American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.926 μηνύματα.

01-09-24

20:22
Ούτε καν. Εγώ λέω ότι για τα εγκλήματα που διαπράττουν οι ρομα και οι ξενοι ειναι λόγω φτώχειας (ποιοτικά στοιχεία τα λεμε, εισαι ασχετος απο στατιστική ? ) Οι άλλοι επειδή έχουν εξουσία.
Ο δεξιός επικεντρώνεται στον αδύναμο. Ο ανθρωπιστής στην κορυφή της πυραμίδας, διαλέγεις και παίρνεις![]()
Τώρα που δεν σου βγαίνει το αφήγημα ξεκίνησες να λες ότι είμαι άσχετος από την στατιστική, γελάμε καθώς η δουλειά μου είναι full στην στατιστική αλλά OK κάτι πρέπει να πεις και εσύ για να στηρίξεις το laundry service.

01-09-24

20:23
Ε είναι ακόμα χειρότερο καθώς είναι και η δουλειά σου. Εντελώς άσχετος.Τώρα που δεν σου βγαίνει το αφήγημα ξεκίνησες να λες ότι είμαι άσχετος από την στατιστική, γελάμε καθώς η δουλειά μου είναι full στην στατιστική αλλά OK κάτι πρέπει να πεις και εσύ για να στηρίξεις το laundry service.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.926 μηνύματα.

01-09-24

20:25
Ε είναι ακόμα χειρότερο καθώς είναι και η δουλειά σου. Εντελώς άσχετος.
Για βρες κάτι καλύτερο να πεις, τέτοιο επιχείρημα λέει και το παιδί της Α γυμνάσιου.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.585 μηνύματα.

01-09-24

Με μεταναστευτικο και το πολιτιστικο και τις οολιτικες για τα συνορα και τα χαρτια ειμαι καθετα πλαγιως παραλληλα και τεμνομενα κατα τη γραμμη του ΚΚΕ...Είσαι πολύ βασισμένος ρε τύπε και ας είσαι ΚΚΕ.
American Economist
Επιφανές μέλος

01-09-24

Με μεταναστευτικο και το πολιτιστικο και τις οολιτικες για τα συνορα και τα χαρτια ειμαι καθετα πλαγιως παραλληλα και τεμνομενα κατα τη γραμμη του ΚΚΕ...
Respect.

01-09-24

20:26
Ε καλα το κκε μυρίζει ναφθαλίνη. Εδώ μιλούσε για cyborg και άφυλους ανθρώπους.Πουπουλίνα τι κατάλαβες πάλι; Για τον ark πήγαινε και τον τσέστερ. Που κάνουν συχνές εμφανίσεις όταν θίγονται οι αγαπημένες «μειονότητες» τους.
Είσαι πολύ βασισμένος ρε τύπε και ας είσαι ΚΚΕ.
Πιο πολλά κοινά έχεις εσύ με έναν κουκουε 80 ετών παρά εγώ.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.585 μηνύματα.

01-09-24

20:28
Συμ οτι το εχω πει ουκ ολιγες φορες οτι ειμαι μελος της κνε ανευ βουλησεως μου και σκοπευω να διαγραφτω οντας φοιτητης. Αν με το καλο συμμεριζομαι τις αντιστοιχες αποψεις θα μπω κκε στα 30 μου...Respect.
linuxman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο linuxman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.

01-09-24

20:29
Οι Ρομά είναι οι Ντάλιτ της Ινδίας. Πληρώνουμε τη μαλακία των Ινδών και του ταξικού συστήματος που είχαν. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Και αυτοί οι απόγονοι των Ντάλιτ εγκληματούν στην καθημερινότητά μας. Αυτό είναι μια άλλη πραγματικότητα.
Η μια πραγματικότητα, η άλλη πραγματικότητα,
τίνος είναι η πιο μεγάλη;
Η μια πραγματικότητα, η άλλη πραγματικότητα,
τίνος είναι η πιο μεγάλη;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

01-09-24

Δεν ξερω αν εχεις δει κατι μπεμβε που κυκλοφορουν οι Ρομα..λεω εγω τωρα...Σαφως οχι ολοι...αλλα σαφςω οι περισσοτεροι θελουν τσαντηρι και κλεψια.ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΕΜΕ.ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΟ ΣΤΡΙΒΟΥΝ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟ.Ούτε καν. Εγώ λέω ότι για τα εγκλήματα που διαπράττουν οι ρομα και οι ξενοι ειναι λόγω φτώχειας (
nearos
Επιφανές μέλος

01-09-24

Cyborg και αφυκους ανθρωπους εγω ποτε?Ε καλα το κκε μυρίζει ναφθαλίνη. Εδώ μιλούσε για cyborg και άφυλους ανθρώπους.

Τεκμηριωσε τις αποψεις σου τρολλακο
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

01-09-24

20:30
Α..οκ σορυ.Νομιζα οτι ελεγες οτι ολοι εμεις που λεμε για τους ρομα..ξεπλενουμ τον μητσοτακλα.Πουπουλίνα τι κατάλαβες πάλι; Για τον ark πήγαινε και τον τσέστερ. Που κάνουν συχνές εμφανίσεις όταν θίγονται οι αγαπημένες «μειονότητες» τους.

01-09-24

20:32
Όχι εσύ άνθρωπε μου, το κκε (ο ριζοσπάστης) . Είσαι εσύ το κκε ?Cyborg και αφυκους ανθρωπους εγω ποτε?
Τεκμηριωσε τις αποψεις σου τρολλακο
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

01-09-24

20:32
Ενω εσυ εισαι σχετικος με τη εγκληαμτολογια.Παγαινε να δεις αν ερχομαι αγαπουλα.Ε είναι ακόμα χειρότερο καθώς είναι και η δουλειά σου. Εντελώς άσχετος.
nearos
Επιφανές μέλος

01-09-24

20:33
Οκ γραψε λαθος..Όχι εσύ άνθρωπε μου, το κκε (ο ριζοσπάστης) . Είσαι εσύ το κκε ?
Ποτε εγραψε για αυτα ο ριζοσπαστης?
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.084 μηνύματα.

01-09-24

20:34
Το ΚΚΕ ως τώρα γλυτώνει τον εαυτό του από την παράνοια της υπόλοιπης δικαιωματιστικής αριστεράς αλλά σε ζητήματα Ρομά και λαθρομεταναστών πίστεψέ με δεν έχετε διαφορές.Ε καλα το κκε μυρίζει ναφθαλίνη. Εδώ μιλούσε για cyborg και άφυλους ανθρώπους.
Και σταμάτα να με ταυτίζεις ειρωνικά με 80χρονους σαν να λες τα μυαλά σου είναι σαν παλιού και η νεολαία έχει αλλάξει. Και εγώ εκφράζω μία μεγάλη και υπαρκτή μερίδα της γενιάς μου.

01-09-24

20:37
Α καλα,. Μικρέ, ψάξε, εκεί στον Φεβρουάριο που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την υιοθεσία.Οκ γραψε λαθος..
Ποτε εγραψε για αυτα ο ριζοσπαστης?
Δεν σε λέω 80χρονο, ναζι σε λεω. Αλλο το ενα αλλο το αλλο.Το ΚΚΕ ως τώρα γλυτώνει τον εαυτό του από την παράνοια της υπόλοιπης δικαιωματιστικής αριστεράς αλλά σε ζητήματα Ρομά και λαθρομεταναστών πίστεψέ με δεν έχετε διαφορές.
Και σταμάτα να με ταυτίζεις ειρωνικά με 80χρονους σαν να λες τα μυαλά σου είναι σαν παλιού και η νεολαία έχει αλλάξει. Και εγώ εκφράζω μία μεγάλη και υπαρκτή μερίδα της γενιάς μου.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.084 μηνύματα.

01-09-24

20:41
Ε πες το ντε και αγχώθηκα!Δεν σε λέω 80χρονο, ναζι σε λεω. Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
nearos
Επιφανές μέλος

01-09-24

20:43
Περιμενω παραπομπη ή πηγη. Δε λες για cyborg και αφυλα ατομα και μετα "εεε πανε ψαξτο μονος σου"Α καλα,. Μικρέ, ψάξε, εκεί στον Φεβρουάριο που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την υιοθεσία.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.090 μηνύματα.

01-09-24

20:44
Δεν έχει σημασία στην παρούσα φάση ποιος ήταν, αν ήταν μειονότητα, Έλληνες ή αλλοδαποι. Εγω σχολίασα πάνω στην ερμηνεία των αποτελεσμάτων της έρευνας, η οποία ερμηνεία ήταν προκατειλημμενη και είχε σκοπό να προωθήσει κάτι πολύ συγκεκριμένο και βασισμενη σε ελλιπή δεδομένα καθως βασιστηκε μονο σε ενα 86% για κλοπές. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Πουπουλίνα τι κατάλαβες πάλι; Για τον ark πήγαινε και τον τσέστερ. Που κάνουν συχνές εμφανίσεις όταν θίγονται οι αγαπημένες «μειονότητες» τους.
Έγραψα πιο πάνω τι πρέπει να γίνει για να εξαχθούν ορθά συμπεράσματα για τη σχέση αλλοδαπων και εγκληματικοτητας, που είναι το main focus του thread.
Δεν κατάλαβες μάλλον. Δεν αμφισβητησα τα στατιστικά στοιχεία της έρευνας αλλά την ερμηνεία του θεματοθετη. Ο στόχος του thread -μη γελιόμαστε τωρα- είναι να δειχθεί πως οι αλλοδαποι οδηγούν σε αυξημένη εγκληματικοτητα κλπ κλπ, θέματα τα οποία τα έχουμε συζητήσει και παλιά στο άλλο σχετικό thread περι μεταναστευτικου. Πάνω σε αυτό είναι η ένσταση μου, καθώς ο θεματοθετης χρησιμοποιεί-εργαλειοποιει τη στατιστική αυτή πετώντας ένα "86% Ρομα - κλοπές" για να δείξει πόσο έχουν επηρεάσει την εγκληματικοτητα και να ενισχύσει αυτή την πεποίθηση. Σε αυτό διαφωνώ, στον τρόπο που πάει να το δείξει αυτό.Δεν υπάρχει αντικειμενικά. Υπάρχει εγκληματικότητα. Στην εγκληματικότητα ανήκουν οι κλοπές.
Η έρευνα είναι ορθή.
Ότι οι Ρομα σχετίζονται με εγκληματικότητα ναι σχετίζονται, όπως όλες οι πληθυσμιακες ομάδες, είναι αναμενόμενο στατιστικά. Κι εμείς οι Έλληνες έχουμε δυστυχως μπουμπουκια εγκληματίες. Το ζητούμενο προς απόδειξη είναι άλλο. Αφορά συγκριτική μελέτη και απέναντι σε άλλες πληθυσμιακες/κοινωνικες ομάδες και σε βάθος χρόνου (σύγκριση ανά έτος). Ειδικά όταν τέτοιες συζητήσεις συνήθως ξεκινάνε απο τέτοιες βαρυγδουπες συσχετίσεις περι αλλοδαπων και εγκληματικότητας και έχουν τη γνωστή κατάληξη του "να διωχτουν και να απαγορευτούν οι μετανάστες και οι αλλοδαποι στην Ελλάδα, συνορα κλειστα κλπ". Αυτός είναι ένας κλασικός τρόπος εργαλειοποιησης της επιστήμης, της στατιστικής για να παραπλανησεις την κοινή γνώμη, παρουσιαζοντας ένα μεγάλο νούμερο (86% των κλοπων γινεται απο αλλοδαπους Ρομα) όμως ερμηνευοντας λάθος το συμπέρασμα που απορρέει ως προς την αρχική υπόθεση (ότι οι αλλοδαποι οδηγούν σε αυξημένη εγκληματικοτητα).

01-09-24

20:51
Περίεργο που ξέρω τι γράφει ο ριζοσπάστης και όχι εσυ που εισαι μέλος της κνεΠεριμενω παραπομπη ή πηγη. Δε λες για cyborg και αφυλα ατομα και μετα "εεε πανε ψαξτο μονος σου"

rizospastis.gr - 3/2/2024 - Σελ. 14 - ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ | Ημερήσια πολιτική εφημερίδα όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ
Η μεταμοντέρνα προβολή των πολλαπλών ατομικών ταυτοτήτων συσκοτίζει τον μεγάλο ένοχο, που θυσιάζει τις ανάγκες του λαού στον βωμό του καπιταλιστικού κέρδους και ευθύνεται για κάθε μορφής κοινωνική καταπίεση. Η αναγκαία ταξική ενότητα των θυμάτων της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης κονιορτοποιείται. Μεγαλομέτοχοι, μισθωτοί και άνεργοι ίδιων σεξουαλικών προτιμήσεων καλούνται να υπερασπίσουν την κοινή τους ταυτότητα. Η ταξική καπιταλιστική κοινωνία παρουσιάζεται ως ένα ρευστό, ακαθόριστο άθροισμα ατομικών επιθυμιών και ιδιαιτεροτήτων. Τα ατομικά δικαιώματα απογυμνώνονται απ' το κοινωνικό τους περιεχόμενο. Η κοινωνία των ιδιωτών, των αποξενωμένων ατομικοτήτων, όπου η ελευθερία νοείται ως το δικαίωμα στην καπιταλιστική ιδιοκτησία, δηλαδή το δικαίωμα εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, παρουσιάζεται ως φυσικό φαινόμενο. Ακόμα χειρότερα, μέσα σ' αυτήν την κοινωνία της βαθιάς ουσιαστικής ανισότητας, παρουσιάζεται ως προοδευτική η διεκδίκηση των ίσων δικαιωμάτων των πολιτών (π.χ. της ίδιας φορολογικής αντιμετώπισης του τραπεζίτη και του ανέργου, των ίδιων ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης ανδρών και γυναικών). Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο προβάλλονται ως ατομικά δικαιώματα όλοι οι στόχοι του κεφαλαίου. Τον 21ο αιώνα προβάλλεται ως δικαίωμα η μετατροπή του ίδιου του παιδιού σε εμπόρευμα που παραγγέλνεται και αγοράζεται (απ' το εμπόριο ωαρίων μέχρι τις παρένθετες μητέρες). Προβάλλεται ως προοδευτική επιλογή η συνεχής φυλομετάβαση σε ανθρώπους στους οποίους δεν συντρέχουν ιατρικοί λόγοι (π.χ. προβλήματα διαφυλετικότητας). Προβάλλεται, επίσης, και μάλιστα ως αυτονόητο δικαίωμα, η επιλογή της αναστολής της εφηβείας (ήβης) σε υγιή κορίτσια και αγόρια μέχρι να επιλέξουν το φύλο τους, με αυτονόητες παρενέργειες για την υγεία τους. Προβάλλονται ως δικαίωμα «αυτοδιάθεσης του σώματος» ο πλήρης μετασχηματισμός του υγιούς ανθρώπινου σώματος, η τεχνολογική παραβίαση κάθε βιολογικού περιορισμού, η μετατροπή του ανθρώπου σε έμβιο ρομπότ (cyborg). Θα μπορούσαν να θεωρηθούν ανεκτά ακόμα και τα πειράματα του ναζιστή εγκληματία Γιόζεφ Μένγκελε για την προώθηση της ευγονικής.'
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- exotic xo
- ayahuasca97
- chester20080
- J.Cameron
- Paragontas7000
- giannhs2001
- American Economist
- Libertus
- AggelikiGr
- charmander
- Wonderkid
- fmarulezkd
- touvlo
- back2967
- Kate1914
- taketrance
- A350
- physicscrazy
- Ryuzaki
- Memetchi
- tsiobieman
- Scandal
- kalhkardia
- Dr. Gl. Luminous
- rafaela11
- Αλκίμαχος
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Joji
- konstantina1
- Μαυρίκιος
- Hecticism
- globglogabgalab
- fourkaki
- korlef
- iiTzArismaltor_
- johnsala
- jellojina
- Unboxholics
- linuxman
- Δροσουλίτης
- bibliofagos
- vasilis123321
- Γατέχων
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.