prinCess.
Επιφανές μέλος


+ να προσέχεις να μην υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ νερό μέσα στο μπολ που θα το χτυπήσεις, γενικά το νερό δε θα του επιτρέψει να γίνει σφυχτή. Κατα τ' άλλα χτύπημα δυνατό, κι όταν γίνει δε θα πρέπει να κάνεις απότομες κινήσεις στη μαρέγκα για να μη φύγει ο αέρας και "κάτσει".Κάνα tip για να μην μας κάθεται η μαρέγκα παίζει;;![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mel999
Δραστήριο μέλος





Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132
Επισκέπτης


Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairiboo!
Νεοφερμένο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος


Παιδιά θέλω να μου πείτε που μπορώ να βρω χρώματα ζαχαροπλαστικής ? μόνο σε ζαχαροπλαστεία ή και σε σούπερ μάρκετ ? θέλω να φτιάξω cupcakes (τα λατρεμένα μου)
Στον Βασιλόπουλο έχω δει ότι έχει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος


Οσο για το καμμένο/κολλημένο λάδι, το αντιμετωπιζω πολύ συχνά όταν ο καλός μου τηγανίζει! Η λύση είναι πολύ απλή, θα πάρεις κάποιο σπρέι που διαλύει τα λίπη (Azax professional inox, Cillit Bang για λίπη, κλπ) θα το ψεξάσεις στο τηγάνι και μετά από 5 λεπτά φορώντας γάντια θα το τρίψεις με συρματάκι για τις κατσαρόλες. Μετά το ξεβγάζεις με ζεστό νερό και αν μείνουν τυχόν υπολλείματα, επαναλαμβάνεις την διαδικασία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος


να της παιρνεις την καρεκλαΚάνα tip για να μην μας κάθεται η μαρέγκα παίζει;;![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος



Υπάρχει και η επιλογή να τον κάνω tacos, αλλά θα προτιμούσα το λαχματζούν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Μου περίσσεψε μαγειρεμένος κιμάς και θέλω να τον κάνω λαχματζούν. Επειδή όμως δεν έχω ξαναφτιάξει, θα γίνει με ήδη βρασμένο κιμά ή θα είναι ένα χάλι? Μήπως καλύτερα να πάρω έτοιμες πίτες ή το ίδιο θα είναι με το να φτιάξω ζύμη?
Υπάρχει και η επιλογή να τον κάνω tacos, αλλά θα προτιμούσα το λαχματζούν...
Εγώ νομίζω μια χαρά θα γίνει κι έτσι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος


Βρασε γαλα στην κατσαρολα, ασε το μια νυχτα να μουλιασει με ζεστο νερο και υγρο πιατων και μετα κανονικο πλυσιμο.Έβαλε λάδι η αδερφή μου να κάψει και μετά από λίγο, όταν πήγε να βάλει το κρεμμύδι, είδε ότι ένα μέρος του είχε κολλήσει στο μισό μέρος του πάτου. Δοκιμάσαμε επί τόπου -με πλύσιμο- να το βγάλουμε, τίποτα. Την μουλιάσαμε, τίποτα. Βράσαμε νερό, τίποτα. Βάλαμε κόκα κόλα, τίποτα. Να πάω να πάρω σόδα; Λέτε να βοηθήσει; Πείτε καμιά ιδέα, μπας και.
Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132
Επισκέπτης


Βρασε γαλα στην κατσαρολα, ασε το μια νυχτα να μουλιασει με ζεστο νερο και υγρο πιατων και μετα κανονικο πλυσιμο.
Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, Βάσω.

Μετά από τόσα μαγειρέματα και πλυσίματα, έφυγε. Θα έχω υπόψιν, όμως, τη συμβουλή σου, για το μέλλον.
Να είσαι καλά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος


Θα σε γελασω. Αυτο με το γαλα, το ξερω απο τη μανα μου και δυο φορες που την πατησα, επιασε. Τωρα γιατι οχι με νερο...δεν ξερω.Το γάλα μου φαίνεται θα κάνει χειρότερη ζημιά, ειδικά άμα το βράσεις μέσα και το αφήσεις.Γιατί όχι νερό?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Στα μπιφτέκια μπορούμε να βάλουμε τριμμένη φρυγανιά αντί για ξερό ψωμί; Και αν ναι , τι ποσότητα; Θα είναι εξίσου νόστιμα;![]()
Ναι μπορείς να βάλεις, νομίζω η αναλογία είναι σε μισό κιλό,ένα φλιτζάνι του τσαγιού (φαντάσου φλιτζάνι του διπλού ελληνικού καφέ) μπορεί και λιγότερο!
Νόστιμα είναι πάλι, αλλά λίγο πιο στεγνά

Απλά με το ψωμί το μουσκεμένο βγαίνουν πιο.. "αφράτα"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Σ'ευχαριστώ. Το κωλοψωμί μου χάλασε, άσε πίκρα και νεύρα, και τώρα δεν έχω κουράγιο να ξαναγοράσω και να περιμένω να ξεραθεί. Ας βγούν όπως να 'ναι, εγώ θα τα φάω εξάλλου.Ναι μπορείς να βάλεις, νομίζω η αναλογία είναι σε μισό κιλό,ένα φλιτζάνι του τσαγιού (φαντάσου φλιτζάνι του διπλού ελληνικού καφέ) μπορεί και λιγότερο!
Νόστιμα είναι πάλι, αλλά λίγο πιο στεγνά![]()
Απλά με το ψωμί το μουσκεμένο βγαίνουν πιο.. "αφράτα"![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Σ'ευχαριστώ. Το κωλοψωμί μου χάλασε, άσε πίκρα και νεύρα, και τώρα δεν έχω κουράγιο να ξαναγοράσω και να περιμένω να ξεραθεί. Ας βγούν όπως να 'ναι, εγώ θα τα φάω εξάλλου.![]()
Μη σκας έτσι καλέ!

Τρώγονται νόστιμα βγαίνουν, άλλωστε η φρυγανιά είναι η εύκολη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις!

Καλή όρεξη, μιαμ μιαμ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Να σου πώ, μιας και απ'ότι βλέπω ξέρεις απο μαγειρική, σκέφτομαι να τους βάλω μέσα ένα κομματάκι κίτρινο τυρί. Καλά λές να βγούν;Μη σκας έτσι καλέ!![]()
Τρώγονται νόστιμα βγαίνουν, άλλωστε η φρυγανιά είναι η εύκολη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις!
Καλή όρεξη, μιαμ μιαμ!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος


Να σου πώ, μιας και απ'ότι βλέπω ξέρεις απο μαγειρική, σκέφτομαι να τους βάλω μέσα ένα κομματάκι κίτρινο τυρί. Καλά λές να βγούν;![]()
Μπορείς!


Αν το τυρί είναι light, ίσως να μη λιώσει καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.