chester20080
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

When someone doesn't let you do what you want it shows a lack of love and respect for your significant other. You should do whatever makes you happy.
Trash λογικές του 2020.
Υ.Γ. Μην κάνετε οι υπόλοιποι το λάθος να δείτε το βίντεο, θα χάσετε 10 λεπτά από την ζωή σας να βλέπετε αυτή τη τύπισσα να μιλάει για τα συναισθήματα, και την έλειψη σεβασμου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Guest 092312
Επισκέπτης

Λαιμό; Δεν νομίζω ότι θεωρείται πολύ ιν το τατουάζ στο λαιμό.Συμπέρασμα Ελλάδας 2020: ένα από τα υποχρεωτικά προσόντα είναι να έχεις τατουάζ σε όλο το πάνω σώμα (χέρια φουλ, λαιμό, στήθος) για να διαφημίσεις ως μοντέλο αντρικά ρούχα στο facebook![]()

Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Λαιμό; Δεν νομίζω ότι θεωρείται πολύ ιν το τατουάζ στο λαιμό.![]()
Ή δεν βλέπεις αρκετές διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων - κακώς - ή δεν ακούς αρκετή deathcore - εδώ οι απόψεις διίστανται. :Ρ
Guest 092312
Επισκέπτης

Με ένα γρήγορο σερτς έβγαλα το πόρισμα ότι οι περισσότερες διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων δεν φτάνουν καν στο λαιμό, λυπάμαι δεν το δέχομαι.Ή δεν βλέπεις αρκετές διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων - κακώς - ή δεν ακούς αρκετή deathcore - εδώ οι απόψεις διίστανται. :Ρ

Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Με ένα γρήγορο σερτς έβγαλα το πόρισμα ότι οι περισσότερες διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων δεν φτάνουν καν στο λαιμό, λυπάμαι δεν το δέχομαι.![]()
Το θέμα είναι ποιες είναι οι ποιοτικές. Τώρα, άμα είδες τον κάθε τυχάρπαστο που έβγαλε το βρακί του στη φόρα, τι να το κάνεις, μου λες; Αχ, πλημμελής ανασκόπηση της βιβλιογραφίας, αυτό έχω να πω. Τς τς τς τς τς τς...
chester20080
Επιφανές μέλος

Guest 092312
Επισκέπτης

Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις.Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά?

Το χρώμα πονάει πιο πολύ?Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις.![]()

(Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ)
Guest 092312
Επισκέπτης

(σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικήςΤο χρώμα πονάει πιο πολύ?
(Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ)

Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα...

Χαχαχαχα πες το ψέματα! Βέβαια απο εδώ και στο εξής όταν με βάζουν να κάνω τον τροχονόμο (που πλέον έχει μειωθεί στο ελάχιστο οπότε εντάξει δε πειράζει) θα λέω στη γραμματεία μαζί με το "να είστε νηστικοί 8-10 ώρες για τα τριγλυκερίδια" να τους λέει "πάρτε και ένα ζαναξακι μισή ώρα πριν έρθετε ".(σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής)
Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα...![]()
Οπότε φίλη μου εγώ δε θα πάρω ζαναξ, αυτοί θα πάρουν

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά?
Εξαρτάται απο μέγεθος, ώρα που θα σου κάνει, αντοχή στον πόνο κλπ. Άλλο το να κάτσεις μισή ώρα στο κρεβάτι του πόνου για ένα τατουάζ 2 εκατοστά και άλλο για να κάνεις ένα ολόκληρο έργο τέχνης που θα πάρει ώρες.
Ακούω γενικά όμως οτι στα πλευρά πονάει κάπως, εμένα με ενδιαφέρει να κάνω στο εσωτερικό του μπράτσου.
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος

Το χρώμα πονάει πιο πολύ?
Και έπρεπε να μπω steki για να τα μάθω αυτά

@Βλα γιατί σοκαρεσαι καλέ?Το χρώμα πονάει πιο πολύ?
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος

Άντε με το καλό Εχέμυθη μου

Δέος μήπως?Νταξ όχι και σοκ
Άντε με το καλό Εχέμυθη μου

Σ'ευχαριστώ χρυσό μου, καί στα δικά σου
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

τρελό...από τοτε το ήθελα. τελικά το έκανα ,λιγο τροποποιημένο και σε άλλο σημείο, το 2018. ιιιισως να το χω μετανιωσει λιγοΓύρω σε φθινόπωρο-χειμώνα σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω αυτό στο δεξί μπούτι, όχι πολύ ψηλά, ούτε πολύ κάτω στο γόνατο. Κάτι σαν αυτό.
![]()

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

chester20080
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Pyotr_Krasnov
- SlimShady
- Wilsongeo
- Kate1914
- Luludaki
- rafaela11
- Scandal
- fmarulezkd
- Memetchi
- taketrance
- Micro
- Fernando_A
- giannhs2001
- Dark_kronos
- marww
- Μαυρίκιος
- Paragontas7000
- chester20080
- Joji
- camil
- Skiyo
- Unboxholics
- Abiogenesis
- johnsala
- charmander
- Chem2000
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- tsiobieman
- Ilma
- J.Cameron
- ggl
- Sevasti
- User2350
- Alma Libre
- harry akritas
- aye
- orchidea
- don_vito
- CiNeFiL
- Griff
- Viedo
- Ryuzaki
- Βλα
- Μάρκος Βασίλης
- JohnGreek
- Superhuman
- jj!
- Pipitsa
- cortomaltese
- uni77
- fockos
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- edweimaste
- challenger
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.