Εγώ που τις τελευταίες 2 μέρες αύξησα λίγο τις θερμίδες που τρώω, παρατήρησα διαφορά και στην ποιότητα των σετ και στη ποσότητα, όπως επίσης φαίνεται πιο καθαρά η μυϊκότητα.
Εγω σταθερά σε κάθοδο. Θερμιδικό έλλειμα. 2 μήνες ακόμη να καθαρίσουμε τελείως τη κοιλίτσα γυρω γυρω.
82 κιλά ειμαι τώρα.
Θα επιχειρήσω στα 80. Ίσως και στα 79.
Χθεσινή :
εχω να κάνω προπονηση και μια βδομάδα οποτε δεν υπάρχει τίποτα σε φάση "pump" οπότε δειχνω χωρίς να κλέβω με πρηξίματα της στιγμής και πόζες

.
ειμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος με τον εαυτό μου σε γενικές γραμμες γιατι 3 μήνες έγινε δουλειά.
Αύριο αυτη η πειθαρχία θα επιβραβευτεί με μια πιτσάρα οποτε μείνετε συντονισμένοι !!!!
Το μόνο που με λυπεί λίγο ειναι πως....
Το χέρι μου με ενοχλει λίγο σημερα κλασσικά η βραχεια κεφαλή του δικεφαλου που γαμιέται μια ζωή. Τιποτα αλλο δε με ενοχλει... μονο αυτη η μαλακια.
Ξεκινάει απο την προσθια μοίρα του ώμου. Θα κανω μια εξεταση σε κάποια φαση να δω που βρισκομαστε εσωτερικά. Ελπιζω να μην υπάρχει εκφυλισμός του τένοντα...
*Και στο θερμιδικό έλλειμα βάζεις λίγο μύς.... λίγο όμως... αν οχι σιγουρα διατηρεις αυτους που έχεις αν το κάνεις σωστά.
Βάλε μια φώτο να σε δώ να σου πώ. Oti kai αν κανεις η προπονηση ειναι εξίσου σημαντική στο γυμναστηριο καθως δίνει το αναγκαίο ερέθισμα για να γινεις μεγαλύτερος απο αυτο που ήσουν χθές.
Και αυτο ΔΕΝ θα αλλαξει ειτε κάνεις κόψιμο είτε πλεόνασμα.... ειδικα αν προσέχεις και την πρωτεϊνη.
Εμενα μου είπε ενας γνωστός οτι χάνεις λεει και μυική μάζα... στο έλλειμα... ΠΟΥΝΤΗ η απώλεια ;;;;
οταν του έδειξα φώτο γιατι πλέον μονο με φωτο μιλάς οταν κάνεις τέτοιες συζητήσεις μου λέει οχι μια χαρά σταθερός μένεις αλλα σιγουρα δεν ανέβηκες !
χαχα όκ.
Δεν ανέβηκα... αλλα απο πέρυσι κάνω +10 κιλά παραπάνω στους πάγκους.
Με τι μύς σηκώνεις αυτα τα +10 κιλά παραπάνω ;;;; με τους περσινούς ;
Ενταξει δεν έκατσα να τον κοντράρω. Άποψη του. Eυτυχως τουλάχιστον που τον παρακίνησα... να μπεί στα ιδια κιλά που παιζω και εγω πάγκο και ενω έχει μεγαλύτερα χέρια απο τα δικά μου.
