Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.039 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:08 Ο Micro έγραψε: #661 29-02-24 14:08 Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:14 Η Grand Duchess: #662 29-02-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλο και σε τετοιο σημείο ως μελλοντικός ιατρός δεν θα στο πρότεινα για λόγους επαγγελματικής εικόνας. Εκτός αν σκοπεύεις να φοράς την ρόμπα και καλοκαιρινούς μήνες. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:17 Η Luludaki έγραψε: #663 29-02-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο μεγάλο και σε τετοιο σημείο ως μελλοντικός ιατρός δεν θα στο πρότεινα για λόγους επαγγελματικής εικόνας. Εκτός αν σκοπεύεις να φοράς την ρόμπα και καλοκαιρινούς μήνες. Click για ανάπτυξη... Ασ γίνει καλός γιατρός και ας έχει Τατουάζ στο μέτωπο δεν μας αφορά. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.039 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:20 Ο Micro έγραψε: #664 29-02-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο μεγάλο και σε τετοιο σημείο ως μελλοντικός ιατρός δεν θα στο πρότεινα για λόγους επαγγελματικής εικόνας. Εκτός αν σκοπεύεις να φοράς την ρόμπα και καλοκαιρινούς μήνες. Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου να παω να γίνω ετσι Ενδεικτική για το σχέδιο ηταν η εικονα , σε σημειο που δεν φαινεται θα εκανα . Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:42 Η Grand Duchess: #665 29-02-24 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ασ γίνει καλός γιατρός και ας έχει Τατουάζ στο μέτωπο δεν μας αφορά. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, πρώτα απ'όλα η γνώση, αλλά υπάρχει ακόμη αυστηρή κριτική στην εμφάνιση ιατρών/επαγγελματιών σε "σοβαρά" επαγγέλματα. Είμαστε και σα χώρα λίγο παραδοσιακοί οπότε... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ενδεικτική για το σχέδιο ηταν η εικονα , σε σημειο που δεν φαινεται θα εκανα . Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τότε ολα Κουλ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:47 Η rafaela11: #666 29-02-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Αυτό ταιριάζει πολύ σε γαμπα Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:58 Η Wonderful: #667 29-02-24 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Προτείνω να περιμένεις μέχρι να αναγνωριστείς ως γιατρός. Τότε, θα έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Τα τατουάζ με τα σημερινά δεδομένα γιατί όλα αλλάζουν, μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου ως γιατρός καθώς και τη σχέση σου με τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι να καθιερωθείς και μετά βάλε όσα τατουαζ θες .. θα αποκτήσεις και ακολουθους.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Η amarelia έγραψε: #668 29-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Προτείνω να περιμένεις μέχρι να αναγνωριστείς ως γιατρός. Τότε, θα έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Τα τατουάζ με τα σημερινά δεδομένα γιατί όλα αλλάζουν, μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου ως γιατρός καθώς και τη σχέση σου με τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι να καθιερωθείς και μετά βάλε όσα τατουαζ θες .. θα αποκτήσεις και ακολουθους.. Click για ανάπτυξη... Αυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα. Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:08 Η Wonderful: #669 29-02-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα. Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ. Click για ανάπτυξη... πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:11 Η amarelia έγραψε: #670 29-02-24 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω μόνο, αλλά είναι στερεοτυπικό. Οχι, δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί και δεν θα ταλαιπωρηθεί. Οι ηλικιωμένοι θα το ξεπεράσουν, όπως για παράδειγμα θα ξεπεράσουν και το να πάνε σε εναν άντρα γιατρό που εχει άντρα σύζυγο. Δεν θα χτίζουμε την ζωή μας με βάση τη γνώμη των μπαρμπάδων αυτού του τόπου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:14 Η Grand Duchess: #662 29-02-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλο και σε τετοιο σημείο ως μελλοντικός ιατρός δεν θα στο πρότεινα για λόγους επαγγελματικής εικόνας. Εκτός αν σκοπεύεις να φοράς την ρόμπα και καλοκαιρινούς μήνες. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:17 Η Luludaki έγραψε: #663 29-02-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο μεγάλο και σε τετοιο σημείο ως μελλοντικός ιατρός δεν θα στο πρότεινα για λόγους επαγγελματικής εικόνας. Εκτός αν σκοπεύεις να φοράς την ρόμπα και καλοκαιρινούς μήνες. Click για ανάπτυξη... Ασ γίνει καλός γιατρός και ας έχει Τατουάζ στο μέτωπο δεν μας αφορά. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.039 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:20 Ο Micro έγραψε: #664 29-02-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο μεγάλο και σε τετοιο σημείο ως μελλοντικός ιατρός δεν θα στο πρότεινα για λόγους επαγγελματικής εικόνας. Εκτός αν σκοπεύεις να φοράς την ρόμπα και καλοκαιρινούς μήνες. Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου να παω να γίνω ετσι Ενδεικτική για το σχέδιο ηταν η εικονα , σε σημειο που δεν φαινεται θα εκανα . Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:42 Η Grand Duchess: #665 29-02-24 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ασ γίνει καλός γιατρός και ας έχει Τατουάζ στο μέτωπο δεν μας αφορά. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, πρώτα απ'όλα η γνώση, αλλά υπάρχει ακόμη αυστηρή κριτική στην εμφάνιση ιατρών/επαγγελματιών σε "σοβαρά" επαγγέλματα. Είμαστε και σα χώρα λίγο παραδοσιακοί οπότε... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ενδεικτική για το σχέδιο ηταν η εικονα , σε σημειο που δεν φαινεται θα εκανα . Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τότε ολα Κουλ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:47 Η rafaela11: #666 29-02-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Αυτό ταιριάζει πολύ σε γαμπα Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:58 Η Wonderful: #667 29-02-24 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Προτείνω να περιμένεις μέχρι να αναγνωριστείς ως γιατρός. Τότε, θα έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Τα τατουάζ με τα σημερινά δεδομένα γιατί όλα αλλάζουν, μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου ως γιατρός καθώς και τη σχέση σου με τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι να καθιερωθείς και μετά βάλε όσα τατουαζ θες .. θα αποκτήσεις και ακολουθους.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Η amarelia έγραψε: #668 29-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Προτείνω να περιμένεις μέχρι να αναγνωριστείς ως γιατρός. Τότε, θα έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Τα τατουάζ με τα σημερινά δεδομένα γιατί όλα αλλάζουν, μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου ως γιατρός καθώς και τη σχέση σου με τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι να καθιερωθείς και μετά βάλε όσα τατουαζ θες .. θα αποκτήσεις και ακολουθους.. Click για ανάπτυξη... Αυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα. Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:08 Η Wonderful: #669 29-02-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα. Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ. Click για ανάπτυξη... πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:11 Η amarelia έγραψε: #670 29-02-24 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω μόνο, αλλά είναι στερεοτυπικό. Οχι, δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί και δεν θα ταλαιπωρηθεί. Οι ηλικιωμένοι θα το ξεπεράσουν, όπως για παράδειγμα θα ξεπεράσουν και το να πάνε σε εναν άντρα γιατρό που εχει άντρα σύζυγο. Δεν θα χτίζουμε την ζωή μας με βάση τη γνώμη των μπαρμπάδων αυτού του τόπου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλο και σε τετοιο σημείο ως μελλοντικός ιατρός δεν θα στο πρότεινα για λόγους επαγγελματικής εικόνας. Εκτός αν σκοπεύεις να φοράς την ρόμπα και καλοκαιρινούς μήνες.
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:17 Η Luludaki έγραψε: #663 29-02-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο μεγάλο και σε τετοιο σημείο ως μελλοντικός ιατρός δεν θα στο πρότεινα για λόγους επαγγελματικής εικόνας. Εκτός αν σκοπεύεις να φοράς την ρόμπα και καλοκαιρινούς μήνες. Click για ανάπτυξη... Ασ γίνει καλός γιατρός και ας έχει Τατουάζ στο μέτωπο δεν μας αφορά. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.039 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:20 Ο Micro έγραψε: #664 29-02-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο μεγάλο και σε τετοιο σημείο ως μελλοντικός ιατρός δεν θα στο πρότεινα για λόγους επαγγελματικής εικόνας. Εκτός αν σκοπεύεις να φοράς την ρόμπα και καλοκαιρινούς μήνες. Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου να παω να γίνω ετσι Ενδεικτική για το σχέδιο ηταν η εικονα , σε σημειο που δεν φαινεται θα εκανα . Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:42 Η Grand Duchess: #665 29-02-24 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ασ γίνει καλός γιατρός και ας έχει Τατουάζ στο μέτωπο δεν μας αφορά. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, πρώτα απ'όλα η γνώση, αλλά υπάρχει ακόμη αυστηρή κριτική στην εμφάνιση ιατρών/επαγγελματιών σε "σοβαρά" επαγγέλματα. Είμαστε και σα χώρα λίγο παραδοσιακοί οπότε... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ενδεικτική για το σχέδιο ηταν η εικονα , σε σημειο που δεν φαινεται θα εκανα . Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τότε ολα Κουλ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:47 Η rafaela11: #666 29-02-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Αυτό ταιριάζει πολύ σε γαμπα Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:58 Η Wonderful: #667 29-02-24 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Προτείνω να περιμένεις μέχρι να αναγνωριστείς ως γιατρός. Τότε, θα έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Τα τατουάζ με τα σημερινά δεδομένα γιατί όλα αλλάζουν, μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου ως γιατρός καθώς και τη σχέση σου με τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι να καθιερωθείς και μετά βάλε όσα τατουαζ θες .. θα αποκτήσεις και ακολουθους.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Η amarelia έγραψε: #668 29-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Προτείνω να περιμένεις μέχρι να αναγνωριστείς ως γιατρός. Τότε, θα έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Τα τατουάζ με τα σημερινά δεδομένα γιατί όλα αλλάζουν, μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου ως γιατρός καθώς και τη σχέση σου με τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι να καθιερωθείς και μετά βάλε όσα τατουαζ θες .. θα αποκτήσεις και ακολουθους.. Click για ανάπτυξη... Αυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα. Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:08 Η Wonderful: #669 29-02-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα. Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ. Click για ανάπτυξη... πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:11 Η amarelia έγραψε: #670 29-02-24 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω μόνο, αλλά είναι στερεοτυπικό. Οχι, δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί και δεν θα ταλαιπωρηθεί. Οι ηλικιωμένοι θα το ξεπεράσουν, όπως για παράδειγμα θα ξεπεράσουν και το να πάνε σε εναν άντρα γιατρό που εχει άντρα σύζυγο. Δεν θα χτίζουμε την ζωή μας με βάση τη γνώμη των μπαρμπάδων αυτού του τόπου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο μεγάλο και σε τετοιο σημείο ως μελλοντικός ιατρός δεν θα στο πρότεινα για λόγους επαγγελματικής εικόνας. Εκτός αν σκοπεύεις να φοράς την ρόμπα και καλοκαιρινούς μήνες. Click για ανάπτυξη... Ασ γίνει καλός γιατρός και ας έχει Τατουάζ στο μέτωπο δεν μας αφορά.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.039 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:20 Ο Micro έγραψε: #664 29-02-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο μεγάλο και σε τετοιο σημείο ως μελλοντικός ιατρός δεν θα στο πρότεινα για λόγους επαγγελματικής εικόνας. Εκτός αν σκοπεύεις να φοράς την ρόμπα και καλοκαιρινούς μήνες. Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου να παω να γίνω ετσι Ενδεικτική για το σχέδιο ηταν η εικονα , σε σημειο που δεν φαινεται θα εκανα . Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:42 Η Grand Duchess: #665 29-02-24 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ασ γίνει καλός γιατρός και ας έχει Τατουάζ στο μέτωπο δεν μας αφορά. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, πρώτα απ'όλα η γνώση, αλλά υπάρχει ακόμη αυστηρή κριτική στην εμφάνιση ιατρών/επαγγελματιών σε "σοβαρά" επαγγέλματα. Είμαστε και σα χώρα λίγο παραδοσιακοί οπότε... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ενδεικτική για το σχέδιο ηταν η εικονα , σε σημειο που δεν φαινεται θα εκανα . Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τότε ολα Κουλ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:47 Η rafaela11: #666 29-02-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Αυτό ταιριάζει πολύ σε γαμπα Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:58 Η Wonderful: #667 29-02-24 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Προτείνω να περιμένεις μέχρι να αναγνωριστείς ως γιατρός. Τότε, θα έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Τα τατουάζ με τα σημερινά δεδομένα γιατί όλα αλλάζουν, μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου ως γιατρός καθώς και τη σχέση σου με τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι να καθιερωθείς και μετά βάλε όσα τατουαζ θες .. θα αποκτήσεις και ακολουθους.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Η amarelia έγραψε: #668 29-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Προτείνω να περιμένεις μέχρι να αναγνωριστείς ως γιατρός. Τότε, θα έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Τα τατουάζ με τα σημερινά δεδομένα γιατί όλα αλλάζουν, μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου ως γιατρός καθώς και τη σχέση σου με τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι να καθιερωθείς και μετά βάλε όσα τατουαζ θες .. θα αποκτήσεις και ακολουθους.. Click για ανάπτυξη... Αυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα. Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:08 Η Wonderful: #669 29-02-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα. Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ. Click για ανάπτυξη... πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:11 Η amarelia έγραψε: #670 29-02-24 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω μόνο, αλλά είναι στερεοτυπικό. Οχι, δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί και δεν θα ταλαιπωρηθεί. Οι ηλικιωμένοι θα το ξεπεράσουν, όπως για παράδειγμα θα ξεπεράσουν και το να πάνε σε εναν άντρα γιατρό που εχει άντρα σύζυγο. Δεν θα χτίζουμε την ζωή μας με βάση τη γνώμη των μπαρμπάδων αυτού του τόπου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο μεγάλο και σε τετοιο σημείο ως μελλοντικός ιατρός δεν θα στο πρότεινα για λόγους επαγγελματικής εικόνας. Εκτός αν σκοπεύεις να φοράς την ρόμπα και καλοκαιρινούς μήνες. Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου να παω να γίνω ετσι Ενδεικτική για το σχέδιο ηταν η εικονα , σε σημειο που δεν φαινεται θα εκανα .
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:42 Η Grand Duchess: #665 29-02-24 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ασ γίνει καλός γιατρός και ας έχει Τατουάζ στο μέτωπο δεν μας αφορά. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, πρώτα απ'όλα η γνώση, αλλά υπάρχει ακόμη αυστηρή κριτική στην εμφάνιση ιατρών/επαγγελματιών σε "σοβαρά" επαγγέλματα. Είμαστε και σα χώρα λίγο παραδοσιακοί οπότε... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ενδεικτική για το σχέδιο ηταν η εικονα , σε σημειο που δεν φαινεται θα εκανα . Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τότε ολα Κουλ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:47 Η rafaela11: #666 29-02-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Αυτό ταιριάζει πολύ σε γαμπα Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:58 Η Wonderful: #667 29-02-24 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Προτείνω να περιμένεις μέχρι να αναγνωριστείς ως γιατρός. Τότε, θα έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Τα τατουάζ με τα σημερινά δεδομένα γιατί όλα αλλάζουν, μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου ως γιατρός καθώς και τη σχέση σου με τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι να καθιερωθείς και μετά βάλε όσα τατουαζ θες .. θα αποκτήσεις και ακολουθους.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Η amarelia έγραψε: #668 29-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Προτείνω να περιμένεις μέχρι να αναγνωριστείς ως γιατρός. Τότε, θα έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Τα τατουάζ με τα σημερινά δεδομένα γιατί όλα αλλάζουν, μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου ως γιατρός καθώς και τη σχέση σου με τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι να καθιερωθείς και μετά βάλε όσα τατουαζ θες .. θα αποκτήσεις και ακολουθους.. Click για ανάπτυξη... Αυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα. Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:08 Η Wonderful: #669 29-02-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα. Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ. Click για ανάπτυξη... πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:11 Η amarelia έγραψε: #670 29-02-24 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω μόνο, αλλά είναι στερεοτυπικό. Οχι, δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί και δεν θα ταλαιπωρηθεί. Οι ηλικιωμένοι θα το ξεπεράσουν, όπως για παράδειγμα θα ξεπεράσουν και το να πάνε σε εναν άντρα γιατρό που εχει άντρα σύζυγο. Δεν θα χτίζουμε την ζωή μας με βάση τη γνώμη των μπαρμπάδων αυτού του τόπου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ασ γίνει καλός γιατρός και ας έχει Τατουάζ στο μέτωπο δεν μας αφορά. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, πρώτα απ'όλα η γνώση, αλλά υπάρχει ακόμη αυστηρή κριτική στην εμφάνιση ιατρών/επαγγελματιών σε "σοβαρά" επαγγέλματα. Είμαστε και σα χώρα λίγο παραδοσιακοί οπότε... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ενδεικτική για το σχέδιο ηταν η εικονα , σε σημειο που δεν φαινεται θα εκανα . Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τότε ολα Κουλ
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:47 Η rafaela11: #666 29-02-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Αυτό ταιριάζει πολύ σε γαμπα Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:58 Η Wonderful: #667 29-02-24 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Προτείνω να περιμένεις μέχρι να αναγνωριστείς ως γιατρός. Τότε, θα έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Τα τατουάζ με τα σημερινά δεδομένα γιατί όλα αλλάζουν, μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου ως γιατρός καθώς και τη σχέση σου με τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι να καθιερωθείς και μετά βάλε όσα τατουαζ θες .. θα αποκτήσεις και ακολουθους.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Η amarelia έγραψε: #668 29-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Προτείνω να περιμένεις μέχρι να αναγνωριστείς ως γιατρός. Τότε, θα έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Τα τατουάζ με τα σημερινά δεδομένα γιατί όλα αλλάζουν, μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου ως γιατρός καθώς και τη σχέση σου με τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι να καθιερωθείς και μετά βάλε όσα τατουαζ θες .. θα αποκτήσεις και ακολουθους.. Click για ανάπτυξη... Αυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα. Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:08 Η Wonderful: #669 29-02-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα. Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ. Click για ανάπτυξη... πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:11 Η amarelia έγραψε: #670 29-02-24 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω μόνο, αλλά είναι στερεοτυπικό. Οχι, δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί και δεν θα ταλαιπωρηθεί. Οι ηλικιωμένοι θα το ξεπεράσουν, όπως για παράδειγμα θα ξεπεράσουν και το να πάνε σε εναν άντρα γιατρό που εχει άντρα σύζυγο. Δεν θα χτίζουμε την ζωή μας με βάση τη γνώμη των μπαρμπάδων αυτού του τόπου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Αυτό ταιριάζει πολύ σε γαμπα
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:58 Η Wonderful: #667 29-02-24 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Προτείνω να περιμένεις μέχρι να αναγνωριστείς ως γιατρός. Τότε, θα έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Τα τατουάζ με τα σημερινά δεδομένα γιατί όλα αλλάζουν, μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου ως γιατρός καθώς και τη σχέση σου με τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι να καθιερωθείς και μετά βάλε όσα τατουαζ θες .. θα αποκτήσεις και ακολουθους.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Η amarelia έγραψε: #668 29-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Προτείνω να περιμένεις μέχρι να αναγνωριστείς ως γιατρός. Τότε, θα έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Τα τατουάζ με τα σημερινά δεδομένα γιατί όλα αλλάζουν, μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου ως γιατρός καθώς και τη σχέση σου με τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι να καθιερωθείς και μετά βάλε όσα τατουαζ θες .. θα αποκτήσεις και ακολουθους.. Click για ανάπτυξη... Αυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα. Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:08 Η Wonderful: #669 29-02-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα. Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ. Click για ανάπτυξη... πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:11 Η amarelia έγραψε: #670 29-02-24 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω μόνο, αλλά είναι στερεοτυπικό. Οχι, δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί και δεν θα ταλαιπωρηθεί. Οι ηλικιωμένοι θα το ξεπεράσουν, όπως για παράδειγμα θα ξεπεράσουν και το να πάνε σε εναν άντρα γιατρό που εχει άντρα σύζυγο. Δεν θα χτίζουμε την ζωή μας με βάση τη γνώμη των μπαρμπάδων αυτού του τόπου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Προτείνω να περιμένεις μέχρι να αναγνωριστείς ως γιατρός. Τότε, θα έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Τα τατουάζ με τα σημερινά δεδομένα γιατί όλα αλλάζουν, μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου ως γιατρός καθώς και τη σχέση σου με τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι να καθιερωθείς και μετά βάλε όσα τατουαζ θες .. θα αποκτήσεις και ακολουθους..
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:04 Η amarelia έγραψε: #668 29-02-24 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Προτείνω να περιμένεις μέχρι να αναγνωριστείς ως γιατρός. Τότε, θα έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Τα τατουάζ με τα σημερινά δεδομένα γιατί όλα αλλάζουν, μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου ως γιατρός καθώς και τη σχέση σου με τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι να καθιερωθείς και μετά βάλε όσα τατουαζ θες .. θα αποκτήσεις και ακολουθους.. Click για ανάπτυξη... Αυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα. Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:08 Η Wonderful: #669 29-02-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα. Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ. Click για ανάπτυξη... πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:11 Η amarelia έγραψε: #670 29-02-24 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω μόνο, αλλά είναι στερεοτυπικό. Οχι, δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί και δεν θα ταλαιπωρηθεί. Οι ηλικιωμένοι θα το ξεπεράσουν, όπως για παράδειγμα θα ξεπεράσουν και το να πάνε σε εναν άντρα γιατρό που εχει άντρα σύζυγο. Δεν θα χτίζουμε την ζωή μας με βάση τη γνώμη των μπαρμπάδων αυτού του τόπου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Προτείνω να περιμένεις μέχρι να αναγνωριστείς ως γιατρός. Τότε, θα έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Τα τατουάζ με τα σημερινά δεδομένα γιατί όλα αλλάζουν, μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου ως γιατρός καθώς και τη σχέση σου με τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι να καθιερωθείς και μετά βάλε όσα τατουαζ θες .. θα αποκτήσεις και ακολουθους.. Click για ανάπτυξη... Αυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα. Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ.
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:08 Η Wonderful: #669 29-02-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα. Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ. Click για ανάπτυξη... πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:11 Η amarelia έγραψε: #670 29-02-24 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω μόνο, αλλά είναι στερεοτυπικό. Οχι, δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί και δεν θα ταλαιπωρηθεί. Οι ηλικιωμένοι θα το ξεπεράσουν, όπως για παράδειγμα θα ξεπεράσουν και το να πάνε σε εναν άντρα γιατρό που εχει άντρα σύζυγο. Δεν θα χτίζουμε την ζωή μας με βάση τη γνώμη των μπαρμπάδων αυτού του τόπου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα. Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ. Click για ανάπτυξη... πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:11 Η amarelia έγραψε: #670 29-02-24 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω μόνο, αλλά είναι στερεοτυπικό. Οχι, δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί και δεν θα ταλαιπωρηθεί. Οι ηλικιωμένοι θα το ξεπεράσουν, όπως για παράδειγμα θα ξεπεράσουν και το να πάνε σε εναν άντρα γιατρό που εχει άντρα σύζυγο. Δεν θα χτίζουμε την ζωή μας με βάση τη γνώμη των μπαρμπάδων αυτού του τόπου.
Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω μόνο, αλλά είναι στερεοτυπικό. Οχι, δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί και δεν θα ταλαιπωρηθεί. Οι ηλικιωμένοι θα το ξεπεράσουν, όπως για παράδειγμα θα ξεπεράσουν και το να πάνε σε εναν άντρα γιατρό που εχει άντρα σύζυγο. Δεν θα χτίζουμε την ζωή μας με βάση τη γνώμη των μπαρμπάδων αυτού του τόπου.