Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.

29-02-24

14:08
Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

29-02-24

14:14
Τόσο μεγάλο και σε τετοιο σημείο ως μελλοντικός ιατρός δεν θα στο πρότεινα για λόγους επαγγελματικής εικόνας. Εκτός αν σκοπεύεις να φοράς την ρόμπα και καλοκαιρινούς μήνες.Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο
![]()
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

29-02-24

14:17
Ασ γίνει καλός γιατρός και ας έχει Τατουάζ στο μέτωπο δεν μας αφορά.Τόσο μεγάλο και σε τετοιο σημείο ως μελλοντικός ιατρός δεν θα στο πρότεινα για λόγους επαγγελματικής εικόνας. Εκτός αν σκοπεύεις να φοράς την ρόμπα και καλοκαιρινούς μήνες.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.

29-02-24

14:20
Τετοια λεγε μου να παω να γίνω ετσιΤόσο μεγάλο και σε τετοιο σημείο ως μελλοντικός ιατρός δεν θα στο πρότεινα για λόγους επαγγελματικής εικόνας. Εκτός αν σκοπεύεις να φοράς την ρόμπα και καλοκαιρινούς μήνες.

Ενδεικτική για το σχέδιο ηταν η εικονα , σε σημειο που δεν φαινεται θα εκανα .
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

29-02-24

14:42
Σίγουρα, πρώτα απ'όλα η γνώση, αλλά υπάρχει ακόμη αυστηρή κριτική στην εμφάνιση ιατρών/επαγγελματιών σε "σοβαρά" επαγγέλματα. Είμαστε και σα χώρα λίγο παραδοσιακοί οπότε...Ασ γίνει καλός γιατρός και ας έχει Τατουάζ στο μέτωπο δεν μας αφορά.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μια χαρά τότε ολα ΚουλΕνδεικτική για το σχέδιο ηταν η εικονα , σε σημειο που δεν φαινεται θα εκανα .
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

29-02-24

14:47
Αυτό ταιριάζει πολύ σε γαμπαΙσως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο
![]()
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

29-02-24

14:58
Προτείνω να περιμένεις μέχρι να αναγνωριστείς ως γιατρός. Τότε, θα έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Τα τατουάζ με τα σημερινά δεδομένα γιατί όλα αλλάζουν, μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου ως γιατρός καθώς και τη σχέση σου με τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι να καθιερωθείς και μετά βάλε όσα τατουαζ θες .. θα αποκτήσεις και ακολουθους..Ισως μελλοντικά κάτι τέτοιο , αν και θα ήθελα να είναι δική μου ιδέα όχι έτοιμο σχέδιο
![]()

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

29-02-24

15:04
Αυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα.Προτείνω να περιμένεις μέχρι να αναγνωριστείς ως γιατρός. Τότε, θα έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Τα τατουάζ με τα σημερινά δεδομένα γιατί όλα αλλάζουν, μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου ως γιατρός καθώς και τη σχέση σου με τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι να καθιερωθείς και μετά βάλε όσα τατουαζ θες .. θα αποκτήσεις και ακολουθους..![]()
Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

29-02-24

15:08
πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμίΑυτά που λες είναι αβάσιμα και στερεοτυπικά και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχειρήματα.
Αλλά ξέρω ξέρω, η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ακόμα μάλλον για γιατρούς με τατουάζ,λολ.

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

29-02-24

15:11
Δεν το πιστεύω μόνο, αλλά είναι στερεοτυπικό.πιστεύεις πως είναι? θέλεις να ταλαιπωρηθεί? στο κάτω κάτω οι ηλικιωμένοι της παλιάς σχολής θα τον χρειαστούνε περισσότερο .. εκεί είναι το ψωμί![]()
Οχι, δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί και δεν θα ταλαιπωρηθεί.
Οι ηλικιωμένοι θα το ξεπεράσουν, όπως για παράδειγμα θα ξεπεράσουν και το να πάνε σε εναν άντρα γιατρό που εχει άντρα σύζυγο.
Δεν θα χτίζουμε την ζωή μας με βάση τη γνώμη των μπαρμπάδων αυτού του τόπου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- SlimShady
- Wilsongeo
- Kate1914
- Luludaki
- rafaela11
- Scandal
- fmarulezkd
- Memetchi
- taketrance
- Fernando_A
- giannhs2001
- Dark_kronos
- marww
- Μαυρίκιος
- Paragontas7000
- chester20080
- Joji
- camil
- Unboxholics
- Abiogenesis
- johnsala
- charmander
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- tsiobieman
- Ilma
- J.Cameron
- ggl
- Sevasti
- User2350
- Alma Libre
- harry akritas
- aye
- orchidea
- don_vito
- CiNeFiL
- Griff
- Viedo
- Ryuzaki
- DimitraA.
- Βλα
- Μάρκος Βασίλης
- JohnGreek
- Superhuman
- jj!
- Pipitsa
- cortomaltese
- uni77
- fockos
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- edweimaste
- challenger
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.