΤΟ στο ποδι (στο περιπου ετσι ) ισως κατι σαν ΑΥΤΟ σε πιο μικρο μεγεθος με τετοιους χαρακτηρες ή με κινεζικα γραμματα (στο χερι οπως στην φωτογραφια) καποια συμβολακια στα δαχτυλα (εκει που μπαινουν τα δαχτυλιδια) δεν βρηκα καποια φωτο με αυτο που σκεφτομαι στο σωμα κατι ΤΕΤΟΙΟ με χρωμα ομως σε 1.5 χρονο περιπου θα τα κανω Click για ανάπτυξη... Θα είσαι κινούμενο έργο τέχνης Μ'άρεσει πολύ αυτό στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο Orlando έγραψε: #48 28-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Οι γονείς μου είναι εντελώς αντίθετοι, αλλά έτσι κι αλλιώς σκοπεύω να το κάνω μετά τα 18 άρα δεν έχω πρόβλημα (για πριν χρειάζεται να πας με τον κηδεμόνα σου, κι εμένα δεν παίζει να ρθουν ) Click για ανάπτυξη... Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: δεν ποναει και τοσο πολυ...μια ενοχληση θα νιωσεις (εξαρταται βεβαια και απο το τι θεωρει πονο ο καθενας ) αλλα η μαμα μου που εκανε στην κοιλια μου ειπε δεν πονεσε Click για ανάπτυξη... Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 02:58 Η Proudqueen: #49 29-11-08 02:58 σωστα αναλογα και το σημειο...πχ τα πλευρα και η παλαμη ειναι δυσκολα σημεια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:34 Η neni έγραψε: #50 29-11-08 08:34 Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:33 Η Mavro Provato: #51 29-11-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... ...σιγά μην τους περνάνε και από την Ιερά εξέταση,,,,,,,,,,,,,,,!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Ο internet_robber: #52 29-11-08 10:34 Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η Mavro Provato: #53 29-11-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , Click για ανάπτυξη... ....βοήθεια μας....΅ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Ο internet_robber: #54 29-11-08 10:42 είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η Mavro Provato: #55 29-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Click για ανάπτυξη... ...κααααααααααπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η georgi@_17: #56 29-11-08 10:54 Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:34 Η alkmini έγραψε: #57 30-11-08 17:34 Τα λατρεύω, αλλά δυσκολεύομαι όσον αφορά τις βελόνες... όμως είναι πιθανό να κάνω...πολύ πιθανό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η Χριστιάννα ^^: #58 30-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως.. άμα πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ θα σου ζητήσει. Και το λέω γιατί όταν έκανα pierc ήρθε ένας τύπος μ'ένα παιδί συνομίλικό μου και ο ιδιοκτήτης του το ξεκαθάρισε πως αν δεν έρθουν οι γονείς του, να δώσουν συγκατάθεση και να τους εξηγήσει όλη τη διαδικασία δεν πρόκειται να του κάνει. Γιατί απλά μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να του κάνουν μήνυση. Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... https://images.auctionworks.com/hi/69/68831/tragus.bmp Εγώ βάζω μπάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Proudqueen: #59 30-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Click για ανάπτυξη... βαλε και καμια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:27 Η lola_29 έγραψε: #60 30-11-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 Joji camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 Alma Libre harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω να κάνω ένα αιγυπτιακό μάτι στην μέσα μεριά του καρπού, αλλά έχω ακούσει πως οι εκπαιδευτικοί περνάνε απο πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή piercing... Πρέπει να το ψάξω το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η nellufo έγραψε: #46 28-11-08 16:57 Μου αρεσουν παρα πολυ. Θα ηθελα να κανω ενα στο χερι μου πιο χαμηλα απο τον αγκωνα, ενα μικρο και διακριτικο. Το μονο που με χαλαει ειναι η μονιμοτητα.Καλα, θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:01 Η Χριστιάννα ^^: #47 28-11-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: ναι εγω θα κανω παραπανω απο ενα... σκεφτομαι κατι σαν κι ΑΥΤΟ στο ποδι (στο περιπου ετσι ) ισως κατι σαν ΑΥΤΟ σε πιο μικρο μεγεθος με τετοιους χαρακτηρες ή με κινεζικα γραμματα (στο χερι οπως στην φωτογραφια) καποια συμβολακια στα δαχτυλα (εκει που μπαινουν τα δαχτυλιδια) δεν βρηκα καποια φωτο με αυτο που σκεφτομαι στο σωμα κατι ΤΕΤΟΙΟ με χρωμα ομως σε 1.5 χρονο περιπου θα τα κανω Click για ανάπτυξη... Θα είσαι κινούμενο έργο τέχνης Μ'άρεσει πολύ αυτό στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο Orlando έγραψε: #48 28-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Οι γονείς μου είναι εντελώς αντίθετοι, αλλά έτσι κι αλλιώς σκοπεύω να το κάνω μετά τα 18 άρα δεν έχω πρόβλημα (για πριν χρειάζεται να πας με τον κηδεμόνα σου, κι εμένα δεν παίζει να ρθουν ) Click για ανάπτυξη... Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: δεν ποναει και τοσο πολυ...μια ενοχληση θα νιωσεις (εξαρταται βεβαια και απο το τι θεωρει πονο ο καθενας ) αλλα η μαμα μου που εκανε στην κοιλια μου ειπε δεν πονεσε Click για ανάπτυξη... Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 02:58 Η Proudqueen: #49 29-11-08 02:58 σωστα αναλογα και το σημειο...πχ τα πλευρα και η παλαμη ειναι δυσκολα σημεια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:34 Η neni έγραψε: #50 29-11-08 08:34 Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:33 Η Mavro Provato: #51 29-11-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... ...σιγά μην τους περνάνε και από την Ιερά εξέταση,,,,,,,,,,,,,,,!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Ο internet_robber: #52 29-11-08 10:34 Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η Mavro Provato: #53 29-11-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , Click για ανάπτυξη... ....βοήθεια μας....΅ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Ο internet_robber: #54 29-11-08 10:42 είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η Mavro Provato: #55 29-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Click για ανάπτυξη... ...κααααααααααπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η georgi@_17: #56 29-11-08 10:54 Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:34 Η alkmini έγραψε: #57 30-11-08 17:34 Τα λατρεύω, αλλά δυσκολεύομαι όσον αφορά τις βελόνες... όμως είναι πιθανό να κάνω...πολύ πιθανό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η Χριστιάννα ^^: #58 30-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως.. άμα πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ θα σου ζητήσει. Και το λέω γιατί όταν έκανα pierc ήρθε ένας τύπος μ'ένα παιδί συνομίλικό μου και ο ιδιοκτήτης του το ξεκαθάρισε πως αν δεν έρθουν οι γονείς του, να δώσουν συγκατάθεση και να τους εξηγήσει όλη τη διαδικασία δεν πρόκειται να του κάνει. Γιατί απλά μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να του κάνουν μήνυση. Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... https://images.auctionworks.com/hi/69/68831/tragus.bmp Εγώ βάζω μπάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Proudqueen: #59 30-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Click για ανάπτυξη... βαλε και καμια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:27 Η lola_29 έγραψε: #60 30-11-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 Joji camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 Alma Libre harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρεσουν παρα πολυ. Θα ηθελα να κανω ενα στο χερι μου πιο χαμηλα απο τον αγκωνα, ενα μικρο και διακριτικο. Το μονο που με χαλαει ειναι η μονιμοτητα.Καλα, θα δουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:01 Η Χριστιάννα ^^: #47 28-11-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: ναι εγω θα κανω παραπανω απο ενα... σκεφτομαι κατι σαν κι ΑΥΤΟ στο ποδι (στο περιπου ετσι ) ισως κατι σαν ΑΥΤΟ σε πιο μικρο μεγεθος με τετοιους χαρακτηρες ή με κινεζικα γραμματα (στο χερι οπως στην φωτογραφια) καποια συμβολακια στα δαχτυλα (εκει που μπαινουν τα δαχτυλιδια) δεν βρηκα καποια φωτο με αυτο που σκεφτομαι στο σωμα κατι ΤΕΤΟΙΟ με χρωμα ομως σε 1.5 χρονο περιπου θα τα κανω Click για ανάπτυξη... Θα είσαι κινούμενο έργο τέχνης Μ'άρεσει πολύ αυτό στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο Orlando έγραψε: #48 28-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Οι γονείς μου είναι εντελώς αντίθετοι, αλλά έτσι κι αλλιώς σκοπεύω να το κάνω μετά τα 18 άρα δεν έχω πρόβλημα (για πριν χρειάζεται να πας με τον κηδεμόνα σου, κι εμένα δεν παίζει να ρθουν ) Click για ανάπτυξη... Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: δεν ποναει και τοσο πολυ...μια ενοχληση θα νιωσεις (εξαρταται βεβαια και απο το τι θεωρει πονο ο καθενας ) αλλα η μαμα μου που εκανε στην κοιλια μου ειπε δεν πονεσε Click για ανάπτυξη... Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 02:58 Η Proudqueen: #49 29-11-08 02:58 σωστα αναλογα και το σημειο...πχ τα πλευρα και η παλαμη ειναι δυσκολα σημεια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:34 Η neni έγραψε: #50 29-11-08 08:34 Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:33 Η Mavro Provato: #51 29-11-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... ...σιγά μην τους περνάνε και από την Ιερά εξέταση,,,,,,,,,,,,,,,!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Ο internet_robber: #52 29-11-08 10:34 Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η Mavro Provato: #53 29-11-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , Click για ανάπτυξη... ....βοήθεια μας....΅ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Ο internet_robber: #54 29-11-08 10:42 είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η Mavro Provato: #55 29-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Click για ανάπτυξη... ...κααααααααααπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η georgi@_17: #56 29-11-08 10:54 Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:34 Η alkmini έγραψε: #57 30-11-08 17:34 Τα λατρεύω, αλλά δυσκολεύομαι όσον αφορά τις βελόνες... όμως είναι πιθανό να κάνω...πολύ πιθανό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η Χριστιάννα ^^: #58 30-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως.. άμα πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ θα σου ζητήσει. Και το λέω γιατί όταν έκανα pierc ήρθε ένας τύπος μ'ένα παιδί συνομίλικό μου και ο ιδιοκτήτης του το ξεκαθάρισε πως αν δεν έρθουν οι γονείς του, να δώσουν συγκατάθεση και να τους εξηγήσει όλη τη διαδικασία δεν πρόκειται να του κάνει. Γιατί απλά μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να του κάνουν μήνυση. Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... https://images.auctionworks.com/hi/69/68831/tragus.bmp Εγώ βάζω μπάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Proudqueen: #59 30-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Click για ανάπτυξη... βαλε και καμια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:27 Η lola_29 έγραψε: #60 30-11-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 Joji camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 Alma Libre harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: ναι εγω θα κανω παραπανω απο ενα... σκεφτομαι κατι σαν κι ΑΥΤΟ στο ποδι (στο περιπου ετσι ) ισως κατι σαν ΑΥΤΟ σε πιο μικρο μεγεθος με τετοιους χαρακτηρες ή με κινεζικα γραμματα (στο χερι οπως στην φωτογραφια) καποια συμβολακια στα δαχτυλα (εκει που μπαινουν τα δαχτυλιδια) δεν βρηκα καποια φωτο με αυτο που σκεφτομαι στο σωμα κατι ΤΕΤΟΙΟ με χρωμα ομως σε 1.5 χρονο περιπου θα τα κανω Click για ανάπτυξη... Θα είσαι κινούμενο έργο τέχνης Μ'άρεσει πολύ αυτό στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο Orlando έγραψε: #48 28-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Οι γονείς μου είναι εντελώς αντίθετοι, αλλά έτσι κι αλλιώς σκοπεύω να το κάνω μετά τα 18 άρα δεν έχω πρόβλημα (για πριν χρειάζεται να πας με τον κηδεμόνα σου, κι εμένα δεν παίζει να ρθουν ) Click για ανάπτυξη... Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: δεν ποναει και τοσο πολυ...μια ενοχληση θα νιωσεις (εξαρταται βεβαια και απο το τι θεωρει πονο ο καθενας ) αλλα η μαμα μου που εκανε στην κοιλια μου ειπε δεν πονεσε Click για ανάπτυξη... Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 02:58 Η Proudqueen: #49 29-11-08 02:58 σωστα αναλογα και το σημειο...πχ τα πλευρα και η παλαμη ειναι δυσκολα σημεια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:34 Η neni έγραψε: #50 29-11-08 08:34 Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:33 Η Mavro Provato: #51 29-11-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... ...σιγά μην τους περνάνε και από την Ιερά εξέταση,,,,,,,,,,,,,,,!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Ο internet_robber: #52 29-11-08 10:34 Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η Mavro Provato: #53 29-11-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , Click για ανάπτυξη... ....βοήθεια μας....΅ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Ο internet_robber: #54 29-11-08 10:42 είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η Mavro Provato: #55 29-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Click για ανάπτυξη... ...κααααααααααπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η georgi@_17: #56 29-11-08 10:54 Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:34 Η alkmini έγραψε: #57 30-11-08 17:34 Τα λατρεύω, αλλά δυσκολεύομαι όσον αφορά τις βελόνες... όμως είναι πιθανό να κάνω...πολύ πιθανό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η Χριστιάννα ^^: #58 30-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως.. άμα πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ θα σου ζητήσει. Και το λέω γιατί όταν έκανα pierc ήρθε ένας τύπος μ'ένα παιδί συνομίλικό μου και ο ιδιοκτήτης του το ξεκαθάρισε πως αν δεν έρθουν οι γονείς του, να δώσουν συγκατάθεση και να τους εξηγήσει όλη τη διαδικασία δεν πρόκειται να του κάνει. Γιατί απλά μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να του κάνουν μήνυση. Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... https://images.auctionworks.com/hi/69/68831/tragus.bmp Εγώ βάζω μπάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Proudqueen: #59 30-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Click για ανάπτυξη... βαλε και καμια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:27 Η lola_29 έγραψε: #60 30-11-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 Joji camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 Alma Libre harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Οι γονείς μου είναι εντελώς αντίθετοι, αλλά έτσι κι αλλιώς σκοπεύω να το κάνω μετά τα 18 άρα δεν έχω πρόβλημα (για πριν χρειάζεται να πας με τον κηδεμόνα σου, κι εμένα δεν παίζει να ρθουν ) Click για ανάπτυξη... Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: δεν ποναει και τοσο πολυ...μια ενοχληση θα νιωσεις (εξαρταται βεβαια και απο το τι θεωρει πονο ο καθενας ) αλλα η μαμα μου που εκανε στην κοιλια μου ειπε δεν πονεσε Click για ανάπτυξη... Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 02:58 Η Proudqueen: #49 29-11-08 02:58 σωστα αναλογα και το σημειο...πχ τα πλευρα και η παλαμη ειναι δυσκολα σημεια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:34 Η neni έγραψε: #50 29-11-08 08:34 Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:33 Η Mavro Provato: #51 29-11-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... ...σιγά μην τους περνάνε και από την Ιερά εξέταση,,,,,,,,,,,,,,,!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Ο internet_robber: #52 29-11-08 10:34 Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η Mavro Provato: #53 29-11-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , Click για ανάπτυξη... ....βοήθεια μας....΅ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Ο internet_robber: #54 29-11-08 10:42 είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η Mavro Provato: #55 29-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Click για ανάπτυξη... ...κααααααααααπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η georgi@_17: #56 29-11-08 10:54 Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:34 Η alkmini έγραψε: #57 30-11-08 17:34 Τα λατρεύω, αλλά δυσκολεύομαι όσον αφορά τις βελόνες... όμως είναι πιθανό να κάνω...πολύ πιθανό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η Χριστιάννα ^^: #58 30-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως.. άμα πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ θα σου ζητήσει. Και το λέω γιατί όταν έκανα pierc ήρθε ένας τύπος μ'ένα παιδί συνομίλικό μου και ο ιδιοκτήτης του το ξεκαθάρισε πως αν δεν έρθουν οι γονείς του, να δώσουν συγκατάθεση και να τους εξηγήσει όλη τη διαδικασία δεν πρόκειται να του κάνει. Γιατί απλά μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να του κάνουν μήνυση. Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... https://images.auctionworks.com/hi/69/68831/tragus.bmp Εγώ βάζω μπάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Proudqueen: #59 30-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Click για ανάπτυξη... βαλε και καμια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:27 Η lola_29 έγραψε: #60 30-11-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 Joji camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 Alma Libre harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σωστα αναλογα και το σημειο...πχ τα πλευρα και η παλαμη ειναι δυσκολα σημεια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:34 Η neni έγραψε: #50 29-11-08 08:34 Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:33 Η Mavro Provato: #51 29-11-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... ...σιγά μην τους περνάνε και από την Ιερά εξέταση,,,,,,,,,,,,,,,!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Ο internet_robber: #52 29-11-08 10:34 Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η Mavro Provato: #53 29-11-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , Click για ανάπτυξη... ....βοήθεια μας....΅ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Ο internet_robber: #54 29-11-08 10:42 είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η Mavro Provato: #55 29-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Click για ανάπτυξη... ...κααααααααααπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η georgi@_17: #56 29-11-08 10:54 Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:34 Η alkmini έγραψε: #57 30-11-08 17:34 Τα λατρεύω, αλλά δυσκολεύομαι όσον αφορά τις βελόνες... όμως είναι πιθανό να κάνω...πολύ πιθανό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η Χριστιάννα ^^: #58 30-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως.. άμα πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ θα σου ζητήσει. Και το λέω γιατί όταν έκανα pierc ήρθε ένας τύπος μ'ένα παιδί συνομίλικό μου και ο ιδιοκτήτης του το ξεκαθάρισε πως αν δεν έρθουν οι γονείς του, να δώσουν συγκατάθεση και να τους εξηγήσει όλη τη διαδικασία δεν πρόκειται να του κάνει. Γιατί απλά μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να του κάνουν μήνυση. Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... https://images.auctionworks.com/hi/69/68831/tragus.bmp Εγώ βάζω μπάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Proudqueen: #59 30-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Click για ανάπτυξη... βαλε και καμια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:27 Η lola_29 έγραψε: #60 30-11-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 Joji camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 Alma Libre harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:33 Η Mavro Provato: #51 29-11-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... ...σιγά μην τους περνάνε και από την Ιερά εξέταση,,,,,,,,,,,,,,,!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Ο internet_robber: #52 29-11-08 10:34 Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η Mavro Provato: #53 29-11-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , Click για ανάπτυξη... ....βοήθεια μας....΅ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Ο internet_robber: #54 29-11-08 10:42 είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η Mavro Provato: #55 29-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Click για ανάπτυξη... ...κααααααααααπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η georgi@_17: #56 29-11-08 10:54 Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:34 Η alkmini έγραψε: #57 30-11-08 17:34 Τα λατρεύω, αλλά δυσκολεύομαι όσον αφορά τις βελόνες... όμως είναι πιθανό να κάνω...πολύ πιθανό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η Χριστιάννα ^^: #58 30-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως.. άμα πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ θα σου ζητήσει. Και το λέω γιατί όταν έκανα pierc ήρθε ένας τύπος μ'ένα παιδί συνομίλικό μου και ο ιδιοκτήτης του το ξεκαθάρισε πως αν δεν έρθουν οι γονείς του, να δώσουν συγκατάθεση και να τους εξηγήσει όλη τη διαδικασία δεν πρόκειται να του κάνει. Γιατί απλά μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να του κάνουν μήνυση. Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... https://images.auctionworks.com/hi/69/68831/tragus.bmp Εγώ βάζω μπάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Proudqueen: #59 30-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Click για ανάπτυξη... βαλε και καμια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:27 Η lola_29 έγραψε: #60 30-11-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 Joji camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 Alma Libre harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... ...σιγά μην τους περνάνε και από την Ιερά εξέταση,,,,,,,,,,,,,,,!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Ο internet_robber: #52 29-11-08 10:34 Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η Mavro Provato: #53 29-11-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , Click για ανάπτυξη... ....βοήθεια μας....΅ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Ο internet_robber: #54 29-11-08 10:42 είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η Mavro Provato: #55 29-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Click για ανάπτυξη... ...κααααααααααπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η georgi@_17: #56 29-11-08 10:54 Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:34 Η alkmini έγραψε: #57 30-11-08 17:34 Τα λατρεύω, αλλά δυσκολεύομαι όσον αφορά τις βελόνες... όμως είναι πιθανό να κάνω...πολύ πιθανό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η Χριστιάννα ^^: #58 30-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως.. άμα πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ θα σου ζητήσει. Και το λέω γιατί όταν έκανα pierc ήρθε ένας τύπος μ'ένα παιδί συνομίλικό μου και ο ιδιοκτήτης του το ξεκαθάρισε πως αν δεν έρθουν οι γονείς του, να δώσουν συγκατάθεση και να τους εξηγήσει όλη τη διαδικασία δεν πρόκειται να του κάνει. Γιατί απλά μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να του κάνουν μήνυση. Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... https://images.auctionworks.com/hi/69/68831/tragus.bmp Εγώ βάζω μπάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Proudqueen: #59 30-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Click για ανάπτυξη... βαλε και καμια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:27 Η lola_29 έγραψε: #60 30-11-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 Joji camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 Alma Libre harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η Mavro Provato: #53 29-11-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , Click για ανάπτυξη... ....βοήθεια μας....΅ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Ο internet_robber: #54 29-11-08 10:42 είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η Mavro Provato: #55 29-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Click για ανάπτυξη... ...κααααααααααπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η georgi@_17: #56 29-11-08 10:54 Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:34 Η alkmini έγραψε: #57 30-11-08 17:34 Τα λατρεύω, αλλά δυσκολεύομαι όσον αφορά τις βελόνες... όμως είναι πιθανό να κάνω...πολύ πιθανό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η Χριστιάννα ^^: #58 30-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως.. άμα πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ θα σου ζητήσει. Και το λέω γιατί όταν έκανα pierc ήρθε ένας τύπος μ'ένα παιδί συνομίλικό μου και ο ιδιοκτήτης του το ξεκαθάρισε πως αν δεν έρθουν οι γονείς του, να δώσουν συγκατάθεση και να τους εξηγήσει όλη τη διαδικασία δεν πρόκειται να του κάνει. Γιατί απλά μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να του κάνουν μήνυση. Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... https://images.auctionworks.com/hi/69/68831/tragus.bmp Εγώ βάζω μπάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Proudqueen: #59 30-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Click για ανάπτυξη... βαλε και καμια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:27 Η lola_29 έγραψε: #60 30-11-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 Joji camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 Alma Libre harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , Click για ανάπτυξη... ....βοήθεια μας....΅ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
internet_robber Νεοφερμένο μέλος Ο internet_robber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Ο internet_robber: #54 29-11-08 10:42 είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η Mavro Provato: #55 29-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Click για ανάπτυξη... ...κααααααααααπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η georgi@_17: #56 29-11-08 10:54 Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:34 Η alkmini έγραψε: #57 30-11-08 17:34 Τα λατρεύω, αλλά δυσκολεύομαι όσον αφορά τις βελόνες... όμως είναι πιθανό να κάνω...πολύ πιθανό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η Χριστιάννα ^^: #58 30-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως.. άμα πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ θα σου ζητήσει. Και το λέω γιατί όταν έκανα pierc ήρθε ένας τύπος μ'ένα παιδί συνομίλικό μου και ο ιδιοκτήτης του το ξεκαθάρισε πως αν δεν έρθουν οι γονείς του, να δώσουν συγκατάθεση και να τους εξηγήσει όλη τη διαδικασία δεν πρόκειται να του κάνει. Γιατί απλά μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να του κάνουν μήνυση. Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... https://images.auctionworks.com/hi/69/68831/tragus.bmp Εγώ βάζω μπάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Proudqueen: #59 30-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Click για ανάπτυξη... βαλε και καμια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:27 Η lola_29 έγραψε: #60 30-11-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 Joji camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 Alma Libre harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η Mavro Provato: #55 29-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Click για ανάπτυξη... ...κααααααααααπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η georgi@_17: #56 29-11-08 10:54 Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:34 Η alkmini έγραψε: #57 30-11-08 17:34 Τα λατρεύω, αλλά δυσκολεύομαι όσον αφορά τις βελόνες... όμως είναι πιθανό να κάνω...πολύ πιθανό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η Χριστιάννα ^^: #58 30-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως.. άμα πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ θα σου ζητήσει. Και το λέω γιατί όταν έκανα pierc ήρθε ένας τύπος μ'ένα παιδί συνομίλικό μου και ο ιδιοκτήτης του το ξεκαθάρισε πως αν δεν έρθουν οι γονείς του, να δώσουν συγκατάθεση και να τους εξηγήσει όλη τη διαδικασία δεν πρόκειται να του κάνει. Γιατί απλά μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να του κάνουν μήνυση. Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... https://images.auctionworks.com/hi/69/68831/tragus.bmp Εγώ βάζω μπάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Proudqueen: #59 30-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Click για ανάπτυξη... βαλε και καμια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:27 Η lola_29 έγραψε: #60 30-11-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 Joji camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 Alma Libre harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: είναι top popular tattoo. γιαυτό ο μόνος τρόπος να το βγάλεις ξεχωριστό είναι Freestyle .. Click για ανάπτυξη... ...κααααααααααπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Η georgi@_17: #56 29-11-08 10:54 Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:34 Η alkmini έγραψε: #57 30-11-08 17:34 Τα λατρεύω, αλλά δυσκολεύομαι όσον αφορά τις βελόνες... όμως είναι πιθανό να κάνω...πολύ πιθανό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η Χριστιάννα ^^: #58 30-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως.. άμα πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ θα σου ζητήσει. Και το λέω γιατί όταν έκανα pierc ήρθε ένας τύπος μ'ένα παιδί συνομίλικό μου και ο ιδιοκτήτης του το ξεκαθάρισε πως αν δεν έρθουν οι γονείς του, να δώσουν συγκατάθεση και να τους εξηγήσει όλη τη διαδικασία δεν πρόκειται να του κάνει. Γιατί απλά μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να του κάνουν μήνυση. Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... https://images.auctionworks.com/hi/69/68831/tragus.bmp Εγώ βάζω μπάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Proudqueen: #59 30-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Click για ανάπτυξη... βαλε και καμια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:27 Η lola_29 έγραψε: #60 30-11-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 Joji camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 Alma Libre harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:34 Η alkmini έγραψε: #57 30-11-08 17:34 Τα λατρεύω, αλλά δυσκολεύομαι όσον αφορά τις βελόνες... όμως είναι πιθανό να κάνω...πολύ πιθανό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η Χριστιάννα ^^: #58 30-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως.. άμα πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ θα σου ζητήσει. Και το λέω γιατί όταν έκανα pierc ήρθε ένας τύπος μ'ένα παιδί συνομίλικό μου και ο ιδιοκτήτης του το ξεκαθάρισε πως αν δεν έρθουν οι γονείς του, να δώσουν συγκατάθεση και να τους εξηγήσει όλη τη διαδικασία δεν πρόκειται να του κάνει. Γιατί απλά μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να του κάνουν μήνυση. Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... https://images.auctionworks.com/hi/69/68831/tragus.bmp Εγώ βάζω μπάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Proudqueen: #59 30-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Click για ανάπτυξη... βαλε και καμια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:27 Η lola_29 έγραψε: #60 30-11-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 Joji camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 Alma Libre harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα λατρεύω, αλλά δυσκολεύομαι όσον αφορά τις βελόνες... όμως είναι πιθανό να κάνω...πολύ πιθανό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η Χριστιάννα ^^: #58 30-11-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως.. άμα πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ θα σου ζητήσει. Και το λέω γιατί όταν έκανα pierc ήρθε ένας τύπος μ'ένα παιδί συνομίλικό μου και ο ιδιοκτήτης του το ξεκαθάρισε πως αν δεν έρθουν οι γονείς του, να δώσουν συγκατάθεση και να τους εξηγήσει όλη τη διαδικασία δεν πρόκειται να του κάνει. Γιατί απλά μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να του κάνουν μήνυση. Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... https://images.auctionworks.com/hi/69/68831/tragus.bmp Εγώ βάζω μπάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Proudqueen: #59 30-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Click για ανάπτυξη... βαλε και καμια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:27 Η lola_29 έγραψε: #60 30-11-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 Joji camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 Alma Libre harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Σιγα μη σου ζητησει και ταυτοτητα. ----------------------------------------- Αναλογα το δερμα και το σημειο που το κανεις.Καποιος γνωστος μου που εχει λιπαρο δερμα σφαδαζε.Και καποιος αλλος δεν πονεσε και τοσο.Εκει που ποναει περισσοτερο ειναι κατω απ΄τον αντιχειρα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως.. άμα πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ θα σου ζητήσει. Και το λέω γιατί όταν έκανα pierc ήρθε ένας τύπος μ'ένα παιδί συνομίλικό μου και ο ιδιοκτήτης του το ξεκαθάρισε πως αν δεν έρθουν οι γονείς του, να δώσουν συγκατάθεση και να τους εξηγήσει όλη τη διαδικασία δεν πρόκειται να του κάνει. Γιατί απλά μετά θα μπορούσαν κάλλιστα να του κάνουν μήνυση. Αρχική Δημοσίευση από neni: Ωραίο ήταν και αυτό με τη νεράιδα... Μπορεί να κάνω κανα μικρό tatto, μετα τα 18. Γιατί τους εκπαιδευτικούς τους περνάνε από πειθαρχικό αν έχουν τατουάζ ή πιρσινγκ? Χριστιάννα^^, τι είναι το "tragus" που έγραψες? Click για ανάπτυξη... https://images.auctionworks.com/hi/69/68831/tragus.bmp Εγώ βάζω μπάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Proudqueen: #59 30-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Click για ανάπτυξη... βαλε και καμια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:27 Η lola_29 έγραψε: #60 30-11-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από internet_robber: Εγώ έχω χτυπήσει έναν σταυρό στην πλάτη , θέλω να βαρέσω κιάλλα αλλά ποτέ δεν καταλήγω σε κάτι και έτσι έχω μείνει σε αυτό .. Click για ανάπτυξη... βαλε και καμια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 19:27 Η lola_29 έγραψε: #60 30-11-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Μ αρεσουν αλλα δν νομιζω οτι θα ηθελα να κανω..! Μ αρεσει να τ βλεπω στους αλλους αλλα εγω φοβαμαι λιγο να κανω...! Click για ανάπτυξη... +φωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.