τι να σας πω ρε παιδιά.....
νομίζω ότι έχει γίνει ξανά παρόμοια κουβέντα?
Τες πα....
θα σας πω τι γνώμη μου.....
Δε θα με ενοχλούσε αν ο σύντροφος μου πριν από μένα είχε πάει κάποιες φορές σε οίκο ανοχής για να βγάλει τα αποθημένα του....
Με κάποιες προϋποθέσεις βέβαια οι οποίες είναι οι εξής...
1) ότι φυσικά πήρε τις όποιες προφυλάξεις
2) ότι όταν το έκανε το προτιμούσε σαν επιλογή απ το να πάει και να ψωνιστεί σε ένα μπαρ
3) ότι δεν ήταν σύστημα και ότι έχει συμβεί κάποιες Χ (όπου Χ καλύτερα να είναι μονοψήφιος ο αριθμός αλλά και διψήφιος να είναι δεν θα πεθάνουμε) φορές στη ζωή του κατ επιλογή του 2) και όχι επειδή δεν ήθελε να βρεθεί μέσα σε σχέση
Θα με ενοχλούσε αν
1) πήγαινε σε οίκους ανοχής ενόσο είναι και μαζί μου σε ολοκληρωμένη σχέση
2) το είχε σύστημα
Γενικά όλα σαν εμπειρίες είναι καλά για όποιον ενδιαφέρεται να την αποκτήσει την εμπειρία (εμπειρία είναι να πας και με ζώο αλλά δε νομίζω ότι όλοι ενδιαφερόμαστε

)
Η αλήθεια είναι ότι για πολλά χρόνια από περιέργεια και μόνο ήθελα να μπω μέσα σε ένα να δω πως είναι...
Πηγαίνοντας Άμστερνταμ και βλέποντας τις εκδιδόμενες γυναίκες στις βιτρίνες μου πέρασε η κάψα....
Ένοιωσα μια λύπηση για αυτές τις γυναίκες (πράγμα που γενικώς κατ εμέ είναι λάθος, είναι λάθος να λυπάσε τους άλλους... όλοι πράτουν και εισπράτουν επιλογές της ζωής τους) αλλά απ την άλλη ειλικρινά τους αναγνωρίζω σε μεγάλο βαθμό το λειτούργημα που κάνουν δεδομένου ότι δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να συνάψουν ερωτικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους, ο καθένας για τον δικό του λόγο όπου δεν μου πέφτει κανένας απολύτως λόγος να κατακρίνω.
Γενικά απ ότι έχω ακούσει από άντρες φίλους μου που είχαν την εμπειρία αυτή, μιας που πάντα ήθελα να μάθω πως είναι, τι νοιώθεις, πως πάει το κόλπο κι όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.... οι περισσότεροι έχουν πει ότι καλύτερα να σε φάει η μαμακία παρα να πας δεύτερη φορά σε "σπίτι"....
Γενικά οι περισσότεροι έχουν άσχημη εμπειρία...
Χαρακτηριστικά δεν θα ξεχάσω όταν φίλος στην εφηβία μας, έκλαιγε στην αγκαλιά μου λέγοντας ότι είχε πάει και η γυναίκα όσο αυτός προσπαθούσε... στο μεταξύ έτρωγε πασατέμπο