venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Γιατι αλλοιώνεται και η γευση αλλά και το ιδιο το προϊόν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος
ΟΠοιοδηποτε προιν και αν βαλεις στην καταψυξη,αλλοιωνεται ετσι κιαλλιως και η γευση και το προιον.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης
Όταν θες να βαλεις φαγητό ή γλυκο στο ψυγείο ή την καταψυξη πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου ουτε ζεστό ουτε χλιαρό....
Γιατι αλλοιώνεται και η γευση αλλά και το ιδιο το προϊόν...
+ αν βάλεις ένα ζεστό φαγητό κτλ στο ψυγείο, πέφτει η θερμοκρασία του (ψυγείου εννοείται ) και έτσι μπορεί να σου χαλάσει και κανένα άλλο τρόφιμο.
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
+ αν βάλεις ένα ζεστό φαγητό κτλ στο ψυγείο, πέφτει η θερμοκρασία του (ψυγείου εννοείται ) και έτσι μπορεί να σου χαλάσει και κανένα άλλο τρόφιμο.
ανεβαίνει θες να πεις
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Επισης στα λαδερα ριχνω κυβους απο μοσχαρι ή κοτοπουλο..
Στα μπιφτεκια αλλοτε τριβω ντοματα, αλλοτε καροτο αν δε θελω να τα κανω κλασσικα, αλλοτε μια κουταλια πολτο. Συνηθως βεβαια δε μαρεσει να τα πολυπειραζω και τα κανω κλασσικα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Πολύ μπελαλίδικα, πολλές ώρες προετοιμασίας, αλλά το σπίτι μύρισε τέλλειαα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Μου αρέσει που δεν τσιγκουνεύτηκες στην επικάλυψηΈφτιαξα τσουρεκάκια χτεςςς!!
Nutella έβαλες ή απλή σοκολάτα γάλακτος;
prinCess.
Επιφανές μέλος
Μου αρέσει που δεν τσιγκουνεύτηκες στην επικάλυψη
Nutella έβαλες ή απλή σοκολάτα γάλακτος;
Ε όχι και τσιγκουνιές στη σοκολάτα!!
Σοκολάτα γάλακτος έβαλα
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Έφτιαξα τσουρεκάκια χτεςςς!!
Θέλεις να κάνουμε ανταλλαγή? Θα σου στείλω 2 (μιας και δεν τα έκανα λουτρό σοκολάτας τα δικά μου), και θα μου στείλεις μια τέτοια ομορφιά.
Dias
Επιφανές μέλος
(Νομίζω ότι είναι συνταγή του Μαμαλάκη. Γίνονται εύκολα και γρήγορα και είναι μιαμ-μιουμ).
Υλικά (για 40-50 κομμάτια):
4 πλάκες κουβερτούρα
40-50 ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
40-50 αμύγδαλα καβουρντισμένα και ξεφλουδισμένα.
Μισό λίτρο κόκκινο γλυκό κρασί.
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο.
Κέφι και όρεξη.
Εκτέλεση :
1) Βράζουμε στο κρασί τα δαμάσκηνα και σε κάθε ένα χώνουμε από ένα αμύγδαλο.
2) Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν-μαρί, λιώνουμε το βούτυρο, το ρίχνουμε μέσα και ανακατεύουμε καλά.
3) Πιάνουμε ένα-ένα τα δαμάσκηνα και τα κάνουμε αργή βουτιά στο μίγμα.
4) Τα απλώνουμε σε λαδόκολλα να κρυώσουν.
5) Τα βάζουμε σε ατομικά χαρτάκια και τα στολίζουμε σε μια ωραία πιατέλα.
6) Τα τρώμε.
(Τα έχουμε κάνει 2 φορές και ήταν θεϊκή πανδαισία. Μάλιστα τη μια φορά τα είχαμε ετοιμάσει για μια συγκέντρωση φίλων, όμως επειδή τα ...δοκιμάζαμε συνέχεια, την τελευταία στιγμή τρέχαμε στο ζαχαροπλαστείο να αγοράσουμε σοκολατάκια).
prinCess.
Επιφανές μέλος
Θέλεις να κάνουμε ανταλλαγή? Θα σου στείλω 2 (μιας και δεν τα έκανα λουτρό σοκολάτας τα δικά μου), και θα μου στείλεις μια τέτοια ομορφιά.
χαχαχ όοοοχι τσουρέκι χωρίς σοκολάτα δεν μπορώ.
Είμαιαι τσοκο-addict
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Εγω σημερα θα τηγανησω κεφτεδακια με πατατες!
Το δικαιουμαστε εφοσον δυο μερες τρωγαμε το σπανακορυζο που ειχα κανει. Να φαμε και λιγο τηγανητα, να βρωμισει λιγο το σπιτι τηγανηλα Τα αποφευγω γενικως τα τηγανητα, αλλα οταν εχει το μενου κεφτεδακια, θελει και τις πατατουλες του!
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.