να ρωτήσω κάτι ρε παίδες (λολ)
σου δίνει εκεί πέρα με την ανανέωση 600 λεπτά ομιλίας (ή ψυθίρων , όπως την βρίσκει ο καθείς) και μετά κερδίζεις (λολ) και Χ μηνύματα προς άλλα γουάτς απ θύματα
Όλα αυτά για 30 μέρες , έναν ημερολογιακό μήνα , μια συναυλιακή σεζόν του Λεωνίδα Μπαλάφα (όπως την βρίσκει κανείς) , ωραία ως εδώ
Αν μέσα στο χρονικό ετούτο διάστημα ξανα-ανανεώσεις (σε δουλειά να βρισκόμαστε%$^%$#) , και κερδίσεις άλλα 600 λεπτά ομιλίας (πολύ φλυαρώ) και Υ μηνύματα προς άλλους γουάτς απ καταδικασμένους , έχεις :
Α. 1200 λεπτά και (Χ+Υ) μηνύματα [τα παλιά με την παλιά προθεσμία , τα κανούργια με την νέα και ο κολιός τον αύγουστο]
Β. 600 και Υ - στο υπόλοιπο πάντως μόνο για αυτά με ενημερώνει (λολ , λολ , λολ)
Γ. στην διαμάχη ρεμπ-φαντ , είστε με το μέρος της καταλίνας και στην διαμάχη καταλίνας-κουτσούκου είστε με τους oasis
σε συνέχεια της ποπ-ούρμπαν αίσθησης που αποπνέει το ποστ (με τα να ούμε και το παίδες δεν γίνεσαι και
qslv , άκου γουάτς απ στα γεράματα μου , μένει να ψωνίζω από μπρέσκα , να ακούω μέλισσες , να βάψω τα σταράκια μου και πριν από αυτό να πάρω σταράκια) , θα ήθελα να εναποθέσω ένα τρέντι σονγκι και ένα πιο τρέντι κόμεντ - όποιος μου λύσει την απορία κερδίζει ένα σετ εσωρούχων της τραγουδίστριας , ένα μπεστ οφ των oasis , μια αφίσα του φαντ και 1.000.000 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα αρκεί να είναι γουάτς απ και να μην είναι γουάτς απ .
(Ρασκαλίτο , την καλύτερη δουλειά έκανες , θα σταματήσω να ποστάρω και θα βγάζω μόνο καλλιτεχνικές φώτο)
VIDEO
daksi an afto einai hiphop egw kovo ta paparia mou kai ginome metalas
SinHipHopVroma Πριν από 1 εβδομάδα