Orestes
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitra91
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

randy1989
Νεοφερμένο μέλος

Για vista(/7?):
https://quainttech.blogspot.com/2007/05/how-to-remove-ubuntu-from-vista-dual.html
Για xp:
https://bobmorris.wordpress.com/2008...u-on-dual-boot-windows-xp-using-windows-only/
Προϋποθέτουν και τα δύο να έχεις το cd των windows πρόχειρο.
Φίλε κατάλαβα πως αλλά μόλις πατάω επιδιόρθωση του υπολογιστή μου στο cd των Windows το μόνο λειτουργικό που μου έχει για επιολογή είναι τα windows, δεν έχει τα ubuntu.

Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Φίλε κατάλαβα πως αλλά μόλις πατάω επιδιόρθωση του υπολογιστή μου στο cd των Windows το μόνο λειτουργικό που μου έχει για επιολογή είναι τα windows, δεν έχει τα ubuntu.Δεν ξέρω ίσως φταίει ότι εγώ δεν έχω ούτε vista ούτε xp. Τα 7 έχω.
Φυσιολογικό αυτό. Τα windows δεν αναγνωρίζουν το linux.
Σβήσε* τον δίσκο του ubuntu μέσα απο το cd των windows (θα είναι ένα διαμέρισμα που δεν είναι ούτε σε fat ούτε σε ntfs, πρόσεξε μην σβήσεις κάποιο που χρειάζεσαι) και μετά πήγαινε recovery console και γράψε την εντολή που λέει.
Δεν χρειάζεται να δούνε το ubuntu, τα windows για κάποιο λόγο.
Πάντως διάβασε απο εκεί που σου έδωσα τις οδηγίες προσεκτικά. Θες τις οδηγίες για vista.
* Μετά φτιάξε στο χώρο που έμεινε ένα διαμέρισμα σε ntfs για να πάρεις πίσω τον χαμένο χώρο.
παιδια μπορω αραγε να εγκαταστασω στο πισι και Ubuntu και τα γουινντοος???(δηλαδδη να εχω δυο λειτουργικα???)
Μπορείς και να εγκαταστήσεις το Ubuntu και μέσα στα windows αν θες, σαν κανονική εφαρμογή.
Αλλα συνήθως το βάζουν μαζί με τα windows ως ανεξάρτητο λειτουργικό. Αν δεν ξέρεις πώς, διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες εδώ: https://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=455
Edit: Οι νεοφερμένοι διαβάζετε καλύτερα και αυτό (το βρήκα στην υπογραφή του ftso στο ubuntu-gr)
https://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=272993
Να ξέρετε αν κρατάνε οι προσδοκίες σας
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Έτσι για σιγουριά!
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος

To Avira δεν θα το χρειαστείς. Εγκατάσταση προγραμμάτων στο λίνουξ = από τον package manager (ie, package-kit, synaptic)Πώς κάνουμε εγκατάσταση προγραμμάτων;Πχ avira free!
Έτσι για σιγουριά!
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Τέλως πάντων, για αυτή τη δουλειά, νομίζω το clamav που θα βρείς στο synaptic σε καλύπτει.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδια μπορω αραγε να εγκαταστασω στο πισι και Ubuntu και τα γουινντοος???(δηλαδδη να εχω δυο λειτουργικα???)
Ναι!!Εγώ έχω και Linux και Windows XP
Septagram
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πράγματι το Flash και ο Firefox τρέχει καλύτερα σε Linux παρά σε Windows ή φταίει ότι το λειτουργικό ήταν φρέσκο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Τρέχει καλύτερα σε Linux παρά σε Windows. Η έννοια "φρέσκο λειτουργικό" έχει νόημα μόνο για Windows άλλωστε, που τιγκάρεται η registry τους και θέλουν κάθε τρεις και λίγο restart.Πράγματι το Flash και ο Firefox τρέχει καλύτερα σε Linux παρά σε Windows ή φταίει ότι το λειτουργικό ήταν φρέσκο;
Εμένα όπως μου έπαιζε ο firefox στην αρχή έτσι παίζει και τώρα. Σφαίρα. Σε Windows πάλι κάνει κλασικά τριακόσιες ώρες για να φορτωθεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Όσο για το firefox, το πρόγραμμα των windows είναι κακογραμμένο. Δεν είναι τυχαίο που άλλαξε ο CEO της mozilla και που έχουν αλλάξει τόσες φόρες τα σχέδια των εκδόσεων, π.χ. τελικά δεν θα υπάρξει 3.7.
Ωστόσο, τουλάχιστον, τα ubuntu οφείλω να τα παραδεχτώ. Αναγνώρισαν όλους τους drivers, παρόλο που στα Windows 7 χρειάστηκε να κάνω διάφορα μαγικά (αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Dell σταμάτησε να υποστηρίζει το m1210 όποτε χρειάστηκε να κατεβάζω drivers από παρόμοια μοντέλα ή απευθείας από τους κατασκευαστές). Ίσως να χρησιμοποιήσω τα ubuntu σε κάποιο μηχάνημα ως κύριο λειτουργικό ώστε να αποφύγω τα έξοδα για Windows.
Ωραίο gnome, btw!

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Γενικά στο ubuntu ή θα σου δουλέψει κάτι με την πρώτη (το συνηθέστερο) ή θα σου σπάσει τα νεύρα μέχρι να δουλέψει!
Είμαι προσωπικά απόλυτα ευχαριστημένος τους 4 περίπου μήνες που χρησιμοποιώ αποκλειστικά linux (κι αυτό έτυχε γιατί τα 'φτυσε το desktop μου). Ό,τι δουλειά χρειαστώ βγαίνει. Μια-δυο φορές που μου έσπασε το apt γιατί μου έπεσε η σύνδεση χρειάστηκε να ψάξω για το τι έπρεπε να κάνω (ένα απλό apt-get update ήταν τελικά) αλλά όλα καλά!
Μοναδική φορά που χρειάστηκα τα Windows ήταν για την χρήση προσομοιωτών που θέλουν Windows και για το Ε9.

Προσωπικά δεν μου αρέσει τόσο πολύ το gnome του Ubuntu, δεν υποφέρεται αυτό το ... εμετικό μπεζ.

Το gnome του Linux Mint είναι πιο ωραίο (Ubuntοειδές λειτουργικό, αυτό χρησιμοποιώ βασικά, ωστόσο έχει την ίδια μηχανή από πίσω).
Για τον firefox btw κι εγώ το 'χω διαβάσει κάπου ότι κάτι απ' αυτά φταίει, ότι είτε φταίει το λειτουργικό είτε το έγραψαν άθλια για Windows είτε και τα δύο.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

W: Failed to fetch https://packages.medibuntu.org/dists/lucid/free/binary-i386/Packages.gz 404 Not Found
W: Failed to fetch https://packages.medibuntu.org/dists/lucid/non-free/binary-i386/Packages.gz 404 Not Found
E: Some index files failed to download, they have been ignored, or old ones used instead.
Έχει και άλλος πρόβλημα; Είναι δηλαδή πρόβλημα των servers ή ν' αρχίσω να ψάχνομαι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.