Και για να επανέλθουμε στο θέμα:
Δεν έχω πάει σε οίκο ανοχής και δε το βλέπω. Γενικά είμαι αντίθετος με τον όλο θεσμό. Θεωρώ οτι πρέπει να είσαι πολύ απελπισμένος για να εξαγωράσεις τον έρωτα.
Επίσης δε μου φαίνεται και ικανοποιητικό το όλο σκηνικό.
και επειδή δε μπορώ να μιλάω για τέτοια θέματα στη καθαρεύουσα

:
(όποιος ντρέπεται να μη διαβάσει)
[δε μπορώ άλλη υποκρισία mode

]
το πήδημα δεν λέει τίποτα εάν είναι ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε. Θέλει το χρόνο του. Δε μιλάω για έρωτες και αηδίες, εάν η άλλη σου ξυπνάει το τέρας δε χρειάζεται να είσαι ερωτευμένος

. Διαφορετική ικανοποίηση πέρνεις με μια μη επαγγελματία πουτάνα

. Εάν δεν έχει λίγο σασπένς και πάθος το πήδημα γίνεται το ίδιο με μια απλή καθημερινή χειραψία. Κρέας με κρέας. Και γιατί να ρουτινιάσεις το αλατοπίπερο της ζωής?
[/δε μπορώ άλλη υποκρισία mode

]
Επίσης διάβασα ένα εμφυολόγημα και αναστατώθηκα. Ο Τσάο Τσάο υποστηρίζει ότι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα κατακερματισμένης προσωπικότητας αποτελεί το άτομο που εστειάζει την προσοχή του στη σεξουαλική λαγνεία. Συγκεκριμένα θέτει στην τελευταία βαθμίδα αυτοπειθαρχείας τα άτομα που συνουσιάζονται με φαύλες γυναίκες για παρατεταμένο διάστημα.
Εάν αναλογιστούμε ότι πολλοί από εμάς αυνανίζονται για παρατεταμένο διάστημα παρακολουθώντας άντρες να συνουσιάζονται με φαύλες γυναίκες σε ποια βαθμίδα ανήκουν? Στην "Ω" ίσως. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ.
ΘΑΨΤΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ