CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Σε ποιον δεν αρεσει?
υπαρχουν και αυτοι οι αντιχριστοι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Guest 882291
Επισκέπτης

American Economist
Επιφανές μέλος

Φώτη αγόρι μου δεν είναι οι γυναίκες (ή αντίστοιχα οι άντρες) το ίδιο άτομο σε διαφορετικές μούρες ανάλογα με τον τόπο καταγωγής για να λες οι Γαλλίδες έτσι και οι Ελληνίδες γιουβέτσι. Γουάτ δε φακ εδώ μέσα.![]()
Δηλαδή πιστεύεις ότι έχει ίδια κουλτούρα η Ελλάδα με την Γερμανία πχ;
Mhtrogoal
Πολύ δραστήριο μέλος

προσπαθωντας να ακολουθησω την συλλογιστικη πορεια
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

και εγω λεω οτι παει με τον ανθρωπο
ποια ερευνα εχει δειξει οτι οι γαλλιδες ειναι πιο απαιτητικες?
ολοι απαιτητικοι ειναι απλα με αλλα κριτηρια
και γι αυτο δε μιλαμε για τελειοτητα εγω μπορει να εχω 10 απαιτησεις απο καποιον κ καποιος αλλος αλλες 10 που ειναι εντελως αντιθετες με τις δικες μου
( το ειδαμε κ πιο πανω ο αλλος ζηταει μια γυρω στο 1 60φευγα ο αλλος πανω απο 1 70) δεν μιλαμε για τελειοτητα μιλαμε για προσωπικα κριτηρια
ιΣΧΥΕΙ για αυτο κάποιες τις βλέπεις μναρες αλλα κατέληξαν αντι για γκομενο να έχουν τον Γκάρφιλντ τον γατο καθε βραδυ να τους κρατάει συντροφια.
American Economist
Επιφανές μέλος

ιΣΧΥΕΙ για αυτο κάποιες τις βλέπεις μναρες αλλα κατέληξαν αντι για γκομενο να έχουν τον Γκάρφιλντ τον γατο καθε βραδυ να τους κρατάει συντροφια.
Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει.
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!)
3. Μικρό στήθος
4. Ωραίο πίσω
5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Αστούς όταν κάποιος βρει σύντροφο που να έχει και τα 20 κριτήρια που ζητάει να μας το πει.
στο τέλος καταληγουν με χειροτερους απο αυτους που τις προσεγγισαν αλλα δεν ειχαν τα κριτηρια

American Economist
Επιφανές μέλος

1. Κανονική σε ύψος
2. Μακριά μαλλιά (όχι κόκκινα, όχι κατράμι!)
3. Μικρό στήθος
4. Ωραίο πίσω
5. Το σημαντικότερο: Πολιτικοποιημένη, όχι κομματικοποιημένη.
Αυτά είναι νορμαλ που λες.Αλλο 5 απαιτήσεις άλλο 15.

PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω.
Εγώ πάντως τον βρήκα τον ιδανικό άντρα, αλλά μην του πείτε οτι το είπα!
Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο!

American Economist
Επιφανές μέλος

Το ερώτημα νομίζω έχει να κάνει με το ποιος είναι ο ιδανικός τύπος για μας κι όχι αν θα καταφέρουμε να τον βρούμε. Κι εγώ μπορώ να πω οτι θέλω να ζω σε μεζονέτα με όλα τα κομφόρ, αυτά όμως είναι όνειρα απλά, τίποτα παραπάνω.
Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά.
Να μας καλέσεις στην εκκλησιά/στο δημαρχείο!![]()
Νομίζω είναι παντρεμένη!
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό λέω Himela οι περισσότεροι ομως φοβάμαι ότι τα πιστεύουν αυτά.
Νομίζω είναι παντρεμένη!
Στην επέτειό τους τότε!

Και ποιος σας είπε οτι μιλούσα για τον άντρα μου;Στην επέτειό τους τότε!![]()

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

η αλλη θελει να ειναι ορφανος και ο αλλος να εχει προβληματα για να τη στηριξει, δεν θα ελεγα οτι μπορει να γινει παραλληλισμος με μεζονετα αυτο, πιο πολυ σε καταφυγιο πληγεντων παραπεμπει
Mhtrogoal
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήναςΌταν καταλάβεις τι γράφω τα ξαναλέμε.Εγω σου ειπα πρώτος ότι οι Γαλλίδες στο θέμα συντρόφου δεν έχουν απαιτήσεις.Ειπα ότι οι Γαλλίδες στην ζωη τους είναι λίγο απαιτητικές σε σχέση με το επάγγελμα,στο ντύσιμο (είναι πολύ κοκέτες) και γενικά θέλουν το κάτι παραπάνω.Τωρα εσυ που το βρίσκεις το λάθος σε αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Αχ πρέπει να σου γνωρίσω κάτι φίλες μου γαλλίδες που ασχολούνται με το θέατρο, τα ταξίδια, ταξιδεύουν με ένα backpack και έχουν τζιβες. Btw κι εμένα η προγιαγιά μου ήταν Γαλλίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει το πατέ χήνας![]()
χιπστερουδες;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Phantomas
- P.Dam.
- marww
- Ilma
- J.Cameron
- SakisRM
- User2350
- Joji
- Idontknoww
- Wonderkid
- Μαρια43
- GoddamnRight
- Karim10
- SlimShady
- nikos1
- spring day
- Mhtrogoal
- charmander
- vick44
- Αλκης Κ.
- jj!
- anastasiakan
- maraki_lar
- Johnny15
- Scandal
- JohnGreek
- Zilda
- panagiotis econ
- Στωικος
- edweimaste
- Libertus
- orchidea
- Εχέμυθη
- harry akritas
- Μάρκος Βασίλης
- Vold
- MadameBovary13
- CiNeFiL
- Μαριλένα__
- Trolling Stones
- rootbreaker
- Κλημεντίνη
- American Economist
- Maraki4you
- fmarulezkd
- Jocaste
- naihou
- Memetchi
- Akalyptos
- me lene
- Hyper_
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.