Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ξέρω, δεν το χρησιμοποιώ. Παλιά λίγο και μου δούλευε μια χαρά.
Σιγουρέψου οτι αυτό που πας να κατεβάσεις υπάρχει (πχ σε βγάζει σε μια έγκυρη σελίδα rapidshare και όχι "file not found" κτλ)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν ακούγεται ήχος αλλά ότι δεν αναγνωρίζονται τα mp3 από τον amarok. Αν του βάλεις ένα wav αρχείο θα το παίξει.ναι καλό είναι αλλά ιδιαίτερα περίπλοκο..και πρέπει να διαβάζεις 200 πράγματα πριν κάνεις κάτι γιατί πάντα θα έχει να κάνεις μια ενέργεια με την κονσόλα(που να μην υπήρχε).
Εγώ πάντως αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Amarok και το Jdownloader...απο το ένα δεν ακούω καθόλου ήχο και το άλλο δεν ξέρω πως να εγκαταστήσω(το αρχείο jar)..θα μπορούσατε να με βοηθήσετε;;;![]()
Για να αναγνωρίσει τα mp3 το amarok άνοιξε ένα τερματικό και γράψε την παρακάτω εντόλη για να εγκατασταθούν τα κατάλληλα codecs. Στη συνέχεια κάνε restart
[FONT=monospace]sudo apt-get install libxine1-ffmpeg [/FONT]
Σε μένα δούλεψε ελπίζω και σε σένα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

Aggelos17
Νεοφερμένο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Εγώ έβαλα Ubuntu μόλις χθες, κυρίως βλέποντας τον αγώνα του Eruyomo σε όλα τα σχετικά θέματα στο forum

PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Θέλοντας και μη, παραμένω κατά κάποιο τρόπο εξαρτημένος από τα Windows, προσωρινά τουλάχιστον. Όλα είναι θέμα εμπειρίας, ελπίζω.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοψτα τελειωςΕ, δεν αφαιρείς το μηχάνημα εξωσωματικής κυκλοφορίας, ή όπως τέλος πάντων το λένε, πριν να βρεθεί το κατάλληλο μόσχευμα.
Θέλοντας και μη, παραμένω κατά κάποιο τρόπο εξαρτημένος από τα Windows, προσωρινά τουλάχιστον. Όλα είναι θέμα εμπειρίας, ελπίζω.

Δεν ειναι τιποτα πολυ δυσκολο τα ubuntu σιγα.
Ειδικα για εναν απλο χρηστη .
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό δεν χρειάζεται τελικά. Μπορείς και απο System->Preferences->KeyboardΔεξί κλικ πάνω στην taskbar, μετά ''Add to panel'' και ύστερα επιλέγεις το ''Keyboard Indicator''. Θα σου βγάλει λογικά ένα μικρό USA πάνω στη γραμμή. Πάτα δεξί κλικ πάνω του, μετά ''Keyboard Preferences'', ''Layouts'' και ''Add...''. Επιλέγεις τη γλώσσα που θες και τελείωσες. Σε εμένα αυτός ο τρόπος δούλεψε. Μπορείς να επιλέξεις και τα κουμπιά για να αλλάζεις τις γλώσσες.
Α και καλωσήλθες στον κόσμο των σκοτεινών πλασμάτων και των κομμουνιστών.

Αυτό δεν χρειάζεται τελικά. Μπορείς και απο System->Preferences->Keyboard
Α και καλωσήλθες στον κόσμο των σκοτεινών πλασμάτων και των κομμουνιστών.
οι κομμουνιστες που κολλανε ?

Aggelos17
Νεοφερμένο μέλος

Δεξί κλικ πάνω στην taskbar, μετά ''Add to panel'' και ύστερα επιλέγεις το ''Keyboard Indicator''. Θα σου βγάλει λογικά ένα μικρό USA πάνω στη γραμμή. Πάτα δεξί κλικ πάνω του, μετά ''Keyboard Preferences'', ''Layouts'' και ''Add...''. Επιλέγεις τη γλώσσα που θες και τελείωσες. Σε εμένα αυτός ο τρόπος δούλεψε. Μπορείς να επιλέξεις και τα κουμπιά για να αλλάζεις τις γλώσσες.
Εγώ έβαλα Ubuntu μόλις χθες, κυρίως βλέποντας τον αγώνα του Eruyomo σε όλα τα σχετικά θέματα στο forum. Γενικά, πέρα από τη σταθερότητα και τα κοινά σε όλους χαρακτηριστικά του λειτουργικού, μπορώ να πω πως μου αρέσει η φιλοσοφία του open-source, της ''ανοιχτής γνώσης'' και γενικά της προσπάθειας που γίνεται για να μπορούν όλοι ανεξαιρέτως να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή. Να 'σαι καλά Eruyomo, για όποια βοήθεια ελπίζω να 'σαι διαθέσιμος.
![]()
Ευχαριστώ πολύ όλα οκ!:thanks:
randy1989
Νεοφερμένο μέλος

manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

φυσικά..άμα κάνεις dual boot μπορείς να χρησιμοποιείς και τα δύο λειτουργικά.
Προσοχή: Αυτό προϋποθέτει οτι θα εγκαταστήσεις το ubuntu μετά τα windows. Το ubuntu τα αναγνωρίζει και σου επιτρέπει να «μπουτάρεις» απο τα windows, ενώ το αντίθετο δεν γίνεται. Αν πας να κάνεις εγκατάσταση windows μετά την εγκατάσταση του ubuntu θα χαθεί η επιλογή για το ubuntu ( το οποίο φτιάχνεται βέβαια αλλα προϋποθέτει μια διαδικάσία και φυσικά το live cd του)
randy1989
Νεοφερμένο μέλος

manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

---------------------------------------------------------------------------------
Επίσης ξέρει κανείς αν είναι προβληματικοί οι drivers της Ati για το Linux;
Το λέω αυτό γιατί ενώ στον υπολογιστή που έχω τώρα,και είναι αρκετά καλός,έχω αντιμετωπίσει δεκάδες προβλήματα,ενώ στον παλιό μου με ένα celeron έτρεχε σφαίρα και δεν είχα προβλήματα,και να φανταστείτε ήταν παλαιότερες εκδόσεις των Ubuntu.
randy1989
Νεοφερμένο μέλος

manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

randy1989
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.