Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

03-05-24

17:12
Μέχρι και το 2021, λίγους μήνες πριν περάσω στη σχολή μου, ήμουν ένα άδειο σώμα. Ένα τίποτα. Δεν με ένοιαζε τίποτα, δεν έκανα τίποτα, ήθελα όλη την ημέρα να την περνάω στα σκοτάδια κουκουλωμένη, να κλαίω την μοίρα μου και να μένω νηστική για έναν μήνα.
Απ' όταν πέρασα στην σχολή των ονείρων μου (θεάτρου όπως ξέρετε οι περισσότεροι) ταρακουνήθηκα πολύ απότομα. Άρχισα να αισθάνομαι σημαντική, πως κάπου ανήκω επιτέλους, πως βρήκα τον σκοπό μου. Γνώρισα ηθοποιούς που περνάνε τα ίδια με εμένα, σημαντικούς ανθρώπους του θεάτρου που τραβάνε τον δικό τους προσωπικό Γολγοθά.. κατάλαβα πως δεν είμαι μόνη μου και επιπλέον βρήκα αυτό που θέλω να κάνω, αυτό που σκοπεύω να φέρω εις πέρας σε όλη την υπόλοιπη ζωή μου.
Είναι το μαγικό κομμάτι της τέχνης αυτό.. αν επέλεγα κάτι άλλο εκτός του θεάτρου θα συνέχιζα να είμαι ένα κουφάρι.
Απ' όταν πέρασα στην σχολή των ονείρων μου (θεάτρου όπως ξέρετε οι περισσότεροι) ταρακουνήθηκα πολύ απότομα. Άρχισα να αισθάνομαι σημαντική, πως κάπου ανήκω επιτέλους, πως βρήκα τον σκοπό μου. Γνώρισα ηθοποιούς που περνάνε τα ίδια με εμένα, σημαντικούς ανθρώπους του θεάτρου που τραβάνε τον δικό τους προσωπικό Γολγοθά.. κατάλαβα πως δεν είμαι μόνη μου και επιπλέον βρήκα αυτό που θέλω να κάνω, αυτό που σκοπεύω να φέρω εις πέρας σε όλη την υπόλοιπη ζωή μου.
Είναι το μαγικό κομμάτι της τέχνης αυτό.. αν επέλεγα κάτι άλλο εκτός του θεάτρου θα συνέχιζα να είμαι ένα κουφάρι.
naturale
Νεοφερμένο μέλος
Ο naturale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα.

03-05-24

19:40
Σιγά βάλε μάσκασαμ ευχαριστω που καθησες και τα εγραψες ολα αυτά, νασαι καλα πραγματικα το εκτιμω απίστευτα..
θα προσπαθησω να ειμαι οσο ξεγνοιαστος οσο μπορώ, ομως για την παρουσα ωρα και στιγμη ο ψυχολογος ειναι εκτος εξίσωσης δυστυχώς. Σκοπεύω να πάω μονος μου σε κάποια φαση . Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλέςδ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
το 'χω σκεφτεί να σου πω την αλήθεια αλλα το κράξιμο που θα φαω ειναι απερίγραπτο
tsoufis1989
Νεοφερμένο μέλος
Ο tsoufis1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

08-05-24

23:40
Καλησπέρα τον τελευταίο καιρό έχω κάποια προβλήματα υγείας το ένα είναι δυσκοκυλη το άλλο δεν γνωρίζω και με έχει πάρει από κάτω έχασα και την δουλειά μ
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

09-05-24

11:29
Λυπάμαι πολύ, για τις κυλες το έχεις κοιτάξει; να ξες ότι βοηθάει απίστευτα πολύ το μονόζυγο. Μην καταφύγεις αμέσως στο χειρουργείο που θα στο έχουν πει φαντάζομαι.Καλησπέρα τον τελευταίο καιρό έχω κάποια προβλήματα υγείας το ένα είναι δυσκοκυλη το άλλο δεν γνωρίζω και με έχει πάρει από κάτω έχασα και την δουλειά μ
Κοίταξε το με φυσιοθεραπειες για αρχή αν δεν το έχεις κανει.
Κουράγιο, η υγεία πάνω από όλα! Και προσπάθησε να το επικοινωνείς με όσους ανθρώπους έχεις στη ζωή σου
tsoufis1989
Νεοφερμένο μέλος
Ο tsoufis1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

09-05-24

17:25
Κάνω φυσιοθεραπείες αλλά δεν βοηθάνε σε κάτι δυστυχώς....
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

10-05-24

00:34
Παρολο που ξεκινησα αυτη τη χρονια βγαζοντας 19.5 νιωθω οτι εχει πεσει αισθητα η επιδοση μου αφου επρεπε να συνδυασω μαζι φροντιστηριο, κοντρα μαθηματα, κατεύθυνση και γενικης παιδείας το οποιο μου εχει ασκησει αρκετη πιεση πανω μου. νιωθω αμα δε παρω και φετος αριστειο θα απογοητευσω πληρως ολους οσους γνωριζω.
Τα γραμματα μου επιπλέον εχουν γινει ορνιθοσκαλίσματα, τα λεγομενα γραμμικη γ. Παρατηρω και τρεμουλα στα χερια μου και τρομερο πονοκεφαλο και νυστα τελευταία. Εχουν υπαρξει φορες που ελεγα να ψοφισω μπας και τελειωσει αυτο, its tuff holdin on
Τα γραμματα μου επιπλέον εχουν γινει ορνιθοσκαλίσματα, τα λεγομενα γραμμικη γ. Παρατηρω και τρεμουλα στα χερια μου και τρομερο πονοκεφαλο και νυστα τελευταία. Εχουν υπαρξει φορες που ελεγα να ψοφισω μπας και τελειωσει αυτο, its tuff holdin on
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.

10-05-24

15:04
Αυτα μηπως ειναι απο τα μεθυσια;Τα γραμματα μου επιπλέον εχουν γινει ορνιθοσκαλίσματα, τα λεγομενα γραμμικη γ. Παρατηρω και τρεμουλα στα χερια μου και τρομερο πονοκεφαλο και νυστα τελευταία. Εχουν υπαρξει φορες που ελεγα να ψοφισω μπας και τελειωσει αυτο, its tuff holdin on
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

10-05-24

15:05
To θεμα ειναι οτι δε πινω αρκετα για να μεθυσω. 2 μικρα ποτήρια μισά πινω, ενα το μεσημερι και ενα αργα το βραδυ. Ισως ειναι αοπ το ξενύχτι γιατι κοιμαμαι στις 3 η ωρα τελευταία.Αυτα μηπως ειναι απο τα μεθυσια;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

24-11-24

21:00
Πάνω που πήγα να ανασάνω ελάχιστα, ήρθε και με χτύπησε κι άλλη τεράστια στεναχώρια, αυτή με το σκυλάκι μου για όποιον το διάβασε....
Νιώθω ότι δέχομαι απανωτές τιμωρίες από κάπου, πραγματικά ακούγεται γελοίο, αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς! Με χτυπάει η μία συμφορά μετά την άλλη και πια αισθάνομαι να μην έχω καμία δύναμη. Και πάντα μα πάντα θα έρχεται εκεί πάνω που πάω να συνέλθω από κάτι προηγούμενο!
Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον θάνατο της γιαγιάς μου, που μεθαύριο κλείνει χρόνο. Δεν θα αντέξω κι άλλη μεγάλη απώλεια, όχι τόσο σύντομα τουλάχιστον...
Νιώθω ότι δέχομαι απανωτές τιμωρίες από κάπου, πραγματικά ακούγεται γελοίο, αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς! Με χτυπάει η μία συμφορά μετά την άλλη και πια αισθάνομαι να μην έχω καμία δύναμη. Και πάντα μα πάντα θα έρχεται εκεί πάνω που πάω να συνέλθω από κάτι προηγούμενο!
Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον θάνατο της γιαγιάς μου, που μεθαύριο κλείνει χρόνο. Δεν θα αντέξω κι άλλη μεγάλη απώλεια, όχι τόσο σύντομα τουλάχιστον...
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

24-11-24

21:07
Εριφύλη μου δε θέλω να σε απογοητεύσω περισσότερο, αλλά η απώλεια είναι μέρος της ζωής μας στον κόσμο αυτό και όσο μεγαλώνεις θα βλέπεις ότι γίνεται όλο και πιο συχνά. Πάρε το ως μάθημα ζωής, πρόκειται για αναπόφευκτο και όχι τυχαίες συμφορές. Η συμφορά είναι όταν γίνεται κάτι που δεν το περιμένεις, πχ χάνεις άνθρωπο ή ζωο από ατύχημα, ολα τα αλλα συμβαίνουν καποτε και δε τα απέφυγε κανένας μας. Δεν είναι τιμωρίες προς εσένα.Πάνω που πήγα να ανασάνω ελάχιστα, ήρθε και με χτύπησε κι άλλη τεράστια στεναχώρια, αυτή με το σκυλάκι μου για όποιον το διάβασε....
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

24-11-24

21:24
Εριφύλη έχεις σκεφτεί να κάνεις ψυχοθεραπεία έστω και σε κάποια δημόσια δομη ; Θα σε βοηθήσει πιστεύω να το διαχειριστείςΠάνω που πήγα να ανασάνω ελάχιστα, ήρθε και με χτύπησε κι άλλη τεράστια στεναχώρια, αυτή με το σκυλάκι μου για όποιον το διάβασε....

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

24-11-24

21:30
Κανένας ειδικός δεν μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό... Μπορεί να γυρίσει πίσω η γιαγιά μου; Όχι. Μπορεί να γίνει καλά ο σκύλος μου επειδή εγώ θα κάνω ψυχοθεραπεία; Όχι.
Εναποθέτω όσες ελπίδες μου έμειναν, στο Θεό. Όταν δεν υπάρχει πλέον λύση, όλοι εκεί απευθυνόμαστε στο τέλος. Ειλικρινά κουράστηκα να πονάω, να συνέρχομαι και μετά να με βρίσκει κάτι ακόμα χειρότερο...
Εναποθέτω όσες ελπίδες μου έμειναν, στο Θεό. Όταν δεν υπάρχει πλέον λύση, όλοι εκεί απευθυνόμαστε στο τέλος. Ειλικρινά κουράστηκα να πονάω, να συνέρχομαι και μετά να με βρίσκει κάτι ακόμα χειρότερο...

24-11-24

21:35
Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πένθος, δεν είσαι υποχρεωμένη να αποδεχτείς την απώλεια εντός καθορισμένου χρονικού πλαισίου. Όσος χρόνος κι αν χρειαστεί μέχρι να νιώσεις ότι αντέχεις να ζήσεις με αυτό, είναι σωστός.Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον θάνατο της γιαγιάς μου, που μεθαύριο κλείνει χρόνο. Δεν θα αντέξω κι άλλη μεγάλη απώλεια, όχι τόσο σύντομα τουλάχιστον...
Εύχομαι να θυμάσαι πάντα τους αγαπημένους σου μέσα από τις καλύτερες και πιο όμορφες αναμνήσεις που έχεις μαζί τους και να συνεχίσεις να δημιουργείς καινούργιες με τους ανθρώπους γύρω σου.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

24-11-24

21:41
Οχι , αλλά θα σε βοηθήσει να το διαχειριστείς... Και αφού πιστεύεις , το να μιλήσεις με τον πνευματικό σου επίσης μπορεί να σε βοηθήσειΚανένας ειδικός δεν μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό... Μπορεί να γυρίσει πίσω η γιαγιά μου; Όχι. Μπορεί να γίνει καλά ο σκύλος μου επειδή εγώ θα κάνω ψυχοθεραπεία; Όχι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

24-11-24

21:50
Άκουσέ με λίγο.Πάνω που πήγα να ανασάνω ελάχιστα, ήρθε και με χτύπησε κι άλλη τεράστια στεναχώρια, αυτή με το σκυλάκι μου για όποιον το διάβασε....
Δε θα σου πω πολλά. Ο πόνος του καθενός είναι δικός του και μονο εκεινος τον ξερει καλά.
Ενα πράγμα να θυμασαι. Έχει αγώνα μπροστα της η σκυλίτσα. Και τα ζωάκια πιάνουν τα συναισθήματά μας. Κράτα γερά για χάρη της και να ξέρεις οτι όσο ζει πάντα υπάρχουν πολλές ελπίδες.
Ότι χρειαστείς, δεν είσαι μόνη, θα είμαστε μαζί σου. Ότι μα ότι θέλεις. Το ξέρεις!
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

24-11-24

21:51
Η ψυχοθεραπεία δε θα σου φέρει πίσω τον αγαπημένο σου, όπως δε θα σου λύσει το οικονομικό αν δεν έχεις χρήματα, όπως δε θα αλλάξει έναν τοξικο άνθρωπο στο περιβάλλον σου κτλ κτλ. Μπορεί όμως να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη δική σου ερμηνεία και αντιμετώπιση, που αυτο είναι το βασικό. Να σε ανακουφίσει δλδ μέσα από τη συζήτηση.
Ακόμα και ο πνευματικός, αφού πιστεύεις που ειπε και η Σοφία θα σε ανακουφίσει. Το πένθος ακολουθεί έναν κύκλο και ο ψυχολόγος μπορεί να σε βοηθήσει να τον κάνεις γρηγορότερα γιατι σχολιάζει τις σκέψεις σου κι εσύ τις επεξεργαζεσαι αντί να τις αφήνεις μεταιωρες μέσα σου.
Ακόμα και ο πνευματικός, αφού πιστεύεις που ειπε και η Σοφία θα σε ανακουφίσει. Το πένθος ακολουθεί έναν κύκλο και ο ψυχολόγος μπορεί να σε βοηθήσει να τον κάνεις γρηγορότερα γιατι σχολιάζει τις σκέψεις σου κι εσύ τις επεξεργαζεσαι αντί να τις αφήνεις μεταιωρες μέσα σου.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

24-11-24

22:09
Αυτο που λέει ο Πέτρος έχει μεγάλη βάση.
Το να εισαι ανοιχτός να τα πεις κάπου, αλλά και ειλικρινής με τον εαυτό σου βοηθάει πολύ στο τέλος. Οχι γιατι θα σου λύσει τα προβλήματα, αλλά θα σε απελευθερώσει με την έννοια οτι θα γνωρίζεις ΠΟΙΑ ειναι αυτα τα προβλήματα, ΓΙΑΤΙ αντιδράς όπως αντιδράς και ΤΙ θέλεις απο τη ζωή σου. Και μετα σε δευτερο χρόνο, πλέον γνωρίζοντας ίσως να ξέρεις και πως να τα λύσεις.
Είναι σα να χει κολλήσει ενα ξύλο μεσα σε ενα δόντι ενός γραναζιού στη μηχανή, και να καθεται ο εργάτης (αυτος που σε ακούει) από δίπλα και να χει πάρει ενα μαλακό μεγάλο σφυρί και να το βαράει και **τσακ** κάποια στιγμή πετάγεται το ξύλο και γυρίζει το γρανάζι πάλι.
Το να εισαι ανοιχτός να τα πεις κάπου, αλλά και ειλικρινής με τον εαυτό σου βοηθάει πολύ στο τέλος. Οχι γιατι θα σου λύσει τα προβλήματα, αλλά θα σε απελευθερώσει με την έννοια οτι θα γνωρίζεις ΠΟΙΑ ειναι αυτα τα προβλήματα, ΓΙΑΤΙ αντιδράς όπως αντιδράς και ΤΙ θέλεις απο τη ζωή σου. Και μετα σε δευτερο χρόνο, πλέον γνωρίζοντας ίσως να ξέρεις και πως να τα λύσεις.
Είναι σα να χει κολλήσει ενα ξύλο μεσα σε ενα δόντι ενός γραναζιού στη μηχανή, και να καθεται ο εργάτης (αυτος που σε ακούει) από δίπλα και να χει πάρει ενα μαλακό μεγάλο σφυρί και να το βαράει και **τσακ** κάποια στιγμή πετάγεται το ξύλο και γυρίζει το γρανάζι πάλι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Advocatus diaboli
- camil
- Εριφύλη
- Paragontas7000
- johnsala
- Libertus
- Ωρορα
- fourkaki
- jellojina
- Scandal
- Kate1914
- fockos
- chester20080
- J.Cameron
- Μήτσος10
- taketrance
- charmander
- Jack of Spades
- Reader
- AggelikiGr
- A350
- American Economist
- rafaela11
- synthnightingale
- p************.gr
- Βρεγμένη γάτα
- tsoufis1989
- iew
- User2350
- Forgetit
- naturale
- eukleidhs1821
- Hased Babis
- giannhs2001
- touvlo
- DimitraA.
- Wonderkid
- bibliofagos
- Joji
- Γατέχων
- Fernando_A
- ggl
- rosemary
- Viedo
- Meow
- Pessimist
- Ariana2018
- Αλκης Κ.
- Helen93
- Loozen
- parnam
- baizer
- iminspain
- hirasawayui
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.