CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:03 Η CiNeFiL έγραψε: #221 28-05-19 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ExoticAura: Σε ποιον δεν αρεσει? Click για ανάπτυξη... υπαρχουν και αυτοι οι αντιχριστοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:03 Ο American Economist: #222 28-05-19 11:03 Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:07 Η Gate4 έγραψε: #223 28-05-19 11:07 Φώτη αγόρι μου δεν είναι οι γυναίκες (ή αντίστοιχα οι άντρες) το ίδιο άτομο σε διαφορετικές μούρες ανάλογα με τον τόπο καταγωγής για να λες οι Γαλλίδες έτσι και οι Ελληνίδες γιουβέτσι. Γουάτ δε φακ εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 882291 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2019 στις 11:09 Ο Guest 882291: #224 28-05-19 11:09 Χαίρετε,προσωπικά θα ήθελα κάποια που να την ενδιαφέρει η φυσική της κατάσταση,τουτ'έστιν να γυμνάζεται και άρα να έχει έναν δείκτη μάζας σώματος που να μην ξεπερνάει τις 21-22 μονάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:09 Ο American Economist: #225 28-05-19 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φώτη αγόρι μου δεν είναι οι γυναίκες (ή αντίστοιχα οι άντρες) το ίδιο άτομο σε διαφορετικές μούρες ανάλογα με τον τόπο καταγωγής για να λες οι Γαλλίδες έτσι και οι Ελληνίδες γιουβέτσι. Γουάτ δε φακ εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πιστεύεις ότι έχει ίδια κουλτούρα η Ελλάδα με την Γερμανία πχ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:11 Ο Mhtrogoal: #226 28-05-19 11:11 προσπαθωντας να ακολουθησω την συλλογιστικη πορεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:11 Ο Πάνθηρας!: #227 28-05-19 11:11 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και εγω λεω οτι παει με τον ανθρωπο ποια ερευνα εχει δειξει οτι οι γαλλιδες ειναι πιο απαιτητικες? ολοι απαιτητικοι ειναι απλα με αλλα κριτηρια και γι αυτο δε μιλαμε για τελειοτητα εγω μπορει να εχω 10 απαιτησεις απο καποιον κ καποιος αλλος αλλες 10 που ειναι εντελως αντιθετες με τις δικες μου ( το ειδαμε κ πιο πανω ο αλλος ζηταει μια γυρω στο 1 60φευγα ο αλλος πανω απο 1 70) δεν μιλαμε για τελειοτητα μιλαμε για προσωπικα κριτηρια Click για ανάπτυξη... ιΣΧΥΕΙ για αυτο κάποιες τις βλέπεις μναρες αλλα κατέληξαν αντι για γκομενο να έχουν τον Γκάρφιλντ τον γατο καθε βραδυ να τους κρατάει συντροφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:12 Ο American Economist: #228 28-05-19 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ιΣΧΥΕΙ για αυτο κάποιες τις βλέπεις μναρες αλλα κατέληξαν αντι για γκομενο να έχουν τον Γκάρφιλντ τον γατο καθε βραδυ να τους κρατάει συντροφια. Click για ανάπτυξη... Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:14 Ο PanosGR έγραψε: #229 28-05-19 11:14 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο Πάνθηρας!: #230 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει. Click για ανάπτυξη... στο τέλος καταληγουν με χειροτερους απο αυτους που τις προσεγγισαν αλλα δεν ειχαν τα κριτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο American Economist: #231 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι νορμαλ που λες.Αλλο 5 απαιτήσεις άλλο 15. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #232 28-05-19 11:17 Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:18 Ο PanosGR έγραψε: #233 28-05-19 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:19 Ο American Economist: #234 28-05-19 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Click για ανάπτυξη... Νομίζω είναι παντρεμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:20 Ο PanosGR έγραψε: #235 28-05-19 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Νομίζω είναι παντρεμένη! Click για ανάπτυξη... Στην επέτειό τους τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #236 28-05-19 11:33 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Στην επέτειό τους τότε! Click για ανάπτυξη... Και ποιος σας είπε οτι μιλούσα για τον άντρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:46 Η CiNeFiL έγραψε: #237 28-05-19 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... η αλλη θελει να ειναι ορφανος και ο αλλος να εχει προβληματα για να τη στηριξει, δεν θα ελεγα οτι μπορει να γινει παραλληλισμος με μεζονετα αυτο, πιο πολυ σε καταφυγιο πληγεντων παραπεμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:48 Ο Mhtrogoal: #238 28-05-19 11:48 το ΕΑΑΚιτισσα, μην ξεχνάς το ΕΑΑΚιτισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #239 28-05-19 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Click για ανάπτυξη... Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 12:00 Ο Πάνθηρας!: #240 28-05-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα Phantomas P.Dam. marww Ilma J.Cameron SakisRM User2350 Joji Idontknoww Wonderkid Μαρια43 GoddamnRight Karim10 SlimShady nikos1 spring day Mhtrogoal charmander vick44 Αλκης Κ. jj! anastasiakan maraki_lar Johnny15 Scandal JohnGreek Zilda panagiotis econ Στωικος edweimaste Libertus orchidea Εχέμυθη harry akritas Μάρκος Βασίλης Vold MadameBovary13 CiNeFiL Μαριλένα__ Trolling Stones rootbreaker Κλημεντίνη American Economist Maraki4you fmarulezkd Jocaste naihou Memetchi Akalyptos me lene Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ExoticAura: Σε ποιον δεν αρεσει? Click για ανάπτυξη... υπαρχουν και αυτοι οι αντιχριστοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:03 Ο American Economist: #222 28-05-19 11:03 Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:07 Η Gate4 έγραψε: #223 28-05-19 11:07 Φώτη αγόρι μου δεν είναι οι γυναίκες (ή αντίστοιχα οι άντρες) το ίδιο άτομο σε διαφορετικές μούρες ανάλογα με τον τόπο καταγωγής για να λες οι Γαλλίδες έτσι και οι Ελληνίδες γιουβέτσι. Γουάτ δε φακ εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 882291 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2019 στις 11:09 Ο Guest 882291: #224 28-05-19 11:09 Χαίρετε,προσωπικά θα ήθελα κάποια που να την ενδιαφέρει η φυσική της κατάσταση,τουτ'έστιν να γυμνάζεται και άρα να έχει έναν δείκτη μάζας σώματος που να μην ξεπερνάει τις 21-22 μονάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:09 Ο American Economist: #225 28-05-19 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φώτη αγόρι μου δεν είναι οι γυναίκες (ή αντίστοιχα οι άντρες) το ίδιο άτομο σε διαφορετικές μούρες ανάλογα με τον τόπο καταγωγής για να λες οι Γαλλίδες έτσι και οι Ελληνίδες γιουβέτσι. Γουάτ δε φακ εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πιστεύεις ότι έχει ίδια κουλτούρα η Ελλάδα με την Γερμανία πχ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:11 Ο Mhtrogoal: #226 28-05-19 11:11 προσπαθωντας να ακολουθησω την συλλογιστικη πορεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:11 Ο Πάνθηρας!: #227 28-05-19 11:11 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και εγω λεω οτι παει με τον ανθρωπο ποια ερευνα εχει δειξει οτι οι γαλλιδες ειναι πιο απαιτητικες? ολοι απαιτητικοι ειναι απλα με αλλα κριτηρια και γι αυτο δε μιλαμε για τελειοτητα εγω μπορει να εχω 10 απαιτησεις απο καποιον κ καποιος αλλος αλλες 10 που ειναι εντελως αντιθετες με τις δικες μου ( το ειδαμε κ πιο πανω ο αλλος ζηταει μια γυρω στο 1 60φευγα ο αλλος πανω απο 1 70) δεν μιλαμε για τελειοτητα μιλαμε για προσωπικα κριτηρια Click για ανάπτυξη... ιΣΧΥΕΙ για αυτο κάποιες τις βλέπεις μναρες αλλα κατέληξαν αντι για γκομενο να έχουν τον Γκάρφιλντ τον γατο καθε βραδυ να τους κρατάει συντροφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:12 Ο American Economist: #228 28-05-19 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ιΣΧΥΕΙ για αυτο κάποιες τις βλέπεις μναρες αλλα κατέληξαν αντι για γκομενο να έχουν τον Γκάρφιλντ τον γατο καθε βραδυ να τους κρατάει συντροφια. Click για ανάπτυξη... Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:14 Ο PanosGR έγραψε: #229 28-05-19 11:14 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο Πάνθηρας!: #230 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει. Click για ανάπτυξη... στο τέλος καταληγουν με χειροτερους απο αυτους που τις προσεγγισαν αλλα δεν ειχαν τα κριτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο American Economist: #231 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι νορμαλ που λες.Αλλο 5 απαιτήσεις άλλο 15. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #232 28-05-19 11:17 Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:18 Ο PanosGR έγραψε: #233 28-05-19 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:19 Ο American Economist: #234 28-05-19 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Click για ανάπτυξη... Νομίζω είναι παντρεμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:20 Ο PanosGR έγραψε: #235 28-05-19 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Νομίζω είναι παντρεμένη! Click για ανάπτυξη... Στην επέτειό τους τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #236 28-05-19 11:33 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Στην επέτειό τους τότε! Click για ανάπτυξη... Και ποιος σας είπε οτι μιλούσα για τον άντρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:46 Η CiNeFiL έγραψε: #237 28-05-19 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... η αλλη θελει να ειναι ορφανος και ο αλλος να εχει προβληματα για να τη στηριξει, δεν θα ελεγα οτι μπορει να γινει παραλληλισμος με μεζονετα αυτο, πιο πολυ σε καταφυγιο πληγεντων παραπεμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:48 Ο Mhtrogoal: #238 28-05-19 11:48 το ΕΑΑΚιτισσα, μην ξεχνάς το ΕΑΑΚιτισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #239 28-05-19 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Click για ανάπτυξη... Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 12:00 Ο Πάνθηρας!: #240 28-05-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα Phantomas P.Dam. marww Ilma J.Cameron SakisRM User2350 Joji Idontknoww Wonderkid Μαρια43 GoddamnRight Karim10 SlimShady nikos1 spring day Mhtrogoal charmander vick44 Αλκης Κ. jj! anastasiakan maraki_lar Johnny15 Scandal JohnGreek Zilda panagiotis econ Στωικος edweimaste Libertus orchidea Εχέμυθη harry akritas Μάρκος Βασίλης Vold MadameBovary13 CiNeFiL Μαριλένα__ Trolling Stones rootbreaker Κλημεντίνη American Economist Maraki4you fmarulezkd Jocaste naihou Memetchi Akalyptos me lene Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:07 Η Gate4 έγραψε: #223 28-05-19 11:07 Φώτη αγόρι μου δεν είναι οι γυναίκες (ή αντίστοιχα οι άντρες) το ίδιο άτομο σε διαφορετικές μούρες ανάλογα με τον τόπο καταγωγής για να λες οι Γαλλίδες έτσι και οι Ελληνίδες γιουβέτσι. Γουάτ δε φακ εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 882291 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2019 στις 11:09 Ο Guest 882291: #224 28-05-19 11:09 Χαίρετε,προσωπικά θα ήθελα κάποια που να την ενδιαφέρει η φυσική της κατάσταση,τουτ'έστιν να γυμνάζεται και άρα να έχει έναν δείκτη μάζας σώματος που να μην ξεπερνάει τις 21-22 μονάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:09 Ο American Economist: #225 28-05-19 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φώτη αγόρι μου δεν είναι οι γυναίκες (ή αντίστοιχα οι άντρες) το ίδιο άτομο σε διαφορετικές μούρες ανάλογα με τον τόπο καταγωγής για να λες οι Γαλλίδες έτσι και οι Ελληνίδες γιουβέτσι. Γουάτ δε φακ εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πιστεύεις ότι έχει ίδια κουλτούρα η Ελλάδα με την Γερμανία πχ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:11 Ο Mhtrogoal: #226 28-05-19 11:11 προσπαθωντας να ακολουθησω την συλλογιστικη πορεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:11 Ο Πάνθηρας!: #227 28-05-19 11:11 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και εγω λεω οτι παει με τον ανθρωπο ποια ερευνα εχει δειξει οτι οι γαλλιδες ειναι πιο απαιτητικες? ολοι απαιτητικοι ειναι απλα με αλλα κριτηρια και γι αυτο δε μιλαμε για τελειοτητα εγω μπορει να εχω 10 απαιτησεις απο καποιον κ καποιος αλλος αλλες 10 που ειναι εντελως αντιθετες με τις δικες μου ( το ειδαμε κ πιο πανω ο αλλος ζηταει μια γυρω στο 1 60φευγα ο αλλος πανω απο 1 70) δεν μιλαμε για τελειοτητα μιλαμε για προσωπικα κριτηρια Click για ανάπτυξη... ιΣΧΥΕΙ για αυτο κάποιες τις βλέπεις μναρες αλλα κατέληξαν αντι για γκομενο να έχουν τον Γκάρφιλντ τον γατο καθε βραδυ να τους κρατάει συντροφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:12 Ο American Economist: #228 28-05-19 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ιΣΧΥΕΙ για αυτο κάποιες τις βλέπεις μναρες αλλα κατέληξαν αντι για γκομενο να έχουν τον Γκάρφιλντ τον γατο καθε βραδυ να τους κρατάει συντροφια. Click για ανάπτυξη... Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:14 Ο PanosGR έγραψε: #229 28-05-19 11:14 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο Πάνθηρας!: #230 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει. Click για ανάπτυξη... στο τέλος καταληγουν με χειροτερους απο αυτους που τις προσεγγισαν αλλα δεν ειχαν τα κριτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο American Economist: #231 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι νορμαλ που λες.Αλλο 5 απαιτήσεις άλλο 15. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #232 28-05-19 11:17 Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:18 Ο PanosGR έγραψε: #233 28-05-19 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:19 Ο American Economist: #234 28-05-19 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Click για ανάπτυξη... Νομίζω είναι παντρεμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:20 Ο PanosGR έγραψε: #235 28-05-19 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Νομίζω είναι παντρεμένη! Click για ανάπτυξη... Στην επέτειό τους τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #236 28-05-19 11:33 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Στην επέτειό τους τότε! Click για ανάπτυξη... Και ποιος σας είπε οτι μιλούσα για τον άντρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:46 Η CiNeFiL έγραψε: #237 28-05-19 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... η αλλη θελει να ειναι ορφανος και ο αλλος να εχει προβληματα για να τη στηριξει, δεν θα ελεγα οτι μπορει να γινει παραλληλισμος με μεζονετα αυτο, πιο πολυ σε καταφυγιο πληγεντων παραπεμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:48 Ο Mhtrogoal: #238 28-05-19 11:48 το ΕΑΑΚιτισσα, μην ξεχνάς το ΕΑΑΚιτισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #239 28-05-19 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Click για ανάπτυξη... Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 12:00 Ο Πάνθηρας!: #240 28-05-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα Phantomas P.Dam. marww Ilma J.Cameron SakisRM User2350 Joji Idontknoww Wonderkid Μαρια43 GoddamnRight Karim10 SlimShady nikos1 spring day Mhtrogoal charmander vick44 Αλκης Κ. jj! anastasiakan maraki_lar Johnny15 Scandal JohnGreek Zilda panagiotis econ Στωικος edweimaste Libertus orchidea Εχέμυθη harry akritas Μάρκος Βασίλης Vold MadameBovary13 CiNeFiL Μαριλένα__ Trolling Stones rootbreaker Κλημεντίνη American Economist Maraki4you fmarulezkd Jocaste naihou Memetchi Akalyptos me lene Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φώτη αγόρι μου δεν είναι οι γυναίκες (ή αντίστοιχα οι άντρες) το ίδιο άτομο σε διαφορετικές μούρες ανάλογα με τον τόπο καταγωγής για να λες οι Γαλλίδες έτσι και οι Ελληνίδες γιουβέτσι. Γουάτ δε φακ εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 882291 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2019 στις 11:09 Ο Guest 882291: #224 28-05-19 11:09 Χαίρετε,προσωπικά θα ήθελα κάποια που να την ενδιαφέρει η φυσική της κατάσταση,τουτ'έστιν να γυμνάζεται και άρα να έχει έναν δείκτη μάζας σώματος που να μην ξεπερνάει τις 21-22 μονάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:09 Ο American Economist: #225 28-05-19 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φώτη αγόρι μου δεν είναι οι γυναίκες (ή αντίστοιχα οι άντρες) το ίδιο άτομο σε διαφορετικές μούρες ανάλογα με τον τόπο καταγωγής για να λες οι Γαλλίδες έτσι και οι Ελληνίδες γιουβέτσι. Γουάτ δε φακ εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πιστεύεις ότι έχει ίδια κουλτούρα η Ελλάδα με την Γερμανία πχ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:11 Ο Mhtrogoal: #226 28-05-19 11:11 προσπαθωντας να ακολουθησω την συλλογιστικη πορεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:11 Ο Πάνθηρας!: #227 28-05-19 11:11 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και εγω λεω οτι παει με τον ανθρωπο ποια ερευνα εχει δειξει οτι οι γαλλιδες ειναι πιο απαιτητικες? ολοι απαιτητικοι ειναι απλα με αλλα κριτηρια και γι αυτο δε μιλαμε για τελειοτητα εγω μπορει να εχω 10 απαιτησεις απο καποιον κ καποιος αλλος αλλες 10 που ειναι εντελως αντιθετες με τις δικες μου ( το ειδαμε κ πιο πανω ο αλλος ζηταει μια γυρω στο 1 60φευγα ο αλλος πανω απο 1 70) δεν μιλαμε για τελειοτητα μιλαμε για προσωπικα κριτηρια Click για ανάπτυξη... ιΣΧΥΕΙ για αυτο κάποιες τις βλέπεις μναρες αλλα κατέληξαν αντι για γκομενο να έχουν τον Γκάρφιλντ τον γατο καθε βραδυ να τους κρατάει συντροφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:12 Ο American Economist: #228 28-05-19 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ιΣΧΥΕΙ για αυτο κάποιες τις βλέπεις μναρες αλλα κατέληξαν αντι για γκομενο να έχουν τον Γκάρφιλντ τον γατο καθε βραδυ να τους κρατάει συντροφια. Click για ανάπτυξη... Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:14 Ο PanosGR έγραψε: #229 28-05-19 11:14 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο Πάνθηρας!: #230 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει. Click για ανάπτυξη... στο τέλος καταληγουν με χειροτερους απο αυτους που τις προσεγγισαν αλλα δεν ειχαν τα κριτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο American Economist: #231 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι νορμαλ που λες.Αλλο 5 απαιτήσεις άλλο 15. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #232 28-05-19 11:17 Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:18 Ο PanosGR έγραψε: #233 28-05-19 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:19 Ο American Economist: #234 28-05-19 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Click για ανάπτυξη... Νομίζω είναι παντρεμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:20 Ο PanosGR έγραψε: #235 28-05-19 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Νομίζω είναι παντρεμένη! Click για ανάπτυξη... Στην επέτειό τους τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #236 28-05-19 11:33 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Στην επέτειό τους τότε! Click για ανάπτυξη... Και ποιος σας είπε οτι μιλούσα για τον άντρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:46 Η CiNeFiL έγραψε: #237 28-05-19 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... η αλλη θελει να ειναι ορφανος και ο αλλος να εχει προβληματα για να τη στηριξει, δεν θα ελεγα οτι μπορει να γινει παραλληλισμος με μεζονετα αυτο, πιο πολυ σε καταφυγιο πληγεντων παραπεμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:48 Ο Mhtrogoal: #238 28-05-19 11:48 το ΕΑΑΚιτισσα, μην ξεχνάς το ΕΑΑΚιτισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #239 28-05-19 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Click για ανάπτυξη... Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 12:00 Ο Πάνθηρας!: #240 28-05-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα Phantomas P.Dam. marww Ilma J.Cameron SakisRM User2350 Joji Idontknoww Wonderkid Μαρια43 GoddamnRight Karim10 SlimShady nikos1 spring day Mhtrogoal charmander vick44 Αλκης Κ. jj! anastasiakan maraki_lar Johnny15 Scandal JohnGreek Zilda panagiotis econ Στωικος edweimaste Libertus orchidea Εχέμυθη harry akritas Μάρκος Βασίλης Vold MadameBovary13 CiNeFiL Μαριλένα__ Trolling Stones rootbreaker Κλημεντίνη American Economist Maraki4you fmarulezkd Jocaste naihou Memetchi Akalyptos me lene Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαίρετε,προσωπικά θα ήθελα κάποια που να την ενδιαφέρει η φυσική της κατάσταση,τουτ'έστιν να γυμνάζεται και άρα να έχει έναν δείκτη μάζας σώματος που να μην ξεπερνάει τις 21-22 μονάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:09 Ο American Economist: #225 28-05-19 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φώτη αγόρι μου δεν είναι οι γυναίκες (ή αντίστοιχα οι άντρες) το ίδιο άτομο σε διαφορετικές μούρες ανάλογα με τον τόπο καταγωγής για να λες οι Γαλλίδες έτσι και οι Ελληνίδες γιουβέτσι. Γουάτ δε φακ εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πιστεύεις ότι έχει ίδια κουλτούρα η Ελλάδα με την Γερμανία πχ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:11 Ο Mhtrogoal: #226 28-05-19 11:11 προσπαθωντας να ακολουθησω την συλλογιστικη πορεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:11 Ο Πάνθηρας!: #227 28-05-19 11:11 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και εγω λεω οτι παει με τον ανθρωπο ποια ερευνα εχει δειξει οτι οι γαλλιδες ειναι πιο απαιτητικες? ολοι απαιτητικοι ειναι απλα με αλλα κριτηρια και γι αυτο δε μιλαμε για τελειοτητα εγω μπορει να εχω 10 απαιτησεις απο καποιον κ καποιος αλλος αλλες 10 που ειναι εντελως αντιθετες με τις δικες μου ( το ειδαμε κ πιο πανω ο αλλος ζηταει μια γυρω στο 1 60φευγα ο αλλος πανω απο 1 70) δεν μιλαμε για τελειοτητα μιλαμε για προσωπικα κριτηρια Click για ανάπτυξη... ιΣΧΥΕΙ για αυτο κάποιες τις βλέπεις μναρες αλλα κατέληξαν αντι για γκομενο να έχουν τον Γκάρφιλντ τον γατο καθε βραδυ να τους κρατάει συντροφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:12 Ο American Economist: #228 28-05-19 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ιΣΧΥΕΙ για αυτο κάποιες τις βλέπεις μναρες αλλα κατέληξαν αντι για γκομενο να έχουν τον Γκάρφιλντ τον γατο καθε βραδυ να τους κρατάει συντροφια. Click για ανάπτυξη... Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:14 Ο PanosGR έγραψε: #229 28-05-19 11:14 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο Πάνθηρας!: #230 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει. Click για ανάπτυξη... στο τέλος καταληγουν με χειροτερους απο αυτους που τις προσεγγισαν αλλα δεν ειχαν τα κριτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο American Economist: #231 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι νορμαλ που λες.Αλλο 5 απαιτήσεις άλλο 15. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #232 28-05-19 11:17 Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:18 Ο PanosGR έγραψε: #233 28-05-19 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:19 Ο American Economist: #234 28-05-19 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Click για ανάπτυξη... Νομίζω είναι παντρεμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:20 Ο PanosGR έγραψε: #235 28-05-19 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Νομίζω είναι παντρεμένη! Click για ανάπτυξη... Στην επέτειό τους τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #236 28-05-19 11:33 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Στην επέτειό τους τότε! Click για ανάπτυξη... Και ποιος σας είπε οτι μιλούσα για τον άντρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:46 Η CiNeFiL έγραψε: #237 28-05-19 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... η αλλη θελει να ειναι ορφανος και ο αλλος να εχει προβληματα για να τη στηριξει, δεν θα ελεγα οτι μπορει να γινει παραλληλισμος με μεζονετα αυτο, πιο πολυ σε καταφυγιο πληγεντων παραπεμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:48 Ο Mhtrogoal: #238 28-05-19 11:48 το ΕΑΑΚιτισσα, μην ξεχνάς το ΕΑΑΚιτισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #239 28-05-19 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Click για ανάπτυξη... Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 12:00 Ο Πάνθηρας!: #240 28-05-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα Phantomas P.Dam. marww Ilma J.Cameron SakisRM User2350 Joji Idontknoww Wonderkid Μαρια43 GoddamnRight Karim10 SlimShady nikos1 spring day Mhtrogoal charmander vick44 Αλκης Κ. jj! anastasiakan maraki_lar Johnny15 Scandal JohnGreek Zilda panagiotis econ Στωικος edweimaste Libertus orchidea Εχέμυθη harry akritas Μάρκος Βασίλης Vold MadameBovary13 CiNeFiL Μαριλένα__ Trolling Stones rootbreaker Κλημεντίνη American Economist Maraki4you fmarulezkd Jocaste naihou Memetchi Akalyptos me lene Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φώτη αγόρι μου δεν είναι οι γυναίκες (ή αντίστοιχα οι άντρες) το ίδιο άτομο σε διαφορετικές μούρες ανάλογα με τον τόπο καταγωγής για να λες οι Γαλλίδες έτσι και οι Ελληνίδες γιουβέτσι. Γουάτ δε φακ εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πιστεύεις ότι έχει ίδια κουλτούρα η Ελλάδα με την Γερμανία πχ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:11 Ο Mhtrogoal: #226 28-05-19 11:11 προσπαθωντας να ακολουθησω την συλλογιστικη πορεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:11 Ο Πάνθηρας!: #227 28-05-19 11:11 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και εγω λεω οτι παει με τον ανθρωπο ποια ερευνα εχει δειξει οτι οι γαλλιδες ειναι πιο απαιτητικες? ολοι απαιτητικοι ειναι απλα με αλλα κριτηρια και γι αυτο δε μιλαμε για τελειοτητα εγω μπορει να εχω 10 απαιτησεις απο καποιον κ καποιος αλλος αλλες 10 που ειναι εντελως αντιθετες με τις δικες μου ( το ειδαμε κ πιο πανω ο αλλος ζηταει μια γυρω στο 1 60φευγα ο αλλος πανω απο 1 70) δεν μιλαμε για τελειοτητα μιλαμε για προσωπικα κριτηρια Click για ανάπτυξη... ιΣΧΥΕΙ για αυτο κάποιες τις βλέπεις μναρες αλλα κατέληξαν αντι για γκομενο να έχουν τον Γκάρφιλντ τον γατο καθε βραδυ να τους κρατάει συντροφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:12 Ο American Economist: #228 28-05-19 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ιΣΧΥΕΙ για αυτο κάποιες τις βλέπεις μναρες αλλα κατέληξαν αντι για γκομενο να έχουν τον Γκάρφιλντ τον γατο καθε βραδυ να τους κρατάει συντροφια. Click για ανάπτυξη... Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:14 Ο PanosGR έγραψε: #229 28-05-19 11:14 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο Πάνθηρας!: #230 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει. Click για ανάπτυξη... στο τέλος καταληγουν με χειροτερους απο αυτους που τις προσεγγισαν αλλα δεν ειχαν τα κριτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο American Economist: #231 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι νορμαλ που λες.Αλλο 5 απαιτήσεις άλλο 15. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #232 28-05-19 11:17 Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:18 Ο PanosGR έγραψε: #233 28-05-19 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:19 Ο American Economist: #234 28-05-19 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Click για ανάπτυξη... Νομίζω είναι παντρεμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:20 Ο PanosGR έγραψε: #235 28-05-19 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Νομίζω είναι παντρεμένη! Click για ανάπτυξη... Στην επέτειό τους τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #236 28-05-19 11:33 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Στην επέτειό τους τότε! Click για ανάπτυξη... Και ποιος σας είπε οτι μιλούσα για τον άντρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:46 Η CiNeFiL έγραψε: #237 28-05-19 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... η αλλη θελει να ειναι ορφανος και ο αλλος να εχει προβληματα για να τη στηριξει, δεν θα ελεγα οτι μπορει να γινει παραλληλισμος με μεζονετα αυτο, πιο πολυ σε καταφυγιο πληγεντων παραπεμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:48 Ο Mhtrogoal: #238 28-05-19 11:48 το ΕΑΑΚιτισσα, μην ξεχνάς το ΕΑΑΚιτισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #239 28-05-19 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Click για ανάπτυξη... Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 12:00 Ο Πάνθηρας!: #240 28-05-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα Phantomas P.Dam. marww Ilma J.Cameron SakisRM User2350 Joji Idontknoww Wonderkid Μαρια43 GoddamnRight Karim10 SlimShady nikos1 spring day Mhtrogoal charmander vick44 Αλκης Κ. jj! anastasiakan maraki_lar Johnny15 Scandal JohnGreek Zilda panagiotis econ Στωικος edweimaste Libertus orchidea Εχέμυθη harry akritas Μάρκος Βασίλης Vold MadameBovary13 CiNeFiL Μαριλένα__ Trolling Stones rootbreaker Κλημεντίνη American Economist Maraki4you fmarulezkd Jocaste naihou Memetchi Akalyptos me lene Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
προσπαθωντας να ακολουθησω την συλλογιστικη πορεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:11 Ο Πάνθηρας!: #227 28-05-19 11:11 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και εγω λεω οτι παει με τον ανθρωπο ποια ερευνα εχει δειξει οτι οι γαλλιδες ειναι πιο απαιτητικες? ολοι απαιτητικοι ειναι απλα με αλλα κριτηρια και γι αυτο δε μιλαμε για τελειοτητα εγω μπορει να εχω 10 απαιτησεις απο καποιον κ καποιος αλλος αλλες 10 που ειναι εντελως αντιθετες με τις δικες μου ( το ειδαμε κ πιο πανω ο αλλος ζηταει μια γυρω στο 1 60φευγα ο αλλος πανω απο 1 70) δεν μιλαμε για τελειοτητα μιλαμε για προσωπικα κριτηρια Click για ανάπτυξη... ιΣΧΥΕΙ για αυτο κάποιες τις βλέπεις μναρες αλλα κατέληξαν αντι για γκομενο να έχουν τον Γκάρφιλντ τον γατο καθε βραδυ να τους κρατάει συντροφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:12 Ο American Economist: #228 28-05-19 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ιΣΧΥΕΙ για αυτο κάποιες τις βλέπεις μναρες αλλα κατέληξαν αντι για γκομενο να έχουν τον Γκάρφιλντ τον γατο καθε βραδυ να τους κρατάει συντροφια. Click για ανάπτυξη... Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:14 Ο PanosGR έγραψε: #229 28-05-19 11:14 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο Πάνθηρας!: #230 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει. Click για ανάπτυξη... στο τέλος καταληγουν με χειροτερους απο αυτους που τις προσεγγισαν αλλα δεν ειχαν τα κριτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο American Economist: #231 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι νορμαλ που λες.Αλλο 5 απαιτήσεις άλλο 15. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #232 28-05-19 11:17 Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:18 Ο PanosGR έγραψε: #233 28-05-19 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:19 Ο American Economist: #234 28-05-19 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Click για ανάπτυξη... Νομίζω είναι παντρεμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:20 Ο PanosGR έγραψε: #235 28-05-19 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Νομίζω είναι παντρεμένη! Click για ανάπτυξη... Στην επέτειό τους τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #236 28-05-19 11:33 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Στην επέτειό τους τότε! Click για ανάπτυξη... Και ποιος σας είπε οτι μιλούσα για τον άντρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:46 Η CiNeFiL έγραψε: #237 28-05-19 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... η αλλη θελει να ειναι ορφανος και ο αλλος να εχει προβληματα για να τη στηριξει, δεν θα ελεγα οτι μπορει να γινει παραλληλισμος με μεζονετα αυτο, πιο πολυ σε καταφυγιο πληγεντων παραπεμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:48 Ο Mhtrogoal: #238 28-05-19 11:48 το ΕΑΑΚιτισσα, μην ξεχνάς το ΕΑΑΚιτισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #239 28-05-19 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Click για ανάπτυξη... Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 12:00 Ο Πάνθηρας!: #240 28-05-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα Phantomas P.Dam. marww Ilma J.Cameron SakisRM User2350 Joji Idontknoww Wonderkid Μαρια43 GoddamnRight Karim10 SlimShady nikos1 spring day Mhtrogoal charmander vick44 Αλκης Κ. jj! anastasiakan maraki_lar Johnny15 Scandal JohnGreek Zilda panagiotis econ Στωικος edweimaste Libertus orchidea Εχέμυθη harry akritas Μάρκος Βασίλης Vold MadameBovary13 CiNeFiL Μαριλένα__ Trolling Stones rootbreaker Κλημεντίνη American Economist Maraki4you fmarulezkd Jocaste naihou Memetchi Akalyptos me lene Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: και εγω λεω οτι παει με τον ανθρωπο ποια ερευνα εχει δειξει οτι οι γαλλιδες ειναι πιο απαιτητικες? ολοι απαιτητικοι ειναι απλα με αλλα κριτηρια και γι αυτο δε μιλαμε για τελειοτητα εγω μπορει να εχω 10 απαιτησεις απο καποιον κ καποιος αλλος αλλες 10 που ειναι εντελως αντιθετες με τις δικες μου ( το ειδαμε κ πιο πανω ο αλλος ζηταει μια γυρω στο 1 60φευγα ο αλλος πανω απο 1 70) δεν μιλαμε για τελειοτητα μιλαμε για προσωπικα κριτηρια Click για ανάπτυξη... ιΣΧΥΕΙ για αυτο κάποιες τις βλέπεις μναρες αλλα κατέληξαν αντι για γκομενο να έχουν τον Γκάρφιλντ τον γατο καθε βραδυ να τους κρατάει συντροφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:12 Ο American Economist: #228 28-05-19 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ιΣΧΥΕΙ για αυτο κάποιες τις βλέπεις μναρες αλλα κατέληξαν αντι για γκομενο να έχουν τον Γκάρφιλντ τον γατο καθε βραδυ να τους κρατάει συντροφια. Click για ανάπτυξη... Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:14 Ο PanosGR έγραψε: #229 28-05-19 11:14 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο Πάνθηρας!: #230 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει. Click για ανάπτυξη... στο τέλος καταληγουν με χειροτερους απο αυτους που τις προσεγγισαν αλλα δεν ειχαν τα κριτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο American Economist: #231 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι νορμαλ που λες.Αλλο 5 απαιτήσεις άλλο 15. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #232 28-05-19 11:17 Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:18 Ο PanosGR έγραψε: #233 28-05-19 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:19 Ο American Economist: #234 28-05-19 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Click για ανάπτυξη... Νομίζω είναι παντρεμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:20 Ο PanosGR έγραψε: #235 28-05-19 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Νομίζω είναι παντρεμένη! Click για ανάπτυξη... Στην επέτειό τους τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #236 28-05-19 11:33 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Στην επέτειό τους τότε! Click για ανάπτυξη... Και ποιος σας είπε οτι μιλούσα για τον άντρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:46 Η CiNeFiL έγραψε: #237 28-05-19 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... η αλλη θελει να ειναι ορφανος και ο αλλος να εχει προβληματα για να τη στηριξει, δεν θα ελεγα οτι μπορει να γινει παραλληλισμος με μεζονετα αυτο, πιο πολυ σε καταφυγιο πληγεντων παραπεμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:48 Ο Mhtrogoal: #238 28-05-19 11:48 το ΕΑΑΚιτισσα, μην ξεχνάς το ΕΑΑΚιτισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #239 28-05-19 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Click για ανάπτυξη... Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 12:00 Ο Πάνθηρας!: #240 28-05-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα Phantomas P.Dam. marww Ilma J.Cameron SakisRM User2350 Joji Idontknoww Wonderkid Μαρια43 GoddamnRight Karim10 SlimShady nikos1 spring day Mhtrogoal charmander vick44 Αλκης Κ. jj! anastasiakan maraki_lar Johnny15 Scandal JohnGreek Zilda panagiotis econ Στωικος edweimaste Libertus orchidea Εχέμυθη harry akritas Μάρκος Βασίλης Vold MadameBovary13 CiNeFiL Μαριλένα__ Trolling Stones rootbreaker Κλημεντίνη American Economist Maraki4you fmarulezkd Jocaste naihou Memetchi Akalyptos me lene Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: ιΣΧΥΕΙ για αυτο κάποιες τις βλέπεις μναρες αλλα κατέληξαν αντι για γκομενο να έχουν τον Γκάρφιλντ τον γατο καθε βραδυ να τους κρατάει συντροφια. Click για ανάπτυξη... Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:14 Ο PanosGR έγραψε: #229 28-05-19 11:14 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο Πάνθηρας!: #230 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει. Click για ανάπτυξη... στο τέλος καταληγουν με χειροτερους απο αυτους που τις προσεγγισαν αλλα δεν ειχαν τα κριτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο American Economist: #231 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι νορμαλ που λες.Αλλο 5 απαιτήσεις άλλο 15. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #232 28-05-19 11:17 Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:18 Ο PanosGR έγραψε: #233 28-05-19 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:19 Ο American Economist: #234 28-05-19 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Click για ανάπτυξη... Νομίζω είναι παντρεμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:20 Ο PanosGR έγραψε: #235 28-05-19 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Νομίζω είναι παντρεμένη! Click για ανάπτυξη... Στην επέτειό τους τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #236 28-05-19 11:33 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Στην επέτειό τους τότε! Click για ανάπτυξη... Και ποιος σας είπε οτι μιλούσα για τον άντρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:46 Η CiNeFiL έγραψε: #237 28-05-19 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... η αλλη θελει να ειναι ορφανος και ο αλλος να εχει προβληματα για να τη στηριξει, δεν θα ελεγα οτι μπορει να γινει παραλληλισμος με μεζονετα αυτο, πιο πολυ σε καταφυγιο πληγεντων παραπεμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:48 Ο Mhtrogoal: #238 28-05-19 11:48 το ΕΑΑΚιτισσα, μην ξεχνάς το ΕΑΑΚιτισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #239 28-05-19 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Click για ανάπτυξη... Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 12:00 Ο Πάνθηρας!: #240 28-05-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα Phantomas P.Dam. marww Ilma J.Cameron SakisRM User2350 Joji Idontknoww Wonderkid Μαρια43 GoddamnRight Karim10 SlimShady nikos1 spring day Mhtrogoal charmander vick44 Αλκης Κ. jj! anastasiakan maraki_lar Johnny15 Scandal JohnGreek Zilda panagiotis econ Στωικος edweimaste Libertus orchidea Εχέμυθη harry akritas Μάρκος Βασίλης Vold MadameBovary13 CiNeFiL Μαριλένα__ Trolling Stones rootbreaker Κλημεντίνη American Economist Maraki4you fmarulezkd Jocaste naihou Memetchi Akalyptos me lene Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο Πάνθηρας!: #230 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει. Click για ανάπτυξη... στο τέλος καταληγουν με χειροτερους απο αυτους που τις προσεγγισαν αλλα δεν ειχαν τα κριτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο American Economist: #231 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι νορμαλ που λες.Αλλο 5 απαιτήσεις άλλο 15. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #232 28-05-19 11:17 Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:18 Ο PanosGR έγραψε: #233 28-05-19 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:19 Ο American Economist: #234 28-05-19 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Click για ανάπτυξη... Νομίζω είναι παντρεμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:20 Ο PanosGR έγραψε: #235 28-05-19 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Νομίζω είναι παντρεμένη! Click για ανάπτυξη... Στην επέτειό τους τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #236 28-05-19 11:33 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Στην επέτειό τους τότε! Click για ανάπτυξη... Και ποιος σας είπε οτι μιλούσα για τον άντρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:46 Η CiNeFiL έγραψε: #237 28-05-19 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... η αλλη θελει να ειναι ορφανος και ο αλλος να εχει προβληματα για να τη στηριξει, δεν θα ελεγα οτι μπορει να γινει παραλληλισμος με μεζονετα αυτο, πιο πολυ σε καταφυγιο πληγεντων παραπεμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:48 Ο Mhtrogoal: #238 28-05-19 11:48 το ΕΑΑΚιτισσα, μην ξεχνάς το ΕΑΑΚιτισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #239 28-05-19 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Click για ανάπτυξη... Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 12:00 Ο Πάνθηρας!: #240 28-05-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα Phantomas P.Dam. marww Ilma J.Cameron SakisRM User2350 Joji Idontknoww Wonderkid Μαρια43 GoddamnRight Karim10 SlimShady nikos1 spring day Mhtrogoal charmander vick44 Αλκης Κ. jj! anastasiakan maraki_lar Johnny15 Scandal JohnGreek Zilda panagiotis econ Στωικος edweimaste Libertus orchidea Εχέμυθη harry akritas Μάρκος Βασίλης Vold MadameBovary13 CiNeFiL Μαριλένα__ Trolling Stones rootbreaker Κλημεντίνη American Economist Maraki4you fmarulezkd Jocaste naihou Memetchi Akalyptos me lene Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει. Click για ανάπτυξη... στο τέλος καταληγουν με χειροτερους απο αυτους που τις προσεγγισαν αλλα δεν ειχαν τα κριτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:15 Ο American Economist: #231 28-05-19 11:15 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι νορμαλ που λες.Αλλο 5 απαιτήσεις άλλο 15. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #232 28-05-19 11:17 Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:18 Ο PanosGR έγραψε: #233 28-05-19 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:19 Ο American Economist: #234 28-05-19 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Click για ανάπτυξη... Νομίζω είναι παντρεμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:20 Ο PanosGR έγραψε: #235 28-05-19 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Νομίζω είναι παντρεμένη! Click για ανάπτυξη... Στην επέτειό τους τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #236 28-05-19 11:33 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Στην επέτειό τους τότε! Click για ανάπτυξη... Και ποιος σας είπε οτι μιλούσα για τον άντρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:46 Η CiNeFiL έγραψε: #237 28-05-19 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... η αλλη θελει να ειναι ορφανος και ο αλλος να εχει προβληματα για να τη στηριξει, δεν θα ελεγα οτι μπορει να γινει παραλληλισμος με μεζονετα αυτο, πιο πολυ σε καταφυγιο πληγεντων παραπεμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:48 Ο Mhtrogoal: #238 28-05-19 11:48 το ΕΑΑΚιτισσα, μην ξεχνάς το ΕΑΑΚιτισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #239 28-05-19 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Click για ανάπτυξη... Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 12:00 Ο Πάνθηρας!: #240 28-05-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα Phantomas P.Dam. marww Ilma J.Cameron SakisRM User2350 Joji Idontknoww Wonderkid Μαρια43 GoddamnRight Karim10 SlimShady nikos1 spring day Mhtrogoal charmander vick44 Αλκης Κ. jj! anastasiakan maraki_lar Johnny15 Scandal JohnGreek Zilda panagiotis econ Στωικος edweimaste Libertus orchidea Εχέμυθη harry akritas Μάρκος Βασίλης Vold MadameBovary13 CiNeFiL Μαριλένα__ Trolling Stones rootbreaker Κλημεντίνη American Economist Maraki4you fmarulezkd Jocaste naihou Memetchi Akalyptos me lene Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: 1. Κανονική σε ύψος 2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!) 3. Μικρό στήθος 4. Ωραίο πίσω 5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι νορμαλ που λες.Αλλο 5 απαιτήσεις άλλο 15. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #232 28-05-19 11:17 Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:18 Ο PanosGR έγραψε: #233 28-05-19 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:19 Ο American Economist: #234 28-05-19 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Click για ανάπτυξη... Νομίζω είναι παντρεμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:20 Ο PanosGR έγραψε: #235 28-05-19 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Νομίζω είναι παντρεμένη! Click για ανάπτυξη... Στην επέτειό τους τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #236 28-05-19 11:33 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Στην επέτειό τους τότε! Click για ανάπτυξη... Και ποιος σας είπε οτι μιλούσα για τον άντρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:46 Η CiNeFiL έγραψε: #237 28-05-19 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... η αλλη θελει να ειναι ορφανος και ο αλλος να εχει προβληματα για να τη στηριξει, δεν θα ελεγα οτι μπορει να γινει παραλληλισμος με μεζονετα αυτο, πιο πολυ σε καταφυγιο πληγεντων παραπεμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:48 Ο Mhtrogoal: #238 28-05-19 11:48 το ΕΑΑΚιτισσα, μην ξεχνάς το ΕΑΑΚιτισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #239 28-05-19 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Click για ανάπτυξη... Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 12:00 Ο Πάνθηρας!: #240 28-05-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα Phantomas P.Dam. marww Ilma J.Cameron SakisRM User2350 Joji Idontknoww Wonderkid Μαρια43 GoddamnRight Karim10 SlimShady nikos1 spring day Mhtrogoal charmander vick44 Αλκης Κ. jj! anastasiakan maraki_lar Johnny15 Scandal JohnGreek Zilda panagiotis econ Στωικος edweimaste Libertus orchidea Εχέμυθη harry akritas Μάρκος Βασίλης Vold MadameBovary13 CiNeFiL Μαριλένα__ Trolling Stones rootbreaker Κλημεντίνη American Economist Maraki4you fmarulezkd Jocaste naihou Memetchi Akalyptos me lene Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:18 Ο PanosGR έγραψε: #233 28-05-19 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:19 Ο American Economist: #234 28-05-19 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Click για ανάπτυξη... Νομίζω είναι παντρεμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:20 Ο PanosGR έγραψε: #235 28-05-19 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Νομίζω είναι παντρεμένη! Click για ανάπτυξη... Στην επέτειό τους τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #236 28-05-19 11:33 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Στην επέτειό τους τότε! Click για ανάπτυξη... Και ποιος σας είπε οτι μιλούσα για τον άντρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:46 Η CiNeFiL έγραψε: #237 28-05-19 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... η αλλη θελει να ειναι ορφανος και ο αλλος να εχει προβληματα για να τη στηριξει, δεν θα ελεγα οτι μπορει να γινει παραλληλισμος με μεζονετα αυτο, πιο πολυ σε καταφυγιο πληγεντων παραπεμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:48 Ο Mhtrogoal: #238 28-05-19 11:48 το ΕΑΑΚιτισσα, μην ξεχνάς το ΕΑΑΚιτισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #239 28-05-19 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Click για ανάπτυξη... Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 12:00 Ο Πάνθηρας!: #240 28-05-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα Phantomas P.Dam. marww Ilma J.Cameron SakisRM User2350 Joji Idontknoww Wonderkid Μαρια43 GoddamnRight Karim10 SlimShady nikos1 spring day Mhtrogoal charmander vick44 Αλκης Κ. jj! anastasiakan maraki_lar Johnny15 Scandal JohnGreek Zilda panagiotis econ Στωικος edweimaste Libertus orchidea Εχέμυθη harry akritas Μάρκος Βασίλης Vold MadameBovary13 CiNeFiL Μαριλένα__ Trolling Stones rootbreaker Κλημεντίνη American Economist Maraki4you fmarulezkd Jocaste naihou Memetchi Akalyptos me lene Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:19 Ο American Economist: #234 28-05-19 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Click για ανάπτυξη... Νομίζω είναι παντρεμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:20 Ο PanosGR έγραψε: #235 28-05-19 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Νομίζω είναι παντρεμένη! Click για ανάπτυξη... Στην επέτειό τους τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #236 28-05-19 11:33 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Στην επέτειό τους τότε! Click για ανάπτυξη... Και ποιος σας είπε οτι μιλούσα για τον άντρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:46 Η CiNeFiL έγραψε: #237 28-05-19 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... η αλλη θελει να ειναι ορφανος και ο αλλος να εχει προβληματα για να τη στηριξει, δεν θα ελεγα οτι μπορει να γινει παραλληλισμος με μεζονετα αυτο, πιο πολυ σε καταφυγιο πληγεντων παραπεμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:48 Ο Mhtrogoal: #238 28-05-19 11:48 το ΕΑΑΚιτισσα, μην ξεχνάς το ΕΑΑΚιτισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #239 28-05-19 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Click για ανάπτυξη... Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 12:00 Ο Πάνθηρας!: #240 28-05-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα Phantomas P.Dam. marww Ilma J.Cameron SakisRM User2350 Joji Idontknoww Wonderkid Μαρια43 GoddamnRight Karim10 SlimShady nikos1 spring day Mhtrogoal charmander vick44 Αλκης Κ. jj! anastasiakan maraki_lar Johnny15 Scandal JohnGreek Zilda panagiotis econ Στωικος edweimaste Libertus orchidea Εχέμυθη harry akritas Μάρκος Βασίλης Vold MadameBovary13 CiNeFiL Μαριλένα__ Trolling Stones rootbreaker Κλημεντίνη American Economist Maraki4you fmarulezkd Jocaste naihou Memetchi Akalyptos me lene Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο! Click για ανάπτυξη... Νομίζω είναι παντρεμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:20 Ο PanosGR έγραψε: #235 28-05-19 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Νομίζω είναι παντρεμένη! Click για ανάπτυξη... Στην επέτειό τους τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #236 28-05-19 11:33 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Στην επέτειό τους τότε! Click για ανάπτυξη... Και ποιος σας είπε οτι μιλούσα για τον άντρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:46 Η CiNeFiL έγραψε: #237 28-05-19 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... η αλλη θελει να ειναι ορφανος και ο αλλος να εχει προβληματα για να τη στηριξει, δεν θα ελεγα οτι μπορει να γινει παραλληλισμος με μεζονετα αυτο, πιο πολυ σε καταφυγιο πληγεντων παραπεμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:48 Ο Mhtrogoal: #238 28-05-19 11:48 το ΕΑΑΚιτισσα, μην ξεχνάς το ΕΑΑΚιτισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #239 28-05-19 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Click για ανάπτυξη... Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 12:00 Ο Πάνθηρας!: #240 28-05-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα Phantomas P.Dam. marww Ilma J.Cameron SakisRM User2350 Joji Idontknoww Wonderkid Μαρια43 GoddamnRight Karim10 SlimShady nikos1 spring day Mhtrogoal charmander vick44 Αλκης Κ. jj! anastasiakan maraki_lar Johnny15 Scandal JohnGreek Zilda panagiotis econ Στωικος edweimaste Libertus orchidea Εχέμυθη harry akritas Μάρκος Βασίλης Vold MadameBovary13 CiNeFiL Μαριλένα__ Trolling Stones rootbreaker Κλημεντίνη American Economist Maraki4you fmarulezkd Jocaste naihou Memetchi Akalyptos me lene Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά. Νομίζω είναι παντρεμένη! Click για ανάπτυξη... Στην επέτειό τους τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #236 28-05-19 11:33 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Στην επέτειό τους τότε! Click για ανάπτυξη... Και ποιος σας είπε οτι μιλούσα για τον άντρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:46 Η CiNeFiL έγραψε: #237 28-05-19 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... η αλλη θελει να ειναι ορφανος και ο αλλος να εχει προβληματα για να τη στηριξει, δεν θα ελεγα οτι μπορει να γινει παραλληλισμος με μεζονετα αυτο, πιο πολυ σε καταφυγιο πληγεντων παραπεμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:48 Ο Mhtrogoal: #238 28-05-19 11:48 το ΕΑΑΚιτισσα, μην ξεχνάς το ΕΑΑΚιτισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #239 28-05-19 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Click για ανάπτυξη... Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 12:00 Ο Πάνθηρας!: #240 28-05-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα Phantomas P.Dam. marww Ilma J.Cameron SakisRM User2350 Joji Idontknoww Wonderkid Μαρια43 GoddamnRight Karim10 SlimShady nikos1 spring day Mhtrogoal charmander vick44 Αλκης Κ. jj! anastasiakan maraki_lar Johnny15 Scandal JohnGreek Zilda panagiotis econ Στωικος edweimaste Libertus orchidea Εχέμυθη harry akritas Μάρκος Βασίλης Vold MadameBovary13 CiNeFiL Μαριλένα__ Trolling Stones rootbreaker Κλημεντίνη American Economist Maraki4you fmarulezkd Jocaste naihou Memetchi Akalyptos me lene Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Στην επέτειό τους τότε! Click για ανάπτυξη... Και ποιος σας είπε οτι μιλούσα για τον άντρα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:46 Η CiNeFiL έγραψε: #237 28-05-19 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... η αλλη θελει να ειναι ορφανος και ο αλλος να εχει προβληματα για να τη στηριξει, δεν θα ελεγα οτι μπορει να γινει παραλληλισμος με μεζονετα αυτο, πιο πολυ σε καταφυγιο πληγεντων παραπεμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:48 Ο Mhtrogoal: #238 28-05-19 11:48 το ΕΑΑΚιτισσα, μην ξεχνάς το ΕΑΑΚιτισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #239 28-05-19 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Click για ανάπτυξη... Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 12:00 Ο Πάνθηρας!: #240 28-05-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα Phantomas P.Dam. marww Ilma J.Cameron SakisRM User2350 Joji Idontknoww Wonderkid Μαρια43 GoddamnRight Karim10 SlimShady nikos1 spring day Mhtrogoal charmander vick44 Αλκης Κ. jj! anastasiakan maraki_lar Johnny15 Scandal JohnGreek Zilda panagiotis econ Στωικος edweimaste Libertus orchidea Εχέμυθη harry akritas Μάρκος Βασίλης Vold MadameBovary13 CiNeFiL Μαριλένα__ Trolling Stones rootbreaker Κλημεντίνη American Economist Maraki4you fmarulezkd Jocaste naihou Memetchi Akalyptos me lene Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω. Spoiler Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα! Click για ανάπτυξη... η αλλη θελει να ειναι ορφανος και ο αλλος να εχει προβληματα για να τη στηριξει, δεν θα ελεγα οτι μπορει να γινει παραλληλισμος με μεζονετα αυτο, πιο πολυ σε καταφυγιο πληγεντων παραπεμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:48 Ο Mhtrogoal: #238 28-05-19 11:48 το ΕΑΑΚιτισσα, μην ξεχνάς το ΕΑΑΚιτισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #239 28-05-19 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Click για ανάπτυξη... Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 12:00 Ο Πάνθηρας!: #240 28-05-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα Phantomas P.Dam. marww Ilma J.Cameron SakisRM User2350 Joji Idontknoww Wonderkid Μαρια43 GoddamnRight Karim10 SlimShady nikos1 spring day Mhtrogoal charmander vick44 Αλκης Κ. jj! anastasiakan maraki_lar Johnny15 Scandal JohnGreek Zilda panagiotis econ Στωικος edweimaste Libertus orchidea Εχέμυθη harry akritas Μάρκος Βασίλης Vold MadameBovary13 CiNeFiL Μαριλένα__ Trolling Stones rootbreaker Κλημεντίνη American Economist Maraki4you fmarulezkd Jocaste naihou Memetchi Akalyptos me lene Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το ΕΑΑΚιτισσα, μην ξεχνάς το ΕΑΑΚιτισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 11:51 Η Εχέμυθη έγραψε: #239 28-05-19 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Click για ανάπτυξη... Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 12:00 Ο Πάνθηρας!: #240 28-05-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Όταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Click για ανάπτυξη... Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.824 μηνύματα. 28 Μαΐου 2019 στις 12:00 Ο Πάνθηρας!: #240 28-05-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας Click για ανάπτυξη... χιπστερουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.